2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
tesettürlü olduğum için uzun kollu tercih ediyorum ben ama doğumdan sonra üşüme geliyor diyorlar birini uzun birini kısa kollu almakta fayda var

olabilir canım zaten 1-2 taneyle idare edemicez bitanesini uzun kollu alıp diğerlerini kısa kollu alabilirim gibi

ölçü olarak 70x120 arıyorum bikaç markada var bu ölçüler (kraft,pierre cardin gibi) onlar da içime sinmedi sanki graconun parkları hoşuma gidiyor ama küçükler

Canım benim şimdiki evim küçük yeni evime anca önümüzdeki kış geçebileceğim o yüzden 60*120 ölçülerinde almayı düşünüyorum ya kraft yada pierre cardin alıcam kumaş kalitesi en iyi onlar diğerleri çadır bezi gibi duruyor hoşuma gitmedi.

4 tanesini dusuk mu yaptin canim anlamadim ????
Evet canım bu hamileliğimden önce 3 tane düşük yaptım 1 tanesininde kalbi durdu Allah inşallah bu bebeğimi kucağıma almayı nasip eder hepimize inşallah

Kizlar ben hic bisey almandim sampuan crème falan hastaneden vermiyolar bizim her seyini ben sadece elbiselerimizi goturcem Tmm verdiklerini 1 2 hafta yeter bitince alirim havâlar guzel olcak kizimla giderim yuruyus yapmis olurum Hemde....

Canım hastaneden sadece hasta bezi veriyorlar senin hastanen veriyormu bilmem ama ben zaten hastanenin verdiklerini kullanmak istemem sonuçta en uygun fiyatlı ne varsa onu verecekler sana seçme şansın olmayacak arkadaşımda bu bebek bakım çantalarının içi dolu olanlarının fiyatı uygun diye gitti onlardan aldı içindeki hiçbir şeyi kullanamadı e fiyatı uygun ne varsa koyuyorlar içine geneldede satışını yapamadıkları şeyler oluyor bunlar.

Canım johnson babay nin yeni doğan ürünlerinide inceledim ben katkı maddesi diğerlerine oranla daha fazla şampuanı bebek yağı ıslak mendili zaten inceleyince sizde göreceksiniz ben almadım o yüzden o markadan

Ben kısa kollu alıcam canım 1 aya kalmadan çok ısınacak havalar nasıl olsa doğumumuzda da hava ılık olacak zaten olmazsa üzerime hırka şal falan götürücem ama geceliği uzun kollu düşünmüyorum.

MERHABALAR;

Bende aldığım ürünleri nacizane tavsiye etmek isterim.Bende sizler gibi çok araştırdım ama bu ürünleri alırken en büyük referansım 7,5 aylık bebeği olan ablam oldu.

-Ben bebeğimin banyo ürünlerini alırken Bübchen'i tercih ettim.Yeğenimdede ilk günden itibaren kullandık ve çok memnunduk.

-Pişik kremi için Desitin'i tercih ettim.

-Göğüs ucu yaraları içinde Lansinoh krem aldım.

-Biberon takımımızı Avent Yenidoğan seti alarak tamamladık.

-Göğüs pompası içinde Avent'in Tekli elektrikli modelini tercih ettik

-Birde göğüs yaralarından korunmak için Aventin koruyucu göğüs kalkanını aldım.

-Ateşölçer içinde tercihim Braunun kulaktan ölçen modeli oldu.

-Daha önce yazmıştım ama yine yazıyım Bebek arabamız Pierre Cardinin PS2080 Travel sistem modeli oldu.

-Ana kucağındada tercihim Tiny Love 3'ü bir arada uykucu ana kucağı oldu.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Bu ihtiyaç listesi herkes için şart değildir mutlaka.Herkes kendi bütçesine göre evladına en güzelini yapacaktır.Rabbim aldıklarımızı sağlıcakla kullanmayı nasip etsin.Allah'a emanet olun

Evet aynen öyle canım bebekler dediklerini yutturuyor insana ben de hiç sallamayacaktım ama ne mümkün oğlumun gaz problemi vardı sallamadan uyumuyordu hatta abartıp odanın ortasına salıncak kurduttu bize, emzik vermem dedim verdim. 2 ayşına kadar emziricem dedim benim oğlum meme bağımlısı oldu geceleri sürekli emiyordu, ek gıda yemiyordu doktorun da tavsiyesiyle 15. ayda bıraktık,

öyleymiş tecrübeli anneler öyle söylüyor yaşayıp görücez artık bıcırıkların emri altında

benim bi arkadasım almanyadan getirtti internetten bi siteden.36 tl mi neymiş sanırım 2 tane..ve çok memnunlardı.
adını öğreniyim de onu söyliyim size...

ebay olabilir mi canım desitin de burada 100 gramı 35 lira amerikada 460 gramı 30 lira fena kazıklıyorlar milletiiii

