- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.781
voltaren mııı
o baya guclu bı jel cnm ya gebelıkte kullanılabılıyomu kı
sasırdım ben gebelık suphem varken bıle bana baska seyler yazıyodu fızık drum
zararı olsa vermezdı tabı ama ne bılıyım sen yınede arastır
surdugumuz hersey kana karısıyo sonucta.
genelde kan degerlerım ıyıdı 13 cıvarıydı
smdıde 12 kusur 13e yakın bsy cıkmıs en son
onu gorunce gerek yok gebelık ıcın degerler guzel dedı :44:
evet blirtisi bilinmior yazıyor cnm,büyük ihtimal kullanmam ben o jeli, kanın çokta yüksek değil bence hamilliğin son dönemlernde birden düşüomuş benmde 12 ye düşünce kullanmaya başladım
gunaydin kizlar, pek iyi haberlerim bugundun basit sikayetlerle dr.a gittim karnimi sert buldu nts ye girdim erken dogum sancilarim cikti.serumla sanciyi durdurdular, eger dogarsa akcigeri gelismesi icin igne ysptilar bi doz daha yapacaklar..ilac verdi dr. sanci baslamasin diye 3.yu ictim az once ama karnim 5 dkda bir bi sert bi yumusak karnim agriyor minik kramplar hissediyorum korkuyorum yatiyorum hic kalkmadan..isten raporluyum 1 hafta..daha800 gr oglum 26+2 falan ne olur bana dua edin kizlae rabbim hayirlisini nasip eder insallah
tabiki hosgeldin aramiza
benim annem de ebe ama herseyi unutmus sankiya da soz konusu ben olunca eli ayagi dolaniyor sanki ben soru sorunca ama yine de faydasi cok oluyor sagolsun netten biraz arastirdim kkda eczanede bulunmazsa kirtasiyelerde oluyormus ama ben almiycam ya pskipoata baglarim ben dusundukce. bunlarin fizyolojik bir akinti oldugunu dusunucem simdi cok asiri olursa doktoruma danisirim once
gunaydin kizlar, pek iyi haberlerim bugundun basit sikayetlerle dr.a gittim karnimi sert buldu nts ye girdim erken dogum sancilarim cikti.serumla sanciyi durdurdular, eger dogarsa akcigeri gelismesi icin igne ysptilar bi doz daha yapacaklar..ilac verdi dr. sanci baslamasin diye 3.yu ictim az once ama karnim 5 dkda bir bi sert bi yumusak karnim agriyor minik kramplar hissediyorum korkuyorum yatiyorum hic kalkmadan..isten raporluyum 1 hafta..daha800 gr oglum 26+2 falan ne olur bana dua edin kizlae rabbim hayirlisini nasip eder insallah
kizlar bu yalanci kasilmalar nedir acaba?ben birsey hissetmiyorum nasil anlayacam onu da bilmiyorum
Gozun aydin .. Ohhh yarasin bebisine
meyvesiz durulur muuu en guzel seyyyyykilo kilo portakal mandalina yedik biz oglumla
ya meyve canavari gibiyim kucuklugumden beri hamileyken de oyle oldum bebegim de oyle olacak eminim de iste su son 10 gun de bir azalttim bakalim sekerim degisecek mi
meyveyi sayiyla yemek ne zor benim icin
melicim cok geçmiş olsun cnm
ıkız annelerının hep bu haftalarda başlıo sancıları
ve 36 haftaya kadara durduruolar hiç merak etme cnm
senın kendını rahat tutman cok onemli
stres de doğum sancılarını tetıkler cünkü
drlar yapılması gerekenı yapıolar zaten acılma vs yoksa sancıyı duruduolar cnm
suyunun gelmesı ve açılma kontrol edılemıo ama
bol bol ya şafi cek allaha emnat et bızım de dularımız senınle cnm
melıcım cnm cok gecmıs olsun.
Allaha emanet oglusun hıc moralını bozma
onlemler alınmıs nasılsa.
sende dınlenmene bak kendını yorma sakın.
Stres en buyuk dusmanımız, ahh bı bırakabılsek.
Allahın ıznıyle gececek bugunler.
Meli1 çok geçmiş olsun tatlım, Allah yardımcın olsun. Sen de kendine dikkat et, bol dinlen, en önemlisi stres sıkıntı yapma ki bebeğin zamanında gelsin.
meli cnmm geçmiş olsun Allah bebeğine sana bağışlasın bol bol dinlen inşallah herşey yolunda devam eder...
cok gecmıs olsun canım ınsallah melegın acele etmez cnm bol bol yat dınlen dularımız senınle olsun ınsalah
Geçmiş olsun cnm inş oğlun zamanının gelmesini bekler, sen de yat dinlen stresten uzak durmaya çalış
Canım Allah yardımcın olsun senin için dua edeceğiz. Umarım tedaviler işe yarar ve bebişin zamanını bekler.
dr farketmis ilaclarini kullanmissin insallah zamannda gelecek bebegin ,kendi kendini telkin et biraz stres tetiklemesin yeniden
kuzum geçmiş olsunhiç sıkma canını allahın izni ile bebişin zamanında ve sağlıcakla gelcek dualarımız seninle
geçmiş olsun canım ... ama teselli olacaksa ben 16. haftadan beri doğuruyorumdoktorlara göre ama kızımın keyfi yerinde.. açılmam vardı 3 cm kadar açıldık ama şuanlık birşeyim yok.. hatta 27 haftadan sonra ciğer geliştirici iğne yapacaktı pazartesi günü gittim herşey yolunda şuanlık dedi ufak sancılarım oluyor benımde nidilat kullanıyorum erken doğumu engelliyor he birde aklımdan çıkardım doğurmayı ben kafaya koydum 40 hafta dolmadan doğurmucam psikolojk olarak buna inandırdım kendimi. he korkmuyormuyum çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten... eğer Allahım ömür verdi ise bugün doğsun eziyetıne stresine razıyım ama kaybetmek istemıyorum o yüzden sakın olmaya aklıma getirmemeye çalısıyorum sende öyle yap.. bak ben bu haftaya geldim artık doğacak olsa bile kendi başına nefes alabilirmiş ... Allahım inşallah aksilik olmadan kucağına almayı nasip eder.. kuzunun acısını göstermez.. evde olmanın tadını çıkar...
