2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet blirtisi bilinmior yazıyor cnm,büyük ihtimal kullanmam ben o jeli, kanın çokta yüksek değil bence hamilliğin son dönemlernde birden düşüomuş benmde 12 ye düşünce kullanmaya başladım

kuzum geçmiş olsun hiç sıkma canını allahın izni ile bebişin zamanında ve sağlıcakla gelcek dualarımız seninle

evet blirtisi bilinmior yazıyor cnm,büyük ihtimal kullanmam ben o jeli, kanın çokta yüksek değil bence hamilliğin son dönemlernde birden düşüomuş benmde 12 ye düşünce kullanmaya başladım

senı tedırgın etmek ıstemem ama
dedıgım gıbı ben belımden cok cektıgım ıcın
o tarz ılacları genelde cok arastırdım
daha bebek yokken korunmuyokenden berı.
Ins allah sıfa versn hepımıze bu agrılara dayanmak cok zor.

dogrudur kansızlık son aylarda artıyo demekkı
sureklı kontrolde olucaz ozmn
ben her ay tsh a baktırırken kanada bakıyoruz
ıns sorun cıkmaz bakalım.
Ben bıde kan sulandırıcı ıgneyle coraspın kullanıyorum ya
sulandıkca artıyo bnm kan demeekkı

geçmiş olsun canım ... ama teselli olacaksa ben 16. haftadan beri doğuruyorum doktorlara göre ama kızımın keyfi yerinde.. açılmam vardı 3 cm kadar açıldık ama şuanlık birşeyim yok.. hatta 27 haftadan sonra ciğer geliştirici iğne yapacaktı pazartesi günü gittim herşey yolunda şuanlık dedi ufak sancılarım oluyor benımde nidilat kullanıyorum erken doğumu engelliyor he birde aklımdan çıkardım doğurmayı ben kafaya koydum 40 hafta dolmadan doğurmucam psikolojk olarak buna inandırdım kendimi. he korkmuyormuyum çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten... eğer Allahım ömür verdi ise bugün doğsun eziyetıne stresine razıyım ama kaybetmek istemıyorum o yüzden sakın olmaya aklıma getirmemeye çalısıyorum sende öyle yap.. bak ben bu haftaya geldim artık doğacak olsa bile kendi başına nefes alabilirmiş ... Allahım inşallah aksilik olmadan kucağına almayı nasip eder.. kuzunun acısını göstermez.. evde olmanın tadını çıkar...

Günaydın kızlar 15 tatil sebebiyle 10 a kadar yatıyoruz oğlumla keyif yapıyoruz
gece hiç uyanmayan ben saat başı wc ye kalkıyorum kalkınca dayanamayıp su içiyorum
hamileliğin en güzel aylarındayız umarım böyle güzel devam eder

Annemin çok faydasını görüyorum aklıma bişey takılınca arıyorum hemen normal olsa anneme yaptırırdım doğumumu o kadar güveniyorum
bence de gerek yok kağıda akılınızda bulunsun diye yazdım çok panik biri değilim her sancıyı suyu kötüye yorup ehvam yapmam kendime keyfini çıkartıyorum hamileliğin sonuçta hasta değilim sadece hamileyim

çok geçmiş olsun cnmm, umarım herşey yolunda gider,sen içini ferah tut, dua et,rabbim hepimizin yavrusunu korusun,ömür versin...

kizlar bu yalanci kasilmalar nedir acaba?ben birsey hissetmiyorum nasil anlayacam onu da bilmiyorum

Canim bu yalanci kasilmalara hamilelik kasilmalari diyolar.Vucut doguma hazirliyo kendini.Bu hamilelik kasilmalari,dogum kasilmasi gibi duzenli olarak gelmiyo ve mesela dinlenince,ilik dus alinca falan geciyo.Kasilma gibi bisey hissettiginde hemen sol yanina yat dinlen,bi de gozlemle ritmik mi diye

Gozun aydin .. Ohhh yarasin bebisine

saol canım darısı şeker testine girecek herkese olsun

meyveyi seviyor oğluşum yediğim an çıldırıyor tekmeler havada uçuşuyor resmen

inşallah düşer everycim de rahat rahat yersin yine meyvede de çok şeker var yemekten sonra değil de ara öğün olarak yemek gerekiyormuş

meli geçmiş olsun canım dualarım seninle ve bebeğinle inşallah herşey yoluna giricek pozitif ol bol bol dinlen rabbim nazarlardan korusun hepimizi

Meli1 çok geçmiş olsun tatlım, Allah yardımcın olsun. Sen de kendine dikkat et, bol dinlen, en önemlisi stres sıkıntı yapma ki bebeğin zamanında gelsin.

meli cnmm geçmiş olsun Allah bebeğine sana bağışlasın bol bol dinlen inşallah herşey yolunda devam eder...

cok gecmıs olsun canım ınsallah melegın acele etmez cnm bol bol yat dınlen dularımız senınle olsun ınsalah

Geçmiş olsun cnm inş oğlun zamanının gelmesini bekler, sen de yat dinlen stresten uzak durmaya çalış

Canım Allah yardımcın olsun senin için dua edeceğiz. Umarım tedaviler işe yarar ve bebişin zamanını bekler.

dr farketmis ilaclarini kullanmissin insallah zamannda gelecek bebegin ,kendi kendini telkin et biraz stres tetiklemesin yeniden

kuzum geçmiş olsun hiç sıkma canını allahın izni ile bebişin zamanında ve sağlıcakla gelcek dualarımız seninle

