2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canim mobilden giriyorum ozel mesaj kismi acilmiyor o yuzden burdan yazayim dedim yas 27 sat 16 agustos dt 23 mayis nasipse kizimiz olacak bide kesin olmamakla birlikte sanirim ismimiz ece olacak

24 ocaktan beri diyetteyim. ve hala kilom gramı gramına sabit:) bu durum beni her geçen gun mutlu ediyor. haftaya ultrasona giricem ve diyetisyen bebeğin gelişiminde olumsuz birsey görmezse aynı diyete devam ettirecek. ilk 4 gunden sonra bayağı alıştım az yemeye. cok daha hafif hissediyorum artık kendimi. 14 kiloyla kapatırsam doğumu cok iyi olucak benim için. benim kadar fazla kilo alan var mı acaba?

kac kilo aldin simdiye kadar ben 10 kg aldim toplamda 8-9 kilo bebekti suydu vs oluyormus yani 9 dan fazla alanlar 15 gibi mesela 6 kilo annenin yag orani oluyormus nette okudum ,bakalim 15 kg ile bitirirsem 6 kg yag vermek kolay olur gibi dusunuyorum ama sanirim 20 leri gorcem

Himm iyimis o zaman ama ben kimle konussam 2 litreyi zor tuketiyorum diyor hamis arkadaslar :) benim bazen 5 litreye yaklasiyor

neeeee ben 5 bardak içersem şükrediorum yaaa

bana dr um oyle soyledi enfeksiyon cikti ben de az su iciyormusum en az 3 lt ic dedi ben de oyle yapmaya calsiyorum wc den cikamiyorum ama olsun enfeksiyon olacagina wc ye gideyim degil mi?

listeye beni ve paşamı da ekleyin arkadaşlar....

sat: 12 agustos
tahmini dogum tarıhı : 19 mayıs 2013
bebegin ismi esat aras
ilk bebegim inş.

allah hepimizin bebeklerini korusun ...bi avazda dogumlar nasip etsin inş.

ahh kızlar değerini tadını iyice çıkartın hamileliğin çok özleyeceksiniz. doğduklarında o kadar hızlı büyüyorlar ki hızlarına yetişemeyeceksiniz. kızım doğalı tam 7 ay olmus buyumus pıtırcığım doğdugu gunku resımlerıne bakıp bakıp hasretle anıyorum doyamamışım minikliğine. herseyin tadını çıkartın bol bol!!

günaydın herkeslereeeeeeeee
dün ki kabus gibi günün ardından çok şükür bugün iyiyiz
herkesler de iyidir inşallah. herkes için süppper bi gün olsun
öpüyoruz hepiniziiiiiiiiiiii

geç bir gunaydın benden canım
dunkı sızlanmaların sonucu bugun evımdeyım♥

Masallah masallah ama boyle beklemek daha zor bence gelsinde ben gozumle goreyim buyuyusunu

merhabalar kızlar dun gece artan bel ve kalça agrım sonucu acıle gıttık (birde fena yagmur yagıyordu ıslandımm) :26::26::26::26::26:
allah kımseyı acıle dusurmesın ama sukur hamıle olunca oncelık verdıler ortapedı doktoru amelıyatta oldugu ıcın kadın doguma sevk ettıler doktor muayene ettı bebekte bır sorun yok dedı oglumun bacakları uzunmuş bilmem mi dedim her yerde gezıyor bacakları perşembe gunu ayrıntılı da 700 gr dı dun gece 770gr olmuşuzz
paşammm tam gaz şükürler olsun buyuyorr♥
Gece sefe mesaj attım (1di) acıle geldım sabahta doktora gıdecem diye, evın yakınındakı ozele gittim muayene olduk oglumla
bel sorunumun dısında ayak tabanımda da duzleşme cıktı doguma ne kadar var dedi 24 haftalıgız dedi acıyan gozlerle baktı 14
sinir oldumm doktoraaa neyse 4 gun rapor verdı ıyıce dınlen dedi krem, ılac falan yazdı bende eczaneden ogluma chıcco nun ates olcerını aldım♥

bizden haberler boyle bıraz ev ısı bıraz keyıf yaparak haftayı tamamlayacagızzzz

Bebisine masallah ve de gecmis olsun sayili gun cabuk gecer tezi insallah dogrudur ve fazla agri cekmezsin )

özelden yazamıyorum benide listeye eklersen sevinirim canım.Yaş 27 sat 2 ağustos tdt 9 mayıs oğlum olacak inş ilk bebek ismi henüz kesinleşmedi.

herkese merhabalar bizde bu hafta kontrole gidicez daha kan testi idrar onları yapmadık birde şeker yüklemesi olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…