- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.181
tesettürlü olduğum için uzun kollu tercih ediyorum ben ama doğumdan sonra üşüme geliyor diyorlar birini uzun birini kısa kollu almakta fayda var
ölçü olarak 70x120 arıyorum bikaç markada var bu ölçüler (kraft,pierre cardin gibi) onlar da içime sinmedi sanki graconun parkları hoşuma gidiyor ama küçükler
Evet canım bu hamileliğimden önce 3 tane düşük yaptım 1 tanesininde kalbi durdu Allah inşallah bu bebeğimi kucağıma almayı nasip eder hepimize inşallah4 tanesini dusuk mu yaptin canim anlamadim ????
Kizlar ben hic bisey almandim sampuan crème falan hastaneden vermiyolar bizim her seyini ben sadece elbiselerimizi goturcem Tmm verdiklerini 1 2 hafta yeter bitince alirim havâlar guzel olcak kizimla giderim yuruyus yapmis olurum Hemde....
ebeme bunu sordurdum bıze bu markanın numunelerını vermıstı
yenıdogan olanlarını alın dıgerlerını almayın demıstı
baska markalarada baktım hatta unı baby bıle yenıdogan olmayınca ıcerık fazla oluyo
ama yenı dogan alınca paraben ıcermez yazıyor bırd enıveada gördum sampuna ve dus jelı bı arada parapen ıcermıyor
alıcak arkadaslara bılgı olsun
günaydınlaaar herkese hayırlı cumalar,
kızlar sizlere soruyorum, pijama gecelik takımlarınızı kısa kollumu uzun kollumu terch ediyorsunuz ben kayseride oturuorum ve kararsızım açıkçası ama gönlüm kısa kolludan yana, siz neler aldınız
kızlar bu arada ocak topiğine biraz bakındım da desitin ismindeki pişik kremini öneriyorlar biliyor musunuz... he birde
""""""""" Saron kullanıcısından alıntı
hamliyken düşündüğüm ve bildiğim herşeyi sildim unuttum şimdi yeniden öğreniyorum bu işi.. sallamam diyodum salladım (yanlara değil ama dikine kafası sallanmıcak şekilde), emzirirken uyumam diyodum öff rüya bile görüyürum Allah korusun kuzucuğumu, emzik vermem diyodum şimdi alışsa keşke diye gözünün içine bakıyorum..
emzik konusunda okuduğum ve doktorlardan dinlediğim kadarıyla emzik çok kötü bişey değil çok uzun yıllar kullanmadıktan sonra çene yapısını bozmasın diye tabi.. bebeklerin kendini rahat hissetmesi için elini bile emmesine izin verin diye okudum bi kitapta. o sebepten emme içgüdüsünü tatmin etmek için sürekli benim kız gibi meme emip veya mama yiyip obez olacagına emzik kullansın daha iyi.
ferdaerd kullanıcısından alıntı
Sallamam alışmasın derdim, şu an bebişim ayağımda uyuyor. Emzik vermem alışmasın derdim, emzikle şak diye uyuyor, hem hırsından göğsümü emip sütü de iyice boşaltmamış oluyor. Telefonu aynı odada bile tutmam derdim, bu msjı telden yazıyorum:) Hamileler, unutun bildiğiniz her şeyi unutun!"""""""
gördüğünüz gibi kızlar tecrübe konuşuyor:)) acı gerçekler sanırım:)
olabilir canım zaten 1-2 taneyle idare edemicez bitanesini uzun kollu alıp diğerlerini kısa kollu alabilirim gibi
Evet aynen öyle canım bebekler dediklerini yutturuyor insana ben de hiç sallamayacaktım ama ne mümkün oğlumun gaz problemi vardı sallamadan uyumuyordu hatta abartıp odanın ortasına salıncak kurduttu bize, emzik vermem dedim verdim. 2 ayşına kadar emziricem dedim benim oğlum meme bağımlısı oldu geceleri sürekli emiyordu, ek gıda yemiyordu doktorun da tavsiyesiyle 15. ayda bıraktık,
benim bi arkadasım almanyadan getirtti internetten bi siteden.36 tl mi neymiş sanırım 2 tane..ve çok memnunlardı.
adını öğreniyim de onu söyliyim size...
