2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
mustela nerenin malı acabaa??? bübchen alman malı canım biliyorum ve almanyada en çok tercih edilen ürünler diye biliyorum hatta teyzoşumdan:) onda da paraben yok sebamed de falan da ama chiccoyu bilmiyorum varmı yokmu

Fransız markası mustela.. ben pişik kremini aldım, diğerlerini sebamed aldım

mustela nerenin malı acabaa??? bübchen alman malı canım biliyorum ve almanyada en çok tercih edilen ürünler diye biliyorum hatta teyzoşumdan:) onda da paraben yok sebamed de falan da ama chiccoyu bilmiyorum varmı yokmu

valla onuda buradan öğrendim fransanın ünlü bi markasıymış...tabi öneri bzden terch senden canım.))

kızlar dünden beri karın ağrısı, mide bulantısı çekiyorum 3 gün rapor verdi doktor bu aralar salgın dedi aman dikkat edin.. evde istirahat ediyoruz.. doktor ödemin de var dedi, bacaklarıma bakıp durdular ben hiç bi değişiklik fark edemedim ama... idrar tahlili yaptır dedi sağlık ocağında.. tansiyonum da hep 10/5 çıkıyordu dün doktorda 12/8 çıktı şimdi ölçtüm 13/6 çıktı tuzlu da yemem hiç su da içiyorum bol bol niye yükseliyor acaba?

sanırım bebek için hediyeliği buldum bide çikolata yada lokum alayım diyorum güzel bişey tamam işte :)
sizde fikir verin sizce güzel mi
anahtarlık bebek şekeri , Karışık renklerde geliyomuş Simli tül ve badem şekeri ile hazırlanmış.İsteğe göre lavanta ile hazırlanabilirmiş

canım merhaba,
bende dün bübchen aldım tüm ürünlerini oğluşumun , hatta almanyadan getirttirirsen daha uygun, ben öyle yaptım.
burada 200 ml şampuan ortalama 20 tl iken , oradan 400 ml 4 euro 10 tl fln verdim.
bende siteden tavsiyelere göre karar verdim , mustela içinde çok iyi diyorlar fakat çok pahalı benim bütçeme.
banyo köpüğü , hassas ciltler için şampuan , nemlendirici süt , bebek yağı aldım , sabun almadım çok önerilmiyor diye.bide yıkamak için sünger kullanmıcam , iyi kurumadığında bakteri yapıyor, elimle köpürtürüm vücudunu ilk zamanlar.
(iş yerinde araştırmaya vaktim oluyorda , çok bilmişlik gibi algılanmasın )
sen bilirsin ama dediğim gibi almanyadan alırsan neredeyse yarı fiyatı ve büyük boyları :))

bu arada pişik kreminide özellikle sudokrem alıcam(motherecare mağazalarından bulabilirsin) , teyzemin kızı ikiz bebeklerine kullandı , çok memnun kaldı hatta haricen bile kullanılır okadar diyeyim yaraya sivilceye bile ii geliyo...

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım bol bol dinlen ama tansiyon sınırı kaç bilmiyorum onu sordun mu doktoruna çünkü yüksek tansiyon zararlı tansiyonun düşük olmasında problem yok 13 e 6 da çok yüksek değil gibi ama tam bilemiyorum 12 ye 8 ideal olan diye biliyorum

12/8 de 13/6 e normal sınır olarak kabul ediliyor ama benim gebelik boyunca tansiyonum hep 10/5 yani düşüktü öyle olunca bu yüksek gibi gözüküyor... umarım yükselmez sürekli takip edeceğim..

süpersinn ooowww fiyat farkı da oldukça varmış doğrusu teyzoşumdan isterimm yollar herhalde niye çok bilmişlik olsun cnm ne güzel araştırıyorsun bilgi toplayıp paylaşıyorsun bundan daha güzel ne olabilir kiiiii

değerlendirmelerini göz önüne alıcam tuubacımmm getirtebilirsem almanyadan getirticem çok saol önerilerin için cnm

Ay onu banada yapmıştı dr ama baya oldu yapalı baya korktum amanın napıyosunuz dedim poposunu dönmüş şeklini değiştirsin diye yapıyormuş dedim gerek yok bu seferlik popoyla idare ederim benYani ben onun poposunu yerim kuzum sallanırmı ben korka korka seviyorum karnımı bile tabiki bu kadar pimpirikli olmak iyi değil ama napıyım bu 5. gebeliğim ve Allah nasip ederse ilk defa kucağıma alabileceğim napıyim

selam güzel anne adayları :) uzun zamandır giremiyorum yaa ösledim sizi çok... bebişlere alışverişler yaptınız mı neler aldınız? fotoğrafları paylaştınız mı(hangi sayfada) yada paylaşın bende bakiyim:) ben daha bişi alamadım.. arabamıza vurdular 20 gündür sanayiden çıkamadı bende alışverişe gidemedim

Canım ben bubchenin pişik önleyici kremini aldım ama arkadaşım kullanmış hiç menmun kalmamış aldığıma pişman oldum ama her bebekte aynı değilki birine yarar birine yaramaz ben zaten evde olduğum zamanlar zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum en güzeli oymuş biz zeytinyağını kendimiz yaptığımız için tamamende doğal ama dışarı çıktığımızda falan yine aldığım kremi kullanırım heralde

canım stresten de çıkıyor sakın olmaya çalış birşey takmamaya çalış aklına... normale döner...

canım pişik kremi için mustela alıcam kesinlikle arkadaşlarımdan kim kullandıysa çok memnun kaldılar diğerlerine bende karar veremedim ama büyük ihtimal sebamed olucak tercihim bazı ürünlerini bende kullanıyorum çok memnunum

bu arada eczanemizde.com da %40 indirim var sebamed ürünlerinde

Son düzenleme:

Bende bugun uruleri mustelaalicam kiz kardesim kullaniyo memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…