- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.601
medıcana bukadar yukseldımı yabırde ben dısardan doktor getırcem carsamba fıyatları goruscez doktorumla bakalım ne dıcek
selam kızlar nasılsınız ben 3-4 gündür girememiştim nete. geçmişi okumak baya vaktimi aldı.
10 gün önce 50 mg yükleme olmuştu şekerim yüksek çıktı. cumartesi 100 mg için tekrar gittik ama ben şekerli suyu içer içmez çok kötü oldum. 2 dakika geçmedi başım dönmeye başladı. 15-20 dakika sonrada içtiğim tüm suyu çıkardım malesef.böyle olunca testi iptal ettiler. doktorumda tekrar yapmayalım yine aynı olursun biz şekerin varmış gibi sonraki aşama olan tokluk şekerine bakalım dedi. bugünde onu yaptırdım. çok yüksek olmasa da yine yüksek :18::18::18: diyet verdi doktor şekerli şeyler ve hamur işi yok artık bana. ya ben napıcam hamilelikte diyet yapmak en zor olan bu iştahla
eminim kolay olmayacaktır bende kendimden korkuyorum yarın yapacaklar şeker testimi ama ben çok tüketiyorum bilyiorum yüksek çıkacak sizinki kaç çıktı
gunaydınnnn hayırlı sonuclarla gel ınsallahGünaydın kızlar . Bizde bugün şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason için gideceğiz , inş bir sorum çıkmaz
gunaydın canım ozlemıssındr tabııı canım yaaa bayadır gormuyorsungunaydin her gecen gun yavrumu kucagma almaya daha da yaklasiyorum, ozledim usg de gormeyi
bız cookkktaann uyandık teyzesıherkes uyuyor mu daha kızçeler
Gunaydinlar, saglikli huzurlu gunler hepinize . Biz seker yuklemesi icin geldik ac karnina kan alindi simdi sekeri ictik 1 saat sonra alacaklar ama doktor izinliymisben genede gelmisken bitsin gitsin istedim ozeldeki doktoruma sorarim herkesi opuyoruz
diyeti 10 gündür yapıyorum ama gerçekten zor oluyor ki ben ilk 3-4 ay tatlıdan tiksinmiştim hiç yiyemiyordum.
50 lik yüklemede sınır 130 idi 163 çıktı , tokluk kan şekerinde de sınır 106 idi benim 139 çıktı.
İnşallah şeker çıkmazda son aylarıda rahat rahat geçirirsin canım
allah kolaylık versin canım anlayabiliyorum yaşamasamdaaa(( bakalım bizim ne çıkacak yarııın bizim doktorumuz 75 lik yapıcaz dedi bu yüklemenin rakamları değiştikçe sınırları da mı değişiyor ki
referanslar teste görede hastaneye göre de değişiyor diye biliyorum ama emin de değilim.
Aclik kan sekerimiz 79 cikti bu iyi allaha sukur 70-105 arasi oluyomus hatta hamile kaldigim ay 98 cikmisti simdi daha dusuk. Seker yuklemesinden sonrakini ogleden sonra alcaz ins bisey cikmaz
sevindim senin adına hadi hayırlısı bakalımm tatlıyla aran nasıldı peki:)
ben de 75 lik yaptrdim degerler aclik 70-110 ,tokluk 2.saat sonunda 100-160 yaziyor benimkindeallah kolaylık versin canım anlayabiliyorum yaşamasamdaaa(( bakalım bizim ne çıkacak yarııın bizim doktorumuz 75 lik yapıcaz dedi bu yüklemenin rakamları değiştikçe sınırları da mı değişiyor ki
Tesekkurler bakalim yukleme sonrasida iyi cikar ins, tatliyla biz ayrilmaz ikiliyiz yani hastasiyim :)))
ben de 75 lik yaptrdim degerler aclik 70-110 ,tokluk 2.saat sonunda 100-160 yaziyor benimkinde
aclik bende 74 tokluk 104 cikmis
biri benden de mi bahsetti neeee :)))) ya şimdi okudum çok susuyanlarda oluyormuş e ben çok susuyorumm yaaa pufffffff çıkacak işteee bendeee:)))
gunaydın cnm kac gıt ogluslaGünaydın güzel anneler :)
Bugün çok fena gezesim var ama malesef kapandık işyerinin sıkıcı ortamınaöğlen arası kaçalım bari oğluşumla :))
Herkese musmutlu günler
Aclik kan sekerimiz 79 cikti bu iyi allaha sukur 70-105 arasi oluyomus hatta hamile kaldigim ay 98 cikmisti simdi daha dusuk. Seker yuklemesinden sonrakini ogleden sonra alcaz ins bisey cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?