canım bende bebedorun burun temizleme aparatını aldım ilk hiçmi hiç bi işe yaramadı.netten araştırdım topiklere baktımotribebe nazal burun aspiratörünü okudum çok kişiden.internetten sipariş verdim getirttim.ve inanki o minicik burnundan çıkanlara hayret ettim.kustugunda olsun burnu tıkandıgında olsu çok süper temizlendi hep.tavsiye ederimben de bugün annemle alışverişteydim
chicco step up yenideğan biberon
chicco şampuan 500 ml
chicco göğüs pedi 60 lı
chicco tırnak makası
chicco ikile kauçuk emzik
cihicco ıslak mendil
bebedor burun aparatı
bebedor banyo süngeri
bebedor tarak seti
wee baby mini biberon + suluk 120 ml
wee baby kulak temizliyicisi
radel yasemin kokulu hastanede kolanya kendim için
lansinoh göğüs ucu kremi
laroche posay baby duş yağı
sudo krem pişik ve vucut için
bir pijama takımı
5 iç çamaşırı alt ve bir atlet
hastane çantamı hazırlıcam artık
bunların hepsini tavisiye üzerine aldım sabun ve bebek yağı pek kullanılmıyormuş onları almadım onun yerine eczacı laroche posayın duş yağını önerdi duşta kullnılıyormuş cilde nemlediriyormuş. fikir olsun diye yazdım bunları benim depentin kilodunu ve bebek için prima bez alıcam dalinin detarjanlarından, termometre alıcam siz neler aldınız ?eksiğim varmı arkdaşlar ?
bende emzik konusunda vermem dedim ve emzigini alıp kendi kendine uyuyan bebelere hayran kaldım.zamanlıca kullanılıp bıraktırılırsa hiçbir zararı yok.bu bebişime alıştırcam inşallahkızlar bu arada ocak topiğine biraz bakındım da desitin ismindeki pişik kremini öneriyorlar biliyor musunuz... he birde
""""""""" Saron kullanıcısından alıntı
hamliyken düşündüğüm ve bildiğim herşeyi sildim unuttum şimdi yeniden öğreniyorum bu işi.. sallamam diyodum salladım (yanlara değil ama dikine kafası sallanmıcak şekilde), emzirirken uyumam diyodum öff rüya bile görüyürum Allah korusun kuzucuğumu, emzik vermem diyodum şimdi alışsa keşke diye gözünün içine bakıyorum..
emzik konusunda okuduğum ve doktorlardan dinlediğim kadarıyla emzik çok kötü bişey değil çok uzun yıllar kullanmadıktan sonra çene yapısını bozmasın diye tabi.. bebeklerin kendini rahat hissetmesi için elini bile emmesine izin verin diye okudum bi kitapta. o sebepten emme içgüdüsünü tatmin etmek için sürekli benim kız gibi meme emip veya mama yiyip obez olacagına emzik kullansın daha iyi.
ferdaerd kullanıcısından alıntı
Sallamam alışmasın derdim, şu an bebişim ayağımda uyuyor. Emzik vermem alışmasın derdim, emzikle şak diye uyuyor, hem hırsından göğsümü emip sütü de iyice boşaltmamış oluyor. Telefonu aynı odada bile tutmam derdim, bu msjı telden yazıyorum:) Hamileler, unutun bildiğiniz her şeyi unutun!"""""""
gördüğünüz gibi kızlar tecrübe konuşuyor:)) acı gerçekler sanırım:)
benim ilkinde omuştu afedersin wcde aglamıştımKizlar kusura bakmayin bisey sorucam.. wcde hayatimda hic olmadigi kadar zorlandim,agri ve aci da oldu., yarim saat cikamadimsimdi de soylemesi ayip popom cok agriyo hemoroid mi oldum acaba ( ilk kez boyle kotu bisey oldu., bi de wc de bu kadar zorlaninca bebege bi zarari olurmuki
Kizlar kusura bakmayin bisey sorucam.. wcde hayatimda hic olmadigi kadar zorlandim,agri ve aci da oldu., yarim saat cikamadimsimdi de soylemesi ayip popom cok agriyo hemoroid mi oldum acaba ( ilk kez boyle kotu bisey oldu., bi de wc de bu kadar zorlaninca bebege bi zarari olurmuki
Kizlar kusura bakmayin bisey sorucam.. wcde hayatimda hic olmadigi kadar zorlandim,agri ve aci da oldu., yarim saat cikamadimsimdi de soylemesi ayip popom cok agriyo hemoroid mi oldum acaba ( ilk kez boyle kotu bisey oldu., bi de wc de bu kadar zorlaninca bebege bi zarari olurmuki
Canim biraz agrim azalsin gidip kuru kayisi alicamcanım bol bol su iç ,kuru kayısı ye kabız olmak ıkınmak iyi değil
Aynen bende aglayacak duruma geldim canim sanirim cok su icmedigimden ve kan hapindan oldubenim ilkinde omuştu afedersin wcde aglamıştım( ve bigün acısınıçekmiştim.vitamiden olmuştu benim.sende yeni bi vitamin fln başladıysan yada farklı bişey ondan olmuştur
Canim biraz agrim azalsin gidip kuru kayisi alicam
Aynen bende aglayacak duruma geldim canim sanirim cok su icmedigimden ve kan hapindan oldu
Herkese hayirli cumalar arkadaslar, benim moralim bozuk ya, karnim cok buyuk ve asagida, korkuyorum erken dogum yapmaktan Allah korusun. Nerdeyse 9 aylik gibiyimeklenmis fotograflar var mi nasil bakabilirim benimle ayni haftalarda olana, biliyorum herkesin hamileligi kendine ozeldir ama Nolur biseyler yazin inanin moralim cok bozuk simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?