2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Gecmis olsun canim son aylar biraz zormus ama az kaldi az besiginizde hayirli olsun gule gule kullanin insallah gonlune gore olur

kızlarrr yaaa oğluşuma bu haftasonu bebek bakım ürünlerini alcaz ama hala kararszm szce sebamed mi chicco mu? yada başka önerilernzde varsa alablrm.))

ben sebamed aldım tüm bakım ürünlerini, tavsiyelere göre en iyisi dediler.

günaydın güzel anneler ve minik melekleri:)

inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim akşamdan beri belim çok ağrıyor. işyerinde allahtan oturuyorum. yoksa bu ağrı yok zorluyor beni.
kızımda akşamdan beri sessiz hiç tepişmiyor , işe gelip gitmek onuda yoruyor mu acaba

Günaydın arkadaşlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah, yarın kızımı görmeye gideceğim bakalım prensesim ne kadar büyümüş.

geçmiş olsun bana doktorum magnorm verdi magnezyum tablet günde 1 tane eritip içiyorum daha doğrusu kramp hissettiğim günler içiyorum , az kalmış doktora gitmene ona danışmadan bir ilaç alma canım

ben sebamed aldım tüm bakım ürünlerini, tavsiyelere göre en iyisi dediler.

internette bir siteden ben de bütün ürünlerini sebamed aldım ama pişik kremi kalmadığı için onu mustela aldım, pişik önleyici olarak geçiyor. hatta eşim önce ben bir kullanayım diye ısrar etmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…