- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.201
canım dr un erken doğum riski var demediyse neden moralini bozuyorsun ki? sonuçta biz ne dersek diyelim en doğrusunu dr un söyler. ona güvenmiyosan başka dr a da bi görün.Herkese hayirli cumalar arkadaslar, benim moralim bozuk ya, karnim cok buyuk ve asagida, korkuyorum erken dogum yapmaktan Allah korusun. Nerdeyse 9 aylik gibiyimeklenmis fotograflar var mi nasil bakabilirim benimle ayni haftalarda olana, biliyorum herkesin hamileligi kendine ozeldir ama Nolur biseyler yazin inanin moralim cok bozuk simdiden tesekkurler
Canım benim şimdiki evim küçük yeni evime anca önümüzdeki kış geçebileceğim o yüzden 60*120 ölçülerinde almayı düşünüyorum ya kraft yada pierre cardin alıcam kumaş kalitesi en iyi onlar diğerleri çadır bezi gibi duruyor hoşuma gitmedi.
Evet canım bu hamileliğimden önce 3 tane düşük yaptım 1 tanesininde kalbi durdu Allah inşallah bu bebeğimi kucağıma almayı nasip eder hepimize inşallah
aynen canim 3 dusukte bende var hepsi kalbi durdu hic bisey bulansdi doktor lar gezmedigim dr kalmadi Turkiye geldigimde bi dr gittim bana karin Yagin cok az kilo alman lazim bebek tutubamiyo dedi acikcasi sacma geldi sonra 3 kilo aldim hamile kaldim simdi 31 haftayim kimildamadimi hala korkuyorum bu korku yuzunden hamileligin tadini cikartanadim 5 ayimda hamile oldu mu Soyledim herkese sirf bisey olurda béni sinir ederler diye sac ma sapan cahil insanlar var allah bir daha evrard acisiyla imtan etmesin goremrdimiz bebeklerimozin omrunu bu bebisimize versin insallah .......
Canım hastaneden sadece hasta bezi veriyorlar senin hastanen veriyormu bilmem ama ben zaten hastanenin verdiklerini kullanmak istemem sonuçta en uygun fiyatlı ne varsa onu verecekler sana seçme şansın olmayacak arkadaşımda bu bebek bakım çantalarının içi dolu olanlarının fiyatı uygun diye gitti onlardan aldı içindeki hiçbir şeyi kullanamadı e fiyatı uygun ne varsa koyuyorlar içine geneldede satışını yapamadıkları şeyler oluyor bunlar.
Yok canim alcagim urunler saten bebek bezi pampers prima oluyor galiba islak mendil kullandirmiyolar makjaj temizleme pamuklarini hâtif iskatip onun la siliyolar sonra musela Popo temizleme cremi kullaniyoruz Yani hep kaliteli seyler gogus ucu cremine kadar hersey bana bile iki cesit ped veriyolsr Buyuk kucuk guvendigim Icin almiyorum canim kizim da goturmustum bosuna agirlik yapti bunda almadim ozel fotocumuza kadar geliyor cekiyolar biz icinden beyendimizi aliyoruz digerlerini atiyolar Yani ONU takinti yapmiyorum ama haftaya tasinmam lazim nasil yaprim bilmiyorum oturdugum yerden yarin saat uzak gidicem kizimin kaydini slsiramiyorum mecbur gelcem gitcem hep sène sonuna kadar artik hastane d'en ciktim mi yollardayiz
Kizlar kusura bakmayin bisey sorucam.. wcde hayatimda hic olmadigi kadar zorlandim,agri ve aci da oldu., yarim saat cikamadimsimdi de soylemesi ayip popom cok agriyo hemoroid mi oldum acaba ( ilk kez boyle kotu bisey oldu., bi de wc de bu kadar zorlaninca bebege bi zarari olurmuki
benim kizim olacak ona da mi surmeyeyim?her daim sicak olan memlekette yasiyorum mecbur surecegim kuzumun cildi catlar sonraccanım ilk aylarda bebek yağı önermiyor sanırım uzmanlar özellikle erkek bebeklerde meme yapıyormuş, haberin olsun ben biraz büyüdükten sonra yağlayacağım minik erkeğimi...
