2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun canım senin biraz ağır bir hamilelik sanırım,umarım bir an önce biter sende rahatlarsın.

evet canım.çok sağol,inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir şekilde atlatırız.
sana da Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

aman Allahım ne romantik bir olay yaşamışsınız.ben de çok güldüm.

aaa biz varız ya... okuldan geldiğmden beri bilgisayrn başındaym diyeblrmm
oyy ıyıkı varsınız bı baktım kımse yok oyuna dalmısım bı geldım dolmus tasmıs topıgımız:)
bende hep yandan gectım sımdıye kadar da walla o alrmlara pek onlem alamyız heralde:)umarım yoktur
oyy gulsevdam ya ben hıc sut ıcemıyorum esım gıttı kuzenıme mac ızlemeye ben gıtmedım uyukluyorum gıttıgım yerdekese olcusu ben hıc bakmadım anlamam daama sen su hem cızelgenı yap hemde bılgılerını ayzda eklım balım senı lısteyeyaaaaaaaa
yanilmiyorsam basladi bulantilarim
bakalim yarin sabah nasil olucam
su an su bile icemiyor gibiyim
kendi kendime nazar degidirdim cok nromalim cok normalim diye diye :)

every du bakalım baska nelerı beraber yasıcazbenım de genelde aksamları boyle degısık bı seyler oluyo ama cok degıl hafıften esım dıyorkı baslıyor bulantılar yok dıyorum ya bu farklı oyle degıldıyokı oylesı nasıl kiiiii

ben hamıle oldugumu ovulasyon testıyle ogrendım 5ay once almıstım o ay kullandım onra hıc kullanmadım son bı kac aydır test almamaya karar verdım ovulasyon testıyle her regl gunumde yapardım bı ıhtımal dıyegecen ay bayramın 2.gunu evde denedım bı baktım cıft cızgıesımı aradım cagırdım hemen hastaneye gıttık sonucu 1 saat sonra alacaktık sahıle gıtık streslı bekleyıs baslamıstı ama alısmıstık hemen hemen her regl gecıktıgınde kan testıne kosardıkesım arabayı park ederken sonucu almaya gırdım ıcerı bı baktım pozıtıftabı o sasklınlıkla aglamaya basladım hastanenın kapısına cıktım aglıyorum esımde karsıdan gelıyor agladıgımı gorunce kostu garıbım yıne hamıle degılım uzuntuden aglıyorum sanmıs oysakı gecekten ılk defa hamıleydımmmmaklıma geldı sızınle paylasmak ıstedım yıne gozlerım doldu 1 ay sonra 4 yıllık evlı olucez allahınıznıyle sonunda bana da yasattı rabbım bu mucızeyı

Snowflaken mesela ayni gun saglikli evlatlarimizi dogurmak gibi birseyi ayni yasamak isterim:) cidden belirtilerimiz hep ayni tam bulanti da diyemiyrm ama sanki birsey yokluyr:) sen fitil olarak mi kullanmaya basladin canim progestani

Snowflaken mesela ayni gun saglikli evlatlarimizi dogurmak gibi birseyi ayni yasamak isterim:) cidden belirtilerimiz hep ayni tam bulanti da diyemiyrm ama sanki birsey yokluyr:) sen fitil olarak mi kullanmaya basladin canim progestani

inşallahh canımmm bu yolda beraber basladık gıbı bırsey senınleyaa yanen oyle yokluyor ama ıcerde bısıler var bulantı desem degıl tuhaf bısı

sadece bu sabah oyle aldım canım bugun ıyıydım normalde bu saatlerde coktan uyumus olmam lazım ama ayaktayım gunduzde pek uykum gelmedi.aksamalrı hap olarak ıcıcem sabahları fıtıl olarak kullanıcam kötu oluyorsan sende oyle dene canım

cnm cok duygulandım Rabbim cok buyuk sevindirmiş seni isteyen herkese versin

canim, yeni gordum mesajini. Benim ailem ankarada oturuyor, gelip gittikce fatih universitesi hastanesi'ne(beştepe) giderim mutlaka. Cok memnunum, orda kadin dogumcu candan hnm var, cok begenirim ve guvenirim. Istersen bir dene derim :)

cok tesekkur ederım canım banada fatıhı soledıler zaten yardımcı doccentmıs randevu alamadım henuz derslerı varmıs programı belllı degılmıs ınsallah yarın alabılırım randevu ..

canım çoooooooook sevindm seni hatırlıyorum biizm topikten gerçekten çok sevndm inş hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucaklarımıza.RAbbim nelere kadir

artık 7/24 bulanıyor.. şu an fıldır fıldır yemek de yiyemıyorum henuz yarım saatim var yemek yemek için iyice fena oldum

cok kolay gelsin sana
ya benimki mi anormal bilemedim ama sansli kesimdenim herhalde
9.hafta sonlarindayim ama birsey yok
ufak tiksinmeler var ama ciddi anlamda bulantim var diyemiorum yemek yemekte zorlanmiyorum
birsey var bulanti mi degil mi bilemedim o kadar
birkac sebzeden igrendim yiyemiyorum ama bu da yavas yavas baslayacagini gosteriyor sanirim
bakalim

aynen öyle canım yavaş yavaş geliyor sonra ne olduğunu şaşıp kalıyorsun :) bu haftaya kadar benımde hiç birşeyim yoktu ama bi geldi pir geldi ne uyuduğumu ne yediğimi anlıyorum.. midem rahat verse herşeyi yicem de izin vermiyor ki suyla ekmekle besleniyorum sanki

cok zordur ama bir yandan da birseylerin yolunda gittigini hissettirir sana
ben boyle anlamiyorum birsey var yok gibi anlatmasi da zor, ama cok sukur guzelce kahvaltimi yaptim simdi normal yiyebiliyorum ama istahim yok yemek icin yiyorum sanki

cok zordur ama bir yandan da birseylerin yolunda gittigini hissettirir sana
ben boyle anlamiyorum birsey var yok gibi anlatmasi da zor, ama cok sukur guzelce kahvaltimi yaptim simdi normal yiyebiliyorum ama istahim yok yemek icin yiyorum sanki

taş gb oturuyor mideye ne bulantı gb ne de normal ağırlık gb oluyor mide.. ilaç içtim ilaçtan 1 saat sonra yemek yiyebiliyorum şimdi saatim dolsa da yesem diye bekliyorum bugünde ayrı gayrı acıktım

taş gb oturuyor mideye ne bulantı gb ne de normal ağırlık gb oluyor mide.. ilaç içtim ilaçtan 1 saat sonra yemek yiyebiliyorum şimdi saatim dolsa da yesem diye bekliyorum bugünde ayrı gayrı acıktım

neyse ben cok ozenmiyim bulantiya arastirdim bu sabah da her hamilede olacak diye birsey yokmus kk da hic sorunsuz geciren anneler olmus, kimisinin de ilerleyen donemlerde baslamis.
sen de yakin zamanda biraz daha rahatlarsn insallah
yeni doktor kontrolun ne zaman ? benim gitmeme daha cook var

inşallah sorunsuz geçer,ben mutluyum bebeğimi hissediyorum diyip teselli oluyorum:))) bugün saat 9 gidecem heyecan sardı eee bugün daha net görürüm her halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…