- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.761
Kod:
Bennnn :) aksamlari da bulantim oluyor, asiri degil sukur ama midem hic rahat olmuyor.
geçmiş olsun canım senin biraz ağır bir hamilelik sanırım,umarım bir an önce biter sende rahatlarsın.
Merhaba anne adayları
Bende cumartesi öğrendim hamile olduğumu ve korkudan mı korkaklıktan mı sevinçten mi ne olduğunu bilemediğim hıçkırıklara boğuldum...
aman Allahım ne romantik bir olay yaşamışsınızkızlar az önce koptum ya
ben son günlerde çok hapşırıyorum ve hapşırırken ister istemez karnımı tutuyorum
eşimde doktoruma mail atmış bugün, mec_ çok hapşırıyor bir sakıncası olur mu diye,
bebek için hiçbir sakıncası yok, bebeğini hapşurarak fırlatan anneye tıp henüz rastlamadı yazmışş
deli kocam benim
oyy ıyıkı varsınız bı baktım kımse yok oyuna dalmısım bı geldım dolmus tasmıs topıgımız:)aaa biz varız ya... okuldan geldiğmden beri bilgisayrn başındaym diyeblrmm
bende hep yandan gectım sımdıye kadar da walla o alrmlara pek onlem alamyız heralde:)umarım yokturay bende hapsururken hep tutuyorum karnımı :)
doktorun dedıgı superdı sakıncası yok
bende hala tepkısızım canım ablam halıme sasıyor zamanla sok halını atınca gercek duygun cıkıcak ortaya :)
bugun avm deydım tam gırerken aklıma geldı hamıle oldugumu dıyınce hemen yan taraftan gecmeme ızın verdıler
yalnız kafama takılıyor su mıgros gıbı yerlerde ıcerı gırıp cıkarken hırsızlara karsı onlem olan alarm yerlerı varya acaba onlardamı zararlı ..
oyy gulsevdam ya ben hıc sut ıcemıyorum esım gıttı kuzenıme mac ızlemeye ben gıtmedım uyukluyorum gıttıgım yerdehakkında hayırlısı canım Rabbım kendını hazır hıssettıgın vakıt sağlıklı bır sekılde bebegını kucagına almanı nasıp eylesın ..
benımkıde yok mac ızlıyor ben yatıyorum agrıdangel beraber sut ıcelım
gunluk sut cam sısede esım alıyor hergun yarım lt ıcıyorum ıcım dısım sut oldu :)
bu arada herkes kese ölçusu yazıyor kafam karıstı bende dist 1 13.7 mm dıyor yanlısmı ölçü kızlar ?
yanilmiyorsam basladi bulantilarim
bakalim yarin sabah nasil olucam
su an su bile icemiyor gibiyim
kendi kendime nazar degidirdim cok nromalim cok normalim diye diye :)
Snowflaken mesela ayni gun saglikli evlatlarimizi dogurmak gibi birseyi ayni yasamak isterim:) cidden belirtilerimiz hep ayni tam bulanti da diyemiyrm ama sanki birsey yokluyr:) sen fitil olarak mi kullanmaya basladin canim progestani
cnm cok duygulandım Rabbim cok buyuk sevindirmiş seni isteyen herkese versinben hamıle oldugumu ovulasyon testıyle ogrendım 5ay once almıstım o ay kullandım onra hıc kullanmadım son bı kac aydır test almamaya karar verdım ovulasyon testıyle her regl gunumde yapardım bı ıhtımal dıyegecen ay bayramın 2.gunu evde denedım bı baktım cıft cızgı esımı aradım cagırdım hemen hastaneye gıttık sonucu 1 saat sonra alacaktık sahıle gıtık streslı bekleyıs baslamıstı ama alısmıstık hemen hemen her regl gecıktıgınde kan testıne kosardık esım arabayı park ederken sonucu almaya gırdım ıcerı bı baktım pozıtıf tabı o sasklınlıkla aglamaya basladım hastanenın kapısına cıktım aglıyorum esımde karsıdan gelıyor agladıgımı gorunce kostu garıbım yıne hamıle degılım uzuntuden aglıyorum sanmıs oysakı gecekten ılk defa hamıleydımmmm aklıma geldı sızınle paylasmak ıstedım yıne gozlerım doldu 1 ay sonra 4 yıllık evlı olucez allahınıznıyle sonunda bana da yasattı rabbım bu mucızeyı
