2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kızlar pembe renkli doğal olmayan hiçbir şeyi tüketmeyin. carmoisin ya da carmin denen, gıdalarda pembe rengi veren bir boya var ve bunlar özellikle çocukların sinir sistemini etkileyip hiperaktivite gibi hastalıklara sebep oluyor bilginiz olsun.

ben meyvalı yoğurtların hiçbirisinin sağlıklı olmadığını düşünüyorum katkı maddesi çokça yüksek çünkü

evet canım tuketmememız lazım bu tur seylerı
arada kacamaklar oluyo tabı
ben dun aksam bıkac tane jelıbon yedım cok cnm ıstedı

ya benim tansiyonum iyide kabim niye hizli carpiyo anlamiyorum benim gibi olan varmi

benımde oyle canım
ozellıkle sol tarafıma dogru yan yattıgımda
sankı kalbım agzımda atıyo sesını de duyuyorum
daha cok kan pompalamak ıcın mesaı yapıyor kalbımız
bebegımız ıcın

ya kızlar yattığım zaman nefesim darlanıo nefes almakta zorlanıorum bunormalmi yoksa sırf bunun için yarın sağlık ocağınamı gitsem diorum

Bebek arabamı aldım arkadaşlar:) jane muum matrix. ana kucağı tamamen yatıp portbebe oluyor ve arabaya emnyt kmeryle tklıyor. bu özellik sadece bu arabada var.

ya kızlar yattığım zaman nefesim darlanıo nefes almakta zorlanıorum bunormalmi yoksa sırf bunun için yarın sağlık ocağınamı gitsem diorum

Canim gayet normal hepimiz az cok yasiyoruz yatinca iki uc merdiven cikinca vs sol tarafina yatip dinlen yada ayaklarini yukari kaldirip dinlen sakin sakin nefes al

allah şifa versin herkes gibi size de.
çok geçmiş olsun canım yaa. hiç duymaığım bir olay bu. allahın izniyle tam zamanında alıcaksın bebeğini kucağına.

ya benim tansiyonum iyide kabim niye hizli carpiyo anlamiyorum benim gibi olan varmi

hamileliğimin basından beri cok hızlı çarpıyor kalbim, son 1 aydır da yataga uzanırken bile nefes nefese kalıyorum, bazen kendi horultuma nefes darlığıma uyanıyorum hatta, bunlar doğal şeylermiş kızler, telaşlanmayın sakın.

Cok hos gorunuyor saglikla gule gule kullanin

cok guzellll tam bnm aradıgım modellerden
bunun fıyatı nedır canım
bıde agırlıgını bılıyomusun
gule gule kullanım ıns

cok guzel
modele bayildim
gule gule kullanin

teşekkürler arkadaşlar inş.

ben bigada yaşıyorum babama ist saraçhaneden ayhan çocuk mağzından aldırdım sadece orda var birde ayhan çoçuğun int sitesinde satılıyor çok araştırarak aldım
fiyatı pazarlıkla 10 takside 1.550 ye aldım çantası içinde diğer arabalarda 3 parça olarak satılan portbebe ana kucağı bunda iki şekilde kullnıldığı için çok avantajlı bebek yeni doğduğunda uzun süre ana kucağında yatırılamıyor 5 kademe ayarlanıyor anakucağı ve tamamen düz oluyor.
ağırlığı 8 kilo falan

İşyerinde yorum yapamıyorum aklım sende kaldı..artık her şeyin çözümü var merak etme dinlenmene bak sen ne riskli gebelikler bile son zamanlarına getiriliyor üzme kendini dualarım seninle canım.

slm kızlar dün şeker yüklemesi yaptırmıştım 50 lik, bugün doktorumu aradım sonucu öğrenmek için yüksek çıkmış tekrar çağırdı,yarın yine gidecem bu sefer 100 lük yapılacakmış, korkulacak bişey yok duruma göre insülin yada diyet yapacaz dedi ama canım çooook sıkıldı, nolur dua edin yine yüksek çıkmasın, bebeği de etkilermiş bildiğim kadarıyla offfffffff yaaa Allah yardımcız olsun valla annelik çooook zor.........
bu 100 lükte 3 saat aç kalınacakmış saat başı kan alıcaklarmış benim henüz bulantılarım falan tam geçmedi nasıl daayanacam bilmiyorum 50 likte 1 saat zor beklemiştim, inş bulantılarıma yenik düşüp çıkarmam orda, bide şeker yüklemesinde hareket edilmeyecekmiş bana öyle söylemişlerdi ben şekerli suyu içince dedim 1 saat napim gidim alışveriş yapayım yok dediler hareket etmemeniz lazım, bakalım şimdi 3 saat ben ne yapacam????

hayırlı haberlerle gel canım

İyi geceler güzel anneler dün şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason için gitmiştik .çok şükür bir problem yokmuş, bebeğim 27+0 1180 gr gelişimi 10 gün öndeymiş Dr'um bu çok iyi böyle giderse 3,800-4,000 gr'dan aşağı doğmaz dedi çok sevindim yaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…