çok geçmiş olsun cnmm, umarım herşey yolunda gider,sen içini ferah tut, dua et,rabbim hepimizin yavrusunu korusun,ömür versin...

meli geçmiş olsun canım dualarım seninle ve bebeğinle inşallah herşey yoluna giricek pozitif ol bol bol dinlen rabbim nazarlardan korusun hepimizi

kizlar cok tesekkur ederim cok tatlisiniz iyi ki varsiniz, hepinizde yuregime su serpiyosunuz..kasilmalarim su an azaldi gibi ama birazcik kasik ve bel agrisi var.oglumda oyle hareketliki dunden beri, dinlendigimden mi yoksa kullandigim ilaclar mi onu etkiledi anlamadim.esim de basimda bekliyo ise gitmiyo, hamileligin basindan beri isini cok bosladi, insallah sorun yasamaz sirketiyle..annem ablamlar arkadaslarim hepsi bana bakar ama bizimki cok telaslandi gitmiyor yanimdan :)
"dsde"sende cok cekmissin canim rabbim sana hayirli dogum nasip etsin insallah..bende nidilat kullaniyorum gunde 4 tane..ciger gelistiriciyi dün yaptilar bugun iki tane daha yapacaklar..umarim bosuna yapmamislardir..bende pazartesi gunu izne cikinca temizlik yaparim diyodum, daha eminonuye falan cok gidecektim birsuru planim vardi ama olsun saglikli olsunda yatmaya raziyim..
bir de kizlar dun medicanada yeni dogmus bebekler yogun bakimdaydi bronsit olmuslardi..anneleri gelip emzirip gidiyodu..korktum biraz acikcasi, benim dr.um orda ama acaba orda bi salgin mi var ben acil bir durum olursa bugunlerde erdemde mi yapsam dogumu diye dusundum hep..ancak sacmaliyo olabilirim, alakasizda olabilir belki butun hastanelerde ayni durum vardir belki genel bir salgin vardir...birde dun dogumhanedeydim şoyle bir baktim ilgi falan guzeldi ama erdemde de ilgi guzel arada bariz fark yok gibi geldi..

Şekerimizin cikmayisini puding yiyerek kutladik kizimla

selamlar kızlar bende şeker testinden çıktımm açlığım 85 çıktı amaraporda 63,8 yazıyor 1. açlık 105,7 2. açlık 100,5 çıktııı ama doktorum ameliyattaymış gösteremedik ama netten baktım bir sorun yok görünüyor 75 lik yaptırdık bu arada

çok çok geçmiş olsun canım inşallah önlemler bebişini bekletir Rabbim sağlık versin... dikkat et bebişine de kendine de çok

allah yardımcın olsun cnm yaaaa cici 3 ayı bitirdik zorlu 3 aya başladık sorunlarda başlıyor demekkiiii

büyük geçmiş olsun canım gönlünü ferah tut sen Allah'ın izniyle bişicik olmaz

bu halimize şükür.. literatür dışı kızım var hiç birşey yapma canım bolca dinlen.. çekiyoruz ama değiyor..bir tekmesine bile değiyor her sıkıntı...

kaçta ordaydın

Masallah Hadi gozun aydin kutlayin sizde bebisinle

Selamm güpgüzell analaaar ve onların yaramazz sıpalarııı
Yorucu, yoğun, bol stresli bir haftaya girmiş bulunaraktan anlık bile giriş yapamadım
Ama dedimm eeee yeterr xxx firmayı ben mi kurtaracağımm
İlkdefa kaçamak yaparakk elime aldım neskayyfemiiiiii keyif çatacam 5-10 dakikaa ohhh
Hepinizii çokk özledikkk teyzeleeerr, iş deviri yüzünden ben şimdiden çırpınmalara başladım
Off ne cok şeyi kendime göre ayarlamış ve yapmışımm resmen ben yoksam burası biteer mantığınla herşeyi bağlamışım
Şimdi halka arz etme sürecii sancılı geçsede azcık hafifledik buarada bende bi oraya bi buraya bakındım durdumm
Bir kaç fikir edinilip birkaç notlar aldım paylaşcam

Öncelikle en yakın geçmiş olarakk Meliciiimm canım benim hiiç stres yapmaa bebişine daha fazla sancı yükletme tamam mı kuzumm, senin sıpa biraz fazla seviyor annesini sanırım hemen kavuşmak istiyorr ama sen konuş meleğinlee de kii şimdii sırası değil azcık daha büyü annemm sonra Allahın izniyle hep birlikte olacağız diyee Rabbim sağlıkla, vaktiyle kucağına-kucağımıza versin meleklerii

sdrykcimm doktorum ne dedii biliyormusunn
Bir daha yükleme yapacağızz, hala akıllanmadınn yükleme öncesi abartmamayıı
Bende sizde öyle bir konustunuz ki illaa şekerim cıkar diye son kez yiyimm dedim deee
Bilseydim bukadar ufacık aralık cıkacağını ağzıma sürmezdim dondurma, muz, döner, turşu diye
Kadınn minik bir seslee wooooww tarzında yuuuhh dedii
2 hafta sonra ben yine glukozlara geliyorumm hatunlaaarr
Kapanış olarakk şekerrr yüklemesinden korkmayınn ben hamileliğin başlangıcından itibaren son yüklemeyle 4. olacak yüklememm
Resmen cocuğummm gönnndddeeerrr anneee glukozuu diyecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…