2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bana güzel moral olduuun ama yok kilo almadım fazla vucudumda hiç yok sadece işte bir göbek çıkıntım dışında yani bilmiyorum 6 kiloya yakın almışım sanırım toplamda bebek de haftasına uygundu 50-60 gram fazla çıktı o kadar

Bende çamaşır yetiştiremiyorum akıntıdan değîl sadece sanki o bölge çok terliyomuş gibime geliyo koydugm tuvalet kağıdıda yeterli olmayınca bazen bende devamlı değiştiriyorum bide tabi artık sadece hamile çamaşırları olduğu için yetişmiyo artk devamlı yıkıycaz bide hiç sıkı bişiler giyemez oldum azcık sıksa rahatsız oluyorum göbüş kısmı

herkese merhabalar bizde bu hafta kontrole gidicez daha kan testi idrar onları yapmadık birde şeker yüklemesi olacak bakalım

Aynennnnn, bizde bu hafta sonu gidecez kismetse seker yuklemesi benimde yapilmadi, birde acikogretim sinavi var bu hafta, sinav iki de randevu 3 the:) insallah yetisirim.

toplamda 14 kilo aldım canım. son 3 ayda hiç kilo alma luksum yokmus artık. umarım veririz bu kiloları:)

mrb arkadaşlar benim albümin düşük çıktı. henüz doktora göstermedim ama ebe serumla takviye isteyebilir dedi. bu durumla karşılaşan var mı hiç?

bende bari spora başlıım agırlık falan çalışayım çok kılo almışım vermem lazım hatta ölüm orucu mu tutsam yok yağ aldırcam en iyisi bu... o kadar diyet yapıyorum niye kılo alıyorum hatta ben bu kıloyu nedense göbekten alıyorum kesin dalağım karacigerim büyümüştür kesin doktora gitmem lazım... en iyi diyetisyenleri bulup vermem lazım aman Allahım son kılo limitini 100 gr geçtim ne olacak şimdi hemen depresyona girmem lazım ... göğüslerim de büyüyor.. sadce yoğurtla ve bı tabak salata ıle beslenırsem ve 3 fincan sade kahve içersem yarım lt su birde 3 ayda 0 beden olurum hesapladım.. yüksek izninizle müsade istiyorum bu ne ya kılo kilo kilo hamile olduğunuzu mu unutuyorsunuz ? ya dünya ya bir can getirmye çalışıyoruz ya nerden çıkıyor bu takıntılar.. doğumdan sonra konuşulması gereken konuları şimdi konuşuyoruz.. bırakın artık bebeğinizi mucizenizi yaşayın.. kimisi kılo almaz metobolizması hızlı çalısır kimi hızlı alır hızlı verir ama böyle hassas dönemde annelerin kendilerini beğenmediği bir dönemde insanı iyice bunalıma sokuyor bu takıntılar..

ekledım canım saglıkla alalım kucagımıza ınsallah
gecmıs olsun kuzum yat dınlen bol bol ates olcerın de hayırlı olsun
özelden yazamıyorum benide listeye eklersen sevinirim canım.Yaş 27 sat 2 ağustos tdt 9 mayıs oğlum olacak inş ilk bebek ismi henüz kesinleşmedi.
ekledım cnm gozunuz aydın
herkese merhabalar bizde bu hafta kontrole gidicez daha kan testi idrar onları yapmadık birde şeker yüklemesi olacak bakalım
saglıklı haberle gel ınsallah
nolucak bu halımız bılmem 3 tane hamıle kılodum var dıgerlerı oluyor buyuk almıs anem 6 tane de onalrı gıyıroum:)
bendee bendeee istiyoruuummm:))))

bebek: Erkek
Tah. Doğum:8 mayıs
Adı : yiğit olacak inşallah ilk bebeğimm
ekledım cnm sat ını da yazabıılırsmısın oglumun adası olucak oglusun)

öhöömmm öhööömmmmbi alkıs sanaaaa

hayatımda hıcbır zaman kılo takıntım olmadı hamıle kalmadan once zayıfladım cunku doktorum zayıfla dedı zayıfladım ve bebegım oyle dedı suan verıdgım kılonun az uzerındeyım bılıyorum ıstedımmı verırırmmm zayıfladım hamılelıkte rahat edeyım dıye aynen benııdeee benım gıbı rahat bı ınsanın bıle canını sıkıyor hersey bızım elımızde bencede kendımı hııcccc sıkmaya gerek yok relax olunyuruyuslerınızı aksatmayın yeterbana bak akıl verıyorum cok yuruyus yapıyorum ya

evt sivilce çıkmadık bi göbek kalmıştı. benim yüzümde çıkyo. hele şimdi çok berbat. b12 iğnesi kullandım. o yapıyomuş:)

1 Ağustos canıımm ne güzeeel biz çok sevdik bu ismi hatta şimdiden yiğit diyor herkes halası amerikada sürekli bişiler örüyor instagram da paylaşıyor Yiğit'imin patiği hırkası pantolonu diye herkes sevdi yani:)

evett cikiyor cikmadigi bir ora kaldiydi zaten :) bu kremleri suruyoruz ya ben ondan diye dsunuyorum daha once hic kremlemistim cunku
ben vzaelın kullanıyorum catlak ıcındeyımsıvılcelenedımde ohhhhh
evt sivilce çıkmadık bi göbek kalmıştı. benim yüzümde çıkyo. hele şimdi çok berbat. b12 iğnesi kullandım. o yapıyomuş:)
ben ıgne fln kullanmadım :)normal demekkı
bızde sevdık gercı banakalsa hala doruk ıstıyorum ama esım ısrarla yıgıt dıyor yıgıdımız bızım
Sukurler olsun atlattik bu yukleme isini de 50 gr yukleme sonucumuz 101 iyi yani darisi herkeslerin basina ))

cok sukur cnm gozun aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…