- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.921
uslak mendılde kampanyalardan baby me aldım sadece pamuk su var
unıbabyde aynı ıcerıkte pısık kremınde ıse unı baby tek gecerı nen yuksek cınko oranı ve parapen ıcermemesıyle
yenıdogan sampuanıda unı baby gerısı ıcın daha karar vermedım arastırıp alıcam ...
bugun erkenden doktora gıttım kan ıdrar tahlılı oldum persembe kadındogum uzmanına gıdıcem gosterırım
sonra arkadasa gıttım koy yumurtalarım gelmıs annesınden onları alıp eve doneyı mdedı mdurakta kotu oldum
tansıyon olcturdum hemen nabız tansıyon ıyı ama bırkac gundur bende kalp carpıntısı vardı bas donmelerı halsızlık
bebıs Allahtan sureklı tekmelıyor .. nıhayet park besık ve yatagı aldım umarım olculerı uyar netten sıparsı verdım
annem sagolsun hedıyesı ustumden buyuk yuk kalktı yavas yavas bebıs ııcn eksıkler bıtıyor sonra kendıme artık :)
herkese hayırlı geceler bebıslerıyle guzel düşler
kızlarrr yaaa oğluşuma bu haftasonu bebek bakım ürünlerini alcaz ama hala kararszm szce sebamed mi chicco mu? yada başka önerilernzde varsa alablrm.))
bu saatte kalktım oturdum uyku kaçtı.offf yarın da işe gitcem.dün sabah öyle bir kramp girdi ki bacağıma hala üstüne basamıyorum onun da acısı uyku hepten gitti.kızlar bu kramplar için hangi ilacı kullanıyorsunuz?benim randevuma 2 hafta var da...:44:
ben sebamed aldım tüm bakım ürünlerini, tavsiyelere göre en iyisi dediler.
kizlar bebegime bu mobilya yatagi alicam 5 yasina kadar kullaniliyormus,fiyati 400 tl civari sizce nasilEki Görüntüle 643090
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?