2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende bugün enerjik olup,işten sonra evimi temizleyecek,keyif yapcaktım haftasonu.işe bile gidemedim yan yatış yatıyom.wc ye gitmek istemiyom.(

kızlar ya benim midemde aşırı derecede hazımzılık var tüm yediklerim boğazıma diziliyor sanki aşağıy ainmiyor sizde de oluyor mu böle ne iyi gelirki acaba?

kızlar giyim alışverişlerinizle ilgili sorum olacak
ne tip kıyafetler alıyorsunuz mayıs sonu olacak acaba kısa kollu ve şortlu takımlar alsam mı bilemedim.
kızım kışın doğmuştu hep çift kat giydirmiştim şimdi ne giymeli karar veremiyorum.

selamlaarrrr...ya kızlar yne bi soru daha benden ayıptr sorması nasıl bi iç çamaşırı kullanıosnz? ben dikişsz çamaşr kullanıorum ama bgn bi bktım ki resmen oturmş:s snra korktum bebişe bi şey olmamştr inşallah...

kızlarrr nabersiniz her şey yolunda mı ?? :)) biz bugün 30+4 olduk ve kan pıhtılaşması yüzünden iğne ve aspirin kullanıyorum ama doktorum aspirini kes artık dedi, içime sinmedi, aynı durumda olan var mı ???

benim de bulunduğum yerde ( Antalya*kaş) çok vasat bir devlet hastanesi var, o yüzden fethiyeye doktora gidiyorum, fethiye devlet hastanesinde ultrason bile yok ama özel lokman hekim hastanesi var oraya gidiyorum, orada normal doğum 750, zorunlu sezaryen 1200, isteğe bağlı 1700 falan.. Antalya merkeze çok uzağız 4-5 saat sürüyor, fethiye de 1 saat en az.. yani gidene kadar doğurmam inş. hastaneye yakın arkadaşlar özellikle çok şanslılar... burada hastane şartları falan özel olmasına rağmen çok iyi değil

slm annelerr
artık çalışmak cok zor gelmeye başladıı
kaburgalarmı acıtıo benım zilli artık:)
dun konrolumuz vardı bı turlu yuzunu dönmedı fılfır fılfır dolandı
yarım yamalak bı kaç resmı var nasıl asmıs suratını
rahatsız ettık ya hanfendıyı
bebek bakım ürünleei konusulmus kesınlıkle mustela ozelllıkle pişik kremı ve
konak önleyıcı sampuanı cok memnun kalmıs kullanan arkadasım bende ondan alıcam
kıslar odamızıda beğendik ama doğumdan sonra getırtıcez
yanıı olumusz dusunmuorum hiç ama alt komsum aldığı odayla kaldıı bebeği son gunlerınde ölünce
bılıorum benımde aynısı basıma gelıcek dıe bısey yok,allah yazdıktan sonra doğduktan sonarada olur ama
taa ozaman demıstım benım olursa doğumdan sonra getırtırım die..hergun stres olurum doğumdan once gelırse
oyle bı durum gelıstı bende...diğer herseyını aldık nerdeyse ama odasını susleyıp bekleyemem gibi geldı boyle daha
rahat etcem..
Çilek > Baby Dream
odamız bu kızımız olcak ama ben herseyın pembe pembe olmasını sevmıorum aksesuarlarla bıraz pembişleştırıcem
allahım saglıcakla kullanmayı nasıp etsın...

nasıl oturmuş? öyle kolay kolay bişi olmaz merak etme.. ben hamile kilodu falan almıştım ama karnım o kadar büyüdü ki lastik izi yapıyor ben de göbeğimin altına indiriyorum lastikli kısmı... senin kastettiğin lastik izi mi?

odan çoook cici biz hala bakmadık çünkü oğlumun odasında biraz değişiklik yaptık dolayısıyla henüz bitmedi işi son ay bakarım herhalde:)
bir de mustelanın yanında pişik kremi olarak desitin i duydum en çaresiz kalan anneler bunu kullanmış ve bir sürüşte ikinci popo açmaya düzeldiğini söylüyorlar ocak anneleri yaşamış olarak haberiniz ola bende amerikadan getirticem ciddi oranda fiyat farkı var çünkü çalışma durumu al benden de o kadar ayıptır söylemesi bende bir haftadır kuyruk sokumu ağrısı başladı sordum doktoruma kilo sadece karında biriktiğinden baskı oluyor popoya dedi neyseki son bir haftam kaldıııııı sonra izinnn sonrada işten ayrılıcam zaten

ben hala kendi çamaşırlarımı kullanıyorum ama üstüne giydiğiniz şeyler çok sıkı olunca kilod rahatsız eder herhalde diye düşünüyorum

