- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.041
bu kacinci gunku deger ?
ben sadece adete bir hafta kala ve adet gunu olctum. adet gunu 254 tu deger.
sonra iki gune bir idrar testi yaptim ve cizgim koyulasti
ikisi de ayni koyulukta olunca, ve adetm 9 gun gecince keseyi gormeye gittim
senin ne kadarlık? pıtpıt duyma safhasını geçtin mi?
yaa haklısın orası öyle de işte benim bir önceki düşüğümde lekelenmelerim vardı birkaç gün, ondan sonra en son düşük olamdan önceki gün sancılarım başlamıştı. insan birkez onu yaşayınca paranoyak oluyo sanırım
kesinlikle insan paranoyak oluyo ben ilk doktora gittiğimde keseyi görmedi şüpheli gebelik dedi eşimle şok olduk inanamadık gittik 1 gebelik testi daha aldık pozitif çıktı ama hala gebe olduğuma inanmamıştım beta hcg için kan vermiştik sonucu 2 saat sonra öğrendik o zaman bile içim rahat etmedi geçen hafta kalp atışlarını görünce inandım hamile olduğuma ki ben kendim ebeyim eşim diyo sen bile böyle yapıyosun öteki kadınları düşünemiyorum =)
sağol cevabın için, bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama internette araştırdım kimi birkaç adet döneminde aynı adet ağrıları olabilir demiş, kimileri bukadar erken olan sancılar düşük belirtisi demiş pöfff, hakkımızda hayırlısı, 4 gün daha kafayı yiyeceğim herhalde[/
oncelikle herkese merhaba ben de 7 mayista ikinci kez anne olucagim insallah tabii muhtemelen nisanda dogurmus olurum. 18 aylik bir oglum var. oglum tedaviyle olmustu bu bebegim dogal yoldan merhaba dedi bize.
regle agrilarini altibucuk haftaya kadar cok cektim o kadar ki dogurdugumdan bu yana ilk kez regle agirisi cektim zaten hamile oldugumu da ordan anladim. icin cok rahat olsun bendeki agri tarifsiz derecede coktu, oglumda da aynen boyle olmustu. dusuk agrisi gunlerce surmez zaten. Allah korusun oyle olsa iki gun agrir ve kanaman baslar.
ahahahademek ki insan konuya ne kadar hakim olursa olsun bu paranoyaklık yaşanması gereken bir süreç
lcw sitesine baktim bugun
orda baya uygun
ve hos seyler var
sağol cevabın için, bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama internette araştırdım kimi birkaç adet döneminde aynı adet ağrıları olabilir demiş, kimileri bukadar erken olan sancılar düşük belirtisi demiş pöfff, hakkımızda hayırlısı, 4 gün daha kafayı yiyeceğim herhalde[/
oncelikle herkese merhaba ben de 7 mayista ikinci kez anne olucagim insallah tabii muhtemelen nisanda dogurmus olurum. 18 aylik bir oglum var. oglum tedaviyle olmustu bu bebegim dogal yoldan merhaba dedi bize.
regle agrilarini altibucuk haftaya kadar cok cektim o kadar ki dogurdugumdan bu yana ilk kez regle agirisi cektim zaten hamile oldugumu da ordan anladim. icin cok rahat olsun bendeki agri tarifsiz derecede coktu, oglumda da aynen boyle olmustu. dusuk agrisi gunlerce surmez zaten. Allah korusun oyle olsa iki gun agrir ve kanaman baslar.
di mi cumartesiden beri bu kadar ağrıya birşey olacaksa olurdu zaten, çok sağolun yaa içim rahatladı, Allah bağışlasın bebeklerinizi, ilki de daha bebek sayılır:)
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar sakinledim biraz
dertlesecek biri var mi?
