- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.821
canım kafanı bulandırmak ıstemem de bende 1 aydır falan ıs yerındeyken yemek ıcın danone nın 1tl lık yogurtlarından alıyordum ıs yerındekı bır arkadaş danone tum urunlerıne dmuz yagı koyuyormuş ınkar da etmedıler dedi :26::26::26: bende bıraktım o markayı
evde tum sut urunlerımı sutas alıyorumm bir suredır canım yaz meyvesı ıstıyordu bulamayınca yogurdunu gordum 500gr ondan aldım
şütaşın urunlerıne guvenıyorumm bu da 2, meyvelı yogurdumm
kendı yogurdumu yapacak kadar becerıklı değilim
kızlar pembe renkli doğal olmayan hiçbir şeyi tüketmeyin. carmoisin ya da carmin denen, gıdalarda pembe rengi veren bir boya var ve bunlar özellikle çocukların sinir sistemini etkileyip hiperaktivite gibi hastalıklara sebep oluyor bilginiz olsun.ohh yarasın paşaya
sahı meyvelı yogurt demısken
kendınmı yaptın
yoksa hazırlardanmı
bende cok sevıyorum su cıleklı yogurtları danone buyumıx markası herneyse artık
market urunu ya faydalımı sızce sızler tuketıyonusunuz
esım bana boya varmıs onlarda dıye dıye bıraktırdı
kızlar pembe renkli doğal olmayan hiçbir şeyi tüketmeyin. carmoisin ya da carmin denen, gıdalarda pembe rengi veren bir boya var ve bunlar özellikle çocukların sinir sistemini etkileyip hiperaktivite gibi hastalıklara sebep oluyor bilginiz olsun.
kızlar pembe renkli doğal olmayan hiçbir şeyi tüketmeyin. carmoisin ya da carmin denen, gıdalarda pembe rengi veren bir boya var ve bunlar özellikle çocukların sinir sistemini etkileyip hiperaktivite gibi hastalıklara sebep oluyor bilginiz olsun.
ya benim tansiyonum iyide kabim niye hizli carpiyo anlamiyorum benim gibi olan varmi
evet canım tuketmememız lazım bu tur seylerı
arada kacamaklar oluyo tabı
ben dun aksam bıkac tane jelıbon yedım cok cnm ıstedı
Eki Görüntüle 625977
Bebek arabamı aldım arkadaşlar:) jane muum matrix. ana kucağı tamamen yatıp portbebe oluyor ve arabaya emnyt kmeryle tklıyor. bu özellik sadece bu arabada var.
ya kızlar yattığım zaman nefesim darlanıo nefes almakta zorlanıorum bunormalmi yoksa sırf bunun için yarın sağlık ocağınamı gitsem diorum
Eki Görüntüle 625977
Bebek arabamı aldım arkadaşlar:) jane muum matrix. ana kucağı tamamen yatıp portbebe oluyor ve arabaya emnyt kmeryle tklıyor. bu özellik sadece bu arabada var.
Eki Görüntüle 625977
allah şifa versin herkes gibi size de.evet tiye aldım.. seninde dediğin gb bu topikte kılo alanda var almayanda .. kılo almayanlar konuşunca kılo alanların içi sıkılıyor dert ediyor ben nıye alıyorum dıyet yapmalıyım düşüncesine kapılıyor bu da bebeklerı etkılıyor... eğer benı başından beri takip ediyorsan ne kadar sorunlu bır hamilelik geçirdiğimi bilirdin.. hem aplastik anemiyım hem plesenta previayım hemde bebeğimin kalbi delik.. he birde anlık şeker yükselmesi yaşıyorum.. özeti bu sorunlarımın... sorunları dert ettikçe büyür.. ve en önemlisi eğer benım aplastik anemim tekrar ederse ne bebeğimin ne de benım kurtulma şansım var yüzde 1 bile ihtimal yok.. ee şimdi sen bana sorunsuz bir hamılelik geçirdiğimi mi diyorsun.. keşke tek sorun kılo almak olsaydı hayatım da... sadece artık topikte kılo olayı abartıldı ben onu tiye aldım seni değil ama sende takıntılıysan senı de tıye aldım o zman
çok geçmiş olsun canım yaa. hiç duymaığım bir olay bu. allahın izniyle tam zamanında alıcaksın bebeğini kucağına.gunaydin kizlar, pek iyi haberlerim bugundun basit sikayetlerle dr.a gittim karnimi sert buldu nts ye girdim erken dogum sancilarim cikti.serumla sanciyi durdurdular, eger dogarsa akcigeri gelismesi icin igne ysptilar bi doz daha yapacaklar..ilac verdi dr. sanci baslamasin diye 3.yu ictim az once ama karnim 5 dkda bir bi sert bi yumusak karnim agriyor minik kramplar hissediyorum korkuyorum yatiyorum hic kalkmadan..isten raporluyum 1 hafta..daha800 gr oglum 26+2 falan ne olur bana dua edin kizlae rabbim hayirlisini nasip eder insallah
bugün bel ağrıma dayanamayarak doktorumuza gittik kızlar, dr. telaşlandı bel ağrısı olunca ama çok şükür bebişim gayet iimiş 1017 gr geldi 35 cm olmuş kuzucum, sancıya bağladı o da normal çıktı çok şükür, yalnız idrar yollarında enfeksiyon varmış biraz onun için ilaç yazdı toz, belağrımada jel verdi birde artık bebeğin kemikelri geliştiği için bizde kasiyum eksikkliği olabiliomuş onun içinde destek yazdı, bugün alıp kullancam iişalah ii gelir, çünkü belim gerçekten çoook kötü,sanki kemklerimi kırıp batırıolar,adım atamıorum resmen,cumarteside şeker yüklemem olcak işte,onuda atlatırsak allahın iznyle biraz rahatlıcam,sizi ve kuzucuklarınızı öpüyorum...
ya benim tansiyonum iyide kabim niye hizli carpiyo anlamiyorum benim gibi olan varmi
hamileliğimin basından beri cok hızlı çarpıyor kalbim, son 1 aydır da yataga uzanırken bile nefes nefese kalıyorum, bazen kendi horultuma nefes darlığıma uyanıyorum hatta, bunlar doğal şeylermiş kızler, telaşlanmayın sakın.ya kızlar yattığım zaman nefesim darlanıo nefes almakta zorlanıorum bunormalmi yoksa sırf bunun için yarın sağlık ocağınamı gitsem diorum
Cok hos gorunuyor saglikla gule gule kullanin
cok guzellll tam bnm aradıgım modellerden
bunun fıyatı nedır canım
bıde agırlıgını bılıyomusun
gule gule kullanım ıns
cok guzel
modele bayildim
gule gule kullanin
kaçta ordaydın[/QUO
ne gülüon hatun acı çekiorum resmensabah 9 da ordaydım çıktığımda 11i geçiodu, ama benm özge hanımı tüp bebek merk. almışlar öbür tarfta muayene oluorum, ama eski tarafada gelip gittim ara ara nst oldasına beni görmüş olabilirsin sen kaçta ordaydın:)
bende o vakitlerde ordaydım aşağı yukarı
geçmiş olsun bu arada senin ilk bebekti dimi?
hayırlı haberlerle gel canım
gunaydınnnn hayırlı sonuclarla gel ınsallah
gunaydın canım ozlemıssındr tabııı canım yaaa bayadır gormuyorsun
bız cookkktaann uyandık teyzesı
gunaydınnn hayırlı saglklı sonuclar ıla gel ınsallah
Eki Görüntüle 625977
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?