- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.541
günaydın maşallah öyleyse enerjin daim olsun:))) şekerin kaç çıktı kaçın altı normal canım bende çarşamba yaptırıcam da acayip korkuyorum çünkü gerekirse yemek yemeyip çikolata yiyorum
Günaydın kızlar;
Haftaya çok keyifli başlayacaktım ama kayınvaldem içine etti dün satılığa çıkardığımız evimize alıcı çıktı eşim bugün satacak Allahın izniyle.Oevi sattıktan sonra beğendiğimiz başka bir ev var onu alıcaz inşallah çok mutluydum dün akşam eşime kayınvaldeme söyleme dedim oğlunun para harcamasına kıyamıyor elinden gelse hiçbirşeye para verdirtmicek.Neyse dün akşam kv yemek yedik benim kayınpeder 2 sene önce vefat etti.Çocuğun ismini sordu bizde yiğit yada yaman olacak dedik nasıl beğendinmi diye sorduk hiç sesi çıkmadı durdu dayanamadı 2 oğlu var adamaın biri bile babasının adını koymazlar dedi tabi ben dururmuyum eşime kalmadan cevabı yapıştırdım.Valla kusura bakma anne eltimde benden 1 ay sonra doğuracak onun 2. çocuğu ilkide oğlan 2. nin cinsiyetide erkek o koysun hem o eşimin abisi büyük olana yakışır benim daha ilk çocuğum koymayı hiç düşünmüyorum dedim hiç sesi çıkmadı Allahtan eşimde düşünmüyor benim lafımın üstüne yorum bile yapmadı eşim ama morali bozuldu annesi böyle diyince bütün gece düşünceli düşünceli durdu.Sinir oldum madem böyle birşey istiyorsun git diğer kardeşine söylesin ama kv dem eltimden çok çekinir ona teklif bile edemez valla kusura bakmasın bende mecburi bir isim koymak istemiyorum.
tatlım hic moralini bozma bence kendinide ezdirme sen milletin deil millet senin nazını ceksin bizdede aynı konu var ama benim esim istemio ben istiorum kayın pederimin ismini adı adil ve ben bu ismi seviorum ben adilefe istiorm esim istemio ama bu cocuk sizin ve ortak bi isim koyun esinle ve kimseyide karıstırmayın bence
merhaba kizlar
az once otururken biri sanki vajinamdan cekti koparicak gibi onu sarsti ve birakti
sag taraftan oldu bu bebegimin oldugu yerin cok asagisindan
saniyelik birseydi
yalanci dogum sancilari dedikleri gibi birsey miydi acaba
merhaba kizlar
az once otururken biri sanki vajinamdan cekti koparicak gibi onu sarsti ve birakti
sag taraftan oldu bu bebegimin oldugu yerin cok asagisindan
saniyelik birseydi
yalanci dogum sancilari dedikleri gibi birsey miydi acaba
hepiciğinizi çok çok özledim
Annem biraz rahatsızdı 10 gün kadar onun yanındaydımşimdi evimdeyim insanın evi gibisi yokmuş gerçekten
Geçmişe hiç bulaşmadımUmarım herkesler ve bebişler iyidirler Hepinizi çok çok öpüyoruz
hosgeldın canm gecmıs olsn
gercekten oyleee bende evımde ınanılmaz mutluyumm ve rahatım
cok sukur ben kendı adıma ıyıım bu aralar
bel ve sırt agrıları norma canım bellı bıyerde yok bahsettıgın gıbı degıl ama mutfakta bı bulasık yıkamaya kalksam kopucak gıbıı agrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?