- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.901
çok güldüm yaa :)))
bende de oluyor canım ama benim bünyem alerjik. bazen yediklerim dokunabiliyor. normalde sıcaklarda çok olurdu kışın geçerdi bu kış geçmediler ama hamilelikten diye düşündüm bende.
Gel de kadina soyle bunu =)
ayy benım bı ara alnımda cıkmıstı neysekı gectı umarım senınde gecer bıran onceKizlar yuzum ve boynum isilik gibi minik sivilcelerle doldu cok mutsuzum sizdede var mi cildiye dr.una mi gitsem(
bende dısarda yaptırıcaktım modellerı bıle hazırdı takii annem bu ıse heveslenene kadar denedık ve cok guzel oldu kalıplar cokpahalı saolsun arjkadasım hepsını odunc verdı seker hamuru alıcaz sadece bakalım nasıl olcakbende kendim şeker yapayım dediydim ama daha gitmedim;eyüpte bir yer piyasadan çok uygunageliyor nette fiyatları ora yaptırcam heralde
ben kurabiyenin evde yapılma olasığını yetenek işi gördüm ya..maşalllah:))
ahh bu tetenoz aşısı ne menem bişey ya 2. doz daha da canımı yaktı kolum kaskatı resmen
ayy benım bı ara alnımda cıkmıstı neysekı gectı umarım senınde gecer bıran once
bende dısarda yaptırıcaktım modellerı bıle hazırdı takii annem bu ıse heveslenene kadar denedık ve cok guzel oldu kalıplar cokpahalı saolsun arjkadasım hepsını odunc verdı seker hamuru alıcaz sadece bakalım nasıl olcak
gecmıs olsun cnmm ama gec degılmı ben 2.dozu 24. haftada yaptırmıstım
kasım aralık arası 5 kilo birden aldım doktor kızdı bidakine böyle olursa diyetisyen dedi.normal doğumun böyle giderse tehlikeye girer dedi. (önceden nasıl yiyorsam aynı yiyordum kendimce ama tatlıyla çerez faslı baya oldu.:))bende çok kilo alan biri değildim.taktım.proteyin ağırlıklı beslendim.süt yumurta,esmer ekmek bazen ekmek yemediğim oldu.akşamyemekten sonra sadece meyve yedim.falan 2.5 kilo verdim.ama dr kilo verme taraftarı değilim abartmadan yemeli dedi.kontrollü olmalı falan..ben yaklaşık 3 aydır 62-62.5 kg arası geziyorum.yürüyüş yapıyorum. dr takdiri aldım.bebişim gelişimide normal diyor.bakalım haftaya dr randevum var.tartıya çıkcaz yine 63 çıkarım diye düşünüyom ama hayırlısı...zaten eşimden söz aldım.dr sonra doğru tatlıcıya ihihi :))
ya zaten ne oluyosa tatlıdan oluyo bide çerez.. üfff bak aklıma geldi.:)
bu tetanozun 2.si nezamana kadar yapılmalı ben yaptırmadım.bir doz yapıldı.???
karadenizde küçücük bir ilçede :) öncesi istanbul ve ben izmirliyim orda doğdum büyüdüm nerden nereye :)
Şimdiiii, mesela doğum fotoğrafçısı tutacak mısınız? Düşünüyorsanız aklınızdaki isimler kimdir?
Ben çok araştırdım, favorileri buldum (en iyileri) fiyat falan da konuştum hepsiyle; sadece 7. ayım falan bitsin inşallah benim hastanede sezeryana fotoğrafçı alınmıyormuş son 1 yıldır, inşallah normal doğum kesinleşirse anlaşırım hemen
Bu konuda düşünceleriniz nedir?
Ayrıca bebek odası arayışlarım da sürüyor, oda takımına çok para vermek istemiyorum.. Harika birkaç ürün buldum isteyenler ile paylaşabilirim.
