- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.461
nasilsiniz sik sik giremiyorum bu aralar malum 1 yildir gelemedim trye gecmiside ustten okudum fazla degil
ben kizima isim buldum bekarken cok sevdigim bir isimdi
MARIYE sizce nasil
GULSEVDAM
canim saol ya sizde benim bir ailem gibi oldunuz
ben gecmisi okuyamadim on gun daha boyle yogun gecer insallah sonra biter bende yoruldum telefondan yazmak cok zor oluyo firsat buldukca yazicam
mutlu haftasonları anneler
snoww bende senin gibi deniz kokusu çekmek istiyorum taaa ciğerlerime
yarın güzel bir sahil yürüyüşü yapıcaz inşallah babamız oğluş ve benn
size de güzel bir haftasonu diliyorumm
nasilsiniz sik sik giremiyorum bu aralar malum 1 yildir gelemedim trye gecmiside ustten okudum fazla degil
MARIYE sizce nasil
GULSEVDAM
ben gecmisi okuyamadim on gun daha boyle yogun gecer insallah sonra biter bende yoruldum telefondan yazmak cok zor oluyo firsat buldukca yazicam
herkese hayirli pazarlar kac gundur gribim cok kotuydum sonnunda dr gittimbenden cok bebekle ilgileniler her seyi iyiymis cok sukur ama kalp atislari biraz yuksekti acaba ben hasta ldugum icinmi dedim olabilir dediler sizin bebek kalp atislari ne kadar sagolun ustelik 2 kilo vermisim gripten dolayi
çok gecmıs olsun cnm
doktorum kalp atıslarıyla ılgılı hıcbırsey soylemyıor bılmıyorum cnm ben yanı onun ıcın
Canım isim yabancı isim ama siz yurt dışında olduğunuz için mi yabancı isim düşündün Allah sağlık versin ismiyle yaşasın inşallah
yanlis anlama ama canim cok daha guzel turk ismi var
gÜNAYDIN HANIMLARR İŞE GELDİK YİNE CUMARTESİ CUMARTESİ HİÇ SEVMİORUM :/
BUGUNUN EN KEYIFLI YANI MELEGIMIN KIPIR KIPIR OLMASII
ICERDE NAPIYOR CIDDEN COK AMA COK MERAK EDIOYRUMMM SAGLI SOLLU CALISIYOR RESMEN BAZEN YERIMDEN HOPLUYORUM
BAZEN BIYERLERINI NERESINI GECIRIYORSA SANKI KARNIMIN ICINDE CIZK YAPIYOR GIBI INCE SZILAR OLUYOR DOKUNDUGU YERLERDE TEKMELERI RESMEN DISARDAN FIRLIYOR GIBII GUC GOSTERISIMI YAPIYOR NEDIR SIPAAAA SOHBET ETTGIMIZDEDE HEMEN BASIYOR TEKMEYI
27 HAFTAMIZDAYIZ ARTIK ANNE BABANIN SESINI AYIRT EDEBILIYORMUS BU HAFTADA BOL BOL KONSUN DIYORLAR
MARIYE sizce nasil
GULSEVDAM
herkese hayirli pazarlar kac gundur gribim cok kotuydum sonnunda dr gittimbenden cok bebekle ilgileniler her seyi iyiymis cok sukur ama kalp atislari biraz yuksekti acaba ben hasta ldugum icinmi dedim olabilir dediler sizin bebek kalp atislari ne kadar sagolun ustelik 2 kilo vermisim gripten dolayi
Selammm,
Bugün eşimle beraber sabahtan çıkıp Havuzlu Han' a gittik, en alt kata indik. Orada bir sürü dükkan var fakat hepsi aynı kişiye ait sanırım çünkü elimize bir alışveriş arabası verdiler yanımızda da bir bey bizimle dükkan dükkan gezip ihtiyaçlarımızı almamıza yardım etti, gerçi bir sürü şu an için ihtiyaç duymadığım şeyi de aldırmaya çalıştı ama ben ısrarla almadım bir de her şeyi tek seferde almak zor gerçekten insanın kafası karışıyor, zaten kalabalıktı bir de. İlk etapta hazırladığım listeden rastgele gözüme çarpanları aldık; Tırnak makası seti(Chicco), tarak seti (Chicco),biberon(Dr. Brown), göğüs ucu kremi(Lansinoh), sünger(Chicco), emzirme yastığı, emzirme sütyeni(Minimizer), şmpuan(SebaMed), pişik kremi(Sebamed), vucüt losyonu,yağı,Islak mendil (UniBaby),Alt değiştirme bezleri),Sebze emziği(MyCey),Kova,maşrapa, Küvetini almadım çünkü yeni bir ürün gelecekmiş numunesi vardı gösterdii adam kısa ayakları var ve akordiyon gibi kapanıp açılıyor yer kaplamıyor 50 tl civarı çok güzel ondan alıcam bir de lohusa geceliklerini hiç beğenmedim, zaten hepsi dantelli ve uzun kolluydu tarzım değildi yani kısa kolluklar daha gelmedi dediler heralde gecelikleri internetten alıcam daha güzel modeller var. Eminönü alışverişimiz şimdilik bu kadar:) Ordan Ikea' ya geçtik ve tüm odasını tamamladık:) Beşiği, şifonyeri, gardrobu,alt açma ünitesi ve cibinliği. Şimdi halısı lambası ve perdesi kaldı onları da önümüzdeki haftalarda tamamlarız inşallah. Benden bu kadar sizlerle paylaşmak istedim, mutluyum kısacası, herkese sevgiler...
