2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende de oluyor canım ama benim bünyem alerjik. bazen yediklerim dokunabiliyor. normalde sıcaklarda çok olurdu kışın geçerdi bu kış geçmediler ama hamilelikten diye düşündüm bende.

benimde sırtımda çok oldu.ergenken böle sivilcelenmedim yahu..tonikve gül suyu sürünce iyi geldi bana yüzümdede yeni yenibir kaç var.bende yüzde sivilceden ziyade biri iyileşmeden diğeri çıkan uçuk var dudağımda.zaten bağışıklığım zayıfolduğu için normaldede çabuk çıkardı da bu aralar bu kadar vitamine hala neyine çıkıyosa bende anlamıyom...ama ara sıra ateşl oe baş ağrısı oluyor.ondanda olabilir.

Gel de kadina soyle bunu =)

kasım aralık arası 5 kilo birden aldım doktor kızdı bidakine böyle olursa diyetisyen dedi.normal doğumun böyle giderse tehlikeye girer dedi. (önceden nasıl yiyorsam aynı yiyordum kendimce ama tatlıyla çerez faslı baya oldu.:))bende çok kilo alan biri değildim.taktım.proteyin ağırlıklı beslendim.süt yumurta,esmer ekmek bazen ekmek yemediğim oldu.akşamyemekten sonra sadece meyve yedim.falan 2.5 kilo verdim.ama dr kilo verme taraftarı değilim abartmadan yemeli dedi.kontrollü olmalı falan..ben yaklaşık 3 aydır 62-62.5 kg arası geziyorum.yürüyüş yapıyorum. dr takdiri aldım.bebişim gelişimide normal diyor.bakalım haftaya dr randevum var.tartıya çıkcaz yine 63 çıkarım diye düşünüyom ama hayırlısı...zaten eşimden söz aldım.dr sonra doğru tatlıcıya ihihi :))
ya zaten ne oluyosa tatlıdan oluyo bide çerez.. üfff bak aklıma geldi.:)

Kizlar yuzum ve boynum isilik gibi minik sivilcelerle doldu cok mutsuzum sizdede var mi cildiye dr.una mi gitsem (
ayy benım bı ara alnımda cıkmıstı neysekı gectı umarım senınde gecer bıran once
bende dısarda yaptırıcaktım modellerı bıle hazırdı takii annem bu ıse heveslenene kadar denedık ve cok guzel oldu kalıplar cokpahalı saolsun arjkadasım hepsını odunc verdı seker hamuru alıcaz sadece bakalım nasıl olcak
ahh bu tetenoz aşısı ne menem bişey ya 2. doz daha da canımı yaktı kolum kaskatı resmen

gecmıs olsun cnmm ama gec degılmı ben 2.dozu 24. haftada yaptırmıstım

bu tetanozun 2.si nezamana kadar yapılmalı ben yaptırmadım.bir doz yapıldı.???

Ah canim,tatliyi biraktim,ne cikolata ne bisey.

karadenizde küçücük bir ilçede :) öncesi istanbul ve ben izmirliyim orda doğdum büyüdüm nerden nereye :)

bende izmirliyim canım ama evlenip başka şehre taşındım, annemler izmirde ama sürekli gider gelirim

fotografçı düşünmüyorum cnm, oda olarakta sadece yatak ve dolap alıcaz, çatlağımda yok çok şükür kakao yağı kullanıorum

Kizlar iyi aksamlar ben de mayis snnesi olacagim ins forumunuzu yeni gordum ve dayanismaniz cok hosuma gitti keske daha once kesfetseymisim burayi bu arada benim dogum tarihim 14 mayis ins

hoşgeldin cnm, hayırlısı olsun

gecmıs olsun cnmm ama gec degılmı ben 2.dozu 24. haftada yaptırmıstım

saol canım 22. haftada ilk dozum yapıldı en erken 4 hafta sonra gel demişlerdi 26. haftada gitmem gerekiyodu da vaktim olmadı 1 hafta gecikmeli gittim erken yapılamıyormuş ama bikaç günlük gecikme olunca yapılıyormuş doktorum da 22.-26. haftalarda yaptır demişti onun tavsiyesi ile yaptırdım

bu tetanozun 2.si nezamana kadar yapılmalı ben yaptırmadım.bir doz yapıldı.???

en erken 4 hafta sonra yapılmalıymış iki aşı arasında 3 hafta olunca yapmıyolar ama gecikmeli olunca vuruluyor ben 5 hafta arayla vurdurdum aşı kartı verilmedimi sana orda geleceğin tarih yazar

her doktor farklı bısey soyluyoo benımkıde 20 ıle 24 demıstı ama erken gec pek farketmyıor sanırım

cnm ne zamna yapılmalı konusunda bılgım yok ama doktorum ılk asıyı 20. hafta 2. asıyı 24. hafta yaptırmamı ıstemıstı

çıkamadım.ben özele gidiyorum. sağlık ocağıda beni aramadı hiç ilk tetanozumda dr aramaları lazım demişti sorduk.düzeltiler güyahatta yetkili şikayet etmem gerektiğini söyledi.aşımıda gittim kendim yaptırdım.bak belki süresi geçcek aramadılar.aşı kartımda yok çok kızdım şimdi.

her doktor farklı bısey soyluyoo benımkıde 20 ıle 24 demıstı ama erken gec pek farketmyıor sanırım

evet hepsi başka başka söylüyor maksat erken bebek ölümlerinin önlenmesi çok farketmiyor tarihler anladığım kadarı ile bu arada çok az kaldı sizlere heyecan nasıl

bende özele gidiyorum ama sağlık ocağına da kaydım yapıldı hatta kendi doktorum benden yeniden kan idrar tahlili istemedi ama sağlık ocağı her ihtimale karşı testlerimi yeniletti kan değerlerime ve idrarımda iltihaplanma varmı yokmu baktı çok ilgileniyorlar ben çok memnunum üstelik ebe benim yetkilim aklıma ne geliyosa soruyorum

kızlarrr yaaa oğluşuma bu haftasonu bebek bakım ürünlerini alcaz ama hala kararszm szce sebamed mi chicco mu? yada başka önerilernzde varsa alablrm.))

uslak mendılde kampanyalardan baby me aldım sadece pamuk su var
unıbabyde aynı ıcerıkte pısık kremınde ıse unı baby tek gecerı nen yuksek cınko oranı ve parapen ıcermemesıyle
yenıdogan sampuanıda unı baby gerısı ıcın daha karar vermedım arastırıp alıcam ...

bugun erkenden doktora gıttım kan ıdrar tahlılı oldum persembe kadındogum uzmanına gıdıcem gosterırım
sonra arkadasa gıttım koy yumurtalarım gelmıs annesınden onları alıp eve doneyı mdedı mdurakta kotu oldum
tansıyon olcturdum hemen nabız tansıyon ıyı ama bırkac gundur bende kalp carpıntısı vardı bas donmelerı halsızlık
bebıs Allahtan sureklı tekmelıyor .. nıhayet park besık ve yatagı aldım umarım olculerı uyar netten sıparsı verdım
annem sagolsun hedıyesı ustumden buyuk yuk kalktı yavas yavas bebıs ııcn eksıkler bıtıyor sonra kendıme artık :)
herkese hayırlı geceler bebıslerıyle guzel düşler

bu saatte kalktım oturdum uyku kaçtı.offf yarın da işe gitcem.dün sabah öyle bir kramp girdi ki bacağıma hala üstüne basamıyorum onun da acısı uyku hepten gitti.kızlar bu kramplar için hangi ilacı kullanıyorsunuz?benim randevuma 2 hafta var da...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…