- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.881
yediklerine bişey yapamıyosan spor yapsan yürüyüş mesela.toplamda kaç kilo aldın?birde önceki kilon neydi :) çok oldu ama boy kilo orantın nedir o çok önemli:18: Ya kizlar,daha napim bilmiyorum.Daha onceden yazmistim buraya,hemsire kilomun hizli arttigini,yediklerime dikkat etmemi ve egzersiz yapmami istemisti.Ayda 1-1,5 kilo normal demisti.O gunden beri fazla yememeye,daha dikkatli olmaya calisiyorum.Bugun tartildim 2 haftadan sonra,neredeyse 2 kilo almisim.Kilo almayi kafama takmiyorum ama cok hizli aliyorum,ki ben normalde kilo alamiyorum hic.
Napim ben simdi,baya yariyo demek ki yediklerim :18:
Kizlar yuzum ve boynum isilik gibi minik sivilcelerle doldu cok mutsuzum sizdede var mi cildiye dr.una mi gitsem(
:18: Ya kizlar,daha napim bilmiyorum.Daha onceden yazmistim buraya,hemsire kilomun hizli arttigini,yediklerime dikkat etmemi ve egzersiz yapmami istemisti.Ayda 1-1,5 kilo normal demisti.O gunden beri fazla yememeye,daha dikkatli olmaya calisiyorum.Bugun tartildim 2 haftadan sonra,neredeyse 2 kilo almisim.Kilo almayi kafama takmiyorum ama cok hizli aliyorum,ki ben normalde kilo alamiyorum hic.
Napim ben simdi,baya yariyo demek ki yediklerim :18:
Kizlar yuzum ve boynum isilik gibi minik sivilcelerle doldu cok mutsuzum sizdede var mi cildiye dr.una mi gitsem(
Kizlar iyi aksamlar ben de mayis snnesi olacagim ins forumunuzu yeni gordum ve dayanismaniz cok hosuma gitti keske daha once kesfetseymisim burayi bu arada benim dogum tarihim 14 mayis ins
Kız bebekler annenin güzelliğini alışrmış o yüzden cildi bozulana kızın olacak derler benim kızım olacak normalde çıkan sivilcelerim bile çıkmıyor anası gibi çirkin mi olcak ne
Ya arkadaslar tek sorumuz kilo olsun ya , testlerde problem yoksa bebis saglikliysa hersey yolundaysa yemisim kilosunubiz ki cocuk dogurcaz kilo vermek neymis her turlu hallederiz onu da , bu guzel gunleri boyle kiloyu falan kafana takarak gecirme bence , millet bebis ister o onun derdinde biz kilo derdindeyiz bi ara bende taktim ama sonra sacma oldugunu anladim hersey yolunda sukur verilir kilolar
yediklerine bişey yapamıyosan spor yapsan yürüyüş mesela.toplamda kaç kilo aldın?birde önceki kilon neydi :) çok oldu ama boy kilo orantın nedir o çok önemli
ayy bendede olmuştu acayip kaşınıp acıyordu(
Ya arkadaslar tek sorumuz kilo olsun ya , testlerde problem yoksa bebis saglikliysa hersey yolundaysa yemisim kilosunubiz ki cocuk dogurcaz kilo vermek neymis her turlu hallederiz onu da , bu guzel gunleri boyle kiloyu falan kafana takarak gecirme bence , millet bebis ister o onun derdinde biz kilo derdindeyiz bi ara bende taktim ama sonra sacma oldugunu anladim hersey yolunda sukur verilir kilolar
kızlarrr yaaa oğluşuma bu haftasonu bebek bakım ürünlerini alcaz ama hala kararszm szce sebamed mi chicco mu? yada başka önerilernzde varsa alablrm.))
Benimki beni perisan etti koca bir gobek sivilce dolu bir boyun yuruyus penguven tipibide babaya duskun oluyor kizlar arami acicak kocamla sıpa onden beni cirkinlestiriyo rakibi kalmasin die gelsin de ben toparlanirim gene allahin izniyle
ya canım öyle tabi kilo bebek ve sen saglıklı oldukça hiç önemli degil amaaa işin bide aması var ki eger kilo indeksin çok yüksek çıkarsa riskli görülüp sezeryana alınma ihtimali doguyor.tamam oda bebegine kavuşmanın alternatif yolu saglıcakla kucagına almak herşeyden önemli elbette.normal bir yol varken bi ameliyat geçirmeyehiç gerekyok eger kilo sebebiyet verecekse kiloya dur demek en iyisi
51.100 idim hamile olmadan once.Hamile kaldiktan sonra cok kustugum icin neredeyse 48 e dusmustum.Ilk 3-3 bucuk ay bu kilodaydim,ondan sonra artmaya basladi.Suan 60.400 olmusum,boyum da 1.62.
amann daha azmış kilon :))))
Canim inan sonuna kadar haklisin,ben de oyle dusunuyorum.Benim derdim,kontrole gidince kadin bakacak gene kiloma ve bi suru laf soyleyecekNapim yani,ac mi kalayim.Kilo benim kilom ! Aliyosam aliyorum yani
canım bız bebek kurabıyesı yapıcaz ınsalah malzemelerımı aldım paar gunu yapıcaz ıns pazartesı fotolarım bebıs erken fln gelır allah korusun hazırda tutmak lazım:)
bende kendim şeker yapayım dediydim ama daha gitmedim;eyüpte bir yer piyasadan çok uygunageliyor nette fiyatları ora yaptırcam heraldenasıl muhafaza edeceksin kurabiyeleri. bayatlıyormuş diye duymuştum.
bende biberon şeker yapıcam biraz klasik ama yanında birde lavanta torbası yapıcam çok şeker tulum ve biberon şeklinde keseler buldum. içine lavanta koyucam keseyle inşallah
3 ay durabılıyormus dıye duymustum .daha sonra yapabılecegımı sanmıyorum bugun bı caraıya ındım sırtlarım agıryor sımdı yaptım yaptım sonra asla yapamaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?