- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.741
cnm o kesenın değil bebeğin boyutudur buyuk ıhtımalle
ama benımde kafama takıldı p.tesı gıdecektım kalp ıcın ama cuma gıdıp alttan baktırcam bukez:)
cunku burası kucuk bıyer usg ler eskı..ancak vajinal rahat gözükür
6+5 olcak kıslar alttan gözukurmu sızce
canım bende kilolu bir insanım ilk hamileliğimde 10 kilo aldım.bende 75 le başladım.aynen yağlar göbişte toplanmış vaziyette bulantı da yok.ohh ben çok şişerim diyordum doktorum kilosu normalin biraz üzerinde olanlar fazla kilo almıyorlar en fazla 8-9 kilo alırsın tabii böyle dedim diye abartma dedi.bu arada kilosu normalin biraz üstünde diyerek ince davrandı ama olsunbenim bu ikinci gebeliğim ya senin?
slm kızlar herkes iyidir umarım..bir süredir giremiyorum malesef bebeğimi kaybettim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım( yeni yeni toparlıyorum kendimi beni listeden çıkartabilirsiniz...hepinize mutlu güzel ve sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum ....
aynen kilo almadım ama kabızlıktan şiştim yaa.inş.çıkmaz canım benim sen yine de elinin altın da abur cubur bulundurma bence :))
benimde karnım nasıl şiş 5 aylık gibi geziyorum :))) bağırsaklar yavaş çalıştığı için şiştikçe şiştim :)))
canım bekle biraz acele etme her hamilelik bir olcak diye bir şey yok. Sorun olsa doktorun söylerdi.dun ilk doktor kontrolumuz vardi 5+6 gunluk oldugumuzu soyledi ama kese vardi bebek yoktu ama doktorum hic panik yapmadi gayet rahatti ve dediki suanda kucuk oldugu icin bebek yok ama bir kac gun icinde burda olusmaya baslayacak dedi 1 ay sonraya randevu verdi,,,kizimd hic boyle birsyle karsilasmadim 6 haftalikken gittigimde gayet guel gormustum kalp atislari falan,,,
korkuyorum kizlar yaa ya hic olusmazsa siz ne zaman gormutunuz bebeginizi lutfen cevap yazn yaaa((
son 4 aydir adetimin duzeni cok bolzulmustu kese gayet buyuk gorundu gozume ama bebegin olmayisi korkuttu birde adetim 3 gun gecikmisti test yaptigimda test idrara deger degmez aninda cikmisti net pozitif silik falan degildi yani ben erken yumurtlama zannetmistim ve bebegi gorecegimede baya kesinlestirmistim kendimi kafam karisik kizlar bana yardim edin bakalim((
yok yok bende hala bişey yok kasık ağrısından başka. 8. Haftanın içindeyim.kızlar belirtilerin olmaması kötümü iyimi benim belirtim yok pek:26: Bebeğim 18 günlük acaba ondanmı henüz bişey hissetmiyorum:26:
bende de var kasık ağrısı canım.kızlar benim bu aralar adet dönemim ve ciddi anlamda kasıklarım ağrıyor
hem kendimi telkin etmeye çalışıyorum hemde endişe ediyorum
sizde de öyle oluyor mu?