ay insallah olmaz o kadar kotuherkese günaydın
geçen hafta gebelik eğitimine gittim yenidoğan bebek hemşiresine aynısını sordum
sizde bebeğiniz doğduğunda bebek yağına ne kadar çok ihtiyacı olduğunu anlayacaksınız dedi.
cildi pötür pötür olacak dedi.
kızlar bu arada ocak topiğine biraz bakındım da desitin ismindeki pişik kremini öneriyorlar biliyor musunuz... he birde
""""""""" Saron kullanıcısından alıntı
hamliyken düşündüğüm ve bildiğim herşeyi sildim unuttum şimdi yeniden öğreniyorum bu işi.. sallamam diyodum salladım (yanlara değil ama dikine kafası sallanmıcak şekilde), emzirirken uyumam diyodum öff rüya bile görüyürum Allah korusun kuzucuğumu, emzik vermem diyodum şimdi alışsa keşke diye gözünün içine bakıyorum..
emzik konusunda okuduğum ve doktorlardan dinlediğim kadarıyla emzik çok kötü bişey değil çok uzun yıllar kullanmadıktan sonra çene yapısını bozmasın diye tabi.. bebeklerin kendini rahat hissetmesi için elini bile emmesine izin verin diye okudum bi kitapta. o sebepten emme içgüdüsünü tatmin etmek için sürekli benim kız gibi meme emip veya mama yiyip obez olacagına emzik kullansın daha iyi.
ferdaerd kullanıcısından alıntı
Sallamam alışmasın derdim, şu an bebişim ayağımda uyuyor. Emzik vermem alışmasın derdim, emzikle şak diye uyuyor, hem hırsından göğsümü emip sütü de iyice boşaltmamış oluyor. Telefonu aynı odada bile tutmam derdim, bu msjı telden yazıyorum:) Hamileler, unutun bildiğiniz her şeyi unutun!"""""""
gördüğünüz gibi kızlar tecrübe konuşuyor:)) acı gerçekler sanırım:)
erken doğum için karnının büyüklüğünden ziyade rahimde açılma ve kontraksiyonlar önemli
benim karnım çok büyük değil ama iki aydır erken doğum riskiyle yatıyorum
ilk doğumumda erken olmuştu.moralini bizma ve mümkün olduğunca dinlen
kizlar ben ozel dogumevinde doguracam,odasina gore 2100-3000 tl arasi 3gun 2 gece kalmali fiyat odeyecegim normal dogum icin,siz ne kadar odeyeceksiniz?birde 1500 tl sini sigortam karsilayacak o yuzden biraz icim rahat
beım kızımda 22haftalıktı downsendoromu teşhisi konuldu istemıye istemıye kızımın ölüm kararaına imza attım. eşime yapma lımyalım dedim ama o çok kararlıyd ıiçimkan aglaya aglaya hastaneye yattım altan ilaç verdiler saat akşam 20.30 öglen12kadar sürdü sunu sancı bebegim tekmelıye tekmelıye dogdu aglama sesını bende duydum 2 kez doktora sordum aglamıyor sana pisikolojik olarak öyle gelmiştir dedi ben halen unutamıyorum osesi benı eniyi sen anlarsın herkez tesellı verıyor amaboş süreklı aglıyorum benım çokyenı henuz 5 gun oldu iykide yuzune bakmamışsın .ben baktım için çok pişmanım gözümden gitmiyor oguz el masun yüzü melegımın hastaneden aldık eşim arabada annemın kucanaverdı mezarlıga götürene kadar annem baktı yuzune ben bakmaya cesaret edemıyodum mezarlın önunde ondan ayrılacagım zaman dayanamadım baktım keşke bakmasaydım cıgerım koptu acıüstüne acı onun masun uyuması benı derınden etkıledı ve çocugum katılı oldum nasıl kurtulacagım bu acıdan bılemıyorum.bende keşke ölseydım dedım yuzunu gördukten sonra şimdi hayatımın hiç önemı yok kendımı kötü hisediyorum yarın için psikatrıden randevu aldım iyki bakmamışsın yuzune ben baktım acımı 100katladı.eşimde baktı ama onun tepkısı küçükmüş dedi.sadece onun için ne kadar kolay anlayamıyorum.ben acı çekerken o bebegımıze degil benım üzülmeme üzülüyor.meleklerımız inşallah bizi affederler
kızlar burda okudumdün akşam gezinirken içim parçalandı resmen ya oturup defalarca şükrettim oglum için allaha çok dua ettim kızımıda sag salim büyütebilmek için allah yavrularımıza uzun sagıklı bi ömür versin.....
