2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

allah bağışlar bebeklerimizi bize inşallah:) bende hem bebek yağı hemde lierach kullanıyorum şimdilik birşey yok bakalım ileride ne olacak

Yok limon sıkmadim gayet icileblir durumdaydi bence Cok mu tatli seviyorum glikoz bile kotu gelmiyo :)))

şekerli su gibi diyorlar da ben bekarken çok adet sancısı çekerdim annem şekerli su iç iyi gelir derdi ve ben bir kez bile içmedim o kadar uzağım şekerli suya maşallahhh saana ben yinede yanımda limon bulundurayım:))))))

kızlar ara ara sanki sızlama gibi kasığımla şeyimin arasında bişiler oluo çok nadir, sürekli değil , normalmi sizce

selam kızlar ben geldımmm :) biz bugun 2, doz tetanoz asımızı olduk bu sefer akıllandık sag kolumuza uf yaptrdık cunku sol kolumuzun ustune yatamamıştık gecen ay :) sımdıı sıze bır sorum olucak ben hamılelıgımın ılk gununden berıdr calışıyorum ama sıgortam yoktu . iş degıstrdım o arada suankı calıştıgım yerde 21,12,2012 den berıdr sıgortalıyım ve dogumumda mayısın ortasında olucak sorum sudur kı ben de dogum iznine cıkma hakkına sahıp oluyormuyum martın sonuna kadar calışsam ve bende sgkdan para alabılırmıyım 3 aylık sgklı olunca. hanı dogumdan sonra ızıne cıkıyoruz da 16 hafta o arada maasımızı devlet verıyor ızının bıttıgı zaman toplu alıyoruz o parayı dıyorum.

Gibisi fazla zaten sekerli su kafanda buyutme bence hicte bisi olmuyo insallah sonucunda guzel cikar

evet yararlanabilirsin cnm işten ayrılmadığın sürece, 3 ay öncesinden sgknın yatmış olması yeterli ayrıca ben heray ziraata devlet o parayı yatırıo die biliorum yani toplu değil yine maaş gibi alıosun die biliorum

bu arada teyzeler biz yarın akşam 18,30da ayrıntılıya gırıcez cok merak edıyorum ya oğlumu :) naıl olucak acaba :) neler onerırsınız girmeden ne yıyıp gıreyım biz sankı bıraz gecmı kaldık yaa ayrıntılı ıcın :)

aa oda ıyıymış yaa desenıze sehrıban martın sonuna kadar dısını sıkmak zorunda

aa oda ıyıymış yaa desenıze sehrıban martın sonuna kadar dısını sıkmak zorunda

ama şimdi bazı forumları okuyorumda toplu alınıyor tekrar işe başlayınca falan dio en iisi 170 mi ne öle bi numara varya çalışma bakanlığının herşeye cevap veriolarmış orayı arayıp sormak cnm

tatlidan tiksinenden yiyemeyende cikiyor seker zaten
ben de tiksinmistim yemedim, arada canim istedi elle sayilacak kadardir yedigim cikolata tatli ama seker cikti iste
keske cok yeseydim hic dusunmeden

sekerden dolayi diyet yapiyorsun sanirim
bana da verdiler diyet listesi uymuyorum ama kendime gore bir uyarlama yaptim ve 2 hafta sonra sonuclarimin cok iyi cikacagina eminim
cunku gunde 10 meyve yerken simdi ya 1 ya 2 yiyorum, bu da yeterlidir bebegime
ve 1 saat tempolu yuruyusum var

kendim icin sorun degil ama bebegimin ileride seker hastasi olmamasi icin dikkat etmek ve diyeti hamileyken gundeme getirmek zorundayim malesef

benim de gec yapilmisti
doktorun yonlendiriyorsa bu tarihe bir sorun degil
ozel birsey yapmana gerek yok bence ama bebegin uyuyakalmasin butun olcumleri rahat yapilsin yuzunu gostersin falan diyorsan cikolatani yiyp gidebilirsin hareketi icin

benim ic camasirim yarim saat dayanmiyor
sulu beyaz akinti karisik geliyor
ve cok yogunlasti
normaldir insallah doktoru arasam mi 15 subata kadar beklesem mi bilemedim
ama zaman ilerledigi icin bu kadar artis oldu diye dusunmek istiyorum

en doğrusu 170 i aramak ama şimdi bu aldığımız raporlar bile 20 gün sonrasında ziraat bankasına yatırılıyor eskiden bağlı bulunduğun yerden falan alıyordun, hemde raporu hem şirkete hem bağlı bulunduğun sgk ya veriyordun şimdi değiştirmişler sistemi böyle güzel olmuş iş yerine veriyorsun raporu tamam sonra iş başı aldığın zaman sistem devreye giriyor ve sgk parayı hesaplayıp ziraate yatırıyor, e sgk dan netten görebiliyorsunuz yattığını zaten

Kızlar öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum.. Ben de 2012 Ağustos annesiyim ve daha önce kendi kızım da dahil olmak üzere bir çok arkadaşa bebek şekeri, kapı süsü, bebek kurabiyeleri yaptım. Sizler de
isteğinize göre şekillenen, piyasada bulunmayan, size özel bebek şekerleri, kapı süsleri, bebek kurabiyeleri örneklerimiz için http://kurabiyeagaci.blogspot.com/'a bakabilir, talepleriniz için kurabiyeagaci@gmail.com'a mail veya bana özelden mesaj gönderebilirsiniz. Henüz erken diye düşünmeyin son günler hazırlık telaşı ile çok çabuk geçiyor :)

kızlar yaaaa
ben alısverıs yaparken hep 0 3 ay alıyorum
eve gelıncede dıyorum ay cokmu kucuk oluyo acaba ya falan
aklımda bı soru ısaretı kalıyo uyuz oldum
ama sonucta agustosta 3 aylık olucak bebek
eylulde de bunları gıyebılır bıle belkı gıbı dusunuyorum
hep yazlık aldıgım ıcın hıc 3*6 ay almadım
onlar gozume baya buyuk gelıyo
hem onları kıslık almak lazım
yanlısmı dusunuyorum.

tabii ki bebişler için yaptığımız diyete can kurban:) herşey onların sağlığı için

biraz tiye almışsın anlaşılan benim sıkıntımı.keyfimden diyet yapmıyorum. üzüldüm açıkcası. forumda normal kiloyla hamile kalanların yanında fazla kiloyla hamile kalanlar ve kendi ve bebek sağlığı için diyet yapmak zorunda olanlar da var. kim ister ki hamileyken, canı güzel güzel şeyler çekerken diyet yemeği yemek. sorunsuz hamilelik geçirenler için seviniyorum fakat sorunu olanların sorunlarının böyle tiye alınması üzücü

alışverişe annemle çıktım. dedi ki;çocuktan çocuga değişmekle birlikte o 0-3 aylık kıyafetleri cok kısa bir süre giydiricez, bebklerin bazıları biraz önden gider, o sebeple biz daha cok 3-6 aylık aldık. 0-3 aylık sadece birkaç zıbın , tulum vs aldım. yine de sen cok almamaya özen göster. sütün yarar bebişine tontiş ve uzun boylu olursa direkt 3 aylık kıyafetlere geçer:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…