çok geçmiş olsun cnmm, umarım herşey yolunda gider,sen içini ferah tut, dua et,rabbim hepimizin yavrusunu korusun,ömür versin...
meli geçmiş olsun canım dualarım seninle ve bebeğinle inşallah herşey yoluna giricek pozitif ol bol bol dinlen rabbim nazarlardan korusun hepimizi
Şekerimizin cikmayisini puding yiyerek kutladik kizimla
kizlar guzel dilekleriniz ve samimi arkadasliginiz icin cok tesekkur ederim, boyle paylasinca ve sizlerin duasini alinca kendimi daha iyi ve guclu hissettim Allah sizden razi olsun ve hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah.. amin..
"huzurlu" arkadasim karnim sirt ustu yatarken duzenli araliklarla sertlesiyor sonra yumusuyor..basta bebek poposunu cikardi sandim sonra baktim genel bir sertlik ve duzenli sertlesip yumusuyor..ama ilk dr.a gittigimde karnimin sert oldugunu anlamamistim cunku benim karnim hep sert geliyodu bana zaten..ve agri da hafif karin agrisi gibiydi, daha cok midem bulaniyodu idraryolu enf.icin kullanmaya basldigim zinnat antibiotik yapti sanmistim.. hic dikkate deger bir agrim yoktu.dr.anladi sertligi, yumusadi ama yinede bir nts ye gir dedi..yarim saat cihaza bagladilar sancilar cikti canim..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
3 gundur gecelerı uyuyamıyorum yanıyorum resmen dogalgazı ful kapattım esım yanımdaolmasa cam pencere acıp oyle yatıcam gece kalktım 2 de dus aldım rahatladım oyle uyumusum sabahta heryerım tutuk uyandım sanırım yıne zor gunler baslıyor
kizlar cok tesekkur ederim cok tatlisiniz iyi ki varsiniz, hepinizde yuregime su serpiyosunuz..kasilmalarim su an azaldi gibi ama birazcik kasik ve bel agrisi var.oglumda oyle hareketliki dunden beri, dinlendigimden mi yoksa kullandigim ilaclar mi onu etkiledi anlamadim.esim de basimda bekliyo ise gitmiyo, hamileligin basindan beri isini cok bosladi, insallah sorun yasamaz sirketiyle..annem ablamlar arkadaslarim hepsi bana bakar ama bizimki cok telaslandi gitmiyor yanimdan :)
"dsde"sende cok cekmissin canim rabbim sana hayirli dogum nasip etsin insallah..bende nidilat kullaniyorum gunde 4 tane..ciger gelistiriciyi dün yaptilar bugun iki tane daha yapacaklar..umarim bosuna yapmamislardir..bende pazartesi gunu izne cikinca temizlik yaparim diyodum, daha eminonuye falan cok gidecektim birsuru planim vardi ama olsun saglikli olsunda yatmaya raziyim..
bir de kizlar dun medicanada yeni dogmus bebekler yogun bakimdaydi bronsit olmuslardi..anneleri gelip emzirip gidiyodu..korktum biraz acikcasi, benim dr.um orda ama acaba orda bi salgin mi var ben acil bir durum olursa bugunlerde erdemde mi yapsam dogumu diye dusundum hep..ancak sacmaliyo olabilirim, alakasizda olabilir belki butun hastanelerde ayni durum vardir belki genel bir salgin vardir...birde dun dogumhanedeydim şoyle bir baktim ilgi falan guzeldi ama erdemde de ilgi guzel arada bariz fark yok gibi geldi..
bugün bel ağrıma dayanamayarak doktorumuza gittik kızlar, dr. telaşlandı bel ağrısı olunca ama çok şükür bebişim gayet iimiş 1017 gr geldi 35 cm olmuş kuzucum, sancıya bağladı o da normal çıktı çok şükür, yalnız idrar yollarında enfeksiyon varmış biraz onun için ilaç yazdı toz, belağrımada jel verdi birde artık bebeğin kemikelri geliştiği için bizde kasiyum eksikkliği olabiliomuş onun içinde destek yazdı, bugün alıp kullancam iişalah ii gelir, çünkü belim gerçekten çoook kötü,sanki kemklerimi kırıp batırıolar,adım atamıorum resmen,cumarteside şeker yüklemem olcak işte,onuda atlatırsak allahın iznyle biraz rahatlıcam,sizi ve kuzucuklarınızı öpüyorum...
selamlar kızlar bende şeker testinden çıktımm açlığım 85 çıktı amaraporda 63,8 yazıyor 1. açlık 105,7 2. açlık 100,5 çıktııı ama doktorum ameliyattaymış gösteremedik ama netten baktım bir sorun yok görünüyor 75 lik yaptırdık bu arada
Masallah Hadi gozun aydin kutlayin sizde bebisinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?