2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Yok ya benimde aynı bazen maşallah içerde top koşturuyor ayaklar dışarı çıkacak sonra 2 gün minik minik kıpırdanıyor hiç aklına kötü şeyler getirme ya minnacık şeyler zaten yoruluyor dinleniyorlar demek ki sen direk en kötüyü düşünmüşsün

cevabın için çok sağol ama benim haftanın 2 günü arka arkaya böyle oluyor. Sonraki 5 gün Maşallah Supanallah çok güzel vuruyor. Allah korusun onları. Ne bilim içime dert oldu

Ya kizlar bu hastaneyle,doktorla ilgili yorumlarinizi okuyorum da Allah kolaylik versin.En hayirli olani secersiniz insallah.Valla kendimi sansli hissettim.Burda ne kontroller icin ne dogum icin para oduyosun.Sadece hastane,kayiitli oldugun yerdeki hastane olmali,ama tabi dogum ani gelipte baska hastaneye gidersen orada doguruyosun.Allahtan burdaki hastaneler cok iyi,guvenim tam.

Bir de kontrole gittim bugun ama sadece tansiyona,kiloya falan bakiyolar,bebegin kalp atisini dinliyolar...Sonuc olarak almam gerekenden cok daha fazla kilo almisim.Ayda 1 kilo almam gerekirken ben 4 kilo almisim.Neler yiyosun da bu kadar aldin dedi.Cok fazla yemeyip egzerszleri arttirmam gerek.Bugunden itibaren porsiyonlari aza indirmeye basladim.:26:

canım cok guzel bır secım olmuş aradakı farkı uzerıne koyar oglusuna bır sey alırsın

eee annesi yeri daraldı artık..zar zor hareket ediyodur

onun yerini yerim ben aklımı alıyor ama ya neyse ki bugün babası elini kolunu koyunca canlandı cadı

herşey yolundadir ama ana yüreği işte .. birde kalp sorunumuz var ya çok tırsıyorum hayırlısı ile bir doğursaydım

:)) gunaydin canim ice dogru donunce pek hissedilmiyor benimde 3 4 gun oyle takildi sonra costu yine

canım ama benım 31 haftayı geçti 20-25 haftada dediğin gb normalmiş ama 30 haftadan sonra nereye saklanırsa saklasın kaslandığı için hissedilirmiş.. ama çok şükğr formuna döndü ..

bebek büyüdükçe yeri daralınca daha az hareket ediyor diye okumuştum ondan olabilir mi?

evet canım onu bende okumuştum hem az hareket ediyordu hemde çok cansız tekmelıyordu sanki ilk oynamaya başlamış gb belli belirsizdi ama aslında normal bunlar sadece ben çok tecrubesizim :18::18: herşeye korkuyorum

canımmm çok sağol moral verdin bugün de bitmedi olaylar sabahtan gene aynı mevzular ortada da bişi yok aslında ama zaten duygusal dönemdeyim en ufacık şey yetiyor neyse atlattım çok şükür şu an iyi hissediyorum kendimi

kizlar gezdim geldim acildim, iyiki cikmisim evde yatmaktan cok sistim..
tediden gecelik sabahlik aldim 27 tl ye guzeller var gercekten..bi de ben park yatagi 280 tlye havuzluhandan almistim, simdi bizim burda 180 tl ye cok guzel park yatak gordum bayildim..o kadar moralim bozulduki aklim burdaki yatakta kaldi niye buraya bakmadan aldiysam aklima havuzluhana goturup bebek arabasiyla degistirmek geliyor ama degisirlermi bilmiyorum ve o kadar eziye deger mi onu da bilmiyorum..ama cok aklimda kaldi burdaki tam hayal ettigim gibi ve ucuz

kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl ben 3 günden beri çok öksürüyorum boğazımda gıcık oluşuyor sonra kuru öksürük ıhlamur süt içiyorum şuanda bir etkisi yok daha doktora gidip ilaçmı yazdırsam boğazımda iltihapmı olmuştur birde boynumda lekeler çıkmaya başlamış

Git değiştir canım tabiki sonuçta sen hamilesin çocuk doğurup yatırmadın bile ne olacak gönlün hangisinde kaldıysa onu alırsın

canım benimde çok kafama takılıyo mesela burda okuyorum tekmeleriyle uykumdan uyandım diye ben çok fazla hareket hissetmiyorum ve down sedromlular daha az harekermiş demişsin daha çok korktum şimdi:18:

canım benimde çok kafama takılıyo mesela burda okuyorum tekmeleriyle uykumdan uyandım diye ben çok fazla hareket hissetmiyorum ve down sedromlular daha az harekermiş demişsin daha çok korktum şimdi:18:
abartmayın kızlar ya daha haftanız bile küçük çoçuğun hareketlerinin azalması çoğalması çok çok normal.. çoçukta sorun düşüneceğinize kendinize baktırın.. belki karın duvarınız kalın yağ oranınız fazla bu durumlarda da bebeğin oynaması geç yada az hissedilirmiş.. daha bebeğinizin kasları tam anlamıyla gelişmedi bile.. ben 31+ larda olmama rağmen bazı zaman az hissediyorum ve normal bu siz daha 25+ bunları düşünüyorsunz lütfen down falan düşünerek strese sokmayın kendinizi.. bazı bebekler yapı itibariyle az oynarmış

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz umarim anneler ve bebisleri iyidir. Benim biraz once yogun bir akintim oldu sizde de hala devam ediyor mu akintiar, birde gece kalca ve bacaklarim cok kasiliyor hatta gecen gece bacagima bir kramp girdi anlatamam, sizde de oluyor mu akinti ve kramp, korkmalimiyim acaba ? Akintimin buyuklugu ise Ic camairi baya bir islandi

hepinize ii akşamlr kızlar geçmişe bakamadım umarım herkes iidir, ben bugün sonunda kızımı gördüm yaaaa, aynı ben:)fotosunu verdi dr.muz annemlere gösterdm bana benzetiolar hayırlısı bakalım sağlıklı lsunda farketmez

Canım bende baştan beri akıntı doğru dürüst olmadı hiç ama kasılmalar için dr magnezyum veriyo bende arada sırada içiyorum gerçi 3 gündür hergün içiyorum iyi geliyormuş dr una sor istersen

Akıntı olması normal ama yoğun olmuyor bende
magnezyum yada kalsiyum kullanmıyormusun canım kramp ve ağrılara iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…