2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Geçen arkadaşla konuşuyorduk
Bende başlayan çatlak yolu kırmızı kırmızı olunca
sen nasıl çatlatmadan geçtin bu süreci derken
Öyle bir sır verdi kii
Arkadaşıma baka kaldımm
Hatun kişi çalışmıyor şimdi
Malum kremler ıvırlar zıvırlar bi hayli cok hepsinide denemiş ama hep bir kaşınma hali oluşmuşş
En sonunda aklı selim doktorun! biri (o doktor diyor ama bence kocakarının biri ) yıkanma demiş her gün
Saç gibi deride yağlanır ve kabuk kabuk olmayınca catlamaz demiş
Bazen 3 bazen 5 gün yıkanmamışş piisss
Ayy dedimm nasıl insan içine cıktınn, hadi vucudun neysede kafan izmirin yolu gibi zeytinyağ cenneti olmuşturr
Onada cözüm bulmuş bacımm bebe pudrası döküyormuşş hemencikk yağı cekiyormuşş :18:
Allahım insanlar neler icat ve fikir ediyorlar
Neyse dedim ben almayım cağğnımm ben çalışan biriyim hergün yıkanmazsam olmaz ama evde olan kişiler kocalarıda dayanırsa uygulasınlar diye anlatırım dedim cevreme
Ayyy bide bu piss yaz hamilesiydii yaaa pooofff

Benim doktorum eşimin arkadaşı o kremler yağlar para tuzağı diyor
hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum annem kayınvalidem eltilerim hiç krem yağ kullanmamış tek bir çizik bile yok
genetikmidir yoksa vücudun yapısıylamı ilgili bilmiyorum ama kremlere ve yağlara inanmıyorum
oğlumda karnım çok kaşınıyordu hep kaşırdım kızarlardı çatlıycan diye hiçbişey olmadı şimdi de tatlı tatlı kaşınıyoruz kızımla
selülit kilo geçici ama çatlaklar kalıcı malesef

slmlar teyzeler♥
raporlu olup evde oturması ıyıde cok fena canım sıkılıyor evde yapılacak bir dunya ıs var ama
yapacak dermanım ve gonlum yokk
yıkanmayı bekleyen camasırlarım ve utulenmeyı bekleyen kıyafetler var
bakalım ne zaman yapabıleceğimm
eşim ınatla ankaraya annenlere gıt hem haftasonu acık ogreetım sınavın var dıyorda bu agrılarla otobuse bın, oraya gıt bır suru ıs
en ıyısı evde olmak
PEKBİCİCİ maşallah diyorum canım bakalım benım şeker nasıl cıkacak 2 hafta sonra falan yaptırayım dıyorum :26:
çıkarsa da patates sevdam yuzunden cıkacak gibi
onun dısında nasıl olduysa ıstahım yok oyle duzenlı yemeye calışıyorum sadece
2 hurma 1 ıncır yemeye başladımm , sutaş urunlerıne tam gaz devam edıyorum hatta dun eşimle hastaneden gelirken marketın onune park etmıştı sutas kamyonu bende dırek kamyonda alışveriş yaptım eşim aştınız kendınızı dedi
haftada koca kalıp peynır , kaşar yıyoruzz bunun dısında her çeşit peynır gidiyor bakalım guclu kuvvetlı olsun sıpam da o yeter bana
bir de evdeyız ya pek yuz vermiyor annesine sakın sakın oturuyor ıcerde

canım cok geçmiş olsun inş. yavrum vaktınde gelecek bu sıpalar analarını oynatmayı cok sevıyorr

Kızlar hızlı hızlı geçiyorum çünkü ben yine kopacağım aranızdan
Sırt ve bel ağrısına yeni bir sektör buldum
Hamile yastığı, eteği, tshirttü, pantolonu, geceliği, çorabı ossuuu bussuuu derkeeenn
Şimdii karşınızdaa yepyeni bir ürrüünnn taataaaammm
HAMİLE TERLİĞİİİİİİİİİİİİİ
Vallaa sitede yazanların yalancısı olarakk sırt ve bel ağrısı çekenlere birebirmiş :44:
ben sipariş vermeyi düşünüyorum bi almadığımm abzürttlük o kalmamıştıı
Oda eksik kalıp canım çekmesin