Bende var canim sadece yuzumde degil afedersin popomda omuzlarimda heryerimde var kisacasihormonlardan sanirim
ben de yok cnm hıc olmadı
yağlı şeyler mi yiyorsun acaba
ceviz fıstık onlardan olabilir
benim bi derdim varp.tesi günü 1-2 damla kan geldi ve dr gittim.baktı çok şükür ki kesem yerindeymiş.18 mm kadarmış.bir jel verdi vajinadan kullan diye şuan kullanıyorum.ama hala sarı gibi akıntılar geliyor.acaba sizlerdede oluyormu normalmi acaba kızlar .çok korkuyorum ilk bebeğim olcak inşallah...
benim de beyaz akitni icinde bir damla pembe kan vardi
korkmustum
doktor gunuydu zaten
ama kalp atislairni duydum ve hersey yolunda dedi doktorum
devam etmedigi surece sakincasi yok sanirim
yat dinlen diyorlar oyle durumda ve taze kan gelmedikce korkmayin diyorlar
Günaydın tüm Mayıs annesi adaylarına,
Öncelikle inşallah sağlıkla sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız....
Bende mayıs annesi adayıyım Allah'ın izni ile. Burada çoğunuz çoktan bebişinin pıtpıtlarını duymuş bile. benim SAT'ım geçen perşembeydi, henüz doktora gitmedim pazartesi gideceğim ama cumartesiden beri aralıklarla bazenleri çok şiddetli bildiğiniz adet sancısı gibi sancılarım oluyor. kanamam filan yok, ama daha önceden boş gebelikten dolayı düşük yaptığım için çok korkuyorum. Normal mi bu, sizde de :18ldu mu???
benim bi derdim varp.tesi günü 1-2 damla kan geldi ve dr gittim.baktı çok şükür ki kesem yerindeymiş.18 mm kadarmış.bir jel verdi vajinadan kullan diye şuan kullanıyorum.ama hala sarı gibi akıntılar geliyor.acaba sizlerdede oluyormu normalmi acaba kızlar .çok korkuyorum ilk bebeğim olcak inşallah...
aynen benimde öyle canım ya dr gittim tahlİl yaptı bişi yok çok şükür bakalım İNŞALLAH GECERbenim son 5 gun oldu herhalde
onceden hic cekmedim
ama simdi yatakta, uzanirken, yemek yaparken agriyor
bu sabah yataktan kalkarken cok agridi mesela kalcama dogru bir agri var
DOĞRUDUR canım bi arkadaşımda folbiol kullanıyordu onuda folikplus a çevirdiler..çok mide bulantısı yapıyormuşş..benimkini değiştirmedi bilmiorum belki ilerde değiştirir..tatlım bende hamilelik öncesi folbiol alıyordum doktorada söyledim folik plus verdi bilemedim.
sancı bende ılk gunden berı var kac hafta oldu gecmıyor normal canım doktor cocuk ıcerde gelıstıgı ıcın sancı cekıyorsun dedı
ve ılk hamılelıklerde daha fazla agrı hıssedıyormuşuz...
olumlu dusun olumlu olsun canım doktor kontrolundesın kesen yerındeymıs kendıne dıkkat et stres yapma canım
tutunucak olan her turlu tutunur ben hamılelıgım ılk gunlerınde oyle fecı dustum kı annem son ayında merdıvenden yuvarlandı..
rahat ol canık
selam kızlar şimdi doktordan geldik beynim allak bullak oldu ağlamamk için zor tutuyorum kendimi
ilk muayenemde 20 eylülde kan değerim 170 ti ve kese 3.4 milimdi çok rahatlıkla görmüştük gözükmez demesine rağmen
bu gün keseyi görmekte zorlandı boyut olarak yine 3-4 milim arasında olduğunu söyledi doktor vajinal baktı kan testimi tekrarlamamı istedi değer 1836 çıktı
kalp atışı duymayı beklerken saçma sapan bir durumun içine girdik keseyi net göremeyince dış gebelikten şüphelendiğini söyledi
bu mümkün olabilirmi ya görünen kese var ve dış gebelik olabilir diyor? cuma kan testini yenileyeceğiz ve takipte olacağız dedi
çok sıvı alımından dolayı net ölçüm yapamamış da olabiliriz dedi kafam patlıycak kızlar çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?