2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

nerdeyse 7 hafta oluyo, alttan da bakınca görülür heralde canım
ama göremezseniz de üzülme sakın tamam mı
bi iki gün sonra görülcek gibidir belki, 2 gün için üzme kendini

canım bende kilolu bir insanım ilk hamileliğimde 10 kilo aldım.
geçmiş olsun canım. Allah tekrar hamile kalmayı nasip etsin.
aynen kilo almadım ama kabızlıktan şiştim yaa.
canım bekle biraz acele etme her hamilelik bir olcak diye bir şey yok. Sorun olsa doktorun söylerdi.
kızlar belirtilerin olmaması kötümü iyimi benim belirtim yok pek:26: Bebeğim 18 günlük acaba ondanmı henüz bişey hissetmiyorum:26:
yok yok bende hala bişey yok kasık ağrısından başka. 8. Haftanın içindeyim.
kızlar benim bu aralar adet dönemim ve ciddi anlamda kasıklarım ağrıyor
hem kendimi telkin etmeye çalışıyorum hemde endişe ediyorum
sizde de öyle oluyor mu?
bende de var kasık ağrısı canım.
bir merdiven boyu kadar degildi
kucuk bir cikintiydi
bosluga basar gibi oldum
doktor randevusuna da cok var:44:
Bilemedim ya insallah birsey olmamistir
hehehe ben sakarlıkta üstüme tanımam. Aynı olay benimde başıma geldi korkma korkma bişey olmaz.
Koptum :d

selam kızlar,
bende fazlaca kalp çarpıntısı var sizde durum nedir? Var mı böyle sıkıntısı olan?

tebrikler canım gözün aydın

canım ben ilk gittiğmde sat a göre 5+3 tü. keseyi görmüştük ancak içinde embriyoyu göremedik. doktor çok küçük olduğunu söyledi. 10 gün sonra gel dedi. 6+4 ken gittim ikinci kontrole başka bir doktora. o zamn keseyi ve içindeki embriyoyu gördük. hatta bir değil iki kese gördük. diğeri boş görünüyordu..
senin de çok küçük olduğu için gözükmemiş olabilir. 1 hafta sonra tekrar baktır bence..

hosgeldın aramıza gozun aydın
canım cok uzuldum gecmıs olsun...
beni de alın aranıza ben de mayıs annesiyim 7hafta 3 günlük:)

osgeldın aramıza gozun aydın

cok gecmis olsun canim
ben de senin icin yeniden saglikli bir hamilelik dilerim canim

az önce 2 top pişmaniye ikide topkek gömdüm mideye kilo almaktan korkuyorumya kaç kilo ile hamile kaldınız kızlar ben 74 malesef
ben 57 ile hamile kaldım, şimdi 58 küsürlerdeyim ama doktora gittiğimde orada 2 kilo fazla çıkıyrm.. malum litrelerce suyu zorla içip giriyrmm

canım benim geçmiş olsun.. duamdasınn..

aklıma gelmısken soyleyeyım belkı bılmeyenınız vardır bu alısverıs merkezlerındekı x ray cıhazları bebgınıze cok zararlı sakın gecmeyın hamıleyıp deyıp kenardan gecın mutlaka
evet canım ben de hamile olduğumu öğrendiğmden beri geçmiyrm..

geçmiş olsun canımm

Merhaba anne adayları

Bende cumartesi öğrendim hamile olduğumu ve korkudan mı korkaklıktan mı sevinçten mi ne olduğunu bilemediğim hıçkırıklara boğuldum...

çok doğal canım neredeyse herkes aynı oluyor.. hele bir süre beklediysen ve süpriz olduysa :)) ayy bak yine ağlayasım geldi

Canim, yeni gordum mesajini. Benim ailem ankarada oturuyor, gelip gittikce Fatih Universitesi Hastanesi'ne(Beştepe) giderim mutlaka. Cok memnunum, orda kadin dogumcu Candan Hnm var, cok begenirim ve guvenirim. İstersen bir dene derim :)

oy oy bızım topıkten aynı donem hamıle haberlerı almak cok guzel tebrıkler canım sağlıkla kucagına alırsın inşallah

az once dumduz zeminde giderken cikinti varmis gormedim
hop diye bosluga dustum
tabi korktum birsey oldu diyeeee((
cok gecmıs olsun cnaım bende hamıle oldugumu bılmeden mınıbuste dustum hala ayagım agrır ama cok sukur bebeğe bırsey olmamıs..

bende cok kotu oluyorum esım dısarı cıkalım dıyor 2 dk sonra yoruluyorum bas agrım usumem ve kasık agrılarım
yolda cok fena oldum eve zor geldım gecıcek bugunlerde bebeklerımız saglıkla buyusunler yeterkı

dualarımız senınle olsun canım kucuk melegın saglıkla dunyaya gelsın

ay bende hapsururken hep tutuyorum karnımı :)
doktorun dedıgı superdı sakıncası yok

Merhaba anne adayları

Bende cumartesi öğrendim hamile olduğumu ve korkudan mı korkaklıktan mı sevinçten mi ne olduğunu bilemediğim hıçkırıklara boğuldum...

bende hala tepkısızım canım ablam halıme sasıyor zamanla sok halını atınca gercek duygun cıkıcak ortaya :)

aklıma gelmısken soyleyeyım belkı bılmeyenınız vardır bu alısverıs merkezlerındekı x ray cıhazları bebgınıze cok zararlı sakın gecmeyın hamıleyıp deyıp kenardan gecın mutlaka

bugun avm deydım tam gırerken aklıma geldı hamıle oldugumu dıyınce hemen yan taraftan gecmeme ızın verdıler
yalnız kafama takılıyor su mıgros gıbı yerlerde ıcerı gırıp cıkarken hırsızlara karsı onlem olan alarm yerlerı varya acaba onlardamı zararlı ..

çok sağolun.geçmiş olsun.hayırlısı böyleymiş.inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve güzel bir şekilde neticelendirirsin.

hakkında hayırlısı canım Rabbım kendını hazır hıssettıgın vakıt sağlıklı bır sekılde bebegını kucagına almanı nasıp eylesın ..

ben olmam kaynatısınız be burdayım esımde yok burda da kımse yok

benımkıde yok mac ızlıyor ben yatıyorum agrıdan gel beraber sut ıcelım
gunluk sut cam sısede esım alıyor hergun yarım lt ıcıyorum ıcım dısım sut oldu :)

bu arada herkes kese ölçusu yazıyor kafam karıstı bende dist 1 13.7 mm dıyor yanlısmı ölçü kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…