- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.421
canım hıc sorma ya ne guzel yazıyordum son kısımlar kalmıstı ama kaynımın kaza gecırmesı sehrı dısına cıkmam
sımddıe kayınpeder kayın eltı cocuk couk yatılı gelıyorlar onlar gıdınce artıkaklımda hep bı paylassam rahat edıcem:)
ozel muayene doktor dilek yağmur canım cumhurıyet lısesı varya fıstıkagacında cagrı market buyuk camıde var onun karsısında yerı
medıcana ıle anlasmalı 24 saat yogun bakım unıtesı var dıye ordan baska yerı secmıyor bız hastane baska ılla ıstersek 2bın tl doktora verıcez ..
hocam 3 dogumunu onda yaptı ablamın arkadaslarıda orda sırada beklerken ıkıncı ucuncu cocugu ıcın gelenlerı gordum
zatı bı doktora dıger cocuklar ıcın gıden varsa ıcın rahat olmalı muayene sureklı hastasıyım dıye 100 tl dogumu onda yapanlarada 100 tl yapar muayeneyı
aynen katılıyorum canım
ben de canım:) sen neler düşünüyosun handi dr?
aaa canim ne tesaduf bende simdi arkadasimla konustum o da dilek yagmur ile medicanada yapti dogumunu ona mi gitsem simdiden sonra nasil olur acaba diye dusunuyordum..fiyati da merak ediyordum demek normal 2300 sezeryan 2850 olarak dusunebilirim..:) bu arada ayda 1 mi muayene ucreti oduyosun? bi de nst icin ek ucret aliyor mu? herkes memnun ondan.
ayrica simdi kosuyolu medipolu aradim, normal 1700 sezeryan 2600 dedi..icinde kan tahlili bakimi varmis, isitme testi yokmus..sskli old.icinde cocuk 1 ay bile yatsa yogumbakim ucreti odenmiyor ama 200-600 tl arasi bir masraf cikabilir dedi..
medicanayi da aradim, disardan dr.gelince sskniz hastanede gecmez burdan bir dr.a gelirseniz sskniz gecer dedi..
Canım benim doktorum Sultan hanım, ilk SGK ile muayene, test falan yaptırmıştım, özel sigortam daha geç aktif oldu. Sadiye hanım daha pahalı diye Sultan hanım'ı tercih etmiştim. Sultan hanım'da iyi ama şimdi olsa Sadiye hanım'ı tercih ederim. Onun hakkında daha olumlu şeyler okuyorum. Sultan hanımla araları iyiymiş gerçi, sıkıntılı konularda beraber karar veriyorlarmış, Sadiye hanım'da müdahale ediyormuş. Umarım bir sorun yaşamam.
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ettim tek başıma olsam alırdım belkide ama pahalı olduğu kanaatini biçok kişiden duymanın vermiş olduğu gönül rahatlıyla onu almadımGittim bambaşka birşey aldım Hepde 30 tl, sonra paralanınca alırım ben kuzuma bişileer ama notu leoparlı tarafı değiştirip yazdım
sdrkyn canımm sanada teşekkür ederim zevkimi beğenmeni ama zevkimin pahalı olması inan benide rahatsız ediyor
Bide bu cimri halim, kii almadımda çok farklı bişey aldım
Eki Görüntüle 632112
Doğum günü olunca bakarım artık , bu diş buğdayı için cici olduu, hemde tam ilkbaharlık içine bir uzun kollu body giydirilip salınır sokaklardaMayısada Allah büyük diyorum
ooow sen anadolu yakasındasın canım dimiii:) güzelmiş ama köprüde doğuverir benim bebek
Özcan Beye gidiyorum, gayet memnunun sabah saatlerinde gitmeye çalışıyorum çok yoğun oluyo, ne sorsam cevap veriyo saolsun, muayne ücreti 25 tl olmuş , normal doğum 400 , sezeryan 450 1 gece yatış dahil dediler , ekstra bişi çıkmayacak dediler ama bilemiyorum günü gelince görücez.tahliller diğer hastanelerle hemen hemen aynı fiyatta.
