2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım doğum ücretleri nasıl medipolde? orada banada bir doktor önerdi hemşire bir tanıdığımız. açıkcası şimdi fiyatları duyunca dr umdan şüphe eder oldum, kadın kesinlike normal taratfarı son haftaya kadar bişey konuşamayız normal en güzeli diyor ve fiyat çok uygun acaba hastane mi doğum konusunda kötü(((( 250 tl normal 450 sezeryanmış ve özel oda farkı 100 tl imiş. ben dr dan da hastaneden de bir sorun yaşamadım naapsamki? nolur neler düşündüğünüzü yazın ki benim de fikrim olsun. Bu hastane evime de yakın araçla 5-10 dk.

bu yuzden doktorumda sabıt kaldım
kendısı ılk ssvd desteklıyenlerden hata gıttıgmde 2 3 gun once olan olayı anlattı
daha once sezeryan olan bırı vardı sıdmı normal dogum yaptırcaklar bızım doktor gormus muayene etmıs daha 2 gunun var demıs
2 gun sonra 8 cm acılma ıle doguma geldı normal dogum yaptı
doktorum hep dıyo hastanede yatırma taraftarı degılım sancının son raddesı yatıs oncesı muayene eder eve gonderrı
kı bende oyle dusunuyorum suyumz gelsede nişan hafıf kan gelsede bebek ıcın sakıncalı degıl oenmlı lan
yesıle yakın su gelmemesı bu dıskısnı yaptıgının ısaretı

ıkı ozel doktor facıası yasadık boyle bu yuzden ıyıce dusunup karar verdım butcemı aşıyor doktorum ama onemlı degıl
bu yuznde ıyı arastırmalı baska seyden kısabılırız ama dogum cok farklı bız tedbırı alalım takdır Allahtan umarım sorunsuz ıyı ınsanlarla dogumu yapıp guzelce o gunlerımızı anarız..

kiyamam ya..sanirim once mantikli gelen hastane ve doktora karar verip sonra bol bol dua edicez canim..hepimiz bir avazda hayirli saglikli ve normal dogum yapariz insallah..

( aynen öylee kendimizi bu konularda çok da kasmamalıyız bence bebekler en çok stres yaptığımız zamanlarda huzursuz oluyorlarmış akışına bırakmak lazım belkide bilmiyorum ... , amiiiiiin inşallaaaaaaaah

gülsevdam senin eğitim notlarını dört gözle bekliyorum:) özellikle doğum ve doğum sonrası bebek bakımı için olanlardan.

senin hastanen hangisi bilemiyorum ama bu medipol şuan 970 eğer doktoru istersen 500 daha ki ben kesinlikle istiyorum deryacımı 1500 civarında sezeryan 1800 sanırım ama fiyatla belirleyemezsin doktorun iyiliğini kötülüğünü bilemeyiz çünkü, önceden doğum yapmış birileri varsa en güzeli bu tecrübelilerden bilgi almak...

sezeryan ucreti benim hastaneye sordugumla ayniymis ama normal farkliymis canim pazarlik yaptiniz mi? bi de canim erdemde hangi dr yapti ablanin dogumunu?

pazarlık yok malesef dısardan gelcıegı ıcın baska hastane secersem 2000 tl doktor parası

ablam ıcın yanlıs bılgı vermısım atlas hastanesıymıs canım reyhan topuzdu doktoru
cok ozur

sen hangi hastaneye gidiyorsun cnm doktorunun adı ne araştıralımmmm

Bence de biz elimizden geleni yapalım da gerisi kısmet sonuçta kaç defa daha doğum yapacağız ki nerelere bir sürü para harcıyoruz evladımızdan mı kısalım

bilebiliriz demedim zaten canım sadece hepimizin dr larıyla konuşmaları farklı o açıdan sordum sadece fikir almak için benim hastanem anadolu hastanesi mesela ben özel olarak dr un gelmesi olayını bilmiyordum belki öyle istediğimi iletirsem fiyat değişir kendisi bana onun bilgisini vermemişti yani nelere dikkat ediyorsunuz anlamında sormak istedim. Çok bi tedirginlik yaşamıyorum aslında herşey olacağına varır bol dua edicez Allahım yardımcımız olsun...

yenidoğan yoğun bakımı var dr umdan memnunum yeterli diye düşünüyordum ama sizlerden fiyatlar duyunca benimki ucuz geldi:)

Şu yan taraflardaki çamaşır sepeti gitse keşke gören de bu kız hangi sitelere giriyor bööyle diyecek

merhaba,
hangi anadolu hastanesi??
ben avcılar anadoluya gidiyorum.

gülsevdam senin eğitim notlarını dört gözle bekliyorum:) özellikle doğum ve doğum sonrası bebek bakımı için olanlardan.