evet lastik izi ama kızarmayı brak morarmaya başlamş hçte hissetmemşm(( hayrlısıyla sağlıklıca alsak bi bebşlerimizi kucagımıza görmeynce insan daha bi panik oluo:s

tesekur ederım gokçecim allah kullanmayıda nasıp eder ınsallah
benım arkadan sol bobregın ustu gıbı,yada cok kosarsın dalağım şişer acır ya oralar acıo
ne sorarsam normal dıo drda sormuorum artık bende
evet lastik izi ama kızarmayı brak morarmaya başlamş hçte hissetmemşm(( hayrlısıyla sağlıklıca alsak bi bebşlerimizi kucagımıza görmeynce insan daha bi panik oluo:s

kubimm ben hala kendı iççamaslarımı kullanıorum lastiğini aşağıya cekıp
lastiği sert olanları kullanma ıstersen cnm
bıde ben ıkı tane buyuk boy külot aldım 5 numara..doğumdan sonrakı ılk gunler daha rahat oluomuş
dunde kullan at külotları sordum,yaşlıların kullandığı..L beden vardı almadım
mart annelerne bakıorum doğum yapanlardan tüo ıcın

bilgi için çok teşkkrler canım ne biliim başıma gelnce korktum hemn bi danışıyım dedm internette de araştrdm pek iç açıcı şeyler yazmıo bebek için zararlı falan deynce kafa takldı işte...

kızlar lohusa pijam ave geceliklerini nasıl aldınız uzun kollu mu kısa kollu mu? ben bitakım pijama sabahlığıda var ,bide gecelik uzun kollu aldım. bir takım pijamada sabahlığı olmayan kısa kollu alayım diyorum nasıl olur. halilefe2013 özellikle sen cevap verirsen seviniirm malum antalya ve adanadaki hava şartları benzer:)

Bnm ilk hamileliğim ben çok anlamam ama bnmde karnım aşağıda imiş herkes öyle söylüyor ki çok büyük de bi karnım yok
Tek ve en büyük sıkıntım bu sebepten oğlum sürekli kasıklarımın üstünde tepiniyor sabah kalkarken karnım aşağı düştüğü gibi kasıklarım zonklamaya başlıyor . Ben ağrılardan korkup Dr a gittim açılman yok bebek doğru yerinde ama bu ağrıyı doğuma kadar çekeceksin dedi yapısal birşeyde belki ???

kızlar ya benim midemde aşırı derecede hazımzılık var tüm yediklerim boğazıma diziliyor sanki aşağıy ainmiyor sizde de oluyor mu böle ne iyi gelirki acaba?

Aynısı bende de var 1 haftadır yemek yerken hemen karnım şişiyor midem bulanmaya başlıyor resmen iştahım azaldı
Bebeği besleyemezsem yeterince ve kilosu az olursa korkusu başladı bende de (((

aa iclalcim sen adanadamısın yoksa
hemseriymişiz
ben kısa kollu aldım cnm geceliği zaten lohusa olucaz yangın basıomus emzirmeye filan çalısırken
hastaneelrde sıcak oluo zaten
eğer sabahlığıda varsa hiç sıkıntı olmaz..ama pijamayı uzun kollu aldım onun sabahlığı yok die

hepmızde aynı durum var sanırım cnm
cunku rahım mıdeyı ıttırıp kapasıtesını azaltıo
bende oyle dusunmustum esıme sordum
oda hamılelıkte boşa kılo almıosunuz bebek aldığınız o kılolardan yagları parcalayıp kullanıo
merak etme dedi..hemen doyuorum yada zorla yıyorum
halbukı ben yerım yerım doymam hamılelıkte yasasın yemek yemek dıodum

bizimki de o modda belkide sorun bizde :) ilk defa bedenimizde böyle değişiklikler oluyor olağan bir durum belkide ama bilmediğimizden olabilir diye düşündüm şimdi

kendi kullandığım bir tane eski pijamamı götürcem çünkü hemen kirlenebilir diye düşünüyorum, diğerini de kısa kollu alıcam ama üstüme uzun kollu bişiler de mutlaka alıcam. çok terliyorum ama üşütmek de çok kötü olur malum klimalar falan açık olcak hastanede

evet canım adanayım. sen adana mı yasıyorsun suan?
ya gecelik uzun kollu ama ince kuması bide aynı sabahlık hem pijama hemde gecelikle kullanılabiliyor 4 'lü takım yani. birde kısa kollu pijama takımı alırsam sorun olmaz sanırım. ateste basıyormus üşümede geliyormus lohusa iken anlamadım ki ben bu işi yaşayalım görelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…