2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlarrr yaaa oğluşuma bu haftasonu bebek bakım ürünlerini alcaz ama hala kararszm szce sebamed mi chicco mu? yada başka önerilernzde varsa alablrm.))

:) evet bende şimdi farkettim..:)) bakalım ultrasonda değişip duruyo ama hayırlısı...dün forumdaki yorumlara göre şubatannlerinde 40 da doğurmayan vardı daha :)) eyvah dedim hiç bilmiyodum.doğum kardeşim

o kadar bekletmesinler bizi yaaa şanslıyız ama yine mayısın ilk haftası dolacak 40. haftamız en fazla 1 hafta bekletirler sonra herhalde sezeryan ile ayırırlar bizleri yavruşlarımızdan :)

Kızımın ismini Elisa koymak istiyorum karar veremedim sizce ... 1kizimin ismi ilayda güzel olurmu cok kararsızım 2 isim koymak istiyorum yanına uygun isim arıyorum Tskler yardımlarınızı bekliyorum

Onu söyleyenler halt etmiş bence ne saçma sonuçta bu onunla Allah arasında bir mevzu kimsenin kimseyi kınamaya yada küçük görmeye lüksü yok kimin başına ne geleceği belli olmaz bizimde çocuklarımız olacak kim isterki o duruma düşmeyi bence saçma hiç takılma ama önemli olan senin içine sinmesi eğer senin kafana takılıyorsa koyma bir sürü isim var herkesin dediğine bakarsak valla yandık

arkadaşlarr hepinize selam bende takipçiyim ama çok yazamıyorum malesef okuyucuyum sadece iş yerindeki yoğunluktan fırsatımm olmuyo((
bu haftasonu bebikimizin yatakının siparişini verdik evimizde yer olmadığı için sadece beşik alabilicez oda bari güzel bişiy olsun dedık ve pazar gunu eşimle maskoya gittik bütün dükkanları dolaştık beşikler genelde içinde yatakı ve uyku setiyle 900-1000 tl civarı tabi bunlar heryeri mdf kurşunsuz kansorojen madde içermeyen boyayla boyanmış beşikler sunta tercih ederseniz fiyat daha 500 tl lere kadar düşüyor. sallanan beş,k tercih ettim ben her ne kadar sallamaya alıştırmayı düşünmesemde alışacağını düşünerek öyle aldım sallanma özelliğini kaldırabiliyorsunuz kolayca. bazı dükkanlarda 1200-1550 ve üzerine de cıkıyor fiyatlar butun dukkanları gezmekte fayda var. ayrıca 30 gün teslim süresi veriyorlar düşünüyorsanır elinizi biraz çabuk tutmanızı tavsiye ederim çünkü boya kokusunun tamamen gitmesi lazım eve getirdiklerinde ona görede bir havalandırma süresi var. beşik almayı düşünen arkadaşlar için bir fikir olsun diye paylaşmak istedim:)))
ayrıca ben cibinlikte aldım Englısh home fiyatları uygun 25-40 arası değişiyor. Kızıma tam prenses yatakı yapıcam allah izin verirse :) rabbim kullanmayı nasip eder inşallah...

arkadaşlar bişey sorcam.27 haftalık gebeyim.3 günönce karnımın sol tarafında kasığıma birden çok şiddetli bi ağrı girdi aynı zamanda bacağımada girdi ağrısı.hareket bile edemedim uzunda sürdü.ondan önce bi daha olmuştu sizce neden yada böyle olanınız varmı

kızlarrr yaaa oğluşuma bu haftasonu bebek bakım ürünlerini alcaz ama hala kararszm szce sebamed mi chicco mu? yada başka önerilernzde varsa alablrm.))

Merhaba; bana kullanan arkadaslarım muslerayı önerıyorlar. sadece şampuan ve pişik kremini ordan almayı planlıyorum biraz pahalı cunku. şampuan olarak konak önleyici köpük şampuanı alıcam 6 aya kadar doktoru onu önermiş hiç konak olmadı dedi pişik kremini baska arkadasım kullanıyor oda cok ıyı hıc pişik olmadı dedi. bebe yağını doktorlar pek önermıyormuş o yuzden napıcam bilemedim:s

Canim arada banada oluyor ozellikle unutup aniden kalkinca yerimden yada merdiven cikinca birden agri saplaniyor bebisin hareketleri normalse problem yok canim bu aralar yani son uc ay biraz zormus be yalan soyliyim

Canim arada banada oluyor ozellikle unutup aniden kalkinca yerimden yada merdiven cikinca birden agri saplaniyor bebisin hareketleri normalse problem yok canim bu aralar yani son uc ay biraz zormus ne yalan soyliyim

kızlaaaaaaaaaaar!!!!!!

ya hastane için ikramlık falan düşünen var mı acabaaa bu bebek kurabiyeleri cup cake ler falan yaniii

canım bız bebek kurabıyesı yapıcaz ınsalah malzemelerımı aldım paar gunu yapıcaz ıns pazartesı fotolarım bebıs erken fln gelır allah korusun hazırda tutmak lazım:)

Kızlar areanızda kan uyuşmazlığı olan varmı.Ben daha önce düşüğüm olduğunda bu iğneyi yaptırdım şimdi bu gebeliğimde ındırect testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam ama iğneyi doğumdan sonramı yaptıracaksınız yoksa 28. haftada da yapılıyormuş şimdide yaptırsammı acaba bilemedim aslında kanama veya bir şikayet yoksa doğumdan sonra yapılıyormuş ama siz nasıl yol izlediniz.

sayfa kirliligi oldu iki kere bastim telefondan girince bole oluyo patlicam sıkıntıdan yemektir tatlidir odur budur gecmedi zaman hamur mu acsam vakit gecer :) tv izlemeyide sevmiyorum ki , neyse az kaldi az herkese iyi huzurlu aksamlar

canım bız bebek kurabıyesı yapıcaz ınsalah malzemelerımı aldım paar gunu yapıcaz ıns pazartesı fotolarım bebıs erken fln gelır allah korusun hazırda tutmak lazım:)

nasıl muhafaza edeceksin kurabiyeleri. bayatlıyormuş diye duymuştum.
bende biberon şeker yapıcam biraz klasik ama yanında birde lavanta torbası yapıcam çok şeker tulum ve biberon şeklinde keseler buldum. içine lavanta koyucam keseyle inşallah

sayfa kirliligi oldu iki kere bastim telefondan girince bole oluyo patlicam sıkıntıdan yemektir tatlidir odur budur gecmedi zaman hamur mu acsam vakit gecer :) tv izlemeyide sevmiyorum ki , neyse az kaldi az herkese iyi huzurlu aksamlar

bendede vakit geçmiyo bütün gün boyunca tv açık internet açık yemek yaptım geçmiyo vakit yinede sende yalnız değilsin:)

E daha çok erken değilmi canım o kadar zaman ne yapacaksın kurabiyeleri saklanmazki onlar

3 ay durabılıyormus dıye duymustum .daha sonra yapabılecegımı sanmıyorum bugun bı caraıya ındım sırtlarım agıryor sımdı yaptım yaptım sonra asla yapamaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…