2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım o bende 1 ay önce oldu yürüyemedim resmen ertesi gün dr gittik önemli bişey yokmuş olabilirmiş bu kasılmalar magnezyum verdi istersen içebilirsin dedi ama ben 2 kez içtim bir daha içmedim tekrarda olmadı

merhaba arkadaşlar ben de 1 haftadır tatildeydim.kızımdan kalan bebeklikleri ayırdım kardeşimin oğlundan da geldi bir sürü eşyası oldu oğluşumun 5 makina çamaşır yıkadım akşama da ütülerim.offf çoook yoruldum.

merhaba güzel anneler ve kuzucukları,
hepimize iyi haftalar diliyorum ,göz açıp kapayıncayakadar geçsin buhafta çünkü çok yorgunummm.
h. sonu misafirim vardı , ve artık eskisi kadar dayanıklı olmadığımın farkına vardım , baştan aşağıya temizlik ve misafir hazırlığı baya yordu beni:))
bundan sonra misafir kabul etmeyeceğimi söyledim zaten eşime ve ikimizin ailesinede , bakalım nolucak.
mart 1 de işten ayrılıyorum kızlar , takvimde mayıs 18 yazsada doğumdan sonrada çalışmayacağım için mart 1 de iş yeriyle anlaştık son ayım anlayacağınız , artık yorulmayada başladım 1 saat gidiş 1 saat dönüş sürüyor yollar çok yoruyor oğluşumla beni.
bu arada bugün tetanoz aşısı 2. dozu vuruldum , bu tarihten itibaren 6 ay sonra 3. doz yani bebeişim 3 aylıken diğer dozlarıda vurulucam , sanırım 5 dozdan oluşuyomuş.
başka bebeğim olursa vurulmama gerek kalmayacakmış dozların hepsini vurulursam :))
bu arada oğlum eymenimin kalp atışlarınıda dinledim 140 dedi hemşiremiz , çok güzeldi.
hepinize kucak dolusu sorunsuz bir gün diliyorummmm.

Evet canım ya çok kötüyüm dün giyecek biseyim yok diye alısverise gitmiştik biraz yürüdüm eve geldigimden beri cok fenayım sabah yataktan zor kalktım ayagım cekiliyor yürümekte cok zorlanıyorum.

Merhaba bahar anneleri biz geldik
annem ve babam geldi uğrayamadım uzun zamandır kimbilir neler kaynattınız
kızıma giyeceği cicilerini aldık kız annesi olmak çok masraflı olacak belli oldu
yarın şeker yüklemesine gidicem daha önce yaptırmıştım hiç gidesim yok

cumartesi bende havuzluhandaydım valla merdivenlere çıkıp kulüpten kızlar var mı diye bağırasım geldi
ama bizim alışveriş pek keyifli geçmedi görümcem k.v. eşim ve ben gittik görümcemde hamile kıskanç ben ne aldıysam yavruma ve kendime gitti aynılarını aldı babaannemizde oğluşuma sadece 1 nevresim takımı aldı
bu konuda hiç şansım yok gerçi ihtiyacımız yok ama insan sorar eksiklerini hiç heves yok kadında ilk kez babaanne olacak ama anlamadım gitti
ayy aman neyse olsun çok şükür herşey yolunda Allah'ım kimseye muhtaç etmesin bizi üzmesinler yeter kendi yağımızda kavrulur giderizz

Merhaba arkadaşlar yoğun bir haftaya başlamış bulunmaktayım geçen hafta 2 gün rapor alınca işler birikmiş, ödemelerin içinde kaybolmuş bulunmaktayım. Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle

herkese hayırlı haftalar
bugün hiç çalışasım yok iş de epey var. klasik bir pazartesi psikolojisi işte...
neyse ki az kaldı 2 ay daha dayanıcaz nasipse sonra gelsin bebişler
Sağlıkla gelsinler inşAllah...

valla canım ben de sendenm, şanssızım ne annemlerden ne kv lerden ses yok... senin gibi de düşünüyorum Allahım muhtaç etmesin diyorum maddi durumları çok iyi değil falan diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama insana koyuyo bize hiç kimseden tek kalem bişey yok yok... sadece eltim arabası bizden dedi ama nasıl olcak ben arabalara bakmaya başladım nası söylicem o bi daha ne zaman sorcak hiçç bilmiyorum:) muallaklar da beni rahatsız eder... 1 kere gittim havuzlu hana 1 kere daha gidicem bakalım tamamlarız ya Allah yardımcımız olsun bizim durumlar baya karışık...
eşimle huyumuz da yapıp ta yapınca yaptık diye milyon kere yüze vuracaklarsa biz taksit maksit herşeyi hallederiz diyoruz. Odasını eşim kayınpedere şakayla söyledi de 1000 tane laf yeni doğmuş çocupa odamı olurmuş yok bilmem ne amannnnnn Allah sağlık versinnn.....

selam kızlar nasılsınız ben 3-4 gündür girememiştim nete. geçmişi okumak baya vaktimi aldı.

