- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.161
gunaydin kizlar,bebek bakim urunu olarak ben sebamed serisini aldim yagini da aldim yaglarim artik pehlivan gibi
ccanım ilk aylarda bebek yağı önermiyor sanırım uzmanlar özellikle erkek bebeklerde meme yapıyormuş, haberin olsun ben biraz büyüdükten sonra yağlayacağım minik erkeğimi...
herkese günaydın
geçen hafta gebelik eğitimine gittim yenidoğan bebek hemşiresine aynısını sordum
sizde bebeğiniz doğduğunda bebek yağına ne kadar çok ihtiyacı olduğunu anlayacaksınız dedi.
cildi pötür pötür olacak dedi.
Canım ben bubchenin pişik önleyici kremini aldım ama arkadaşım kullanmış hiç menmun kalmamış aldığıma pişman oldum ama her bebekte aynı değilki birine yarar birine yaramaz ben zaten evde olduğum zamanlar zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum en güzeli oymuş biz zeytinyağını kendimiz yaptığımız için tamamende doğal ama dışarı çıktığımızda falan yine aldığım kremi kullanırım heralde
canım pişik kremi için mustela alıcam kesinlikle arkadaşlarımdan kim kullandıysa çok memnun kaldılar diğerlerine bende karar veremedim ama büyük ihtimal sebamed olucak tercihim bazı ürünlerini bende kullanıyorum çok memnunum
bu arada eczanemizde.com da %40 indirim var sebamed ürünlerinde
günaydın kızlarruykusuz geçen gecem nedeniyle suratım asıktı ama şu aşada 33 haftayı gördüm ya alahhhhhhh ne sıkıntı ne stres sadece heyecan ve mutluluk doldu içime kızımla kavuşmamıza azkaldı
canım pişik kremi için mustela alıcam kesinlikle arkadaşlarımdan kim kullandıysa çok memnun kaldılar diğerlerine bende karar veremedim ama büyük ihtimal sebamed olucak tercihim bazı ürünlerini bende kullanıyorum çok memnunum
bu arada eczanemizde.com da %40 indirim var sebamed ürünlerinde
alınacak tek büyük eksiğimiz park yatak kaldı yok karar veremiyorum ne alsam diye alan varmı aranızda? ayrıca içine yatak olarak ne aldınız? visko? yün? pamuk? sünger? offf yok karar veremiyorum:18:
ccanım ilk aylarda bebek yağı önermiyor sanırım uzmanlar özellikle erkek bebeklerde meme yapıyormuş, haberin olsun ben biraz büyüdükten sonra yağlayacağım minik erkeğimi...
haklısın o zaman bebişlerimiz belirleyecek hangisinin totoşlarına uygun olduğunu:)
hemen bakıyorum cnm pişik kremini çokça duyuyorum mustelayı bende ondan alayım o zaman diğerlerini de sebamed olabilir
sen hepimizden önce alacaksın meleğini kucağına sanırım çok şanslısın arkadaşım ilk senden haber alıcaz galibaaaa
günaydınlaaar herkese hayırlı cumalar,
kızlar sizlere soruyorum, pijama gecelik takımlarınızı kısa kollumu uzun kollumu terch ediyorsunuz ben kayseride oturuorum ve kararsızım açıkçası ama gönlüm kısa kolludan yana, siz neler aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?