diğer hastanelere göre doğum fiyatları gerçekten uygun ama semt olarakta düşük ve orta bütçeye hitap ediyor, ben şuan gayet memnunum canım.
sen hangi dr gidiyorsun?
cumartesi 10 da randevum var , seninde varsa tanışmak isterim :))
ona ek ucret talep etmsılermı ne guzel cevrende memnun olan bırı var:)
ben 3 defa gıttım kendı doktoruma ılk gıttıgmde kalp atısını ogrenmıstık 5 hafta sonra gel demıstı sonrası ıcın 1 ay demıstı ben 3 ay sonra gıttım o arada ayrıntılı ultrason gırdıgım ıcın :)
yanı doktor hemen cagırmıyor sureklı ve gıdısını sen belırleyebılıyorsun
4d goruntu var nts orda varsa ayrıyyeten para almazkı 4 d goruntuden almıyor fotoda verıyor her gıdısınde
7. aydan sonra cogu yerde sorun oluyor karar verıceksen sımdı ıyıce dusun canım
bana sekreterı hersey dahıl dedı bebegın bakımı vs.. tabı detaya ınıcem herseyı sorup bastan bılmek gerek
sansıma acelem vardı cogu seyı soramadım bıle doktoruma cok pozıtıf kendınsını cok sevıyorum
ben ablamda dusuk yasadı kurtajıda onda olmustu
9 yıl oncesınde ozman kafayı takmıstım doktorum olcak dıye:)
Evet araları iyi birlikte doğuma girdikleri de oluyormuş ben de duymuştum bir keresinde Sultan hnmı sordu ameliyatta dediler bana neden haber vermedi dedi muayeneden çıkınca yanına gitti hemen.
Sultan hnmın da hastalarıyla diyaloğu iyi hepsini dışarıya kadar geçiriyor filan. Bakalım sağ sağlim kucağımıza alırız inş yavrularımızı
Günlerimiz de yakınmış seninle aynı anda doğururuz belki de
Özcan Beye gidiyorum, gayet memnunun sabah saatlerinde gitmeye çalışıyorum çok yoğun oluyo, ne sorsam cevap veriyo saolsun, muayne ücreti 25 tl olmuş , normal doğum 400 , sezeryan 450 1 gece yatış dahil dediler , ekstra bişi çıkmayacak dediler ama bilemiyorum günü gelince görücez.tahliller diğer hastanelerle hemen hemen aynı fiyatta.
diğer hastanelere göre doğum fiyatları gerçekten uygun ama semt olarakta düşük ve orta bütçeye hitap ediyor, ben şuan gayet memnunum canım.
sen hangi dr gidiyorsun?
cumartesi 10 da randevum var , seninde varsa tanışmak isterim :))
Merhaba kızlar
moralim bozuk işyerinde birlikte çalıştığım arkadaş devamlı nette olduğumdan gelip geçerken millet görüyor arkandan konuşuyor dedi(
yapacak fazla bi işim yok çünkü bi bayanın sorumluluğundayım o da hamile olduğumdan hiçç ses etmez ben arada ona yardım edebildiğim ölçüde yardım ederim... nete sadece bu forma girmek yada bebek malzemelerine bakmak için girerim... çok abartıyor olabilirim ama en çok üzüldüğüm o kadar kişinin arkamdan konuştuğu pofff(
o arkadaşa da söyledim artık şurada sayılı vaktim var onu doldurmak için bekliyorum hani anlayışlı olsunlar diye ama erkek işte ne anlarlar kiiii
bebeğim için canımı sıkmak istemiyorum daha doğrusu canım sıkıldıkça o hafiften kendini hissettiriyor benim de gözümden yaşlar süzülüyor artık neye ağladığım bile belli değil yani...