Anasayfa SHUMA - Hamile Terliği Terlik Terlikler Hamile Terlikleri site Bu canlaarr
Bidee peek şirinsii bişey gibi geldi gözümee ben hastaneye götürceğim terliği birkenstock terlik diye düşünmüştüm ama bu hamile terliği olması ve üstündeki güzel figürler daha bi hoşuma gitti

terlikte bu Ben beyazı beğendim ama pembe ve lacivert renklerde mevcutt

doktorum dun bana tabanlık yazdı gıdıp ozel yaptıracakmışımm ayak tabanımda duzleşme cıktttıııı
kadın kac haftan kaldı doguma dedi daha 24deyız dedm acıyan gozlerle baktı çekeceksın doguma kadar yapacak birşey yok dedi

aaa bak ne dıyeceğim sana annemın erkek kardeşımde bel agrıları oyle sıddetlıymış ki dogum sancısını anlamamış 4 yaşındaydım ve hala hatırlarım annem benden yan komşuyu cağırmamı istemişti (kadın eskı ebeymış) taksı çağrıldı taksı geldı ama annem o arada dogum yapmıştı
öyle olmaktan korkuyorummm dunden oncekı gun bel agrısı yuzunden hastaneye gıttım salaklar erken dogum sanmış
yuhh dedim dogursam oglum olur manyak mısınız sızzz

dun doktora gıttıgımde krem verdi devlet karşılamıyor 32tl
hamılelıkte kullanım guvenlı dedı eczacı da guvenlı dedı değilse de gunahları boynuna artık
2 gundur suruyor eşim baya rahatlatıyorr

Chondurax Jel Krem (Glucosamine & Chondroitin) Sipariş Fiyatı En Ucuz Chondurax Şikayet ve Yorumları

Chondurax Jel Krem (Glucosamine & Chondroitin)

%100 doğal aromaterapotik masaj jel kremidir.

Kas ve Eklem Ağrılarınıza Son Hareketlerinizde Özgürlük

Chondurax Jel Krem eklemlere ve kaslara direkt uygulanan aromaterapötik yağlarla zenginleştirilmiş masaj jelidir.

Osteoartrit tedavisinde Chondurax Jel Krem üçlü etki mekanizması ile eklem sertliğini azaltır.

Osteoartrit'in ilerlemesini yavaşlatır, ağrının azalmasına yardımcı olur.

Chondurax Jel Krem içerdiği aromaterapötik yağlar ile kas spazmını çözer ve kasları yatıştırır.

İçeriği

Zencefil Yağı : Isıtıcı ve rahatlatıcı etkileri vardır. Aromaterapide; kan dolaşımını hızlandırmaya, kasların gevşemesini sağlamaya yardımcı olur.

Ökaliptüs Yağı : Ciltte serinletici etki bırakır. Aromaterapide; Kas ağrı ve sızınlarında, burkulmalarda yatıştırıcı olarak kullanılabilir.

Rezene Yağı : Vücuttaki ödem adını verdiğimiz şişliklerin tedavisinde,fiziksel aktivetelerin arttırılmasında yardımcı olur.

Lavanta Yağı : Yatıştırıcı etkiye sahiptir, Romatizma ve kas ağrılarını dindirmeye yardımcı olur.

Ceviz Yağı : Romatizmal ağrıların dindirilmesine yardımcı olur.

Portakal Yağı : Romatizmal ağrıların dindirilmesinde yardımcı olur.

Kullanım Şekli

Eklemlere ve kaslara direkt masaj yaparak uygulanır. İstenilen etki için günde en az 2 yada 3 kez uygulanmalıdır.

Aynen öyle canım banada doktorum öyle dedii
Milyonlarca çeşit var hepsini yazarım ama çatlayacağın varsa çatlarsın her türlüü
En güzeliii 5 liralık vazelinleerr al kullan işine yararsa ne ala yaramazsaa çatlarsın dedii
Ben kakaolu vazelin aldım duştan sonra kullanıyorum ama sanırım o eritme mum tarzı vazelin kullanmak gerek
Ama arkadaşın öneriside aklıma şöyle yattı şehir suları biliyoruz ki bir hayli klorlu ve klor cildi kurutan bir madden
Malum camasır makinesi reklamlarındaki gibi makinanız nasıl kreç tutmuş sloganını hatırlayarakk cildimizede yapışıyor bu klorr
Eeee cildin kendi yağını cektiği gibi bide kullandığımız duş jelleri ve sabunları extre kurutuyor birde bunu hergün yaptığımızı düşünürsek genetik olması dışında pek bir etkili olabileceğini düşündümm

Canım sanada cok geçmiş olsunnn
Ne güzel dinlenin bol boll
Ev işi bekleeerr zaten sen tanışınmayacakmısın
Boşveerr enerjini diğer eve sakla kuzumm
Senin yediklerini şu yaşıma kadar topla ben yememişimdir ve hala yemiyorum
Peynir ağzıma süremem ben, yoğurdu tek tüketemem yani kaseye alıp kaşık kaşık yapamam illa birşeyin üstüne aksesuar olacak, yumurta desen sadece haftasonu
Tek yapabildiğim kendime ve bebeğime iyilik süt maaleseff Onuda laktozsuz içebiliyorum :26:

terlik bombaymış ama mevsim yaz ve iş yerinde kıyafet serbestisi olsa.

iş yerinde bunu giysem ne derler acaba

evde giymek için olabilir aslında.

taşınma ısı sımdılık kaldı canım

az once 500gr meyvelı yogurt yedımmm normalde de sut urunlerını cok severdım ama bu buzagıyla beraber daha cok yemeye başladımm

