2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın hayırlı cumalar herkese

Rabbim cümlemizin günahlarını affetsin
Efendizmiz'in(s.a.v) şefaatine nail olan kullarından eylesin
Sağlıklı sıhhatli bebeklerimiiz kucağımıza almayı nasip etsin
Onların hayırlı evlat olmalarını nasip etsin,
Ailemize, eşlerimizin ailelerine, doğacak çocuklarımıza ve bizlere hayırlı uzun ömürler nasip etsin,
O'nun yolunda bir kul olmayı bizlere nasip etsin inşallah
Kaldıramayacağımız yüklerle bizleri imtihan etmesin
Kolay doğumlar nasip etsin
Evimizin mutluluk, huzur ve bereketini daim kılsın
Dualarımızı kabul buyursun inşallah
AMİN AMİN AMİN...

günaydın annecikler ve kuzularıııııııııııııııııııı herkesler iyidir umarız. bir haftayı daha devirdik. hem izinlere hem bebişlere biraz daha yaklaştık yuppiiiiiiiiiii

biz güne erken başladık 5 te bir açtık gözleri o açış, bir daha uyuyamadık, oğlum içerde tepiş tepiş oluyor sabaha karşı sanırım beni hiç uyutmayacak. 2 gündür rahatsızlığımdan mı yoksa bebeğim mi büyüdü anlamıyorum ama sanki beni yerimden oynatıyor gibi tekme atıyor, kalçam yerinden oynuyor otururken falan... hayır ufak tefek bir şey de değilim ki nasıl beceriyor o kadar sert vurmayı anlamadım, sanırım baya bir büyüdü deprem oluyormuş gibi hissediyorum ayrıca Antalya-kaş tayız biz ve hava burada çok güzel... inşallah iyileşince bebeciğimle bol bol yürüyüş yapcaz deniz kenarında :) sizleri de bekleriz...

gunaydin kizlar,bebek bakim urunu olarak ben sebamed serisini aldim yagini da aldim yaglarim artik pehlivan gibi

ccanım ilk aylarda bebek yağı önermiyor sanırım uzmanlar özellikle erkek bebeklerde meme yapıyormuş, haberin olsun ben biraz büyüdükten sonra yağlayacağım minik erkeğimi...

herkese günaydın

ccanım ilk aylarda bebek yağı önermiyor sanırım uzmanlar özellikle erkek bebeklerde meme yapıyormuş, haberin olsun ben biraz büyüdükten sonra yağlayacağım minik erkeğimi...

geçen hafta gebelik eğitimine gittim yenidoğan bebek hemşiresine aynısını sordum
sizde bebeğiniz doğduğunda bebek yağına ne kadar çok ihtiyacı olduğunu anlayacaksınız dedi.
cildi pötür pötür olacak dedi.

günaydın kızlarr uykusuz geçen gecem nedeniyle suratım asıktı ama şu aşada 33 haftayı gördüm ya alahhhhhhh ne sıkıntı ne stres sadece heyecan ve mutluluk doldu içime kızımla kavuşmamıza azkaldı

biz de evde bulunduralım napalım :)

haklısın o zaman bebişlerimiz belirleyecek hangisinin totoşlarına uygun olduğunu:)

hemen bakıyorum cnm pişik kremini çokça duyuyorum mustelayı bende ondan alayım o zaman diğerlerini de sebamed olabilir

sen hepimizden önce alacaksın meleğini kucağına sanırım çok şanslısın arkadaşım ilk senden haber alıcaz galibaaaa

kızlar bu arada ocak topiğine biraz bakındım da desitin ismindeki pişik kremini öneriyorlar biliyor musunuz... he birde

""""""""" Saron kullanıcısından alıntı

hamliyken düşündüğüm ve bildiğim herşeyi sildim unuttum şimdi yeniden öğreniyorum bu işi.. sallamam diyodum salladım (yanlara değil ama dikine kafası sallanmıcak şekilde), emzirirken uyumam diyodum öff rüya bile görüyürum Allah korusun kuzucuğumu, emzik vermem diyodum şimdi alışsa keşke diye gözünün içine bakıyorum..
emzik konusunda okuduğum ve doktorlardan dinlediğim kadarıyla emzik çok kötü bişey değil çok uzun yıllar kullanmadıktan sonra çene yapısını bozmasın diye tabi.. bebeklerin kendini rahat hissetmesi için elini bile emmesine izin verin diye okudum bi kitapta. o sebepten emme içgüdüsünü tatmin etmek için sürekli benim kız gibi meme emip veya mama yiyip obez olacagına emzik kullansın daha iyi.

