- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.801
Geçen arkadaşla konuşuyorduk
Bende başlayan çatlak yolu kırmızı kırmızı olunca
sen nasıl çatlatmadan geçtin bu süreci derken
Öyle bir sır verdi kii
Arkadaşıma baka kaldımm
Hatun kişi çalışmıyor şimdi
Malum kremler ıvırlar zıvırlar bi hayli cok hepsinide denemiş ama hep bir kaşınma hali oluşmuşş
En sonunda aklı selim doktorun! biri (o doktor diyor ama bence kocakarının biri ) yıkanma demiş her gün
Saç gibi deride yağlanır ve kabuk kabuk olmayınca catlamaz demiş
Bazen 3 bazen 5 gün yıkanmamışş piisss
Ayy dedimm nasıl insan içine cıktınn, hadi vucudun neysede kafan izmirin yolu gibi zeytinyağ cenneti olmuşturr
Onada cözüm bulmuş bacımm bebe pudrası döküyormuşş hemencikk yağı cekiyormuşş :18:
Allahım insanlar neler icat ve fikir ediyorlar
Neyse dedim ben almayım cağğnımm ben çalışan biriyim hergün yıkanmazsam olmaz ama evde olan kişiler kocalarıda dayanırsa uygulasınlar diye anlatırım dedim cevreme
Ayyy bide bu piss yaz hamilesiydii yaaa pooofff
gunaydin kizlar, pek iyi haberlerim bugundun basit sikayetlerle dr.a gittim karnimi sert buldu nts ye girdim erken dogum sancilarim cikti.serumla sanciyi durdurdular, eger dogarsa akcigeri gelismesi icin igne ysptilar bi doz daha yapacaklar..ilac verdi dr. sanci baslamasin diye 3.yu ictim az once ama karnim 5 dkda bir bi sert bi yumusak karnim agriyor minik kramplar hissediyorum korkuyorum yatiyorum hic kalkmadan..isten raporluyum 1 hafta..daha800 gr oglum 26+2 falan ne olur bana dua edin kizlae rabbim hayirlisini nasip eder insallah
Kızlar hızlı hızlı geçiyorum çünkü ben yine kopacağım aranızdan
Sırt ve bel ağrısına yeni bir sektör buldum
Hamile yastığı, eteği, tshirttü, pantolonu, geceliği, çorabı ossuuu bussuuu derkeeenn
Şimdii karşınızdaa yepyeni bir ürrüünnn taataaaammm
HAMİLE TERLİĞİİİİİİİİİİİİİ
Vallaa sitede yazanların yalancısı olarakk sırt ve bel ağrısı çekenlere birebirmiş :44:
ben sipariş vermeyi düşünüyorum bi almadığımm abzürttlük o kalmamıştıı
Oda eksik kalıp canım çekmesin
Anasayfa SHUMA - Hamile Terliği Terlik Terlikler Hamile Terlikleri site Bu canlaarr
Bidee peek şirinsii bişey gibi geldi gözümee ben hastaneye götürceğim terliği birkenstock terlik diye düşünmüştüm ama bu hamile terliği olması ve üstündeki güzel figürler daha bi hoşuma gitti
Eki Görüntüle 625838 terlikte buBen beyazı beğendim ama pembe ve lacivert renklerde mevcutt
Benim doktorum eşimin arkadaşı o kremler yağlar para tuzağı diyor
hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum annem kayınvalidem eltilerim hiç krem yağ kullanmamış tek bir çizik bile yok
genetikmidir yoksa vücudun yapısıylamı ilgili bilmiyorum ama kremlere ve yağlara inanmıyorum
oğlumda karnım çok kaşınıyordu hep kaşırdım kızarlardı çatlıycan diye hiçbişey olmadı şimdi de tatlı tatlı kaşınıyoruz kızımla
selülit kilo geçici ama çatlaklar kalıcı malesef
slmlar teyzeler♥
raporlu olup evde oturması ıyıde cok fena canım sıkılıyorevde yapılacak bir dunya ıs var ama
yapacak dermanım ve gonlum yokk
yıkanmayı bekleyen camasırlarım ve utulenmeyı bekleyen kıyafetler var