Tunaydinlar herkese ve hayirli cumalar !! Bir ayi daha geride biraktik yuppi =)
Hadi hayirlisi olsun,odalar tek kisilik mi ? Ben para odemicem,gittigim hastaneye gidicem.Ama oraya yetisemeyecek gibiysem,bize yakin olana giderim.Ikisi de cok iyi.
valla bi saattir foto arıyorum bulamadım vardı bi tane kocaman göbüşlüydüm o haftalarda endişelenme bebişin büyüktür belkide karnın dardır dışa dogru çıkıyodurHerkese hayirli cumalar arkadaslar, benim moralim bozuk ya, karnim cok buyuk ve asagida, korkuyorum erken dogum yapmaktan Allah korusun. Nerdeyse 9 aylik gibiyimeklenmis fotograflar var mi nasil bakabilirim benimle ayni haftalarda olana, biliyorum herkesin hamileligi kendine ozeldir ama Nolur biseyler yazin inanin moralim cok bozuk simdiden tesekkurler
Canim acin cok yeni taxe Allah sabir versin yazdiklarini okurken dayanamadim bende yasadim canim her seyde bi hayir vardir bak ne guzel mezari varmis 14 haftalik hamileydim kalbi durdu brbegimin doktor lar kirtas uygun gormedi ler iki kere daha olmustum ilacla dusurceklerdi bana bi paket ilac verip Ève gonderdi ler 1 hafta aglaya aglaya mumkun olsa yer deki halilari yirtcam surundum resmen bi gece vc kalktim normal bisey yoktum ayaga kalktim Buyuk péd vardi ONU takarken kan gelmeye basladi péd tutayim da yerler batmasin dedim sonra elime dustu kocamandi sasirdim her yéri olusmus bana parca parca dusceni soylemisler di ogle degildi ama elini gordum gozlerim karardi korktum ben ONU tuvslete attim bayilmisim sonra esim bisey oldunu anlamis geldi béni cikarip yatirmis temizlemis ben tuvalate atinca péd uzerine gelmis esim gormeden suya basmis Yani canim bi mezar bile yok Allah sabir versin psikolag en iyi karar Allah sana saglikli evlatlar verir insallah
kizlar ben ozel dogumevinde doguracam,odasina gore 2100-3000 tl arasi 3gun 2 gece kalmali fiyat odeyecegim normal dogum icin,siz ne kadar odeyeceksiniz?birde 1500 tl sini sigortam karsilayacak o yuzden biraz icim rahat
ögrendim sonucumu şükür bi sorun yokmuş 3 hafta sonra gel dedi doktorum 30 haftalıkken yani bakalım heycan dorukta gelll kızımmmmmmm :)))
benım gıttıgım hastanede normal 600 sezeryan 800 cnm
Eki Görüntüle 644988 çok komik oldu ama kesiyim edeyim derken :) burda 30haftadaydım :))
Kizlar kusura bakmayin bisey sorucam.. wcde hayatimda hic olmadigi kadar zorlandim,agri ve aci da oldu., yarim saat cikamadimsimdi de soylemesi ayip popom cok agriyo hemoroid mi oldum acaba ( ilk kez boyle kotu bisey oldu., bi de wc de bu kadar zorlaninca bebege bi zarari olurmuki
benim kizim olacak ona da mi surmeyeyim?her daim sicak olan memlekette yasiyorum mecbur surecegim kuzumun cildi catlar sonra
ay insallah olmaz o kadar kotu
benim de 2 ablam 3 cocuk toplamda hepsi bana emzige alistir sadece emmis olmak icin sana eziyet edecek dedi :)
benım gıttıgım hastanede normal 600 sezeryan 800 cnm
hastaneden hastaneye fark edıyor cnm cok luks bı hastane degıl kendı capında:)sahiden de uygunmuş baya benim hastanenin yarısından dahi az biz kazıklanıyoruz mu acaba
yurtdısı tabı daha pahalıdırne kadar uygun fiyatlar keske burda da oyle olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?