- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.861
doğum tarihimiz aynı bu arada:)
:) evet bende şimdi farkettim..:)) bakalım ultrasonda değişip duruyo ama hayırlısı...dün forumdaki yorumlara göre şubatannlerinde 40 da doğurmayan vardı daha :)) eyvah dedim hiç bilmiyodum.doğum kardeşim
kızlarrr yaaa oğluşuma bu haftasonu bebek bakım ürünlerini alcaz ama hala kararszm szce sebamed mi chicco mu? yada başka önerilernzde varsa alablrm.))
herkese selamlar arkadaşlar. size bişey danışmak istiyorum. oğluşum olucak ve ben ismini rüzgar koymayı düşünüyorum. son günlerde sanatçının biri cinsiyetini değiştirip erkek oldu adını da rüzgar koymuş. herkes koyma falan demeye başladı. siz olsanız etkilenirmiydiniz? bana saçma geliyor ama biraz desteğe ihtiyacım var sanırım:)
kızlarrr yaaa oğluşuma bu haftasonu bebek bakım ürünlerini alcaz ama hala kararszm szce sebamed mi chicco mu? yada başka önerilernzde varsa alablrm.))
arkadaşlar bişey sorcam.27 haftalık gebeyim.3 günönce karnımın sol tarafında kasığıma birden çok şiddetli bi ağrı girdi aynı zamanda bacağımada girdi ağrısı.hareket bile edemedim uzunda sürdü.ondan önce bi daha olmuştu sizce neden yada böyle olanınız varmı
arkadaşlar bişey sorcam.27 haftalık gebeyim.3 günönce karnımın sol tarafında kasığıma birden çok şiddetli bi ağrı girdi aynı zamanda bacağımada girdi ağrısı.hareket bile edemedim uzunda sürdü.ondan önce bi daha olmuştu sizce neden yada böyle olanınız varmı
kızlaaaaaaaaaaar!!!!!!
ya hastane için ikramlık falan düşünen var mı acabaaa bu bebek kurabiyeleri cup cake ler falan yaniii
canım bız bebek kurabıyesı yapıcaz ınsalah malzemelerımı aldım paar gunu yapıcaz ıns pazartesı fotolarım bebıs erken fln gelır allah korusun hazırda tutmak lazım:)
Canim arada banada oluyor ozellikle unutup aniden kalkinca yerimden yada merdiven cikinca birden agri saplaniyor bebisin hareketleri normalse problem yok canim bu aralar yani son uc ay biraz zormus ne yalan soyliyim
canım bız bebek kurabıyesı yapıcaz ınsalah malzemelerımı aldım paar gunu yapıcaz ıns pazartesı fotolarım bebıs erken fln gelır allah korusun hazırda tutmak lazım:)
sayfa kirliligi oldu iki kere bastim telefondan girince bole oluyo patlicam sıkıntıdan yemektir tatlidir odur budur gecmedi zaman hamur mu acsam vakit gecer :) tv izlemeyide sevmiyorum ki , neyse az kaldi az herkese iyi huzurlu aksamlar
E daha çok erken değilmi canım o kadar zaman ne yapacaksın kurabiyeleri saklanmazki onlar
nasıl muhafaza edeceksin kurabiyeleri. bayatlıyormuş diye duymuştum.
bende biberon şeker yapıcam biraz klasik ama yanında birde lavanta torbası yapıcam çok şeker tulum ve biberon şeklinde keseler buldum. içine lavanta koyucam keseyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?