bakalım ne zaman yapabıleceğimm
eşim ınatla ankaraya annenlere gıt hem haftasonu acık ogreetım sınavın var dıyorda bu agrılarla otobuse bın, oraya gıt bır suru ıs
en ıyısı evde olmak
PEKBİCİCİ maşallah diyorum canımbakalım benım şeker nasıl cıkacak 2 hafta sonra falan yaptırayım dıyorum :26:
çıkarsa da patates sevdam yuzunden cıkacak gibi
onun dısında nasıl olduysa ıstahım yok oyle duzenlı yemeye calışıyorum sadece
2 hurma 1 ıncır yemeye başladımm , sutaş urunlerıne tam gaz devam edıyorum hatta dun eşimle hastaneden gelirken marketın onune park etmıştı sutas kamyonu bende dırek kamyonda alışveriş yaptımeşim aştınız kendınızı dedi
haftada koca kalıp peynır , kaşar yıyoruzz bunun dısında her çeşit peynır gidiyor bakalım guclu kuvvetlı olsun sıpam da o yeter bana
bir de evdeyız ya pek yuz vermiyor annesinesakın sakın oturuyor ıcerde
Kızlar hızlı hızlı geçiyorum çünkü ben yine kopacağım aranızdan
Sırt ve bel ağrısına yeni bir sektör buldum
Hamile yastığı, eteği, tshirttü, pantolonu, geceliği, çorabı ossuuu bussuuu derkeeenn
Şimdii karşınızdaa yepyeni bir ürrüünnn taataaaammm
HAMİLE TERLİĞİİİİİİİİİİİİİ
Vallaa sitede yazanların yalancısı olarakk sırt ve bel ağrısı çekenlere birebirmiş :44:
ben sipariş vermeyi düşünüyorum bi almadığımm abzürttlük o kalmamıştıı
Oda eksik kalıp canım çekmesin
Anasayfa SHUMA - Hamile Terliği Terlik Terlikler Hamile Terlikleri site Bu canlaarr
Bidee peek şirinsii bişey gibi geldi gözümee ben hastaneye götürceğim terliği birkenstock terlik diye düşünmüştüm ama bu hamile terliği olması ve üstündeki güzel figürler daha bi hoşuma gitti
Eki Görüntüle 625838 terlikte buBen beyazı beğendim ama pembe ve lacivert renklerde mevcutt
Aynen öyle canım banada doktorum öyle dedii
Milyonlarca çeşit var hepsini yazarım ama çatlayacağın varsa çatlarsın her türlüü
En güzeliii 5 liralık vazelinleerr al kullan işine yararsa ne ala yaramazsaa çatlarsın dedii
Ben kakaolu vazelin aldım duştan sonra kullanıyorum ama sanırım o eritme mum tarzı vazelin kullanmak gerek
Ama arkadaşın öneriside aklıma şöyle yattı şehir suları biliyoruz ki bir hayli klorlu ve klor cildi kurutan bir madden
Malum camasır makinesi reklamlarındaki gibi makinanız nasıl kreç tutmuş sloganını hatırlayarakk cildimizede yapışıyor bu klorr
Eeee cildin kendi yağını cektiği gibi bide kullandığımız duş jelleri ve sabunları extre kurutuyor birde bunu hergün yaptığımızı düşünürsek genetik olması dışında pek bir etkili olabileceğini düşündümm
Canım sanada cok geçmiş olsunnn
Ne güzel dinlenin bol boll
Ev işi bekleeerr zaten sen tanışınmayacakmısın
Boşveerr enerjini diğer eve sakla kuzumm
Senin yediklerini şu yaşıma kadar topla ben yememişimdirve hala yemiyorum
Peynir ağzıma süremem ben, yoğurdu tek tüketemem yani kaseye alıp kaşık kaşık yapamam illa birşeyin üstüne aksesuar olacak, yumurta desen sadece haftasonu
Tek yapabildiğim kendime ve bebeğime iyilik süt maaleseffOnuda laktozsuz içebiliyorum :26:
kaçta ordaydın[/QUO