Bebek arabası henüz almamış olanlara da acizane tavsiyem, bence puset çok önemli.. Hele bizler için ciddi önemli, yaz bebekleri bizimkiler
Bol bol gezicez inşallah.. Ben seçimimi concord neo full setten yana kullandım çok da içime sindi, pusetin devrilme riski yok (3 tekerlekli modeller de maxi cosi ve quinny dahil en büyük problem devrilmesi), boya-kumaş vs özellikleri falan iyi.. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Henüz çok şükür çatlağım yok mustela kullanıyorum krem olarak, öneri üzerine.. Sizlerde durum nedir?
Bu arada ben şu ana kadar 16-17 Kg aldım, 26+4 bugün.. Çok aldım:18::18::18: Ama bile bile lades..
Buna rağmen sonsuz şükür şeker, tansiyon falan yok..Ama ödemim çok diye doktorum tüm gün idrar toplama istedi; protein atımım yüksek çıktı; şimdi diyetisyen eşliğinde gidiyorum. 5 Mart'ta bir daha kontrolüm var dualarınızı beklerim; inşallah normal çıkar değerlerim. Bir tek bunda sorun çıktı ama ona da şükür diğer tüm değerler çok iyi
Ayyyy daha neleeer neleeer var yazacağım ama okurken sıkılırsınız bu bile çok uzun oldu ya napalım
Sevgiler..
Kizlar iyi aksamlar ben de mayis snnesi olacagim ins forumunuzu yeni gordum ve dayanismaniz cok hosuma gitti keske daha once kesfetseymisim burayi bu arada benim dogum tarihim 14 mayis ins
gecmıs olsun cnmm ama gec degılmı ben 2.dozu 24. haftada yaptırmıstım
bu tetanozun 2.si nezamana kadar yapılmalı ben yaptırmadım.bir doz yapıldı.???
cnm ne zamna yapılmalı konusunda bılgım yok ama doktorum ılk asıyı 20. hafta 2. asıyı 24. hafta yaptırmamı ıstemıstı
saol canım 22. haftada ilk dozum yapıldı en erken 4 hafta sonra gel demişlerdi 26. haftada gitmem gerekiyodu da vaktim olmadı 1 hafta gecikmeli gittim erken yapılamıyormuş ama bikaç günlük gecikme olunca yapılıyormuş doktorum da 22.-26. haftalarda yaptır demişti onun tavsiyesi ile yaptırdım
en erken 4 hafta sonra yapılmalıymış iki aşı arasında 3 hafta olunca yapmıyolar ama gecikmeli olunca vuruluyor ben 5 hafta arayla vurdurdum aşı kartı verilmedimi sana orda geleceğin tarih yazar
saol canım 22. haftada ilk dozum yapıldı en erken 4 hafta sonra gel demişlerdi 26. haftada gitmem gerekiyodu da vaktim olmadı 1 hafta gecikmeli gittim erken yapılamıyormuş ama bikaç günlük gecikme olunca yapılıyormuş doktorum da 22.-26. haftalarda yaptır demişti onun tavsiyesi ile yaptırdım
en erken 4 hafta sonra yapılmalıymış iki aşı arasında 3 hafta olunca yapmıyolar ama gecikmeli olunca vuruluyor ben 5 hafta arayla vurdurdum aşı kartı verilmedimi sana orda geleceğin tarih yazar
cnm ne zamna yapılmalı konusunda bılgım yok ama doktorum ılk asıyı 20. hafta 2. asıyı 24. hafta yaptırmamı ıstemıstı
her doktor farklı bısey soyluyoo benımkıde 20 ıle 24 demıstı ama erken gec pek farketmyıor sanırım
çıkamadım.ben özele gidiyorum. sağlık ocağıda beni aramadı hiç ilk tetanozumda dr aramaları lazım demişti sorduk.düzeltiler güyahatta yetkili şikayet etmem gerektiğini söyledi.aşımıda gittim kendim yaptırdım.bak belki süresi geçcek aramadılar.aşı kartımda yok çok kızdım şimdi.
merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bende mayıs annesiyim 27 mayısda doğum yapcam aranıza katılmak iatiyorum bende
kızlarrr yaaa oğluşuma bu haftasonu bebek bakım ürünlerini alcaz ama hala kararszm szce sebamed mi chicco mu? yada başka önerilernzde varsa alablrm.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?