aklıma gelmısken soyleyeyım belkı bılmeyenınız vardır bu alısverıs merkezlerındekı x ray cıhazları bebgınıze cok zararlı sakın gecmeyın hamıleyıp deyıp kenardan gecın mutlaka
canim, yeni gordum mesajini. Benim ailem ankarada oturuyor, gelip gittikce fatih universitesi hastanesi'ne(beştepe) giderim mutlaka. Cok memnunum, orda kadin dogumcu candan hnm var, cok begenirim ve guvenirim. Istersen bir dene derim :)
rabbime binlerce şükürler olsun 6 yıllık evliyim ve vejinismusu 3 ay önce yendim rabbim çok şükür nasip etti inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
ben 18 inde regl olucaktım bu ay içimde bi tuhaflık var arkadaşlarımda baskı yaptılar yap test diye yaptım ama çıkmıcak diyorum kendi kendime bi baktım çift çizgi çok şükür hemen acile gittik kanda baktım oda pozitif 860.58 daha adetim geçmeden hamile olduğumu öğrendim çok şükür ertesi gün .dr.dan randevu aldık eşim inanmıyodu.dr.daha adetini 1 gün geçmiş keseyi göremeyebiliriz dedi alttan baktı çok şükür gördü 3.7mll cik daha çok küçük çarşamba günü test yaptırıcak bir sürü cumada inşş kalp atışlarını duyarız
bugün 4 hafta 6 günlük
Rabbimmm sana binlerce şükürler olsunnn
kizlar aksam bulantisi olan var mi
genelde sabahlari mi bulaniyor mideniz
artık 7/24 bulanıyor.. şu an fıldır fıldır yemek de yiyemıyorum henuz yarım saatim var yemek yemek için iyice fena oldum
cok kolay gelsin sana
ya benimki mi anormal bilemedim ama sansli kesimdenim herhalde
9.hafta sonlarindayim ama birsey yok
ufak tiksinmeler var ama ciddi anlamda bulantim var diyemiorum yemek yemekte zorlanmiyorum
birsey var bulanti mi degil mi bilemedim o kadar
birkac sebzeden igrendim yiyemiyorum ama bu da yavas yavas baslayacagini gosteriyor sanirim
bakalim
aynen öyle canım yavaş yavaş geliyor sonra ne olduğunu şaşıp kalıyorsun :) bu haftaya kadar benımde hiç birşeyim yoktu ama bi geldi pir geldi ne uyuduğumu ne yediğimi anlıyorum.. midem rahat verse herşeyi yicem de izin vermiyor ki suyla ekmekle besleniyorum sanki
cok zordur ama bir yandan da birseylerin yolunda gittigini hissettirir sana
ben boyle anlamiyorum birsey var yok gibi anlatmasi da zor, ama cok sukur guzelce kahvaltimi yaptim simdi normal yiyebiliyorum ama istahim yok yemek icin yiyorum sanki
taş gb oturuyor mideye ne bulantı gb ne de normal ağırlık gb oluyor mide.. ilaç içtim ilaçtan 1 saat sonra yemek yiyebiliyorumşimdi saatim dolsa da yesem diye bekliyorum bugünde ayrı gayrı acıktım
neyse ben cok ozenmiyim bulantiyaarastirdim bu sabah da her hamilede olacak diye birsey yokmus kk da hic sorunsuz geciren anneler olmus, kimisinin de ilerleyen donemlerde baslamis.
sen de yakin zamanda biraz daha rahatlarsn insallah
yeni doktor kontrolun ne zaman ? benim gitmeme daha cook var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?