- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.581
iyi haftalar kızlar,
ben haftaya bel ağrılarımla başladım, resmen adım atarken canım yanıo, bebişimde dahamı az oynuo ne 2 gündr kafayı ona takmış durumdayım, hiç durmazdı şimdi pıt pıt yapıo bırakıo,sanırım pozisyonu değişti, alahtan cumartesi kont. var görücez bebişimizi, tabi bide şeker yüklemesi offf,buarada benm aşı takvimimde 2. doz en az 4 hafta sonra yazıo yani 5. haftada gtsem sıkıntı yoktur demi
selam kızlar..herkese hayırlı haftalar dilerim.
bizde cumartesi gittik oğluşu gördük baş aşağı dönmüştü..hep yan yatıyordu ilk defa bu pozisyonu almış..yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı, sağlık ocağı toz içilen antibiotik vermişti onu içmiştim dr.umda zinnat antibiotik verdi ona başlayacağım..doktorum herşeye izin veren biri değil demekki bu antibiotik gerçekten gerekli diye düşünüyorum o yüzden kullanıcam..zaten hamile kaldığımdan beri enfeksiyon yüzünden 4 kutu falan antibiotik kullandım..rabbim yavrularımızı korusun aminn..
cumartesi günü kayınvalidem falan ailece havuzlu hana gittik..kayınvalidem sağolsun bebeğimizin çok şeyini aldı kızlar çok mutlu oldum..zaten biliyosunuz işten çıkarılma durumum var stres yapıyordum ilaç gibi geldi..yatağını, park yatağını, uyku setini falan ihtiyaclarının çok büyük bir bölümünü aldık..kalanları da annemle alacağız inşallah..bi odamız eşya doldu dolap almamız gerekcek sanıyorum..bir de doğum ücreti 1500 biliyordum hastane zam yapmış medicana 2013 itibariyle 1850 normal, 2850 sezeryana istiyor..normalde 1 gece konaklama, sezeryanda 2 gece..bebeğin ilk kontrol ve tahlilleri de içindeymiş..pufff pahalı geliyor bana
merhaba güzel anneler ve kuzucukları,
hepimize iyi haftalar diliyorum ,göz açıp kapayıncayakadar geçsin buhafta çünkü çok yorgunummm.
h. sonu misafirim vardı , ve artık eskisi kadar dayanıklı olmadığımın farkına vardım , baştan aşağıya temizlik ve misafir hazırlığı baya yordu beni:))
bundan sonra misafir kabul etmeyeceğimi söyledim zaten eşime ve ikimizin ailesinede , bakalım nolucak.
mart 1 de işten ayrılıyorum kızlar , takvimde mayıs 18 yazsada doğumdan sonrada çalışmayacağım için mart 1 de iş yeriyle anlaştık son ayım anlayacağınız , artık yorulmayada başladım 1 saat gidiş 1 saat dönüş sürüyor yollar çok yoruyor oğluşumla beni.
bu arada bugün tetanoz aşısı 2. dozu vuruldum , bu tarihten itibaren 6 ay sonra 3. doz yani bebeişim 3 aylıken diğer dozlarıda vurulucam , sanırım 5 dozdan oluşuyomuş.
başka bebeğim olursa vurulmama gerek kalmayacakmış dozların hepsini vurulursam :))
bu arada oğlum eymenimin kalp atışlarınıda dinledim 140 dedi hemşiremiz , çok güzeldi.
hepinize kucak dolusu sorunsuz bir gün diliyorummmm.
selam kızlar nasılsınız ben 3-4 gündür girememiştim nete. geçmişi okumak baya vaktimi aldı.
10 gün önce 50 mg yükleme olmuştu şekerim yüksek çıktı. cumartesi 100 mg için tekrar gittik ama ben şekerli suyu içer içmez çok kötü oldum. 2 dakika geçmedi başım dönmeye başladı. 15-20 dakika sonrada içtiğim tüm suyu çıkardım malesef.böyle olunca testi iptal ettiler. doktorumda tekrar yapmayalım yine aynı olursun biz şekerin varmış gibi sonraki aşama olan tokluk şekerine bakalım dedi. bugünde onu yaptırdım. çok yüksek olmasa da yine yüksek :18::18::18: diyet verdi doktor şekerli şeyler ve hamur işi yok artık bana. ya ben napıcam hamilelikte diyet yapmak en zor olan bu iştahla
merhaba kızlar benimde şeker yüklemem 3 hafta sonra yapılcak ama galiba seker var bende yada oğlan olmasının etkisi acayip tatlı yiyorum bide sırtım çok ağrıyo sizdede var mı sırt ağrısı
ben bugun bebegimin kalp atislarini dinledim saglik ocaginda doktorla ve ebeyle konustuk baya. aklima birsey takildi; ebe bana akinti durumun bak bazi kadinlar akintilari oluyor islaklik her gecen gun artiyor normal saniyor aslinda amniyon sivisi geliyor dogum yaklastikca dedi, ee peki bunu nasil anliycaz biz naisl ayirt edicez normal akinti mi degil mi :S
daha bugün doktora bu yuzden gittim canım su gb geliyordu ama ben tabi altıma kaçırıyormuşum... doktorumun dediği ayırt etmenın tek yolu suyun geldiğinde yada sızdğında bebeğin hareketleri yavaşlar bebeğin hareketlerini takip ederek anlaşılıyormuş.. eger bebeğin günde 10 defa oynuyorsa bu yarı yarıya düşerse ya suyu fazladır yada azalmıştır dedi mutlaka gel artık oturduk hareketlerini sayıyoruz
aaa anladim bebegin hareketlerinde herhangi bir sorun gozlemiyorsak ciddi anlamda akinti yoksa hersey yolunda o zaman
orda ebe aklimi karistirdi sormak da aklima gelmedi
hep de tedirgin edici bir konudur ya bu
cok takilmak istemiyorum buna cunku krem gibi beyaz akintiyla birlikte islaklik gunde 3 kere oluyor ve ic camasirimi degistiriyorum
ama ciddi birsye oldugunu dusunmedim hic
Günaydın kızlar . Bizde bugün şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason için gideceğiz , inş bir sorum çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?