2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar;
Haftaya çok keyifli başlayacaktım ama kayınvaldem içine etti dün satılığa çıkardığımız evimize alıcı çıktı eşim bugün satacak Allahın izniyle.Oevi sattıktan sonra beğendiğimiz başka bir ev var onu alıcaz inşallah çok mutluydum dün akşam eşime kayınvaldeme söyleme dedim oğlunun para harcamasına kıyamıyor elinden gelse hiçbirşeye para verdirtmicek.Neyse dün akşam kv yemek yedik benim kayınpeder 2 sene önce vefat etti.Çocuğun ismini sordu bizde yiğit yada yaman olacak dedik nasıl beğendinmi diye sorduk hiç sesi çıkmadı durdu dayanamadı 2 oğlu var adamaın biri bile babasının adını koymazlar dedi tabi ben dururmuyum eşime kalmadan cevabı yapıştırdım.Valla kusura bakma anne eltimde benden 1 ay sonra doğuracak onun 2. çocuğu ilkide oğlan 2. nin cinsiyetide erkek o koysun hem o eşimin abisi büyük olana yakışır benim daha ilk çocuğum koymayı hiç düşünmüyorum dedim hiç sesi çıkmadı Allahtan eşimde düşünmüyor benim lafımın üstüne yorum bile yapmadı eşim ama morali bozuldu annesi böyle diyince bütün gece düşünceli düşünceli durdu.Sinir oldum madem böyle birşey istiyorsun git diğer kardeşine söylesin ama kv dem eltimden çok çekinir ona teklif bile edemez valla kusura bakmasın bende mecburi bir isim koymak istemiyorum.

günaydın maşallah öyleyse enerjin daim olsun:))) şekerin kaç çıktı kaçın altı normal canım bende çarşamba yaptırıcam da acayip korkuyorum çünkü gerekirse yemek yemeyip çikolata yiyorum

walla canım sonuçlar yanımda değil ama açlık şekerim 74-104 arası olması gerekiyordu..benimkisi 76-yada 79 du..diğerlerini de hatırlamıyorum ama hep verilen değerlerin arasındaydı..

50 mg şeker yukleme degerı 140 sınırı

valla bu ısım muhabbetını hıc anlamıyorum ben ne var yanıı buyukler bır alem yaa bu suregelmıs gıdıyor sacma bır mantık ısımlemı saygı sevgı anlasılıyor allahtan bızımkı hıc dusunmedı aılesıde beklemedı ve aksıne ıstemedıler
olmas dedıler de sanslyıdık bu konudaa

tatlım hic moralini bozma bence kendinide ezdirme sen milletin deil millet senin nazını ceksin bizdede aynı konu var ama benim esim istemio ben istiorum kayın pederimin ismini adı adil ve ben bu ismi seviorum ben adilefe istiorm esim istemio ama bu cocuk sizin ve ortak bi isim koyun esinle ve kimseyide karıstırmayın bence

Yok Allahtan eşimde istemiyor ama annesinden böyle birşey duyunca bana belli etmesede üzüldü öyle olunca kafaya taktım hayırlısı artık koyulacak bir isim olsa yine sesimi çıkarmazdım ama şerafettin ismi çok eskide kalmış bir isim artık kullanılmıyo bile aman neyse artık doğana kadar vakit var bakalım sağolun yorumlar için

merhaba kizlar

az once otururken biri sanki vajinamdan cekti koparicak gibi onu sarsti ve birakti
sag taraftan oldu bu bebegimin oldugu yerin cok asagisindan
saniyelik birseydi
yalanci dogum sancilari dedikleri gibi birsey miydi acaba

iyi haftalar kızlar,

ben haftaya bel ağrılarımla başladım, resmen adım atarken canım yanıo, bebişimde dahamı az oynuo ne 2 gündr kafayı ona takmış durumdayım, hiç durmazdı şimdi pıt pıt yapıo bırakıo,sanırım pozisyonu değişti, alahtan cumartesi kont. var görücez bebişimizi, tabi bide şeker yüklemesi offf,buarada benm aşı takvimimde 2. doz en az 4 hafta sonra yazıo yani 5. haftada gtsem sıkıntı yoktur demi