hehehe ben sakarlıkta üstüme tanımam. Aynı olay benimde başıma geldi korkma korkma bişey olmaz.bir merdiven boyu kadar degildi
kucuk bir cikintiydi
bosluga basar gibi oldum
doktor randevusuna da cok var:44:
Bilemedim ya insallah birsey olmamistir
kızlar az önce koptum ya
Ben son günlerde çok hapşırıyorum ve hapşırırken ister istemez karnımı tutuyorum
eşimde doktoruma mail atmış bugün, mec_ çok hapşırıyor bir sakıncası olur mu diye,
bebek için hiçbir sakıncası yok, bebeğini hapşurarak fırlatan anneye tıp henüz rastlamadı yazmışş
Deli kocam benim
tebrikler canım gözün aydınbende aranıza yeni katıldım :)) 3 aşılama negatifi sonucu ile tüp bebeğe başlamak üzere dosya onayımı beklerken, doğal yollardan mucize şekilde hamile kaldım :)))
inanılmaz bir duygu :))) hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah :)))
canım ben ilk gittiğmde sat a göre 5+3 tü. keseyi görmüştük ancak içinde embriyoyu göremedik. doktor çok küçük olduğunu söyledi. 10 gün sonra gel dedi. 6+4 ken gittim ikinci kontrole başka bir doktora. o zamn keseyi ve içindeki embriyoyu gördük. hatta bir değil iki kese gördük. diğeri boş görünüyordu..dun ilk doktor kontrolumuz vardi 5+6 gunluk oldugumuzu soyledi ama kese vardi bebek yoktu ama doktorum hic panik yapmadi gayet rahatti ve dediki suanda kucuk oldugu icin bebek yok ama bir kac gun icinde burda olusmaya baslayacak dedi 1 ay sonraya randevu verdi,,,kizimd hic boyle birsyle karsilasmadim 6 haftalikken gittigimde gayet guel gormustum kalp atislari falan,,,
korkuyorum kizlar yaa ya hic olusmazsa siz ne zaman gormutunuz bebeginizi lutfen cevap yazn yaaa((
son 4 aydir adetimin duzeni cok bolzulmustu kese gayet buyuk gorundu gozume ama bebegin olmayisi korkuttu birde adetim 3 gun gecikmisti test yaptigimda test idrara deger degmez aninda cikmisti net pozitif silik falan degildi yani ben erken yumurtlama zannetmistim ve bebegi gorecegimede baya kesinlestirmistim kendimi kafam karisik kizlar bana yardim edin bakalim((
hosgeldın aramıza gozun aydınKIZLARRR HEPINIZE MERHABA ... BENDE 1 AY ONCE GECIRDIGIM DIS GEBELIKTEN SONRA BU AY HAMILEYIM COK SUKUR 2 GUN ONCE OGRENDIM COK SEVINCLIYIM... INSALLAH SAGLIKLIDIR HENUZ DOKTORA GITMEDIM CUNKU COK KUCUK OLDUGU ICIN GORUNMEYEMEBILIRMIS HAFTAYA GITCEM BAKALIM... YERINDE DURSUN AKILLI AKILLI BUYUSUN ORDA :) HEOINIZI TEBRIK EDERIM BU ARADA :d
canım cok uzuldum gecmıs olsun...SLM kızlar herkes iyidir umarım..bir süredir giremiyorum malesef bebeğimi kaybettim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım( yeni yeni toparlıyorum kendimi beni listeden çıkartabilirsiniz...hepinize mutlu güzel ve sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum ....
beni de alın aranıza ben de mayıs annesiyim 7hafta 3 günlük:)
SLM kızlar herkes iyidir umarım..bir süredir giremiyorum malesef bebeğimi kaybettim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım( yeni yeni toparlıyorum kendimi beni listeden çıkartabilirsiniz...hepinize mutlu güzel ve sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum ....
ben 57 ile hamile kaldım, şimdi 58 küsürlerdeyim ama doktora gittiğimde orada 2 kilo fazla çıkıyrm.. malum litrelerce suyu zorla içip giriyrmmaz önce 2 top pişmaniye ikide topkek gömdüm mideyekilo almaktan korkuyorumya kaç kilo ile hamile kaldınız kızlar ben 74 malesef
canım benim geçmiş olsun.. duamdasınn..kızlar dün akşam yine kanamam oldu.hemen acile gittik.ultrasona aldı doktor. kese bozulmamış ve büyümüş şükür.ilaçlara ve yatmaya devam.içerdeki kanama alanı da akmış olabilir, yeni bir kanama alanı da olabilir dedi.hastaneye yatırayım ama evde daha rahat yatarsın belki burda enfeksiyon kaparsın dedi.çarşamba kontrolüm var bakalım.bebeğim mücadele ediyor.nolur siz de ismen dua edin bana.hamilenin duası ve arkadaşının birbirine ettiği dua kabul olurmuş
evet canım ben de hamile olduğumu öğrendiğmden beri geçmiyrm..aklıma gelmısken soyleyeyım belkı bılmeyenınız vardır bu alısverıs merkezlerındekı x ray cıhazları bebgınıze cok zararlı sakın gecmeyın hamıleyıp deyıp kenardan gecın mutlaka
geçmiş olsun canımmSLM kızlar herkes iyidir umarım..bir süredir giremiyorum malesef bebeğimi kaybettim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım( yeni yeni toparlıyorum kendimi beni listeden çıkartabilirsiniz...hepinize mutlu güzel ve sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum ....
