2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ooow sen anadolu yakasındasın canım dimiii:) güzelmiş ama köprüde doğuverir benim bebek

ben de canım:) sen neler düşünüyosun handi dr?

Özcan Beye gidiyorum, gayet memnunun sabah saatlerinde gitmeye çalışıyorum çok yoğun oluyo, ne sorsam cevap veriyo saolsun, muayne ücreti 25 tl olmuş , normal doğum 400 , sezeryan 450 1 gece yatış dahil dediler , ekstra bişi çıkmayacak dediler ama bilemiyorum günü gelince görücez.tahliller diğer hastanelerle hemen hemen aynı fiyatta.
diğer hastanelere göre doğum fiyatları gerçekten uygun ama semt olarakta düşük ve orta bütçeye hitap ediyor, ben şuan gayet memnunum canım.
sen hangi dr gidiyorsun?
cumartesi 10 da randevum var , seninde varsa tanışmak isterim :))

ona ek ucret talep etmsılermı ne guzel cevrende memnun olan bırı var:)
ben 3 defa gıttım kendı doktoruma ılk gıttıgmde kalp atısını ogrenmıstık 5 hafta sonra gel demıstı sonrası ıcın 1 ay demıstı ben 3 ay sonra gıttım o arada ayrıntılı ultrason gırdıgım ıcın :)
yanı doktor hemen cagırmıyor sureklı ve gıdısını sen belırleyebılıyorsun
4d goruntu var nts orda varsa ayrıyyeten para almazkı 4 d goruntuden almıyor fotoda verıyor her gıdısınde
7. aydan sonra cogu yerde sorun oluyor karar verıceksen sımdı ıyıce dusun canım
bana sekreterı hersey dahıl dedı bebegın bakımı vs.. tabı detaya ınıcem herseyı sorup bastan bılmek gerek
sansıma acelem vardı cogu seyı soramadım bıle doktoruma cok pozıtıf kendınsını cok sevıyorum
ben ablamda dusuk yasadı kurtajıda onda olmustu
9 yıl oncesınde ozman kafayı takmıstım doktorum olcak dıye:)

Bende avcılar hospital'a gidiyorum. Doktorumda orda birde hastane evime yakın. o çevrede bebek yoğun bakım olan tek hastane. allah düşürmesin ama yinede her türlü tedbiri almalıyız değil mi?
işin garip yanı benim doktorum malesef sezeryan yanlısı bir doktor olarak anılıyor

Evet araları iyi birlikte doğuma girdikleri de oluyormuş ben de duymuştum bir keresinde Sultan hnmı sordu ameliyatta dediler bana neden haber vermedi dedi muayeneden çıkınca yanına gitti hemen.
Sultan hnmın da hastalarıyla diyaloğu iyi hepsini dışarıya kadar geçiriyor filan. Bakalım sağ sağlim kucağımıza alırız inş yavrularımızı
Günlerimiz de yakınmış seninle aynı anda doğururuz belki de

bence en güzelini almışsın, leoparlı bizim gözümüze hoş gelsede bebeklerde bence pekte iyi olmuyor, o masumluğu kadınlaştırıyor gibime geliyo bu bnm düşüncem tabi.güle güle kullansın bir erkek anne adayı olarak aldığını çok beğendim cici.

ooow sen anadolu yakasındasın canım dimiii:) güzelmiş ama köprüde doğuverir benim bebek

evet canım doktora yakın sayılırım hastanede trafık olmasa 20 dk tutar gıtmem
dogum oyle bı anda olsa ah ah :) bır kac saat hafıf sancılar ıle baslıyabılıyor kımısı sanslı olanlar bı anda dogum baslıyo :)
avrupa yakasındaysan ordan hastane secmen daha mantıklı tabıkı bogazda canlı canlı dogum seyrederız yoksa

ay canım ne güzel olurdu:) ama ben en son 2 hafta oldu gideli ve 32. haftada gidicem tekrar:)

benim dr mehtap hanım ben de memnunum c.tesi sabahları gidiyorum ben de bir dahakinde tanışırız belki:) doğumlarımızda 1 gün aralı görünüyor. mehtap hanım 17 yıldır oradaymış bu da bana güven veriyor çekinmeden ne aklına takılırsa cepten de ulaş diyor... kendisi çok çok konuşkan değil ama canımsız konuşmuyor en azından:) hakkımızda hayırlısı valla...

nerde oturuyorsun yakın mısın oraya canım? ben avcılar reşitpaşada oturuyorum bir de hiç tanıdığın var mı orada doğum yapmış?

ben evlenince avcılara taşındığımdan kimsem yok orada doğum yapmış

32. haftada gittiğimde özel gelmesini istediğimi de bir iletiyim bakim ben de.... ve seninki de öyle mi bilmem ama normalci mehtap hanım bakalım neler yaşıycaz:)

ne guzel canim ya, arkadasimin acilmasi kolay oldu doguma gulerek cok rahat girdi, toplam 4 saatte acilma sanci dogum oldu..sabah 10da gitti, 2de bebis dogmus :) bebekte saglikliydi o yuzden toplam 2000 tl verip ciktilar..+400 tlyi neye verdi tam bilmiyorum..o zaman dr.1000 hastane 600 anlasmislar, 2000 e cikmislar..
bu arada ilk kez yuruyuse cikcaktim 10 gun aradan sonra, yine nabzim yukseliyo nefes nefeseyim ama taktim kafaya cikicam bakalim..kaslarim eriyecek boyle giderse nasil calisicam, dogurucam..bismillah deyip cikicam bakalim..

