- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.121
mustela nerenin malı acabaa??? bübchen alman malı canım biliyorum ve almanyada en çok tercih edilen ürünler diye biliyorum hatta teyzoşumdan:) onda da paraben yok sebamed de falan da ama chiccoyu bilmiyorum varmı yokmu
mustela nerenin malı acabaa??? bübchen alman malı canım biliyorum ve almanyada en çok tercih edilen ürünler diye biliyorum hatta teyzoşumdan:) onda da paraben yok sebamed de falan da ama chiccoyu bilmiyorum varmı yokmu
Fransız markası mustela.. ben pişik kremini aldım, diğerlerini sebamed aldım
ilk bebeğin dimi yani daha önce deneme şansın olmadı mustelayı
sao cnm :) bebek bakım ürünlerinde hangisini kullansak acaba, herkes sebamed diyor ama bübchen de alman teyzem almanyada kızlarında sürekli bundan kullanırdı ve çok rahat etti şimdi ikisi arasında kaldım sanki biraz:)
kızlar dünden beri karın ağrısı, mide bulantısı çekiyorum 3 gün rapor verdi doktor bu aralar salgın dedi aman dikkat edin.. evde istirahat ediyoruz.. doktor ödemin de var dedi, bacaklarıma bakıp durdular ben hiç bi değişiklik fark edemedim ama... idrar tahlili yaptır dedi sağlık ocağında.. tansiyonum da hep 10/5 çıkıyordu dün doktorda 12/8 çıktı şimdi ölçtüm 13/6 çıktıtuzlu da yemem hiç su da içiyorum bol bol niye yükseliyor acaba?
geçmiş olsun canım bol bol dinlen ama tansiyon sınırı kaç bilmiyorum onu sordun mu doktoruna çünkü yüksek tansiyon zararlı tansiyonun düşük olmasında problem yok 13 e 6 da çok yüksek değil gibi ama tam bilemiyorum 12 ye 8 ideal olan diye biliyorum
canım merhaba,
bende dün bübchen aldım tüm ürünlerini oğluşumun , hatta almanyadan getirttirirsen daha uygun, ben öyle yaptım.
burada 200 ml şampuan ortalama 20 tl iken , oradan 400 ml 4 euro 10 tl fln verdim.
bende siteden tavsiyelere göre karar verdim , mustela içinde çok iyi diyorlar fakat çok pahalı benim bütçeme.
banyo köpüğü , hassas ciltler için şampuan , nemlendirici süt , bebek yağı aldım , sabun almadım çok önerilmiyor diye.bide yıkamak için sünger kullanmıcam , iyi kurumadığında bakteri yapıyor, elimle köpürtürüm vücudunu ilk zamanlar.
(iş yerinde araştırmaya vaktim oluyorda , çok bilmişlik gibi algılanmasın )
sen bilirsin ama dediğim gibi almanyadan alırsan neredeyse yarı fiyatı ve büyük boyları :))
bu arada pişik kreminide özellikle sudokrem alıcam(motherecare mağazalarından bulabilirsin) , teyzemin kızı ikiz bebeklerine kullandı , çok memnun kaldı hatta haricen bile kullanılır okadar diyeyim yaraya sivilceye bile ii geliyo...
kızlar merhaba...bgn oğluşumu görmeye gttik çok şükür bzden de haberler gzl yalnz bgn dktorn az daha üstüne uçacaktım neymiş efendm bzm oglan uyuyomuş onu uyandrmak için gümgüm karnıma vurmasın mııı???ayyy dedm napıosunuz ben ki pimpirkli bi anneye.))) korkma deyip karnımı bu defada elleriyle iki taraftan tutup saga sola sallamasın mı.!!!! amannn doktor dedm bırak benm oğlan uyusun.)))tabi eşimde frsatta istifade hemen orada şikayetlenmeye başlamasın mıı!!! napcam bilemedm.)))
Allah hepimize bebişlerini sağlıklıca kavuştrsun inşallah.))))
sao cnm :) bebek bakım ürünlerinde hangisini kullansak acaba, herkes sebamed diyor ama bübchen de alman teyzem almanyada kızlarında sürekli bundan kullanırdı ve çok rahat etti şimdi ikisi arasında kaldım sanki biraz:)
kızlar dünden beri karın ağrısı, mide bulantısı çekiyorum 3 gün rapor verdi doktor bu aralar salgın dedi aman dikkat edin.. evde istirahat ediyoruz.. doktor ödemin de var dedi, bacaklarıma bakıp durdular ben hiç bi değişiklik fark edemedim ama... idrar tahlili yaptır dedi sağlık ocağında.. tansiyonum da hep 10/5 çıkıyordu dün doktorda 12/8 çıktı şimdi ölçtüm 13/6 çıktıtuzlu da yemem hiç su da içiyorum bol bol niye yükseliyor acaba?
selam kızlar nasılsınız bakın ben oğluşuma ciciler yaptımm ilk defa örgü yaptım nasıl olmuşşş :)Eki Görüntüle 644477
sağolasın tatlım İNŞALLAH :)ellerine sağlık annesi çok tatlı olmuşlar güle güle kullansın paşazade.
benimki erkek ilk bebeğimkız ikinci kızım olacak ilki 6 yaşında
senin
canım pişik kremi için mustela alıcam kesinlikle arkadaşlarımdan kim kullandıysa çok memnun kaldılar diğerlerine bende karar veremedim ama büyük ihtimal sebamed olucak tercihim bazı ürünlerini bende kullanıyorum çok memnunum
bu arada eczanemizde.com da %40 indirim var sebamed ürünlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?