2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar herkese hayırlı günler diliyorum..bugün gündemimde sırt çantaları var netten araştırıyorum bakalım nasıl birşey alsam..bi de hastaneden çıkarken pijama değil de eşofman giyeyim diyorum yeni bişey mi alsam diye ona da bakınıcam :)
medıcana bukadar yukseldımı ya bırde ben dısardan doktor getırcem carsamba fıyatları goruscez doktorumla bakalım ne dıcek

evet canım ya çok yükselmiş yeni yılda bu kadar zam mı olur anlamadım..sende konuşunca bana yazar mısın canım belki indirim alırsın bende ona göre hastaneyi zorlarım..

günaydın hepinize :)
Biz çok iyiyiz, tabi ara sıra giren sırt ağrılarını saymazsak. Umarım sizde de keyifler yerindedir. Kontrolümüze 6 gün kaldı, merakla bekliyoruz bakalım :)

günaydın güzel anneler ve güzel kuzuları,bende çabuk geçmesini istiyorum günlerin ama bir yandan da düşünüyorum bu günler özel ve güzel günler tadını çıkarmak lazım..

eminim kolay olmayacaktır bende kendimden korkuyorum yarın yapacaklar şeker testimi ama ben çok tüketiyorum bilyiorum yüksek çıkacak sizinki kaç çıktı

eminim kolay olmayacaktır bende kendimden korkuyorum yarın yapacaklar şeker testimi ama ben çok tüketiyorum bilyiorum yüksek çıkacak sizinki kaç çıktı

diyeti 10 gündür yapıyorum ama gerçekten zor oluyor ki ben ilk 3-4 ay tatlıdan tiksinmiştim hiç yiyemiyordum.

50 lik yüklemede sınır 130 idi 163 çıktı , tokluk kan şekerinde de sınır 106 idi benim 139 çıktı.

İnşallah şeker çıkmazda son aylarıda rahat rahat geçirirsin canım

Günaydın kızlar . Bizde bugün şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason için gideceğiz , inş bir sorum çıkmaz
gunaydınnnn hayırlı sonuclarla gel ınsallah
gunaydin her gecen gun yavrumu kucagma almaya daha da yaklasiyorum, ozledim usg de gormeyi
gunaydın canım ozlemıssındr tabııı canım yaaa bayadır gormuyorsun
herkes uyuyor mu daha kızçeler
bız cookkktaann uyandık teyzesı

gunaydınnn hayırlı saglklı sonuclar ıla gel ınsallah

allah kolaylık versin canım anlayabiliyorum yaşamasamdaaa(( bakalım bizim ne çıkacak yarııın bizim doktorumuz 75 lik yapıcaz dedi bu yüklemenin rakamları değiştikçe sınırları da mı değişiyor ki

referanslar teste görede hastaneye göre de değişiyor diye biliyorum ama emin de değilim.

Günaydın güzel anneler :)
Bugün çok fena gezesim var ama malesef kapandık işyerinin sıkıcı ortamına öğlen arası kaçalım bari oğluşumla :))
Herkese musmutlu günler

Aclik kan sekerimiz 79 cikti bu iyi allaha sukur 70-105 arasi oluyomus hatta hamile kaldigim ay 98 cikmisti simdi daha dusuk. Seker yuklemesinden sonrakini ogleden sonra alcaz ins bisey cikmaz

Kızlar günaydın bugun aslanımla tembellik yaptık teyzeleri bişi merak ettim sarıyer ve çevresinde oturan varmı bugun bizde ogluşla gezmelere cıkcaz bugum oglumda bende cok enerjiğiz o icerde duramıo ben dısarda yaa bi yandan düşunuorumda 14 hafta kaldı doğmasına bazen cok az kaldı gibi gelio bazende gecmez bu 14 hafta diorum azkaldı dimi ya pıtırcığımı kucama almak için sabırsızlanıorum geçin günler geçinde yawruma kavuşim ::-D

ben de 75 lik yaptrdim degerler aclik 70-110 ,tokluk 2.saat sonunda 100-160 yaziyor benimkinde
aclik bende 74 tokluk 104 cikmis

biri benden de mi bahsetti neeee :)))) ya şimdi okudum çok susuyanlarda oluyormuş e ben çok susuyorumm yaaa pufffffff çıkacak işteee bendeee:)))

sakın şeker çıkacak diye kendini şartlama , ben bu hatayı yaptım ve sonuç şeker çıktı

Günaydın güzel anneler :)
Bugün çok fena gezesim var ama malesef kapandık işyerinin sıkıcı ortamına öğlen arası kaçalım bari oğluşumla :))
Herkese musmutlu günler
gunaydın cnm kac gıt ogluslamıss gıbı hava alın
Aclik kan sekerimiz 79 cikti bu iyi allaha sukur 70-105 arasi oluyomus hatta hamile kaldigim ay 98 cikmisti simdi daha dusuk. Seker yuklemesinden sonrakini ogleden sonra alcaz ins bisey cikmaz

sevıdnım adına cnm

benım 92 ve 98 cıkmıstı sonuclarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…