- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.701
yok cnm gec degıl ben 24+0 da gırdım daha ıyı elı yuzu daha buyumus olur:)bu arada teyzeler biz yarın akşam 18,30da ayrıntılıya gırıcez cok merak edıyorum ya oğlumu :) naıl olucak acaba :) neler onerırsınız girmeden ne yıyıp gıreyım biz sankı bıraz gecmı kaldık yaa ayrıntılı ıcın :)
benim ic camasirim yarim saat dayanmiyor
sulu beyaz akinti karisik geliyor
ve cok yogunlasti
normaldir insallah doktoru arasam mi 15 subata kadar beklesem mi bilemedim
ama zaman ilerledigi icin bu kadar artis oldu diye dusunmek istiyorum
alışverişe annemle çıktım. dedi ki;çocuktan çocuga değişmekle birlikte o 0-3 aylık kıyafetleri cok kısa bir süre giydiricez, bebklerin bazıları biraz önden gider, o sebeple biz daha cok 3-6 aylık aldık. 0-3 aylık sadece birkaç zıbın , tulum vs aldım. yine de sen cok almamaya özen göster. sütün yarar bebişine tontiş ve uzun boylu olursa direkt 3 aylık kıyafetlere geçer:)
kızlar ayıptır solemesı canım havuclu kek cektı yaptım yedım yemez olaydım mıdem nasıl yanıyor mahvoldum ılk defa ılac da gecırmedı ejderha gıbıyım agzımdan ates cıkacak
su truncgıller yapıyor bunu bugun daha cok anladım havuc portakal bal kabagı bunları her yedıgımde mahvoluyorum
Şekerimizin cikmayisini puding yiyerek kutladik kizimla
ay bugün bizimde vardı şeker yüklememiz çok şükür normal herşey bizde 1 portakal 1 muzla kutlama yaptık oğlumla meyvesiz duramıyoruuuuuummmm
ay bugün bizimde vardı şeker yüklememiz çok şükür normal herşey bizde 1 portakal 1 muzla kutlama yaptık oğlumla meyvesiz duramıyoruuuuuummmm
ben bugun bebegimin kalp atislarini dinledim saglik ocaginda doktorla ve ebeyle konustuk baya. aklima birsey takildi; ebe bana akinti durumun bak bazi kadinlar akintilari oluyor islaklik her gecen gun artiyor normal saniyor aslinda amniyon sivisi geliyor dogum yaklastikca dedi, ee peki bunu nasil anliycaz biz naisl ayirt edicez normal akinti mi degil mi :S
günaydın hepinize :)
Biz çok iyiyiz, tabi ara sıra giren sırt ağrılarını saymazsak. Umarım sizde de keyifler yerindedir. Kontrolümüze 6 gün kaldı, merakla bekliyoruz bakalım :)
Anlamanın en kolay yolu eczanede turnusol kağıdı gibi pedler satılıyor alıp çamaşırınıza koyabilirsiniz eğer bebekten gelen suysa rengi değişiyor idrar yada akıntı rengini değiştirmiyor
Kalsiyum yada magnezyum kullanmıyormusun ?
Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.Ben cuma günü 2. doz aşımı yaptırdım ama ağrı var kolumda hala ve dokununca arı sokmuş gibi şiş ve acıyor:44: ilkinde olmamıştı böyle normal mi sizce? Bu arada ben hala kızıma isim bulamadım yavffadı kızım yada bebek kalacak bu gidişle galiba
Kızlar ben sadece demir hapı ve elevit kullanıyorum magnezyumu bellı bişey için mi kullanıyosunuz kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?