canım hıc sorma ya ne guzel yazıyordum son kısımlar kalmıstı ama kaynımın kaza gecırmesı sehrı dısına cıkmam
sımddıe kayınpeder kayın eltı cocuk couk yatılı gelıyorlar onlar gıdınce artık aklımda hep bı paylassam rahat edıcem:)

sen hangi hastaneye gidiyorsun cnm doktorunun adı ne araştıralımmmm

ozel muayene doktor dilek yağmur canım cumhurıyet lısesı varya fıstıkagacında cagrı market buyuk camıde var onun karsısında yerı
medıcana ıle anlasmalı 24 saat yogun bakım unıtesı var dıye ordan baska yerı secmıyor bız hastane baska ılla ıstersek 2bın tl doktora verıcez ..
hocam 3 dogumunu onda yaptı ablamın arkadaslarıda orda sırada beklerken ıkıncı ucuncu cocugu ıcın gelenlerı gordum
zatı bı doktora dıger cocuklar ıcın gıden varsa ıcın rahat olmalı muayene sureklı hastasıyım dıye 100 tl dogumu onda yapanlarada 100 tl yapar muayeneyı

Bence de biz elimizden geleni yapalım da gerisi kısmet sonuçta kaç defa daha doğum yapacağız ki nerelere bir sürü para harcıyoruz evladımızdan mı kısalım

aynen katılıyorum canım

Kızlar ben de hamileliğimin başından beri Kavacık'taki Medistate hastanesine gidiyorum. İşyerime ve evime yakın diye burayı seçtim. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama olumlu da olumsuz da yorumları internetten okudum. Doktorum sancın gelene kadar bekleteceğim seni dedi ama sezaryana dönmelerinden korkuyorum. Ben de normal doğumdan kendim için değil de bebeğim için korkuyorum sıkışırsa, zorlanırsa diye. Şimdi ne söylesek boş, son dakika netleşecek hepsi.

Valla canım 70 tl bence o elbise için baya fazlaymış
efet pahalıymış gerçekten .....
cicim leopar desenli değil de farklı bir elbise olsa kesinlikle elbise derdim ama bana pek mantıklı gelmiyo leopar desen.
erkek anasıyım cevap veremıcekmıyım 1 cok guzel 3 bayıldım :)
Bana da pahalı geldi

bas tabi. hatta elbisesiz sadece notu yollasan bile yeter:))
[/B][/I][/FONT][/SIZE]
pekbicici canım geç kaldım ama ben ılk elbıseyı cok sevdım dikkatımı çekti de aldıkların genel de hep pahalı seyler oluyor zevklı hatunsun vesselam

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ettim tek başıma olsam alırdım belkide ama pahalı olduğu kanaatini biçok kişiden duymanın vermiş olduğu gönül rahatlıyla onu almadım Gittim bambaşka birşey aldım Hepde 30 tl, sonra paralanınca alırım ben kuzuma bişileer ama notu leoparlı tarafı değiştirip yazdım

sdrkyn canımm sanada teşekkür ederim zevkimi beğenmeni ama zevkimin pahalı olması inan benide rahatsız ediyor
Bide bu cimri halim, kii almadımda çok farklı bişey aldım

Doğum günü olunca bakarım artık , bu diş buğdayı için cici olduu, hemde tam ilkbaharlık içine bir uzun kollu body giydirilip salınır sokaklarda Mayısada Allah büyük diyorum

aaa canim ne tesaduf bende simdi arkadasimla konustum o da dilek yagmur ile medicanada yapti dogumunu ona mi gitsem simdiden sonra nasil olur acaba diye dusunuyordum..fiyati da merak ediyordum demek normal 2300 sezeryan 2850 olarak dusunebilirim..:) bu arada ayda 1 mi muayene ucreti oduyosun? bi de nst icin ek ucret aliyor mu? herkes memnun ondan.
ayrica simdi kosuyolu medipolu aradim, normal 1700 sezeryan 2600 dedi..icinde kan tahlili bakimi varmis, isitme testi yokmus..sskli old.icinde cocuk 1 ay bile yatsa yogumbakim ucreti odenmiyor ama 200-600 tl arasi bir masraf cikabilir dedi..
medicanayi da aradim, disardan dr.gelince sskniz hastanede gecmez burdan bir dr.a gelirseniz sskniz gecer dedi..

Aaa ben de Medistate'e gidiyorum drun kim? benimki Sadiye hnm

evet doktor çağırma olayında ekstra ücreti genelde alıyorlar ama doktor hastanede değilse falan atıyorum doktor o gece nöbetçi zaten seninde doğumun tuttu o zaman bişi isteme hakkı olmuyor özel evinden çağırttırsan alıyorlar canım mutlaka öyle kaderin önüne geçilmez ne kadar kıvransakta olacağı varsa olur o can havliyle de pek umurumuzda olmaz sezeryanmış normalmiş bence:)

Canım benim doktorum Sultan hanım, ilk SGK ile muayene, test falan yaptırmıştım, özel sigortam daha geç aktif oldu. Sadiye hanım daha pahalı diye Sultan hanım'ı tercih etmiştim. Sultan hanım'da iyi ama şimdi olsa Sadiye hanım'ı tercih ederim. Onun hakkında daha olumlu şeyler okuyorum. Sultan hanımla araları iyiymiş gerçi, sıkıntılı konularda beraber karar veriyorlarmış, Sadiye hanım'da müdahale ediyormuş. Umarım bir sorun yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…