ferdaerd kullanıcısından alıntı

Sallamam alışmasın derdim, şu an bebişim ayağımda uyuyor. Emzik vermem alışmasın derdim, emzikle şak diye uyuyor, hem hırsından göğsümü emip sütü de iyice boşaltmamış oluyor. Telefonu aynı odada bile tutmam derdim, bu msjı telden yazıyorum:) Hamileler, unutun bildiğiniz her şeyi unutun! """""""

gördüğünüz gibi kızlar tecrübe konuşuyor:)) acı gerçekler sanırım:)

ben sebamed ürünlerini aldım eczanemizde.com sitesinden. Çok uyguna geldi. tek şüphem son kullanma tarhileriydi ama bir tanesi 2014 geri kalan hepsi 2015 son kullanma tarihliydi. kesinlikle tavsiye ederim bu siteyi sebamed almak isteyenlere.

ben pişik önleyici krem aldım sebamed ten ama pişik kremi için herkes birşey söylüyor. birinin bebeğine iyi gelen diğerinin bebeğine iyi gelmemiş. kafam o yüzden çok karıştığı için şu an almayacağım. Hatta bir arkadaşımın çocuğuna hiçbir şey iyi gelmemiş travazon kullanmış o iyi gelmiş. İnşallah hiçbirimizin bebeğinde pişik olmazda krem kullanmamıza gerek kalmaz.

alınacak tek büyük eksiğimiz park yatak kaldı yok karar veremiyorum ne alsam diye alan varmı aranızda? ayrıca içine yatak olarak ne aldınız? visko? yün? pamuk? sünger? offf yok karar veremiyorum:18:

ben kraft calipso modelini aldım. içine de nereye sorduysam tüm mağazalar visko yatak önerdi. o sebeple visko yatak aldım.

günaydınlaaar herkese hayırlı cumalar,

kızlar sizlere soruyorum, pijama gecelik takımlarınızı kısa kollumu uzun kollumu terch ediyorsunuz ben kayseride oturuorum ve kararsızım açıkçası ama gönlüm kısa kolludan yana, siz neler aldınız

Günaydın arkadaşlar dün kızımı gördüm maşallah büyümüş bebişim 1163 gr ağırlığında ,pozisyonu değişmemiş,başaşağı duruyor doktor günde en az yarım saat yürüyüş önerdi. Bir de bebek hareketlerini takip etmeme gerektiğini söyledi. Öyle her hareketini sayma bu dönemde çok hareket eder sana kafayı yedirtir, 24 saatte 8-10 defa hareket etmesi yeterli dedi.Doğum koçumla görüştük 15 günde hiç kg almamışım böyle devam et dedi. Böyle giderse bu kadın bana 5 kg ile hamileliği bitirtecek.

benim bi arkadasım almanyadan getirtti internetten bi siteden.36 tl mi neymiş sanırım 2 tane..ve çok memnunlardı.
adını öğreniyim de onu söyliyim size...

tesettürlü olduğum için uzun kollu tercih ediyorum ben ama doğumdan sonra üşüme geliyor diyorlar birini uzun birini kısa kollu almakta fayda var

Arkadaşlar her bebeğin teni farklı oluyor başkası şunu kullanmış, bunu kullanmış çok kafaya takmayın.Bebekler herşeyi kendileri belirliyor. Mesela benim oğlumda pişik sorununu çok fazla yaşadık kaç tane kaliteli bez markası denedim olmadı, sonunda doktorumuz şu bildiğimiz klasik yöntemi pamuk bezi önerdi pişik geçinceye kadar ben bezleri yıkadım. Geçince denemek için çok ta kaliteli olduğu söylenmeyen baby starı denedim çok iyi geldi ama daha sonra baby star yapısını bozdu, ben de evy bay ile büyüttüm çocuğumu ve denemediğim marka pişik kremi kalmadı en sonunda bir tanıdığımız bana kantoron yağı ile yağlamamı tavsiye etti, onunla yağladım gerçekten bebeğimin teni yumuşacık oldu. Size tavsiyem ıslak mendil kullanmayın. Pamuk ve su , hatta ben kakasını yapınca poposunu bebek sabunuyla yıkayıp, kurulayıp ondan sonra yağlardım. İlerde siz de göreceksiniz onlar çok şaşırtacak sizi bildiklerinizi unutacaksınız, kesinlikle yapmam dediklerinizi yapacaksınız bebekler hayatı yeniden öğretiyor insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…