ne gülüon hatun acı çekiorum resmensabah 9 da ordaydım çıktığımda 11i geçiodu, ama benm özge hanımı tüp bebek merk. almışlar öbür tarfta muayene oluorum, ama eski tarafada gelip gittim ara ara nst oldasına beni görmüş olabilirsin sen kaçta ordaydın:)
Geçen arkadaşla konuşuyorduk
Bende başlayan çatlak yolu kırmızı kırmızı olunca
sen nasıl çatlatmadan geçtin bu süreci derken
Öyle bir sır verdi kii
Arkadaşıma baka kaldımm
Hatun kişi çalışmıyor şimdi
Malum kremler ıvırlar zıvırlar bi hayli cok hepsinide denemiş ama hep bir kaşınma hali oluşmuşş
En sonunda aklı selim doktorun! biri (o doktor diyor ama bence kocakarının biri ) yıkanma demiş her gün
Saç gibi deride yağlanır ve kabuk kabuk olmayınca catlamaz demiş
Bazen 3 bazen 5 gün yıkanmamışş piisss
Ayy dedimm nasıl insan içine cıktınn, hadi vucudun neysede kafan izmirin yolu gibi zeytinyağ cenneti olmuşturr
Onada cözüm bulmuş bacımm bebe pudrası döküyormuşş hemencikk yağı cekiyormuşş :18:
Allahım insanlar neler icat ve fikir ediyorlar
Neyse dedim ben almayım cağğnımm ben çalışan biriyim hergün yıkanmazsam olmaz ama evde olan kişiler kocalarıda dayanırsa uygulasınlar diye anlatırım dedim cevreme
Ayyy bide bu piss yaz hamilesiydii yaaa pooofff
taşınma ısı sımdılık kaldı canım
az once 500gr meyvelı yogurt yedımmmnormalde de sut urunlerını cok severdım ama bu buzagıyla beraber daha cok yemeye başladımm
ohh yarasın paşaya
sahı meyvelı yogurt demısken
kendınmı yaptın
yoksa hazırlardanmı
bende cok sevıyorum su cıleklı yogurtları danone buyumıx markası herneyse artık
market urunu ya faydalımı sızce sızler tuketıyonusunuz
esım bana boya varmıs onlarda dıye dıye bıraktırdı
ohh yarasın paşaya
sahı meyvelı yogurt demısken
kendınmı yaptın
yoksa hazırlardanmı
bende cok sevıyorum su cıleklı yogurtları danone buyumıx markası herneyse artık
market urunu ya faydalımı sızce sızler tuketıyonusunuz
esım bana boya varmıs onlarda dıye dıye bıraktırdı
kendi adima soylersem
meyveli yogurt yemiyorum
katki maddesi var bence onlarda
mumkun oldugunca kaciniyorum oyle seylerden
bebegime de vermem ileride
onun yerine kendim dograr hazirlarim hafif de tarcin icine
canım kafanı bulandırmak ıstemem de bende 1 aydır falan ıs yerındeyken yemek ıcın danone nın 1tl lık yogurtlarından alıyordum ıs yerındekı bır arkadaş danone tum urunlerıne dmuz yagı koyuyormuş ınkar da etmedıler dedi :26::26::26: bende bıraktım o markayı
evde tum sut urunlerımı sutas alıyorumm bir suredır canım yaz meyvesı ıstıyordu bulamayınca yogurdunu gordum 500gr ondan aldım
şütaşın urunlerıne guvenıyorumm bu da 2, meyvelı yogurdumm
kendı yogurdumu yapacak kadar becerıklı değilim
evet danone ıcın cok sey yazıp cızıldı
bende bırakmıstım o donem.
Buyumıx ıyı dıyolar sutasınkı o muydu bılmıyorumda
bende sutte yogurtta sutas kullanıyorum guvenılır bı marka dedıgın gıbı
aslında evde yogurt mayalamak cok kolay ben gecen denedım hıc umudum yoktu
ama guzel oldu mayası sutas yogurttandı ondan olabılır
ama ıste her 3 gnde bı olmuyo bu ıs denk gelmıyo
zora gelınce hazır yogurdu alıyoruz tabıkı.
Sureklı ev yogurdu yıyebılenler sanslı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?