2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
:18: Ya kizlar,daha napim bilmiyorum.Daha onceden yazmistim buraya,hemsire kilomun hizli arttigini,yediklerime dikkat etmemi ve egzersiz yapmami istemisti.Ayda 1-1,5 kilo normal demisti.O gunden beri fazla yememeye,daha dikkatli olmaya calisiyorum.Bugun tartildim 2 haftadan sonra,neredeyse 2 kilo almisim.Kilo almayi kafama takmiyorum ama cok hizli aliyorum,ki ben normalde kilo alamiyorum hic.
Napim ben simdi,baya yariyo demek ki yediklerim :18:

yediklerine bişey yapamıyosan spor yapsan yürüyüş mesela.toplamda kaç kilo aldın?birde önceki kilon neydi :) çok oldu ama boy kilo orantın nedir o çok önemli
Kizlar yuzum ve boynum isilik gibi minik sivilcelerle doldu cok mutsuzum sizdede var mi cildiye dr.una mi gitsem (

ayy bendede olmuştu acayip kaşınıp acıyordu (

Ya arkadaslar tek sorumuz kilo olsun ya , testlerde problem yoksa bebis saglikliysa hersey yolundaysa yemisim kilosunu biz ki cocuk dogurcaz kilo vermek neymis her turlu hallederiz onu da , bu guzel gunleri boyle kiloyu falan kafana takarak gecirme bence , millet bebis ister o onun derdinde biz kilo derdindeyiz bi ara bende taktim ama sonra sacma oldugunu anladim hersey yolunda sukur verilir kilolar

Kizlar iyi aksamlar ben de mayis snnesi olacagim ins forumunuzu yeni gordum ve dayanismaniz cok hosuma gitti keske daha once kesfetseymisim burayi bu arada benim dogum tarihim 14 mayis ins

Kız bebekler annenin güzelliğini alışrmış o yüzden cildi bozulana kızın olacak derler benim kızım olacak normalde çıkan sivilcelerim bile çıkmıyor anası gibi çirkin mi olcak ne

Kız bebekler annenin güzelliğini alışrmış o yüzden cildi bozulana kızın olacak derler benim kızım olacak normalde çıkan sivilcelerim bile çıkmıyor anası gibi çirkin mi olcak ne

Benimki beni perisan etti koca bir gobek sivilce dolu bir boyun yuruyus penguven tipi bide babaya duskun oluyor kizlar arami acicak kocamla sıpa onden beni cirkinlestiriyo rakibi kalmasin die gelsin de ben toparlanirim gene allahin izniyle

Kizlar yuzum ve boynum isilik gibi minik sivilcelerle doldu cok mutsuzum sizdede var mi cildiye dr.una mi gitsem (

bende de oluyor canım ama benim bünyem alerjik. bazen yediklerim dokunabiliyor. normalde sıcaklarda çok olurdu kışın geçerdi bu kış geçmediler ama hamilelikten diye düşündüm bende.

ya canım öyle tabi kilo bebek ve sen saglıklı oldukça hiç önemli degil amaaa işin bide aması var ki eger kilo indeksin çok yüksek çıkarsa riskli görülüp sezeryana alınma ihtimali doguyor.tamam oda bebegine kavuşmanın alternatif yolu saglıcakla kucagına almak herşeyden önemli elbette.normal bir yol varken bi ameliyat geçirmeyehiç gerekyok eger kilo sebebiyet verecekse kiloya dur demek en iyisi

51.100 idim hamile olmadan once.Hamile kaldiktan sonra cok kustugum icin neredeyse 48 e dusmustum.Ilk 3-3 bucuk ay bu kilodaydim,ondan sonra artmaya basladi.Suan 60.400 olmusum,boyum da 1.62.

Canim inan sonuna kadar haklisin,ben de oyle dusunuyorum.Benim derdim,kontrole gidince kadin bakacak gene kiloma ve bi suru laf soyleyecek Napim yani,ac mi kalayim.Kilo benim kilom ! Aliyosam aliyorum yani

Ben normal zamanda nasil yiyorsam ayniyim arada yararli gidalari eksik etmiyorum , normalde cok kilo almam hamilelik farkli birsey ben cok kilo aldim doktorumda hersey normal diyor arada yuruyorum ama hala aliyorum yapacak bisey yok diyet falan yapamam 26 kilo alan tanidigimda normal dogum yapti 20 kilo alanda 13 kilo alan sezeryana girdi bebek donmuyor diye nasip hersey, tabiki kilo guzel birsey demiyorum ama kendini mutsuz etmeye deyecek kadar onemli degil allah herkese gonlundeki sekilde saglikli bir dogum nasip etsin insallah

Canim inan sonuna kadar haklisin,ben de oyle dusunuyorum.Benim derdim,kontrole gidince kadin bakacak gene kiloma ve bi suru laf soyleyecek Napim yani,ac mi kalayim.Kilo benim kilom ! Aliyosam aliyorum yani

ah su hemsireler doktorlar :)) benimkide cok relax bi doktor ama seviyorum keratayi rahatlatiyor ilk baslarda cok kiziyordum pat pat herseyi soyluyor diye ama simdi hak veriyorum, bana ben diyet yanlisi degilim dedi hersey yolundaysa elinden geleni yaptiktan sonra takintiya luzum yok , sen bebisi gormeye gidiyorsun doktora onun heyecani daha agir bassin canim optuk cok

canım bız bebek kurabıyesı yapıcaz ınsalah malzemelerımı aldım paar gunu yapıcaz ıns pazartesı fotolarım bebıs erken fln gelır allah korusun hazırda tutmak lazım:)

bende kendim şeker yapayım dediydim ama daha gitmedim;eyüpte bir yer piyasadan çok uygunageliyor nette fiyatları ora yaptırcam heralde
3 ay durabılıyormus dıye duymustum .daha sonra yapabılecegımı sanmıyorum bugun bı caraıya ındım sırtlarım agıryor sımdı yaptım yaptım sonra asla yapamaam

ben kurabiyenin evde yapılma olasığını yetenek işi gördüm ya..maşalllah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…