2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
alınacak tek büyük eksiğimiz park yatak kaldı yok karar veremiyorum ne alsam diye alan varmı aranızda? ayrıca içine yatak olarak ne aldınız? visko? yün? pamuk? sünger? offf yok karar veremiyorum:18:

gözün aydın canım bir prensesin olacak ne güzel allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

öyle canım ya sagol şükürler olsun eli ayagı düzgün saglıklı bi prensden sonra bide prensesim oolucakmış onunda eli ayagı düzgün saglıgı yerinde olsunda başka bişey istemem

alınacak tek büyük eksiğimiz park yatak kaldı yok karar veremiyorum ne alsam diye alan varmı aranızda? ayrıca içine yatak olarak ne aldınız? visko? yün? pamuk? sünger? offf yok karar veremiyorum:18:

Benimde park yatak ve bebek arabası eksik şu anda ama karar veremiyorum ikisinede geri kalan önemli ihtiyaçlarını aldım hep bakalım daha önümüzde vakit var hergün bakıyorum elbet bir karar vericem inşallah

geçmişte çok geriye gidip baktım ama bulamadım bi türlü gözümdenmi kaçtı neyi varmış minik bebegin

Benimde park yatak ve bebek arabası eksik şu anda ama karar veremiyorum ikisinede geri kalan önemli ihtiyaçlarını aldım hep bakalım daha önümüzde vakit var hergün bakıyorum elbet bir karar vericem inşallah

ölçü olarak 70x120 arıyorum bikaç markada var bu ölçüler (kraft,pierre cardin gibi) onlar da içime sinmedi sanki graconun parkları hoşuma gidiyor ama küçükler

Dualarımız senınle ve hepımıze canım rabbım hayırlı sağlıklı doğumlar nasıp etsın notlar muhteşem elllerine saglık cogunu bılmeme rağmen çok ıyı oldu saol

4 tanesini dusuk mu yaptin canim anlamadim ????

ben de bugün annemle alışverişteydim

chicco step up yenideğan biberon
chicco şampuan 500 ml
chicco göğüs pedi 60 lı
chicco tırnak makası
chicco ikile kauçuk emzik
cihicco ıslak mendil
bebedor burun aparatı
bebedor banyo süngeri
bebedor tarak seti
wee baby mini biberon + suluk 120 ml
wee baby kulak temizliyicisi
radel yasemin kokulu hastanede kolanya kendim için
lansinoh göğüs ucu kremi
laroche posay baby duş yağı
sudo krem pişik ve vucut için
bir pijama takımı
5 iç çamaşırı alt ve bir atlet

hastane çantamı hazırlıcam artık

bunların hepsini tavisiye üzerine aldım sabun ve bebek yağı pek kullanılmıyormuş onları almadım onun yerine eczacı laroche posayın duş yağını önerdi duşta kullnılıyormuş cilde nemlediriyormuş. fikir olsun diye yazdım bunları benim depentin kilodunu ve bebek için prima bez alıcam dalinin detarjanlarından, termometre alıcam siz neler aldınız ?eksiğim varmı arkdaşlar ?

Son düzenleme:
Kizlar ben hic bisey almandim sampuan crème falan hastaneden vermiyolar bizim her seyini ben sadece elbiselerimizi goturcem Tmm verdiklerini 1 2 hafta yeter bitince alirim havâlar guzel olcak kizimla giderim yuruyus yapmis olurum Hemde....

nasılsınız bakalım anneler bizde kızımla babamızın işten gelmesini bekliyoruz. buarada kızımın çok şükür herşeyini tamamladım biberon emzik ıvırzıvırları. çantada büyük normal çantalardan aldım bebek çantaları pek hoşuma gitmiyor. bir eksiğim kaldı kızımın uyku seti :44: nevresim mi alsam uyku setimi karasızım :44: pzt kısmetse gecelik sabahlık iççamaşırı almaya eminönüne gidicem sonra çantamı hazırlayıp kızımı beklicem

bugun doktora gıttım ama maelsef devlet hastanesı ılgı sıfır bıdaha töbe...
ne dogru durust bı bılgı alabıldım ne yavrumu gosterdı ...
sonrası medıcanaya gıttım dogum yapıcagım hastaneyı goreyım dedım malesef
kotu bır ebeye denk geldım hastaneyı odayı ebeyı hıc begenmedım
doktorumla konusup baska hastane alternatıfı ıstıcem ama pek sanmıyorum baska secenek sunucagını

mesajıda yanlıslıkla bebıs hazırlıkları topıgıne yazmısım kafa okadar dagılmıskı guleyımmı aglıyımmı bılemedım :)

canım johnson's baby nin neredeyse tüm ürünlerinde paraben var ayrıca bebe şampuanında bir sürü katkı maddesi var alırken inceledim hiç bir ürünü o marka almadım ben

ebeme bunu sordurdum bıze bu markanın numunelerını vermıstı
yenıdogan olanlarını alın dıgerlerını almayın demıstı
baska markalarada baktım hatta unı baby bıle yenıdogan olmayınca ıcerık fazla oluyo
ama yenı dogan alınca paraben ıcermez yazıyor bırd enıveada gördum sampuna ve dus jelı bı arada parapen ıcermıyor
alıcak arkadaslara bılgı olsun

Sagol bilgi icin canim.O zaman Johnsons in yenidogan urunlerine bakayim iyice,hem fiyatlari cok uygun.
Ya bu arada kuzum eskisi gibi hareket etmiyo,hep saymaya,gozlemlemeye calisiyorum onu.Rabbime emanet artik.

Sagol bilgi icin canim.O zaman Johnsons in yenidogan urunlerine bakayim iyice,hem fiyatlari cok uygun.
Ya bu arada kuzum eskisi gibi hareket etmiyo,hep saymaya,gozlemlemeye calisiyorum onu.Rabbime emanet artik.

canım basa urun derken o markanın baska urunlerını amayın dedı onu detaylı belırtıyımde:)
bazen bebısler az hareket edıyo anne dınlenmedıyse streslıyse ama dıkkat et canım hareketlerde azalma hıssedıyorsan
kalp atısını dınleme ıcın saglık ocagına gıt ıstersen gercı suda var buyudukce bebısler rahat hareket edemıcek
bu yuzden hareket az ama vurdumu kuvvetlı vurucaklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…