MARIYE sizce nasil
GULSEVDAM
MARIYE sizce nasil
GULSEVDAM
aldıklarının hepsı hayırlı olsun cnm kuvet cok mantıklıymıs ama aldım bebegımın kuvetını almsaydım dedgıın gıbı dusunurdum iyi birsey bellı kı benım de en cok yer e ıhtıyacım var evde...bız de bugun gıdecektık esımın ısı cıktı hafta ıcı sanıyorum gıdıcez havuzlu hanı cok methedıyorlar ama gıtmem belkı havuzlu han a eksıgımız yok gecelıgım bebek odası suslerı fln alıcam bebegım ıcın degıl kendı ıhtıyaclarım ıcın gıtmeyı dusunuyorum ama bakaım gıdebılecekmıyım
Çok teşekkür ederim hepimizinki hayırlı olsun inşallah...Oda süsleri hastanede ikram etmek için süsler şekerlikler çok güzel şeyler var. Ama gecelik konusunda cnm dedğim gibi ben daha şirin şeyler arıyordum bulamadım. Umarım sen zevkine göre bulursun.
Selammm,
Bugün eşimle beraber sabahtan çıkıp Havuzlu Han' a gittik, en alt kata indik. Orada bir sürü dükkan var fakat hepsi aynı kişiye ait sanırım çünkü elimize bir alışveriş arabası verdiler yanımızda da bir bey bizimle dükkan dükkan gezip ihtiyaçlarımızı almamıza yardım etti, gerçi bir sürü şu an için ihtiyaç duymadığım şeyi de aldırmaya çalıştı ama ben ısrarla almadım bir de her şeyi tek seferde almak zor gerçekten insanın kafası karışıyor, zaten kalabalıktı bir de. İlk etapta hazırladığım listeden rastgele gözüme çarpanları aldık; Tırnak makası seti(Chicco), tarak seti (Chicco),biberon(Dr. Brown), göğüs ucu kremi(Lansinoh), sünger(Chicco), emzirme yastığı, emzirme sütyeni(Minimizer), şmpuan(SebaMed), pişik kremi(Sebamed), vucüt losyonu,yağı,Islak mendil (UniBaby),Alt değiştirme bezleri),Sebze emziği(MyCey),Kova,maşrapa, Küvetini almadım çünkü yeni bir ürün gelecekmiş numunesi vardı gösterdii adam kısa ayakları var ve akordiyon gibi kapanıp açılıyor yer kaplamıyor 50 tl civarı çok güzel ondan alıcam bir de lohusa geceliklerini hiç beğenmedim, zaten hepsi dantelli ve uzun kolluydu tarzım değildi yani kısa kolluklar daha gelmedi dediler heralde gecelikleri internetten alıcam daha güzel modeller var. Eminönü alışverişimiz şimdilik bu kadar:) Ordan Ikea' ya geçtik ve tüm odasını tamamladık:) Beşiği, şifonyeri, gardrobu,alt açma ünitesi ve cibinliği. Şimdi halısı lambası ve perdesi kaldı onları da önümüzdeki haftalarda tamamlarız inşallah. Benden bu kadar sizlerle paylaşmak istedim, mutluyum kısacası, herkese sevgiler...
Selammm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?