2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
agdayi yapan icin cok normal
dunya kadar kisi gidiyormus
bir suru hamilesi de varmis benim agdayi yapanin

ben önümüzdeki hafta gitsem bir daha doğuma yakın gidersem hani çekiyorya bebeğe zarar verir mi canım erken doğuma falan yol açarmı birazda tedirginim ve ilk defa gidicem daha önceden bir defa evde denemeye çalıştım dayanamadım yarım bıraktım ve bu zaman kadar jiletle davam ettim oda kalınlaşıtrıyor temiz bir yer bulup gitmekden başka çarem yok

Evet artık beyinleri gelişti ve alıştırmamız lazım isimlerine ama yok beğenemiyorum beğendiklerim çevremdekilerde var vs işte...Eymen güzel isim inşallah diğerinide gönlünüzce bulursunuz...

Hava çok güzel gerçekten buluşup hep beraber gezelim bence elalem şaşırsın

canım ben ilk dozu vurdurduğumda çok ağrım olmuşdu .geçen hafta ikinci dozu vurdurdum ve hiç ağrım olmadı hatta ilki neden o kadar acıdı diye düşünmüştüm

bilemiyorumki canım neden bu kadar acıdı acaba paronayada yapmak istemiyorum ama işte eşşek arısı sokmuş gibi şiş bide:26:

ben de cok tedirgin oldum cok korkuyordum
cok acir cok kasarsam birsey olur mu diye
mumkun oldugunca kasma kendini rahat olmaya calis
bende bir sorun olmadi, yaptiran da var istersen doktoruna danis oncesinde
ben de doguma yakin gidicem ama kuafordeki kiz da diyor doguma yakin gelenlerin suyu patlar diye cok korkuyorum diyor. o yuzden belkison zamanlara birakmam pek

canım benim ilki hiç acımamıştı ikincide ağrıdan agladım ben zaten gribim ağzım burnum kolum ay saatlerce agladım, isimi biz 3 ay aradık bulduk sonunda :)

canım yarın nasip olursa gidecem , olmuyor artık ağda şart bende çok utanıyorum ay napayım , dr zor acıyorum ben ama mecbur buda mecburiyet keyfi değil uzadı pis oldu alınması gerek jilette pis oluyor iki günde çıkıyor sert bunda 1 ay rahatsın yani

ben de dün gittim hallettim şükür..ama bu defa fazla acımadı..benim kendi kuaförüm izne çıkınca mecbur başka bi yere gittim..o da çok itnalı davrandı sağolsun eğer ufak ufak sürüp alırlarsa çok acımıyor kızlar ona dikkat etsinler
bu arada sen nerdeydin canım unuttum ben

İsmiyle mutlulukla büyüsün inşallah..
Ya bu ağda olayı gerçekten dert yani..çok şükür lazer yaptırmıştım ben ama yinede azda olsa çıkıyor tabii onlarıda eldivenle alıcam artık...

nazlımla ballı süt keyfi pazar sabahında hımmmm paha biçilmez... kızımla yeni gözdemiz ballı süt eşliğinde muz o da böyle taklalar atıyor içimde

oğluşlarımız adaş olcak inş bende eymen diyorum ama yanına bi isim daha arıyorum gerçi etrafımdaki herkes senin kızın olcak diyo diyorum ayrıntılı ulturosona girdik kesin diyorum doğana kadar belli olmaz o diyolar

selam kızlar nasılsınız kızımla keyif yapıyoruz bizde ya saatlerdir ocakdan baslamak suretiyle şubat mart.. diye devam eden doğum hikayerini okuyorum ve ağlıyorum kendimi düşünemiyorum ya :18: bizlerde yazıcakmıyız doğum hikayelerimizi off çok heycanlı :26::18:

Herkese selam. Uzunca bir aradan sonra tekrar buradayız oğlumla. Sizleri çooooook özledik. Şu an tatildeyiz, foruma giriyorum ama tam bişey yazıcam ya da yorum yapıcam bişeye k.v. kafayı uzatıyo naapıyosun ne yazıyosun, bu kim gibi ahret soruları soruyo. Onun için çok fazla yazamıyorum foruma. Şu an bile diken üstündeyim gözü ben de birazdan gelir yanıma. Öpüyorum hepinizi.

dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..

aranizda benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi ? lutfen yardimci olursaniz cok mutlu olurum

Merhaba hanımlar
Dr um bana balık hapı verdi bunun dışında elevit alıyordum zaten şimdi ben bunları sabah ard Arda mı almalıyım yoksa farklı öğünlerde mı alayım kullanan arkadaslar nasıl kullanıyorlar acaba ???

belkıde senden duymusumdur bırda yemen ısmı yazılmıstı esıme hemen soyledım eymen nasıl dıye o an kaptı ısmı
o gun bugundur eymen dıyo :) banada cevrem kız dıyordu kalcalarım genıslemeye basladıgı ıcın ama armut tıpım zatı oyleydım
ayrıntılı ultrasona kadar acaba dedım ama ordada doktor pıpıyı gormuyormusun dıyınce ıkna oldum :)
ıkıncı ısım emin eren gıbı bısey dusunuyorum sende bulunca yaz olurmu :)

inşallah vaktı saatı geldıgınde hayırlısıyla saglıkla dogar yavrun canım Rabbım yardımcın olsun dua etmezmıyız hıc

ben saatlere uymaya calisiyorum ama genelde olmuyor
gunduz 12.30da eleviti aliyorum
14.30da da kan hapimi aliyorum
sen de kendin bir duzen olusturabilirsin

Canim benim doktorum ilk gunden itibaren hic izin vermedi agdaya ve makineye ben hamile kaldiktan sonra hep jilet kullandim rahimde kasilmalara yol acabilirmis agda ve makine yani asilip biraktigi icin bence isi sansa birakmayin derim ben bi ayna isini gorur dogumdan birgun once be gardropin aynasinda hallettjm ben isimi.... sevcan bu arada mesaj kutunu bosalt 3gundur cevap veremiyorum mesajina...

kızlar i,yi akşamlar güzel anne adayları nasılsınız bugün bizim günümüz iyi geçti kızımla biraz fazla yemekleri kaçırdık bu sıra işlahımıx çok var maşallah ....
sizlere bir şey sorucaktım eşim kızıma berra ismini koymak istiyor netten araştırdığım kadarıyla peygamber efendimiz berra ismi ağır bir isim olduğu için zeynep olartak değiştirmiş o ismi yani bebişime ağır mı gelir diye düşnüyorum ve çocuklarınıza koymahyın demiş zeynep olarak koyun diye ama eşim çok istiyor napıcaz bir bilginiz var mı?

Biliyorsun benim kizimin adi berra o isim yani zeyneple degistirilan berre ben cok arastirdim sen kendini bosa yorma cok guvenilir kaynsklardan Aldigim bilgilere dayanarK koydum ben

Biliyorsun benim kizimin adi berra o isim yani zeyneple degistirilan berre ben cok arastirdim sen kendini bosa yorma cok guvenilir kaynsklardan Aldigim bilgilere dayanarK koydum ben

canım benim evet biliyorum bolluk getiri demişti...bu arada mesajlarımı sildim iyiki söyledin çok dolmuş hakikaten bende dedim bana neden yazmıyor merak ettim ....

acaba hocalara sordun mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…