2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım dr un erken doğum riski var demediyse neden moralini bozuyorsun ki? sonuçta biz ne dersek diyelim en doğrusunu dr un söyler. ona güvenmiyosan başka dr a da bi görün.

Canım merhaba ben epeydir giremiyorum çok yoğun çalışıyorum Naptın iş konusunda her şey yolunda mı haklarını veriyorlar mı? Bir de bana da bir kaç hafta önce yaşadığın şey oldu hemeroid falan yoktu bende ama kanama oldu. Sanırım hamilelikte çok normalmiş bir çok kişiye oluyor bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum. Sen bol bol su iç. Bende de tam tersi 3 gündür acaip bir ishal var, ben de bundan korkuyorum neden kaynaklanıyor diye merak ediyorum bir doktora gitmeli miyim acaba?

ccanım ilk aylarda bebek yağı önermiyor sanırım uzmanlar özellikle erkek bebeklerde meme yapıyormuş, haberin olsun ben biraz büyüdükten sonra yağlayacağım minik erkeğimi...
benim kizim olacak ona da mi surmeyeyim?her daim sicak olan memlekette yasiyorum mecbur surecegim kuzumun cildi catlar sonra
ay insallah olmaz o kadar kotu

benim de 2 ablam 3 cocuk toplamda hepsi bana emzige alistir sadece emmis olmak icin sana eziyet edecek dedi :)

kizlar ben ozel dogumevinde doguracam,odasina gore 2100-3000 tl arasi 3gun 2 gece kalmali fiyat odeyecegim normal dogum icin,siz ne kadar odeyeceksiniz?birde 1500 tl sini sigortam karsilayacak o yuzden biraz icim rahat

Canim mubarek cuma gunu Allah bebegini sana zamaninda ve saglikla versin insallah. Dr.um birsey demedi AMA bebegimde biraz iri zaten ondan korkuyorum hatta sekerden suphelendi dr ama sukur birsey cikmadi. Hayirlisiyla hepimiz bebeklerimizi zamaninda kucagimiza alalim insallah...

Tunaydinlar herkese ve hayirli cumalar !! Bir ayi daha geride biraktik yuppi =)

kizlar ben ozel dogumevinde doguracam,odasina gore 2100-3000 tl arasi 3gun 2 gece kalmali fiyat odeyecegim normal dogum icin,siz ne kadar odeyeceksiniz?birde 1500 tl sini sigortam karsilayacak o yuzden biraz icim rahat

Hadi hayirlisi olsun,odalar tek kisilik mi ? Ben para odemicem,gittigim hastaneye gidicem.Ama oraya yetisemeyecek gibiysem,bize yakin olana giderim.Ikisi de cok iyi.

Canim acin cok yeni taxe Allah sabir versin yazdiklarini okurken dayanamadim bende yasadim canim her seyde bi hayir vardir bak ne guzel mezari varmis 14 haftalik hamileydim kalbi durdu brbegimin doktor lar kirtas uygun gormedi ler iki kere daha olmustum ilacla dusurceklerdi bana bi paket ilac verip Ève gonderdi ler 1 hafta aglaya aglaya mumkun olsa yer deki halilari yirtcam surundum resmen bi gece vc kalktim normal bisey yoktum ayaga kalktim Buyuk péd vardi ONU takarken kan gelmeye basladi péd tutayim da yerler batmasin dedim sonra elime dustu kocamandi sasirdim her yéri olusmus bana parca parca dusceni soylemisler di ogle degildi ama elini gordum gozlerim karardi korktum ben ONU tuvslete attim bayilmisim sonra esim bisey oldunu anlamis geldi béni cikarip yatirmis temizlemis ben tuvalate atinca péd uzerine gelmis esim gormeden suya basmis Yani canim bi mezar bile yok Allah sabir versin psikolag en iyi karar Allah sana saglikli evlatlar verir insallah

tek kisilik odalar banyolu vs.esime dedim zaten travma yasayacagim dogumda bari ondan sonrasi eziyet olmasin:) o yuzden o da sen merak etme kralice gibi baktircam sana diyor insallah sozunde durur

valla bi saattir foto arıyorum bulamadım vardı bi tane kocaman göbüşlüydüm o haftalarda endişelenme bebişin büyüktür belkide karnın dardır dışa dogru çıkıyodur

allah yardımcınız olsun çok zordur muhakkak şükürler olsun yaşamadım ben fakat anlayabiliyorum bu nasıl tarifsiz bi acıdır allah dülmanıma yaşatmasın

benım gıttıgım hastanede normal 600 sezeryan 800 cnm

ögrendim sonucumu şükür bi sorun yokmuş 3 hafta sonra gel dedi doktorum 30 haftalıkken yani bakalım heycan dorukta gelll kızımmmmmmm :)))

Eki Görüntüle 644988 çok komik oldu ama kesiyim edeyim derken :) burda 30haftadaydım :))

Canim cok sagol yaaaaa inan biribirimizi gorunce, dinleyince rahatliyoruz, kendimde ufak tefegimdir, en yoktur bende o yuzden belki one gidiyor gobusum :) artik 30 haftalik olduk normal demek ki, tekrar cokkkk tesekkür ederim, Allah hepimize zamaninda ve saglikla almayi nasip etsin bebislerimizi...

bende bir kez yaşadım o iğrenç ve sancılı durumu ağlayarak çıktım can acısından evde tek olmam da cabası tabi, bende çok korktum

hatta totoşumda böyle kalp atışı şeklinde zonklama oldu yaklaşık bir saat falan ama şükür hiçbirşey olmadı bol su içtim süt içtim ki süt fena bozuyor beni sonrasında düzeldim

işte bu tecrübeler doğrultusunda " O EMZİK KULLANILACAK ARKADAŞ " :)

canım valla sorsam mı diyordum ii denkgeldi. iki gündür fenayım .önceden olmamıştı hiç.dr giittim sabah çıkamadım wc den( şimdide yattım. krem verdi çok az sür dedi.bide bağırsak çalıştırıcı toz ilaç.geçmezse hamilelik sonrası operasyon dedi.( işalllah geçer hiç böle bişey yaşamamıştım.kabızlık tamamda...işte o...bebek anüse baskı yapıyormuş.toplar damar dedi sanırım oda şişiyor.kanıyor dr öle söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…