İnşallah canım, hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Aynı günlerde doğurabiliriz haklısın, ben son günü beklemez diye düşünüyorum, Mayıs başı gibi gelir diye umuyorum.

şu özcan beye bı ben gıdemedım herhalde.bende o hastaneye gıdıyorum ama dılek hanıma. ama hıc begenmıyorum kendısını suratsız bişiy. özcan bey iyi diye duydum ama hep dolu oluyor. neyseki ben acil durumlarda oraya gidiyorum evime yakın olduğundan dolayı.doğumum orda olmıcak.

bosver hıc sıkma canını buradakı ısverenler okadar guvensızlerkı heryer kamerayla dolu ben ılk basta bı kastım sonrasında dusundumde herkez kafasına göre ben ısımı yaptıktan sonra kıme zararım varkı benımde yaptıgım hıc bııısı yok nette sadece sızlerle oluyorum ve alısverıs sayfları sallamamaya basladım herkez goruyor patronlar geldıgınde gostermıyorum ama onlarda emınım camdan goruyordur bırsey dıyecek olsalar herkeze engel getırmelerı gerektıgını solerım ozaman catır catır.cunkı bır tek senı uyarmaya ne hakları varkı yada arkandan konusmaya kendılerı hıc gırmıyormu ben mdurue bıle dıyorum ısımı yaptıktan sonra aksatmadıktan sonraa sıze ne zaararım var dıyee bırazcık tınlamamak ve dısını gostermekle alakalı sende sıkma canını bosver kafalarına gore umursam

canım bende evlendikten sonra taşındım o tarafa kiptaş 5. etapta oturuyoruz, eve 5 dakika hastane özellikle acil durum olursa diye seçtim açıkçası .
Hiç tanımadığım doğum yapmış ve hamile arkadaşların tavsiyesiyle gittim özcan beye ama inan sormadım hiç normalmi sezeryancımı, hemşiresi muaynede ne gözüküyorsa o an ona göre doğum yaptırıyor dedi.
mesai dışında doğum olursada hastaneye geliyormuş ek ücrette almıyormuş.
çok acemiyim açıkcası ne gibi özellik aramalıyım bilmiyorum .
yeni doğan ünitesi varmış, birde ebelere hemşirelere makina verirsen bebişin resmini çekerlermiş ,ekstrada masraf yok doğum ücretinden başka dedi muhasebesi.
hayırlısı olsun hepimiz için ,sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin Rabbim.

Bence bu paylastiklarinin en cicisi cok seker bisey iyiki bunu almissin bayildim buna

kızlar selamm

biz alışveriş işlerine daldık bu ara topiğe gelemiyorum pek umarım hepiniz iyisinizdir

marangoz geldi bebişin odası için ölçü aldırdık hazır oda beğenemedim birtürlü süslü püslüler çok sevmedim

odanın duvar kağıdı kaplaması bitti

birçok bebek gereci(banyo gereçleri, ateş ölçer, banyo termometresi, tırnak bakım seti, tarak fırça seti vs vs) bebek arabası alındı iyice ağırlaşmadan büyükleri aradan çıkarmak istedik eşimle

off ne çok iş var yaa ev komple temizliğe girecek halılar yıkamaya gidecek bebek kıyafetleri yıkanacak zaman çokmu çabuk geçiyor bana mı öyle geliyor düşündükçe herşey gözümde büyüyor
:18::18::18::18:

canım ilk muayneme Dilek hanıma gittim suratıma bile bakmadan git tahlilleri yaptır gel dedi, oysaki hayırlı olsun diyip insan bi tebessüm eder , ben hiç beğenmedim o dr u hatta hastaneden bile soğumuştum, ama özcan beyide bi deneyeyim dedim iyiki gitmişim. bir hafta önceden arayıp randevu alıyorum , saatinde de giriyorum muayneme, tavsiye ederim.
sen hangi hastanede doğum yapacaksın kısmetse??

amin canım Rabbim nerde varsa bir avazda hayırlısıyla kurtarsın:) çok detaylanmamak daha iyi bence Allahım yardımcımız olsun önce ona sonra doktorlara emanetiz:)

ek ücret olayı da süpermiş:)şanslıyız

ay canım ya bende herkese mi böyle bu kadın dıyorum suratsız gercekten. acıl durumlarda ona gittim ben yakın diye genelde boş oluyor zaten. canım doğumu ya cerrahpaşa yada başakşehirde kanunıde yapıcam.buyuk ıhtımal basaksehırdekı olucak ama cunku orada doktorumuz akraba. cerrahpaşada kız kardesım var hemsıre ama oda gelıcek dogum nerde olsada.

26.haftalık gebeyim. Oğlum birgün çok güzel net oynuyor. Bir gün 2 3 tekme ile günü kapatıyor. Çok korkuyorum acaba kan mı gitmiyor kordon mu dolanıyor eşinden mi ayrılıyor diye çok bunalım düşünüyorum. Down sendromlular da az hareket edermiş anne karnında. 3 lü test detaylı ultrasyon temiz ama belli olmaz nirekim çok baktırıpta çocuğunda bu durum olan varr. Sizlerde Bebekleriniz nasıl hergün aynımı Hafta ya perşembe randevum ama çok taktım kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…