şu doğum iznini de uzatmadılar ki hemen 32.haftada izni alıp kaçsam Rabbim yardım eder inşallah...
ay canım ne güzel olurdu:) ama ben en son 2 hafta oldu gideli ve 32. haftada gidicem tekrar:)
benim dr mehtap hanım ben de memnunum c.tesi sabahları gidiyorum ben de bir dahakinde tanışırız belki:) doğumlarımızda 1 gün aralı görünüyor. mehtap hanım 17 yıldır oradaymış bu da bana güven veriyor çekinmeden ne aklına takılırsa cepten de ulaş diyor... kendisi çok çok konuşkan değil ama canımsız konuşmuyor en azından:) hakkımızda hayırlısı valla...
nerde oturuyorsun yakın mısın oraya canım? ben avcılar reşitpaşada oturuyorum bir de hiç tanıdığın var mı orada doğum yapmış?
ben evlenince avcılara taşındığımdan kimsem yok orada doğum yapmış
32. haftada gittiğimde özel gelmesini istediğimi de bir iletiyim bakim ben de.... ve seninki de öyle mi bilmem ama normalci mehtap hanım bakalım neler yaşıycaz:)
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ettim tek başıma olsam alırdım belkide ama pahalı olduğu kanaatini biçok kişiden duymanın vermiş olduğu gönül rahatlıyla onu almadımGittim bambaşka birşey aldım Hepde 30 tl, sonra paralanınca alırım ben kuzuma bişileer ama notu leoparlı tarafı değiştirip yazdım
sdrkyn canımm sanada teşekkür ederim zevkimi beğenmeni ama zevkimin pahalı olması inan benide rahatsız ediyor
Bide bu cimri halim, kii almadımda çok farklı bişey aldım
Eki Görüntüle 632112
Doğum günü olunca bakarım artık , bu diş buğdayı için cici olduu, hemde tam ilkbaharlık içine bir uzun kollu body giydirilip salınır sokaklardaMayısada Allah büyük diyorum
şu özcan beye bı ben gıdemedım herhalde.bende o hastaneye gıdıyorum ama dılek hanıma. ama hıc begenmıyorum kendısını suratsız bişiy. özcan bey iyi diye duydum ama hep dolu oluyor. neyseki ben acil durumlarda oraya gidiyorum evime yakın olduğundan dolayı.doğumum orda olmıcak.
canım bende evlendikten sonra taşındım o tarafa kiptaş 5. etapta oturuyoruz, eve 5 dakika hastane özellikle acil durum olursa diye seçtim açıkçası .
Hiç tanımadığım doğum yapmış ve hamile arkadaşların tavsiyesiyle gittim özcan beye ama inan sormadım hiç normalmi sezeryancımı, hemşiresi muaynede ne gözüküyorsa o an ona göre doğum yaptırıyor dedi.
mesai dışında doğum olursada hastaneye geliyormuş ek ücrette almıyormuş.
çok acemiyim açıkcası ne gibi özellik aramalıyım bilmiyorum .
yeni doğan ünitesi varmış, birde ebelere hemşirelere makina verirsen bebişin resmini çekerlermiş ,ekstrada masraf yok doğum ücretinden başka dedi muhasebesi.
hayırlısı olsun hepimiz için ,sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin Rabbim.
canım ilk muayneme Dilek hanıma gittim suratıma bile bakmadan git tahlilleri yaptır gel dedi, oysaki hayırlı olsun diyip insan bi tebessüm eder , ben hiç beğenmedim o dr u hatta hastaneden bile soğumuştum, ama özcan beyide bi deneyeyim dedim iyiki gitmişim. bir hafta önceden arayıp randevu alıyorum , saatinde de giriyorum muayneme, tavsiye ederim.
sen hangi hastanede doğum yapacaksın kısmetse??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?