Merhaba anne adayları
Bende cumartesi öğrendim hamile olduğumu ve korkudan mı korkaklıktan mı sevinçten mi ne olduğunu bilemediğim hıçkırıklara boğuldum...
ben olmam kaynatısınız be burdayım esımde yok burda da kımse yok
Kızlar bıde ankarada ii bır doktor arıyorum .. özel muayenehane degıl ozel hastene doktoru ... Bılen bırı varsa bayan olmasını ıstıyorum doktorumun .. Gercı erkek dokktorla daha vıcdanlı daha hassas oluyorlar ama olsun ... Yardımcı olursanız sevınırım tesekkur ederım..
oy oy bızım topıkten aynı donem hamıle haberlerı almak cok guzel tebrıkler canım sağlıkla kucagına alırsın inşallahrabbime binlerce şükürler olsun 6 yıllık evliyim ve vejinismusu 3 ay önce yendim rabbim çok şükür nasip etti inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
ben 18 inde regl olucaktım bu ay içimde bi tuhaflık var arkadaşlarımda baskı yaptılar yap test diye yaptım ama çıkmıcak diyorum kendi kendime bi baktım çift çizgi çok şükür hemen acile gittik kanda baktım oda pozitif 860.58 daha adetim geçmeden hamile olduğumu öğrendim çok şükür ertesi gün .dr.dan randevu aldık eşim inanmıyodu.dr.daha adetini 1 gün geçmiş keseyi göremeyebiliriz dedi alttan baktı çok şükür gördü 3.7mll cik daha çok küçük çarşamba günü test yaptırıcak bir sürü cumada inşş kalp atışlarını duyarız
bugün 4 hafta 6 günlük
Rabbimmm sana binlerce şükürler olsunnn
cok gecmıs olsun cnaım bende hamıle oldugumu bılmeden mınıbuste dustum hala ayagım agrır ama cok sukur bebeğe bırsey olmamıs..az once dumduz zeminde giderken cikinti varmis gormedim
hop diye bosluga dustum
tabi korktum birsey oldu diyeeee((
uzun süre bilgisayar karşısında kalamıyorum bu gün gruba katılmaya karar verdim.
hamileliğim okadar ağır geçiyor ki evin içinde dolaşıp dolaşıp ağlıyorum.sürekli midem bulanıyor ve zaman zaman da çıkarıyorum.
çok çaresizim Allahım ne yapacağımı bilmiyorum artık.yapmam gereken bir sürü iş var.her şey kokuyor.
bu saat oldu daha yemek yapmadım.Allah yardımcımız olsun.herkese sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sonucunu diliyorum.
kızlar dün akşam yine kanamam oldu.hemen acile gittik.ultrasona aldı doktor. kese bozulmamış ve büyümüş şükür.ilaçlara ve yatmaya devam.içerdeki kanama alanı da akmış olabilir, yeni bir kanama alanı da olabilir dedi.hastaneye yatırayım ama evde daha rahat yatarsın belki burda enfeksiyon kaparsın dedi.çarşamba kontrolüm var bakalım.bebeğim mücadele ediyor.nolur siz de ismen dua edin bana.hamilenin duası ve arkadaşının birbirine ettiği dua kabul olurmuş
kizlar aksam bulantisi olan var mi
genelde sabahlari mi bulaniyor mideniz
kızlar az önce koptum ya
ben son günlerde çok hapşırıyorum ve hapşırırken ister istemez karnımı tutuyorum
eşimde doktoruma mail atmış bugün, mec_ çok hapşırıyor bir sakıncası olur mu diye,
bebek için hiçbir sakıncası yok, bebeğini hapşurarak fırlatan anneye tıp henüz rastlamadı yazmışş
deli kocam benim
Merhaba anne adayları
Bende cumartesi öğrendim hamile olduğumu ve korkudan mı korkaklıktan mı sevinçten mi ne olduğunu bilemediğim hıçkırıklara boğuldum...
aklıma gelmısken soyleyeyım belkı bılmeyenınız vardır bu alısverıs merkezlerındekı x ray cıhazları bebgınıze cok zararlı sakın gecmeyın hamıleyıp deyıp kenardan gecın mutlaka
SLM kızlar herkes iyidir umarım..bir süredir giremiyorum malesef bebeğimi kaybettim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım( yeni yeni toparlıyorum kendimi beni listeden çıkartabilirsiniz...hepinize mutlu güzel ve sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum ....
ben olmam kaynatısınız be burdayım esımde yok burda da kımse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?