2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
yok cnm gec degıl ben 24+0 da gırdım daha ıyı elı yuzu daha buyumus olur:)
benim ic camasirim yarim saat dayanmiyor
sulu beyaz akinti karisik geliyor
ve cok yogunlasti
normaldir insallah doktoru arasam mi 15 subata kadar beklesem mi bilemedim
ama zaman ilerledigi icin bu kadar artis oldu diye dusunmek istiyorum

stersen ara ıcın rahatlasın ama bence normal

kızlar ayıptır solemesı canım havuclu kek cektı yaptım yedım yemez olaydım mıdem nasıl yanıyor mahvoldum ılk defa ılac da gecırmedı ejderha gıbıyım agzımdan ates cıkacak

su truncgıller yapıyor bunu bugun daha cok anladım havuc portakal bal kabagı bunları her yedıgımde mahvoluyorum

evet canım haklısın.bebekten bebege degısır sonucta
bı 3 kılo dogan var bıde dırek 4 kılo dogan cocuk var
ıkısının buyumesı zaten bır olmaz
neyse ben artık bısey almıyım elımde patlıcak yoksa
bısuru sey oldu cogu 0*3 ay.ama markadan markaya farklı
bazılar buyuk. 4. Ayda falan rahat gıyılebılır bence.
saglıkla gıysınler ınsallah

kekın ıcındekı havuc okdr etkılermı yav
gercı hamur ısı yapıyo kek bıde tatlı baymıstır.
ben hergun portakal suyu fln ıcıyorum
hayret bende olmuyo bu derece.
benım kız kel dogacak galıba

Ya kizlar bi kac gundur karnim cok sert benim gibi olan var mi normalde sadece aksamlari olurdu iki uc gundur oglende oluyor var mi boyle olup cozum bulan

ay bugün bizimde vardı şeker yüklememiz çok şükür normal herşey bizde 1 portakal 1 muzla kutlama yaptık oğlumla meyvesiz duramıyoruuuuuummmm

meyvesiz durulur muuu en guzel seyyyyy kilo kilo portakal mandalina yedik biz oglumla
ya meyve canavari gibiyim kucuklugumden beri hamileyken de oyle oldum bebegim de oyle olacak eminim de iste su son 10 gun de bir azalttim bakalim sekerim degisecek mi
meyveyi sayiyla yemek ne zor benim icin

Kızlar umarım keyifler iyidir,
geçmişe şöylebir baktım bazılarımızda şeker çıkmış, şu kalan zamanı kolaylıkla atlatmanızı diliyorum, umarım diyetler iyi gider. Ben de bugünçıktım yine bebişime alış veriş yaptım. Bir de yatağımızı aldık İşbir yataktan, alez ve yastıkta aldık. Yenşdoğan yastığı incecik bir şey. Bir de kızlar bir ley sorucam karyolamız şu ikeanın karyolarından
Sizce uyku seti almak gerekli mi buna hani uyku setlerinde şu yanlara ve öne konan korumalar var ya onlardan gerekir mi? Yoksa sadece nevresim takımı almam yeterli mi? Şimiden teşekkürler kızlar.

Bugün hastanedeydim kan tahlili idrar tahlili kültürü şeker yüklemesi ne varsa yaptırdım sonuçları yarın alıcam
şeker yüklemesi kortuğum gibi geçmedi daha önce yaptırmıştım hamile kalmadan önce toz halinde vermişlerdi suya karıştırmıştım zor içmiştim
bugün aldığım glukoz sıvı haldeydi hafif limonluydu gazoz niyetine içtim aç kalmaya dayanamıyorum artık biraz o sıkıntı oldu
75 gramlık istedi doktor inşallah şeker çıkmaz zaten tatlı delisiyim
doktorlar benim bünyeyi şaşırttı erkeğe benziyor dediler bizim ayşe ekşi yerine hep tatlı ister oldu

Anlamanın en kolay yolu eczanede turnusol kağıdı gibi pedler satılıyor alıp çamaşırınıza koyabilirsiniz eğer bebekten gelen suysa rengi değişiyor idrar yada akıntı rengini değiştirmiyor

günaydın hepinize :)
Biz çok iyiyiz, tabi ara sıra giren sırt ağrılarını saymazsak. Umarım sizde de keyifler yerindedir. Kontrolümüze 6 gün kaldı, merakla bekliyoruz bakalım :)

Kalsiyum yada magnezyum kullanmıyormusun ?

burda bahsedılmıstı duydum
yairn eczeneye sorayim bunu

Gayet normal benim ilk doz aşımda kolum bıraz şişmiş ve ağrımıştı. Bizde oğluşumuza isim bulamadık hala(

Kızlar ben sadece demir hapı ve elevit kullanıyorum magnezyumu bellı bişey için mi kullanıyosunuz kafam karıştı

belli bir siakyetin yoksa kullanmana gerek yok
benim sag kasikta ani batmalar oluyordu bazen doktorum yazdi
15 tane kullandim bitti simdi iyiyim kasiklar hic agrimiyor
bir daha agri olursa yeniden kullanicam suda eritmeli bir ilac bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…