Ya çok güldüm ya kafasınamı pudra sürmüş yuh aslında dediği doğru yıkandıkça vücut nemi kaybediyor ama 3-5 gün ne demek kokar insan babannem gibi durmadan banyo yaparsa hasta olurum diye korkar

taşınma ısı sımdılık kaldı canım

az once 500gr meyvelı yogurt yedımmm normalde de sut urunlerını cok severdım ama bu buzagıyla beraber daha cok yemeye başladımm

ohh yarasın paşaya
sahı meyvelı yogurt demısken
kendınmı yaptın
yoksa hazırlardanmı
bende cok sevıyorum su cıleklı yogurtları danone buyumıx markası herneyse artık
market urunu ya faydalımı sızce sızler tuketıyonusunuz
esım bana boya varmıs onlarda dıye dıye bıraktırdı

kıslar dra sonuc göstermeye gıttım
hemogramı sormustum ya size 11 ın altına duserse
gyneferonu gunde 2 ce cıkarırız dedi
55 tanede lokosıt vardı ıdarada onun ıcın tek kullanımlık antıb. verdii
ve öğrendiğim seylerı paylaşayım sızınle
malum doğum oncesı ısne yaklasıoz
izin usgdekı haftaya göre verılıomus sata göre değil
32+0 dan ıtıbaren ama 31+ dada yuvarlayıp ızın raporu yazan drlarda oluomus

kendi adima soylersem
meyveli yogurt yemiyorum
katki maddesi var bence onlarda
mumkun oldugunca kaciniyorum oyle seylerden
bebegime de vermem ileride
onun yerine kendim dograr hazirlarim hafif de tarcin icine

canım kafanı bulandırmak ıstemem de bende 1 aydır falan ıs yerındeyken yemek ıcın danone nın 1tl lık yogurtlarından alıyordum ıs yerındekı bır arkadaş danone tum urunlerıne dmuz yagı koyuyormuş ınkar da etmedıler dedi :26::26::26: bende bıraktım o markayı
evde tum sut urunlerımı sutas alıyorumm bir suredır canım yaz meyvesı ıstıyordu bulamayınca yogurdunu gordum 500gr ondan aldım
şütaşın urunlerıne guvenıyorumm bu da 2, meyvelı yogurdumm
kendı yogurdumu yapacak kadar becerıklı değilim

kendi adima soylersem
meyveli yogurt yemiyorum
katki maddesi var bence onlarda
mumkun oldugunca kaciniyorum oyle seylerden
bebegime de vermem ileride
onun yerine kendim dograr hazirlarim hafif de tarcin icine

esımde oyle dıyor ıste
ama bakıyorum mıllet cocuguna yedırıyor
kafa karısıyor halıyle
sonucta sutasın hazır yogurdunu kullanıyorum daha cok
hanı hazır olarak onu yedıkten snra kı meyvelısını yemısım ne cıkar dıyorum dıger yandan
gecen yogurt mayaladım guzelde oldu aslında
yapıcam bundan snra ama her sefernde olmuyo ıste
ılla hazırda alıyoruz artık allaha emanet bebısler
bı kere kendım cıleklı yogurt yapaym dedım cıleklerı cektım su gıbı oldular
al onu oylece yogurda karıstır dımı
yok zekı ben onu yogurda doktukten snra yogurduda blendra tuttum
oldumu sana cıleklı sut su gıbı oldu yazık oldu yogurduma ıstahım kacıp yıyememıstım

evet danone ıcın cok sey yazıp cızıldı
bende bırakmıstım o donem.
Buyumıx ıyı dıyolar sutasınkı o muydu bılmıyorumda
bende sutte yogurtta sutas kullanıyorum guvenılır bı marka dedıgın gıbı
aslında evde yogurt mayalamak cok kolay ben gecen denedım hıc umudum yoktu
ama guzel oldu mayası sutas yogurttandı ondan olabılır
ama ıste her 3 gnde bı olmuyo bu ıs denk gelmıyo
zora gelınce hazır yogurdu alıyoruz tabıkı.
Sureklı ev yogurdu yıyebılenler sanslı.

Hazır yoğurtlardan midem bulandı hepsinde katkı maddesi var son kullanma tarihi geçse bile yoğurtlar taş gibi
katkısız yoğurt ekşiyor bulunduğum yerde yoğurt yapan bi yer var marketlere dağıtıyorlar 1 hafta olmadan ekşiyor tadı ev yoğurdu gibi çok güzel
bebeklerimiz de öyle bizim heves edip hazırladığımız meyveli yoğurtları yemiyorlar ilk aylarda belki yutturursunuz ama sonra onlarda anlıyorlar

ben malesef ne ev yogurdunu yıyebılıyorum ne de sutculerın sattıgı sutten ıcebılıyorumm :18::18: cocuklugumdan berı ıcmezmısım ınek sutunu. annem hep hazır olmak zorunda kalmış ayran da bıle oyledır kendı yaptıgımız ayranı ıcemem ıllakı hazır olacak :26::26::26:
inş oglum bana cekmez bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…