Kizlar kusura bakmayin bisey sorucam.. wcde hayatimda hic olmadigi kadar zorlandim,agri ve aci da oldu., yarim saat cikamadim simdi de soylemesi ayip popom cok agriyo hemoroid mi oldum acaba ( ilk kez boyle kotu bisey oldu., bi de wc de bu kadar zorlaninca bebege bi zarari olurmuki

canım bende bebedorun burun temizleme aparatını aldım ilk hiçmi hiç bi işe yaramadı.netten araştırdım topiklere baktımotribebe nazal burun aspiratörünü okudum çok kişiden.internetten sipariş verdim getirttim.ve inanki o minicik burnundan çıkanlara hayret ettim.kustugunda olsun burnu tıkandıgında olsu çok süper temizlendi hep.tavsiye ederim
bende emzik konusunda vermem dedim ve emzigini alıp kendi kendine uyuyan bebelere hayran kaldım.zamanlıca kullanılıp bıraktırılırsa hiçbir zararı yok.bu bebişime alıştırcam inşallah
benim ilkinde omuştu afedersin wcde aglamıştım ( ve bigün acısınıçekmiştim.vitamiden olmuştu benim.sende yeni bi vitamin fln başladıysan yada farklı bişey ondan olmuştur

canım bol bol su iç ,kuru kayısı ye kabız olmak ıkınmak iyi değil

beım kızımda 22haftalıktı downsendoromu teşhisi konuldu istemıye istemıye kızımın ölüm kararaına imza attım. eşime yapma lımyalım dedim ama o çok kararlıyd ıiçimkan aglaya aglaya hastaneye yattım altan ilaç verdiler saat akşam 20.30 öglen12kadar sürdü sunu sancı bebegim tekmelıye tekmelıye dogdu aglama sesını bende duydum 2 kez doktora sordum aglamıyor sana pisikolojik olarak öyle gelmiştir dedi ben halen unutamıyorum osesi benı eniyi sen anlarsın herkez tesellı verıyor amaboş süreklı aglıyorum benım çokyenı henuz 5 gun oldu iykide yuzune bakmamışsın .ben baktım için çok pişmanım gözümden gitmiyor oguz el masun yüzü melegımın hastaneden aldık eşim arabada annemın kucanaverdı mezarlıga götürene kadar annem baktı yuzune ben bakmaya cesaret edemıyodum mezarlın önunde ondan ayrılacagım zaman dayanamadım baktım keşke bakmasaydım cıgerım koptu acıüstüne acı onun masun uyuması benı derınden etkıledı ve çocugum katılı oldum nasıl kurtulacagım bu acıdan bılemıyorum.bende keşke ölseydım dedım yuzunu gördukten sonra şimdi hayatımın hiç önemı yok kendımı kötü hisediyorum yarın için psikatrıden randevu aldım iyki bakmamışsın yuzune ben baktım acımı 100katladı.eşimde baktı ama onun tepkısı küçükmüş dedi.sadece onun için ne kadar kolay anlayamıyorum.ben acı çekerken o bebegımıze degil benım üzülmeme üzülüyor.meleklerımız inşallah bizi affederler

kızlar burda okudumdün akşam gezinirken içim parçalandı resmen ya oturup defalarca şükrettim oglum için allaha çok dua ettim kızımıda sag salim büyütebilmek için allah yavrularımıza uzun sagıklı bi ömür versin.....

büyük ihtimal hemeroid cnm ben çok yaşarım ama ıkınma sakın wc de o tehlikeli

canım bol bol su iç ,kuru kayısı ye kabız olmak ıkınmak iyi değil
Canim biraz agrim azalsin gidip kuru kayisi alicam
benim ilkinde omuştu afedersin wcde aglamıştım ( ve bigün acısınıçekmiştim.vitamiden olmuştu benim.sende yeni bi vitamin fln başladıysan yada farklı bişey ondan olmuştur
Aynen bende aglayacak duruma geldim canim sanirim cok su icmedigimden ve kan hapindan oldu

meli dun medıcanaya gıttım senın bahsettgın ebeye denk geldım sansıma
o o bolumun bas ebesıymıs cok sert ben ne desem o olur modunda neye ugradıgımı sasırdım
en zor anlarımızda bıze bu suratı bu anlayısı ıle mı destek olucak ??!!!
orda dogum yapıcaksak onun olmadıgı zamana denk gelırız inşallah

arkadaşlar benden size acizane bir tavsiye. doğum sonrası için alınan hasta bezleri yerine ben bir büyük paket pamuk ve gazlı bez alıp kendi bezimi kendim yapmayı düşünüyorum. bu benim ikinci dogumum ve ilk dogumum da hastane bu şekilde vermişti. zaten 2-3 gün sonra istersen orkid kullanabilirsiniz. hem belki sezeyan olursanız hasta bezi sarma gibi bir şansınız da olmaz. bence en iyisi pamuklu bez. genede sizler bilirsiniz. ben sadece bir tavsiyede bulundum karar sizin hamişlerrr

Günaydın kızlar. Biraz geç oldu ama biraz temizlik falan yaptık eşimle cuma saati gelmeden. Şimdide gidip cuma duamızı yapıcaz minnoş oğlumla, size de dua ederiz. Herkese hayırlı cumalar. Rabbim bu güzel saatte hepimizin dualarını kabul etsin.

Herkese hayirli cumalar arkadaslar, benim moralim bozuk ya, karnim cok buyuk ve asagida, korkuyorum erken dogum yapmaktan Allah korusun. Nerdeyse 9 aylik gibiyim eklenmis fotograflar var mi nasil bakabilirim benimle ayni haftalarda olana, biliyorum herkesin hamileligi kendine ozeldir ama Nolur biseyler yazin inanin moralim cok bozuk simdiden tesekkurler

erken doğum için karnının büyüklüğünden ziyade rahimde açılma ve kontraksiyonlar önemli
benim karnım çok büyük değil ama iki aydır erken doğum riskiyle yatıyorum
ilk doğumumda erken olmuştu.moralini bizma ve mümkün olduğunca dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…