- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.681
ben vzaelın kullanıyorum catlak ıcındeyımsıvılcelenedımde ohhhhh
ben ıgne fln kullanmadım :)normal demekkı
bızde sevdık gercı banakalsa hala doruk ıstıyorum ama esım ısrarla yıgıt dıyor yıgıdımız bızım
cok sukur cnm gozun aydın
Korma bende cikmadiysa bu yemeyle)) gerci tatli yemekle cokta alakali degil anladigim kadariyla
görüceeez bakalım:) limon sıktın mı sen yoksa o şekilde içilebilir durumda mı
Yok limon sıkmadim gayet icileblir durumdaydi bence Cok mu tatli seviyorum glikoz bile kotu gelmiyo :)))
şekerli su gibi diyorlar da ben bekarken çok adet sancısı çekerdim annem şekerli su iç iyi gelir derdi ve ben bir kez bile içmedim o kadar uzağım şekerli suya maşallahhh saana ben yinede yanımda limon bulundurayım:))))))
selam kızlar ben geldımmm :) biz bugun 2, doz tetanoz asımızı olduk bu sefer akıllandık sag kolumuza uf yaptrdık cunku sol kolumuzun ustune yatamamıştık gecen ay :) sımdıı sıze bır sorum olucak ben hamılelıgımın ılk gununden berıdr calışıyorum ama sıgortam yoktu .iş degıstrdım o arada suankı calıştıgım yerde 21,12,2012 den berıdr sıgortalıyım ve dogumumda mayısın ortasında olucak sorum sudur kı ben de dogum iznine cıkma hakkına sahıp oluyormuyum martın sonuna kadar calışsam ve bende sgkdan para alabılırmıyım 3 aylık sgklı olunca. hanı dogumdan sonra ızıne cıkıyoruz da 16 hafta o arada maasımızı devlet verıyor ızının bıttıgı zaman toplu alıyoruz o parayı dıyorum.
evet yararlanabilirsin cnm işten ayrılmadığın sürece, 3 ay öncesinden sgknın yatmış olması yeterli ayrıca ben heray ziraata devlet o parayı yatırıo die biliorum yani toplu değil yine maaş gibi alıosun die biliorum
aa oda ıyıymış yaa desenıze sehrıban martın sonuna kadar dısını sıkmak zorunda
diyeti 10 gündür yapıyorum ama gerçekten zor oluyor ki ben ilk 3-4 ay tatlıdan tiksinmiştim hiç yiyemiyordum.
50 lik yüklemede sınır 130 idi 163 çıktı , tokluk kan şekerinde de sınır 106 idi benim 139 çıktı.
İnşallah şeker çıkmazda son aylarıda rahat rahat geçirirsin canım
Gibisi fazla zaten sekerli su kafanda buyutme bence hicte bisi olmuyo insallah sonucunda guzel cikar
bu arada teyzeler biz yarın akşam 18,30da ayrıntılıya gırıcez cok merak edıyorum ya oğlumu :) naıl olucak acaba :) neler onerırsınız girmeden ne yıyıp gıreyım biz sankı bıraz gecmı kaldık yaa ayrıntılı ıcın :)
ama şimdi bazı forumları okuyorumda toplu alınıyor tekrar işe başlayınca falan dio en iisi 170 mi ne öle bi numara varya çalışma bakanlığının herşeye cevap veriolarmış orayı arayıp sormak cnm
tabii ki bebişler için yaptığımız diyete can kurban:) herşey onların sağlığı içintatlidan tiksinenden yiyemeyende cikiyor seker zaten
ben de tiksinmistim yemedim, arada canim istedi elle sayilacak kadardir yedigim cikolata tatli ama seker cikti iste
keske cok yeseydim hic dusunmeden
sekerden dolayi diyet yapiyorsun sanirim
bana da verdiler diyet listesi uymuyorum ama kendime gore bir uyarlama yaptim ve 2 hafta sonra sonuclarimin cok iyi cikacagina eminim
cunku gunde 10 meyve yerken simdi ya 1 ya 2 yiyorum, bu da yeterlidir bebegime
ve 1 saat tempolu yuruyusum var
kendim icin sorun degil ama bebegimin ileride seker hastasi olmamasi icin dikkat etmek ve diyeti hamileyken gundeme getirmek zorundayim malesef
bende bari spora başlıım agırlık falan çalışayım çok kılo almışım vermem lazım hatta ölüm orucu mu tutsam yok yağ aldırcam en iyisi bu... o kadar diyet yapıyorum niye kılo alıyorum hatta ben bu kıloyu nedense göbekten alıyorum kesin dalağım karacigerim büyümüştür kesin doktora gitmem lazım... en iyi diyetisyenleri bulup vermem lazım aman Allahım son kılo limitini 100 gr geçtim ne olacak şimdi hemen depresyona girmem lazım ... göğüslerim de büyüyor.. sadce yoğurtla ve bı tabak salata ıle beslenırsem ve 3 fincan sade kahve içersem yarım lt su birde 3 ayda 0 beden olurum hesapladım.. yüksek izninizle müsade istiyorum bu ne ya kılo kilo kilo hamile olduğunuzu mu unutuyorsunuz ? ya dünya ya bir can getirmye çalışıyoruz ya nerden çıkıyor bu takıntılar.. doğumdan sonra konuşulması gereken konuları şimdi konuşuyoruz.. bırakın artık bebeğinizi mucizenizi yaşayın.. kimisi kılo almaz metobolizması hızlı çalısır kimi hızlı alır hızlı verir ama böyle hassas dönemde annelerin kendilerini beğenmediği bir dönemde insanı iyice bunalıma sokuyor bu takıntılar..
kızlar yaaaa
ben alısverıs yaparken hep 0 3 ay alıyorum
eve gelıncede dıyorum ay cokmu kucuk oluyo acaba ya falan
aklımda bı soru ısaretı kalıyo uyuz oldum
ama sonucta agustosta 3 aylık olucak bebek
eylulde de bunları gıyebılır bıle belkı gıbı dusunuyorum
hep yazlık aldıgım ıcın hıc 3*6 ay almadım
onlar gozume baya buyuk gelıyo
hem onları kıslık almak lazım
yanlısmı dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?