10 gün önce 50 mg yükleme olmuştu şekerim yüksek çıktı. cumartesi 100 mg için tekrar gittik ama ben şekerli suyu içer içmez çok kötü oldum. 2 dakika geçmedi başım dönmeye başladı. 15-20 dakika sonrada içtiğim tüm suyu çıkardım malesef. böyle olunca testi iptal ettiler. doktorumda tekrar yapmayalım yine aynı olursun biz şekerin varmış gibi sonraki aşama olan tokluk şekerine bakalım dedi. bugünde onu yaptırdım. çok yüksek olmasa da yine yüksek :18::18::18: diyet verdi doktor şekerli şeyler ve hamur işi yok artık bana. ya ben napıcam hamilelikte diyet yapmak en zor olan bu iştahla

ayy cnm bnmde en çok korktuğum çıkarmak 75 lik yaptırıcam direk 50 lik istemedim cumartesi umarım bende çıkarmam, sanada çok geçmiş olsun gerçketn zor bişey hamileyken diyet, allah kolaylık versin sana, umarım bir dahaki testte düşmüş olur rahatlarsın

canım geçmiş olsun gebelikte şeker çıkabiliyor. ben de de çıktı. 24. haftam da ölçtürmüştüm. diyet yapmalısın zor ama azami uymak gerekli. ben de diyetteyim ama diyetisyenin dediği gibi yapamıyorum. eve şeker ölçüm cihazı aldım. açlık ve tokluk şekerimi kendim ölçüyorum. dikkat edersen normal çıkıyor sonuçlar. geçici bir süre dayanmak zorundayız. üzülme

merhaba kızlar benimde şeker yüklemem 3 hafta sonra yapılcak ama galiba seker var bende yada oğlan olmasının etkisi acayip tatlı yiyorum bide sırtım çok ağrıyo sizdede var mı sırt ağrısı

gecmis olsun korkma canim diyetle gecer insallah
ben de 75 lik yaptirdim direkt normal cikti insallah senin de oyle cikar
eve cihaz alman iyi olmus ben de seker olmamasina ragmen ben de mi alsam diyorum
merhaba kızlar benimde şeker yüklemem 3 hafta sonra yapılcak ama galiba seker var bende yada oğlan olmasının etkisi acayip tatlı yiyorum bide sırtım çok ağrıyo sizdede var mı sırt ağrısı
sekerin cikmasinin direkt tatli yemekle alakasi var mi acaba?ben de yedim bayaa gecen ay sadece kilooldu bende

canım tatlıyada aserio olabilirsin kötu dusunme hemen sırt agrısıda normal tatlım bizim oglan banada cektirio sırt bel bacaklarım bol bol dinlenmeye bak ya bide bisi sorcam sizce puset cok kullanışlı olurmu kararsız kaldım

Canım hep aynı bu işler benim ailem 300 lira yolladı ana kucağı falan aldım kv daha 100 liralık alışveriş yaptı gerçi onu bile yapmayanlar varmış şükür bizimkiler hevesli alıyorlar ama kimseye alın demem sonra laf olur hiç çekemem kendim taksitle alırım yani ayrıca bebek arabasına acele etme zaten ilk zamanlar bebek arabası kullanılmıyor ben doğduktan 1 kaç ay sonra almayı düşünüyorum şimdiden niye acele ediyorsunki

geçmiş olsun canım bende bugun 75 yukledık hastaneye ek gıttım gıtmez olaydım cok kötü oldum nerdeyse düsecektım cıkarınca olmadı yarın lımonla gel dedı valla hıc gıtmek ıstemıyorum yuksek cıksada diyet verecek karara veremedım....

kıslarr slmm bıo suredır ugrayamadım tatıldeydik
bende bugun hallettım şeker yuklemesı ısını kurtuldum sukur
ama cok yoruldum
dsde suyum sızıo yazmıs onuda merak ettım ama gelıp yazmamıs
ınsalalh bı sıkıntı yoktur
son trimestıra gırdık aman kıslar dikkkat
bende ebebek den bıraz alısverıs yaptımm
alısverıs yaptıkca sabırsızlanıorum pembıs pembıs gördukce
ssıpamın cıcılerını
sızden nbr bakalım ksılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…