- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.141
Bende bugun uruleri mustelaalicam kiz kardesim kullaniyo memnun
gözün aydın canım bir prensesin olacak ne güzel allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Kizlar,Johnson`s Baby urunleri hakkinda ne dusunuyosunuz ya da biseyler duydunuz mu ?
canım çok geçmiş olsun tahmin bile edemiyorum üzüntünü ama allahın izniyle hiçbirşey olmaz merak etme allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin , allah kaldıramayacagımız dert vermez bu zamana kadar gelmişsiniz bak bir sorunda yok allaha şükür sıkıntı yapma
geçmişte çok geriye gidip baktım ama bulamadım bi türlü gözümdenmi kaçtıneyi varmış minik bebegin
Benimde park yatak ve bebek arabası eksik şu anda ama karar veremiyorum ikisinede geri kalan önemli ihtiyaçlarını aldım hep bakalım daha önümüzde vakit var hergün bakıyorum elbet bir karar vericem inşallah
umarım notlar yararlı olur kızlar ebemız halıme guluyordu esımde sagolsun beraber not aldık
dun notları yazarken bana okuyup unuttuklarımı bıle hatırlattı :) yakında kendısıde dogum uzmanı cıkar
bugun doktora gıdıcem kızlar devlet hastanesınde dua edın nolur ıyı bırı olsun ılgılensın :)
bebısım nasıl cok merak edıyorum kendı doktoruma artık martta gıdıcem
umarım guzel haberlerle gelırım :)
Ay onu banada yapmıştı dr ama baya oldu yapalı baya korktum amanın napıyosunuz dedim poposunu dönmüş şeklini değiştirsin diye yapıyormuş dedim gerek yok bu seferlik popoyla idare ederim benYani ben onun poposunu yerim kuzum sallanırmı ben korka korka seviyorum karnımı bile tabiki bu kadar pimpirikli olmak iyi değil ama napıyım bu 5. gebeliğim ve Allah nasip ederse ilk defa kucağıma alabileceğim napıyim
selam kızlar nasılsınız bakın ben oğluşuma ciciler yaptımm ilk defa örgü yaptım nasıl olmuşşş :)Eki Görüntüle 644477
canım johnson's baby nin neredeyse tüm ürünlerinde paraben var ayrıca bebe şampuanında bir sürü katkı maddesi var alırken inceledim hiç bir ürünü o marka almadım ben
ebeme bunu sordurdum bıze bu markanın numunelerını vermıstı
yenıdogan olanlarını alın dıgerlerını almayın demıstı
baska markalarada baktım hatta unı baby bıle yenıdogan olmayınca ıcerık fazla oluyo
ama yenı dogan alınca paraben ıcermez yazıyor bırd enıveada gördum sampuna ve dus jelı bı arada parapen ıcermıyor
alıcak arkadaslara bılgı olsun
Sagol bilgi icin canim.O zaman Johnsons in yenidogan urunlerine bakayim iyice,hem fiyatlari cok uygun.
Ya bu arada kuzum eskisi gibi hareket etmiyo,hep saymaya,gozlemlemeye calisiyorum onu.Rabbime emanet artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?