- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.441
26.haftalık gebeyim. Oğlum birgün çok güzel net oynuyor. Bir gün 2 3 tekme ile günü kapatıyor. Çok korkuyorum acaba kan mı gitmiyor kordon mu dolanıyor eşinden mi ayrılıyor diye çok bunalım düşünüyorum. Down sendromlular da az hareket edermiş anne karnında. 3 lü test detaylı ultrasyon temiz ama belli olmaz nirekim çok baktırıpta çocuğunda bu durum olan varr. Sizlerde Bebekleriniz nasıl hergün aynımı Hafta ya perşembe randevum ama çok taktım kafama
Yok ya benimde aynı bazen maşallah içerde top koşturuyor ayaklar dışarı çıkacak sonra 2 gün minik minik kıpırdanıyor hiç aklına kötü şeyler getirme ya minnacık şeyler zaten yoruluyor dinleniyorlar demek ki sen direk en kötüyü düşünmüşsün
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/576112-bebege-lazim-sirin-patik-sapka-vs.html bebekler iiçin hazırlamıştım umarım işinize yarar b ebeklerinize yaparsınız
selam kizlar, sizde de ozellikle yemek sonrasi carpinti, nabiz yukselmesi (120-140 civari) ve nefes darligi oluyor mu??
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ettim tek başıma olsam alırdım belkide ama pahalı olduğu kanaatini biçok kişiden duymanın vermiş olduğu gönül rahatlıyla onu almadımGittim bambaşka birşey aldım Hepde 30 tl, sonra paralanınca alırım ben kuzuma bişileer ama notu leoparlı tarafı değiştirip yazdım
sdrkyn canımm sanada teşekkür ederim zevkimi beğenmeni ama zevkimin pahalı olması inan benide rahatsız ediyor
Bide bu cimri halim, kii almadımda çok farklı bişey aldım
Eki Görüntüle 632112
Doğum günü olunca bakarım artık , bu diş buğdayı için cici olduu, hemde tam ilkbaharlık içine bir uzun kollu body giydirilip salınır sokaklardaMayısada Allah büyük diyorum
eee annesi yeri daraldı artık..zar zor hareket ediyodur
günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn annecikler ve kuzularıııııııııııııııııııı
dün çok yorulmuştum. akşam oğluşum tekmeledi ama az. sabah da bi kalktım karnım taş gibi:18::18::18::18::18: oğlum da tekmelemiyor. bir tırstım bir tırstım. sonra dedim yorulmuştur kuzu. sabahın köründe nasıl uyansın. devam ederse dr a giderim dedim. ama çok şükür başladı tekmeye ama az tabi. canı çıktı dün kuzumun. annesi onu yerrrrrr
herkeslere güzellikler diliyorummmmm
canım az rahat bırak kızı dinlensin yahu aaaamerak etme annesi herşey yolundadır. yorulmuştur belki. sen gönlünü ferah tut.
:)) gunaydin canim ice dogru donunce pek hissedilmiyor benimde 3 4 gun oyle takildi sonra costu yine
bebek büyüdükçe yeri daralınca daha az hareket ediyor diye okumuştum ondan olabilir mi?
bosver hıc sıkma canını buradakı ısverenler okadar guvensızlerkı heryer kamerayla dolu ben ılk basta bı kastım sonrasında dusundumde herkez kafasına göre ben ısımı yaptıktan sonra kıme zararım varkı benımde yaptıgım hıc bııısı yok nette sadece sızlerle oluyorum ve alısverıs sayfları sallamamaya basladım herkez goruyor patronlar geldıgınde gostermıyorum ama onlarda emınım camdan goruyordur bırsey dıyecek olsalar herkeze engel getırmelerı gerektıgını solerım ozaman catır catır.cunkı bır tek senı uyarmaya ne hakları varkı yada arkandan konusmaya kendılerı hıc gırmıyormu ben mdurue bıle dıyorum ısımı yaptıktan sonra aksatmadıktan sonraa sıze ne zaararım var dıyee bırazcık tınlamamak ve dısını gostermekle alakalı sende sıkma canını bosver kafalarına gore umursam
kizlar gezdim geldim acildim, iyiki cikmisim evde yatmaktan cok sistim..
tediden gecelik sabahlik aldim 27 tl ye guzeller var gercekten..bi de ben park yatagi 280 tlye havuzluhandan almistim, simdi bizim burda 180 tl ye cok guzel park yatak gordum bayildim..o kadar moralim bozulduki aklim burdaki yatakta kaldiniye buraya bakmadan aldiysam aklima havuzluhana goturup bebek arabasiyla degistirmek geliyor ama degisirlermi bilmiyorum ve o kadar eziye deger mi onu da bilmiyorum..ama cok aklimda kaldi burdaki tam hayal ettigim gibi ve ucuz
26.haftalık gebeyim. Oğlum birgün çok güzel net oynuyor. Bir gün 2 3 tekme ile günü kapatıyor. Çok korkuyorum acaba kan mı gitmiyor kordon mu dolanıyor eşinden mi ayrılıyor diye çok bunalım düşünüyorum. Down sendromlular da az hareket edermiş anne karnında. 3 lü test detaylı ultrasyon temiz ama belli olmaz nirekim çok baktırıpta çocuğunda bu durum olan varr. Sizlerde Bebekleriniz nasıl hergün aynımı Hafta ya perşembe randevum ama çok taktım kafama
abartmayın kızlar ya daha haftanız bile küçük çoçuğun hareketlerinin azalması çoğalması çok çok normal.. çoçukta sorun düşüneceğinize kendinize baktırın.. belki karın duvarınız kalın yağ oranınız fazla bu durumlarda da bebeğin oynaması geç yada az hissedilirmiş.. daha bebeğinizin kasları tam anlamıyla gelişmedi bile.. ben 31+ larda olmama rağmen bazı zaman az hissediyorum ve normal bu siz daha 25+ bunları düşünüyorsunz lütfen down falan düşünerek strese sokmayın kendinizi.. bazı bebekler yapı itibariyle az oynarmışcanım benimde çok kafama takılıyo mesela burda okuyorum tekmeleriyle uykumdan uyandım diye ben çok fazla hareket hissetmiyorum ve down sedromlular daha az harekermiş demişsin daha çok korktum şimdi:18:
Kizlar nasilsiniz umarim anneler ve bebisleri iyidir. Benim biraz once yogun bir akintim oldu sizde de hala devam ediyor mu akintiar, birde gece kalca ve bacaklarim cok kasiliyor hatta gecen gece bacagima bir kramp girdi anlatamam, sizde de oluyor mu akinti ve kramp, korkmalimiyim acaba ? Akintimin buyuklugu ise Ic camairi baya bir islandi
Kizlar nasilsiniz umarim anneler ve bebisleri iyidir. Benim biraz once yogun bir akintim oldu sizde de hala devam ediyor mu akintiar, birde gece kalca ve bacaklarim cok kasiliyor hatta gecen gece bacagima bir kramp girdi anlatamam, sizde de oluyor mu akinti ve kramp, korkmalimiyim acaba ? Akintimin buyuklugu ise Ic camairi baya bir islandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?