- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.501
agdayi yapan icin cok normal
dunya kadar kisi gidiyormus
bir suru hamilesi de varmis benim agdayi yapanin
bende yarın yaptırcam ılkı agrımamıstı umarım bu seferde ağrımaz
ısım konusunda bızde artık pes ettık eymen olcak buyuk ıhtımal ıkıncı ısım arastırıyorum :)
artık ısım koyup ısmıyle hıtap etmemız gerek ebemız canım askım degıl dırek ısmını soyleyın dıyordu bızde eymen demeye basladık
umarım sende guzel bır ısım bulursun :)
hava cok guzel kızlarr herkese hayırlı pazarlarrrrrr annemı aradım gel dısarı cıkalım denıze karsı keyıf edelım işleri var
artık ben sahıl yuruyusu yapıp gelırım :)
canım ben ilk dozu vurdurduğumda çok ağrım olmuşdu .geçen hafta ikinci dozu vurdurdum ve hiç ağrım olmadı hatta ilki neden o kadar acıdı diye düşünmüştüm
ben önümüzdeki hafta gitsem bir daha doğuma yakın gidersem hani çekiyorya bebeğe zarar verir mi canım erken doğuma falan yol açarmı birazda tedirginim ve ilk defa gidicem daha önceden bir defa evde denemeye çalıştım dayanamadım yarım bıraktım ve bu zaman kadar jiletle davam ettim oda kalınlaşıtrıyor temiz bir yer bulup gitmekden başka çarem yok
Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.Ben cuma günü 2. doz aşımı yaptırdım ama ağrı var kolumda hala ve dokununca arı sokmuş gibi şiş ve acıyor:44: ilkinde olmamıştı böyle normal mi sizce? Bu arada ben hala kızıma isim bulamadım yavffadı kızım yada bebek kalacak bu gidişle galiba
kızlar günaydın arkadaşlarım nasılsınız bende ağdya hiç gitmedim bu zamana kadar jiletle hallettim ama şimdi göremiyorum artık ve gitmem gerektiğini düşünüyorum ama çok utanıyorum napıcam ya.....kızlar ben de kızıma isim bulamadım daha karar veremiyorum...
günaydın kızlar ya haftalardır agdacıya gidecem arkadaşı bekliyorum çalışıyor müsait olmuyor bende , bikini bölgesi oldugu için tırsıyorum her yere gidemiyorum burda karışık eşimle onla git diyor bekleki gelsin bugün yine arıyacam sen gelme tarif et diyecem üstünü ben aldım ağdayla , aynaya bakıp ama altları yapamam
inşallah giderim bugün
canım benim ilki hiç acımamıştı ikincide ağrıdan agladım ben zaten gribim ağzım burnum kolum ay saatlerce agladım, isimi biz 3 ay aradık bulduk sonunda :)
canım yarın nasip olursa gidecem , olmuyor artık ağda şart bende çok utanıyorum ay napayım , dr zor acıyorum ben ama mecbur buda mecburiyet keyfi değil uzadı pis oldu alınması gerek jilette pis oluyor iki günde çıkıyor sert bunda 1 ay rahatsın yani
bende yarın yaptırcam ılkı agrımamıstı umarım bu seferde ağrımaz
ısım konusunda bızde artık pes ettık eymen olcak buyuk ıhtımal ıkıncı ısım arastırıyorum :)
artık ısım koyup ısmıyle hıtap etmemız gerek ebemız canım askım degıl dırek ısmını soyleyın dıyordu bızde eymen demeye basladık
umarım sende guzel bır ısım bulursun :)
hava cok guzel kızlarr herkese hayırlı pazarlarrrrrr annemı aradım gel dısarı cıkalım denıze karsı keyıf edelım işleri var
artık ben sahıl yuruyusu yapıp gelırım :)
oğluşlarımız adaş olcak inşbende eymen diyorum ama yanına bi isim daha arıyorum gerçi etrafımdaki herkes senin kızın olcak diyo diyorum ayrıntılı ulturosona girdik kesin diyorum doğana kadar belli olmaz o diyolar
dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..
aranizda benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi ? lutfen yardimci olursaniz cok mutlu olurum
Merhaba hanımlar
Dr um bana balık hapı verdi bunun dışında elevit alıyordum zaten şimdi ben bunları sabah ard Arda mı almalıyım yoksa farklı öğünlerde mı alayım kullanan arkadaslar nasıl kullanıyorlar acaba ???
ben önümüzdeki hafta gitsem bir daha doğuma yakın gidersem hani çekiyorya bebeğe zarar verir mi canım erken doğuma falan yol açarmı birazda tedirginim ve ilk defa gidicem daha önceden bir defa evde denemeye çalıştım dayanamadım yarım bıraktım ve bu zaman kadar jiletle davam ettim oda kalınlaşıtrıyor temiz bir yer bulup gitmekden başka çarem yok
Biliyorsun benim kizimin adi berra o isim yani zeyneple degistirilan berre ben cok arastirdim sen kendini bosa yorma cok guvenilir kaynsklardan Aldigim bilgilere dayanarK koydum ben
canım benim evet biliyorum bolluk getiri demişti...bu arada mesajlarımı sildim iyiki söyledin çok dolmuş hakikaten bende dedim bana neden yazmıyor merak ettim ....
acaba hocalara sordun mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?