2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Biliyorsun benim kizimin adi berra o isim yani zeyneple degistirilan berre ben cok arastirdim sen kendini bosa yorma cok guvenilir kaynsklardan Aldigim bilgilere dayanarK koydum ben

canım bebişime ağır gelmesin diye ama bak senin bebişe iyi gelmiş bir tane hamile bayan hamileliğinde kızına berra koymuş adını bebek karnında ölmüş ikincisine yine berra demiş o da karnında doğmadan ölmüş üçüncüsünde değiştirmiş oda kız olmuş yani ağır gelmiş ama sen araşıtırmış büyük ihtimal koyucaz bebişimize ...
hıı bu arada ağdaya gitmiyim ozaman bebeğime zarar gelmesin arkadaşım ...napıyım evde alıcam artık ama doğumda ayıp olmaz dimi ama dediğin gibi sarsabilir jilete davam ozaman
bebişin nasıl iyimi

Ayip olmaz niye olsun iyice temizledinmi niye ayip olsun hem olursada olsun yani bebeginden onemlimi?
Isimle alakasi oldugunu sanmiyorum onun iyi dusun iyi olsun dusunme bunlari

Geceleri uyuyamıyorum,bütün vücudum ağrıyor. Uyuduğum an kabus görüyorum en başa döndüm yine

gunaydin yeni bir haftaya merhaba

agda konusu acilip duruyor ben rahmimde kanama varken bile gittim dr gitme vs demedi ,suan kanamam da yok gebeligimin basindan beri gidiyorum her ay agdaya daha bir sorun olusmadi sukur ki,belki son ay gitmem sadece

benim ki kalp seklinde rahim filmi cektirince belli oldu ama cok az bir girinti var,dr bana erken dogum ile ilgili birsey soylemedi suan 28.ci haftadayim normal gebeler gibi devam ediyorum.

günaydın kızlar.. stresten uyumadım sanırım ben çiş yapmıyorum suyum sızıyor :18: 8 de gidecem doktora ama aşırı başım ağrıyor agresifim kızımda bir o kadar neşeli dur durak bilmiyor gecenin 3 den beri 5 dk durmaksızın oynuyor meleğim

iyi haberlerle gel, insallah suyun gelmiyordur ,bak simdi ben de tedirgin oldum ,merakta bekletme bizi

Mrb arkadaslar su agda konusu ben jilet kullaniodum jiletten agdaya gecerken kendimi cok kasarım ve ogluma zarar gelir diye cok korkuyorum sizce ne yapmaliyim

günaydın herkese.

canım iyi haberlerle gel inşallah

kızlar günaydıınn.hayırlı bir hafta diliyorumm.bugun ptesi olmasına rağmen çok enerji doluyum :)) izmirde hava çok güzel.çalışmıyo olsam yürüyüş yapar gezer tozardım bütün gün.. ctesi doktordaydık.herşey yolunda şekerim çok iyi hamilelik şekerim yok allaha şükür.kızımız da 900 gr.olmuş..ayakları kafasının yanındaydı nasıl becerdiyse onu.. doktor bu sizi rahatsız edebilecek bi pozisyon dedi.bende hiç bi rahatsızlığım yok dedim..
sabahtan beri de maaşallahh içide yüzüyo resmen.. umuarım herkes en az benim kadar mutlu olur bugun..
hepinizi öpüyoruuummm...

canm ınsallah oyle bişi yoktur düşünme kötü belki bask yapıyrdur kızın bi ka. damla idrar gelmiş olabilir.
ıyı dusunelım ıyı olsunn ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın

Mrb arkadaslar su agda konusu ben jilet kullaniodum jiletten agdaya gecerken kendimi cok kasarım ve ogluma zarar gelir diye cok korkuyorum sizce ne yapmaliyim

ben yıllardır kendım yaparım çam sakızıyla agdamı
hamılelıktete kendım yaptım hem utanırım hemde ıstemedım hıc kuafore gıtmekk yapı meselesı bıkere bacak aldırmıstım utana sıkıla okadar yanıı
cok arastırdım zararı yok dıye ama normal bı gebelık ıcın gecerlı yanı dr herhangı dusun erken dogum rıskı vs ıcın yaptırmayı onermıyorsa yapmakta bı sakınca yok 1 hafta once yaptım son agdamı hamılelııgn basından berı her yaptıgımda cok acıyordu derı hassas oldugu ıcın acırmısta zaten ama en son yaptıgımda cok acımadı ayna yardımıyla aldım asagıyı gormemm cok zor normalde 10 dakıkada bıtıyorsa bu sekılde yarım saatımı aldı ama cok raahtladım sen yappamıyorsan usta ıyı yaapan bı agdacı elı hafıf olan bırı yapsın kasıcak bısı yok pat pat yapınca uyusur ve daha az acır.
ayda bır yaparım ben zaten suan 3 ayımız kaldı bakalım sadece benmde endısem son ay :/

masallah negüzel bu enerjin bütün haftaya yayılır inşallah ve haftan çok güzel gecer.
masallah kızına canımm
cimcimeler alemler yaa bizde nezaman gitsek degısık pozlar :)
bırkeresınde bizimde öyle olmuştu
ayaklar basla bır aradaydı :)

bu hafta yavas yavas tasinicaz biz yeni evimize en azindan yeni bina daha kimse oturmamis o yonden iyi ,ama strese giriyom ister istemez dusundukce ,esim elletmeyecek hicbirseyi bana ,ben de kontrol de olmazsam rahatsiz olurum kontrol delisyim biraz evle ilgili ,ben dr uma gicik oluyorum gitgide yahu bebegimi gostermiyor hatun usg de ay buyuyor mu gelisimi nasil merak ediyorummm

allah kolaylık versın cok streslı yorucu bi iş bu taşınma
biz ben 3 4 haftalık hamileyken taşınmışız :) haberim yoktu ama gecıkmemden dolayı cok yormamıstım kendımııı
nazlı nazlı iş yapmıstım buyukler saolsun yukumuzu almıstı
şimdi bu halimde düşünüyorumda düşünemiyorum :)
nekadar olsada bizim elimiz deymek zorunda içim rahat etmez benimde snde yorma kendını yavas yavas gunlerce sursun aama hırpalanmadan bıtsın canım

sagol insallah elim degecek baska yolu yok en iyi yani temizlik yapmayacagim birisi gelecek onun iicin bana da yavastan kiyafet yerlestirmeleri kalacak,

Günaydın :)
Yine bir hafta başlangıcı ve Ankarada hava çok güzel :) öğlen arası yürüyüşü iyi gelir di mi kızlar

günaydın iyi haftalar göbekdaşlarım:)

tüm dr muayene haberlerimiz iyi olsun inşallahhhhhhhh.... dsde canım haber bekliyoruz ve tüm gidecekler gitmiş arkadaşlarımızdan da... bi zde c.tesi gittik herşey yolunda şükür...

rahat doğumlarımız olsun inşallahhhhhh

evlatcıklarımız hayırlı evlat olsun inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh

hepinizi kızımla öpüyoruzzzz...

günaydın maşallah öyleyse enerjin daim olsun:))) şekerin kaç çıktı kaçın altı normal canım bende çarşamba yaptırıcam da acayip korkuyorum çünkü gerekirse yemek yemeyip çikolata yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…