merhaba kizlar

az once otururken biri sanki vajinamdan cekti koparicak gibi onu sarsti ve birakti
saniyelik birseydi

rahım genısledıkce agrılarımız artabılıyor
sıddetlı agrılar sureklı oluyorsa dr danısmakta soylemekte fayda var ama ara ara gıren sancılar normal dıyorlar

merhaba kizlar

saniyelik birseydi

olabilri mi acaba?ben daha dogum sancisi nasil birsey bilmiyorum ki!kasilma nasil oluyor onu da bilmiyorum nasil ayirt edicem

hepiciğinizi çok çok özledim

annem biraz rahatsızdı 10 gün kadar onun yanındaydım şimdi evimdeyim insanın evi gibisi yokmuş gerçekten

geçmişe hiç bulaşmadım umarım herkesler ve bebişler iyidirler hepinizi çok çok öpüyoruz

kızlar ya birşey soracağım benim dün akşamdan beri belimden sağ bacağıma doğru bir ağrı var öldürdü beni iş yerindeyim şuan oturamıyorum resmen sizde de bel ağrısı olmaya başladı mı 6 aydan sonra başlıyormuş sanırım

Quinny Zapp pushchair - Kiddicare - Video Dailymotion

kızlaar olay budur yaa haftasonu biraz dolaştık quinny zapp orient die bir ürün bayıldım, ama anakucağı yok ve sadece maxi cosinin hepsine uyumlu bir ürünü var 2 si birliktede pahalıya geliyor, kafam çok karıştı yaa tam istediğim bir ürün okadar basit katlanıp açılıyor ve küçülüyorki, zaten kapanınca en küçük olan bebek arabasıymış bu off

hosgeldın canm gecmıs olsn
gercekten oyleee bende evımde ınanılmaz mutluyumm ve rahatım
cok sukur ben kendı adıma ıyıım bu aralar

bel ve sırt agrıları norma canım bellı bıyerde yok bahsettıgın gıbı degıl ama mutfakta bı bulasık yıkamaya kalksam kopucak gıbıı agrıyor

sağol bebeeem allah razı olsun bel ağrılarını hiç sorma biraz iş yapayım emekleyecek duruma geliyorum doğrulamıyorum bile sağlıkla geçsin bu günler az kaldı geliyo bebişler

selam kızlar..herkese hayırlı haftalar dilerim.
bizde cumartesi gittik oğluşu gördük baş aşağı dönmüştü..hep yan yatıyordu ilk defa bu pozisyonu almış..yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı, sağlık ocağı toz içilen antibiotik vermişti onu içmiştim dr.umda zinnat antibiotik verdi ona başlayacağım..doktorum herşeye izin veren biri değil demekki bu antibiotik gerçekten gerekli diye düşünüyorum o yüzden kullanıcam..zaten hamile kaldığımdan beri enfeksiyon yüzünden 4 kutu falan antibiotik kullandım.. rabbim yavrularımızı korusun aminn..
cumartesi günü kayınvalidem falan ailece havuzlu hana gittik..kayınvalidem sağolsun bebeğimizin çok şeyini aldı kızlar çok mutlu oldum..zaten biliyosunuz işten çıkarılma durumum var stres yapıyordum ilaç gibi geldi..yatağını, park yatağını, uyku setini falan ihtiyaclarının çok büyük bir bölümünü aldık..kalanları da annemle alacağız inşallah..bi odamız eşya doldu dolap almamız gerekcek sanıyorum..bir de doğum ücreti 1500 biliyordum hastane zam yapmış medicana 2013 itibariyle 1850 normal, 2850 sezeryana istiyor..normalde 1 gece konaklama, sezeryanda 2 gece..bebeğin ilk kontrol ve tahlilleri de içindeymiş..pufff pahalı geliyor bana

Merhaba kızlarrr

sabah sabah düştük gene yollara bi geldik müdür yrd. mesai saati konusunda uyardı sanki kaç aydır farklı bi saatte geliyorum

hamileyiz değilmi azcık mazur gör offf hiççç anlamıyorlar hiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…