- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.521
Biliyorsun benim kizimin adi berra o isim yani zeyneple degistirilan berre ben cok arastirdim sen kendini bosa yorma cok guvenilir kaynsklardan Aldigim bilgilere dayanarK koydum ben
canım bebişime ağır gelmesin diye ama bak senin bebişe iyi gelmiş bir tane hamile bayan hamileliğinde kızına berra koymuş adını bebek karnında ölmüş ikincisine yine berra demiş o da karnında doğmadan ölmüş üçüncüsünde değiştirmiş oda kız olmuş yani ağır gelmiş ama sen araşıtırmış büyük ihtimal koyucaz bebişimize ...
hıı bu arada ağdaya gitmiyim ozaman bebeğime zarar gelmesin arkadaşım ...napıyım evde alıcam artık ama doğumda ayıp olmaz dimi ama dediğin gibi sarsabilir jilete davam ozaman
bebişin nasıl iyimi
dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..
aranizda benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi ? lutfen yardimci olursaniz cok mutlu olurum
günaydın kızlar.. stresten uyumadım sanırım ben çiş yapmıyorum suyum sızıyor :18: 8 de gidecem doktora ama aşırı başım ağrıyor agresifim kızımda bir o kadar neşeli dur durak bilmiyor gecenin 3 den beri 5 dk durmaksızın oynuyor meleğim
canım iyi haberlerle gel inşallahgünaydın kızlar.. stresten uyumadım sanırım ben çiş yapmıyorum suyum sızıyor :18: 8 de gidecem doktora ama aşırı başım ağrıyor agresifim kızımda bir o kadar neşeli dur durak bilmiyor gecenin 3 den beri 5 dk durmaksızın oynuyor meleğim
günaydın kızlar.. stresten uyumadım sanırım ben çiş yapmıyorum suyum sızıyor :18: 8 de gidecem doktora ama aşırı başım ağrıyor agresifim kızımda bir o kadar neşeli dur durak bilmiyor gecenin 3 den beri 5 dk durmaksızın oynuyor meleğim
Mrb arkadaslar su agda konusu ben jilet kullaniodum jiletten agdaya gecerken kendimi cok kasarım ve ogluma zarar gelir diye cok korkuyorum sizce ne yapmaliyim
kızlar günaydıınn.hayırlı bir hafta diliyorumm.bugun ptesi olmasına rağmen çok enerji doluyum :)) izmirde hava çok güzel.çalışmıyo olsam yürüyüş yapar gezer tozardım bütün gün..ctesi doktordaydık.herşey yolunda şekerim çok iyi hamilelik şekerim yok allaha şükür.kızımız da 900 gr.olmuş..ayakları kafasının yanındaydı nasıl becerdiyse onu.. doktor bu sizi rahatsız edebilecek bi pozisyon dedi.bende hiç bi rahatsızlığım yok dedim..
sabahtan beri de maaşallahhiçide yüzüyo resmen.. umuarım herkes en az benim kadar mutlu olur bugun..
hepinizi öpüyoruuummm...
bu hafta yavas yavas tasinicaz biz yeni evimize en azindan yeni bina daha kimse oturmamis o yonden iyi ,ama strese giriyom ister istemez dusundukce ,esim elletmeyecek hicbirseyi bana ,ben de kontrol de olmazsam rahatsiz olurum kontrol delisyim biraz evle ilgili ,ben dr uma gicik oluyorum gitgide yahu bebegimi gostermiyor hatun usg de ay buyuyor mu gelisimi nasil merak ediyorummm
allah kolaylık versın cok streslı yorucu bi iş bu taşınma
biz ben 3 4 haftalık hamileyken taşınmışız :) haberim yoktu ama gecıkmemden dolayı cok yormamıstım kendımııı
nazlı nazlı iş yapmıstım buyukler saolsun yukumuzu almıstı
şimdi bu halimde düşünüyorumda düşünemiyorum :)
nekadar olsada bizim elimiz deymek zorunda içim rahat etmez benimde snde yorma kendını yavas yavas gunlerce sursun aama hırpalanmadan bıtsın canım
Günaydın :)
Yine bir hafta başlangıcı ve Ankarada hava çok güzel :) öğlen arası yürüyüşü iyi gelir di mi kızlar
kızlar günaydıınn.hayırlı bir hafta diliyorumm.bugun ptesi olmasına rağmen çok enerji doluyum :)) izmirde hava çok güzel.çalışmıyo olsam yürüyüş yapar gezer tozardım bütün gün..ctesi doktordaydık.herşey yolunda şekerim çok iyi hamilelik şekerim yok allaha şükür.kızımız da 900 gr.olmuş..ayakları kafasının yanındaydı nasıl becerdiyse onu.. doktor bu sizi rahatsız edebilecek bi pozisyon dedi.bende hiç bi rahatsızlığım yok dedim..
sabahtan beri de maaşallahhiçide yüzüyo resmen.. umuarım herkes en az benim kadar mutlu olur bugun..
hepinizi öpüyoruuummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?