2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz tostopalak kaplumbağa gb olmuşuz... kızım spor yaparken yakaladık usg de :) ayağını emiyordu artistik hareketlerden 10 aldı aferin kızıma küçük jiimnastikçim benim

bende dun gunumdu bugun asımı olcaktım hemsıre aradı ellerınde kalmamıs arıcakmıs yanı 1 hafta gecıkme sorun olsa hemsırem derdı bana

medıcana bukadar yukseldımı ya bırde ben dısardan doktor getırcem carsamba fıyatları goruscez doktorumla bakalım ne dıcek

oglumla ısım adası eymenını cok optum annesı :) bana ebem 2. hamılelıkte 2 doz daha demıstı yablıs hatırlamıyorsam gıdınce sorayım :)

cok gecmıs olsun canım yavrun ıcın dıkkat edıceksın mecbur
bakalım bende haftaya yaptırcam elımden geldıgnce saglıklı beslensemde kımde cıkıcagı bellı olmuyor seker

merhaba kızlar benimde şeker yüklemem 3 hafta sonra yapılcak ama galiba seker var bende yada oğlan olmasının etkisi acayip tatlı yiyorum bide sırtım çok ağrıyo sizdede var mı sırt ağrısı

sırt ağrısından ziyade bende kuyruk sokumu ağrısı var. simit yastıklardan aldım da biraz rahat ettim. sırtım da ağrıyor ama akşamları yorgunluktan sanırım...

ben geldımmmm gecmısı de okuyamadım

bugun gıttıık kontrolumuze oglusum 1200 gr olmus masallah cok sukur hersey yolunda kan ılacı ve vıtamıne devam devam

corasprını artık bırakıyoruz dediii.

suanda bas asagı duruyormus ama donebılır yıne dedı .agzını acıp kapıyordu benım mınıgım

Iyi aksamlar kizlar.Bugun doguma hazirlik dersleri basladi.Her pazartesi gidicem 2 saatligine,toplam 8 hafta.Umarim kaygilarimi gidermeme yeterler.Degisik bir sey ogrenirsem paylasirim burada.

ben bugun bebegimin kalp atislarini dinledim saglik ocaginda doktorla ve ebeyle konustuk baya. aklima birsey takildi; ebe bana akinti durumun bak bazi kadinlar akintilari oluyor islaklik her gecen gun artiyor normal saniyor aslinda amniyon sivisi geliyor dogum yaklastikca dedi, ee peki bunu nasil anliycaz biz naisl ayirt edicez normal akinti mi degil mi :S

daha bugün doktora bu yuzden gittim canım su gb geliyordu ama ben tabi altıma kaçırıyormuşum... doktorumun dediği ayırt etmenın tek yolu suyun geldiğinde yada sızdğında bebeğin hareketleri yavaşlar bebeğin hareketlerini takip ederek anlaşılıyormuş.. eger bebeğin günde 10 defa oynuyorsa bu yarı yarıya düşerse ya suyu fazladır yada azalmıştır dedi mutlaka gel artık oturduk hareketlerini sayıyoruz

aaa anladim bebegin hareketlerinde herhangi bir sorun gozlemiyorsak ciddi anlamda akinti yoksa hersey yolunda o zaman
orda ebe aklimi karistirdi sormak da aklima gelmedi
hep de tedirgin edici bir konudur ya bu
cok takilmak istemiyorum buna cunku krem gibi beyaz akintiyla birlikte islaklik gunde 3 kere oluyor ve ic camasirimi degistiriyorum
ama ciddi birsye oldugunu dusunmedim hic

evet canım bende apart topar gittim suyum sızıyor diye öyle beyaz falnn da değildi saf su gb ama iççamaşırım popoma kadar ıslanıyordu.. gri eşofman giyinmiştim eşim dedi altına kaçırmış o derece ıslanmıştı ...koku yok renk yok ne sarı ne beyaz su bildiğin .. gittim kontollerim yapıldı doktor öyle dedi.. ne zman kı bebeğin hareketleride azalma anlarsın ve bu tarif ettiğn gb su gelir o zman telaş yap.. bu aydan sonra yapabileceğin tek şey bebeğini takip etmek dedi..

biz kaçıyoruz kzımla önce sevişcez koklaşcaz sonra mışıl mışıl uyucaz bu gün kızım çok usluydu ödüllendirmem lazım sevgimle yumuğımı... hepiniz öptük annecikler kuzuları da öptük...

Günaydın kızlar . Bizde bugün şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason için gideceğiz , inş bir sorum çıkmaz

günaydın herkeslereeeeeeeee
dün ki kabus gibi günün ardından çok şükür bugün iyiyiz
herkesler de iyidir inşallah. herkes için süppper bi gün olsun
öpüyoruz hepiniziiiiiiiiiiii

Gunaydinlar, saglikli huzurlu gunler hepinize . Biz seker yuklemesi icin geldik ac karnina kan alindi simdi sekeri ictik 1 saat sonra alacaklar ama doktor izinliymis ben genede gelmisken bitsin gitsin istedim ozeldeki doktoruma sorarim herkesi opuyoruz

günaydın koca göbişli anneler ve annelerini görmek için gün sayan minik melekler

inşallah hepinizin günü çok iyi geçer. Artık hamileliğin balayını bitirdiğimize göre her gün yeni ağrılarla yaşamaya alışıcağız herhalde. :44::44:

bazen şubat ve mart ayının çok çabuk geçmesini istiyorum bir önce nisan gelsin diye. ama bazende günün tadını çıkarmak daha güzel diye düşünüyorum. Sizde de var mı böyle çalkantılı hisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…