2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bu kacinci gunku deger ?

ben sadece adete bir hafta kala ve adet gunu olctum. adet gunu 254 tu deger.
sonra iki gune bir idrar testi yaptim ve cizgim koyulasti
ikisi de ayni koyulukta olunca, ve adetm 9 gun gecince keseyi gormeye gittim

adetten sonraki 7.gün adet günü 1200 dü ilk bebeğimde düşüktü ikizmidir diye düşündüm:)

kesinlikle insan paranoyak oluyo ben ilk doktora gittiğimde keseyi görmedi şüpheli gebelik dedi eşimle şok olduk inanamadık gittik 1 gebelik testi daha aldık pozitif çıktı ama hala gebe olduğuma inanmamıştım beta hcg için kan vermiştik sonucu 2 saat sonra öğrendik o zaman bile içim rahat etmedi geçen hafta kalp atışlarını görünce inandım hamile olduğuma ki ben kendim ebeyim eşim diyo sen bile böyle yapıyosun öteki kadınları düşünemiyorum =)

ahahaha demek ki insan konuya ne kadar hakim olursa olsun bu paranoyaklık yaşanması gereken bir süreç

ahahaha demek ki insan konuya ne kadar hakim olursa olsun bu paranoyaklık yaşanması gereken bir süreç

arkadaşlarıma akıl verirdim yok öyle beslenin şöyle dikkat edin şimdi herşeyi unuttum sanki =)
1 an önce sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah çoook heyecanlıyım çoookk....

dertlesecek biri var mi?

canım biraz geç oldu ama ben varım :)) dertleşebişiriz.

Bende var canim sadece yuzumde degil afedersin popomda omuzlarimda heryerimde var kisacasihormonlardan sanirim

canım dediğin gibi hormonlardan heralde ya bebeklerimiz iyi olsunlarda sorun yok ama alışkın olmayınca da insan kendini aynaya baktığın da kötügörüyo :)) varmı peki kullandığın herhangi bişey.

ben de yok cnm hıc olmadı

aman maşallah canım inşallah olmaz :))

yağlı şeyler mi yiyorsun acaba
ceviz fıstık onlardan olabilir

canım iştahım pek yerinde değil o yüzden pek bişey yiyemiyorum ama bikaç gün azar kuruyemiş yedim. belkide onlardandır. bilemiyorum.

benim bi derdim var p.tesi günü 1-2 damla kan geldi ve dr gittim.baktı çok şükür ki kesem yerindeymiş.18 mm kadarmış.bir jel verdi vajinadan kullan diye şuan kullanıyorum.ama hala sarı gibi akıntılar geliyor.acaba sizlerdede oluyormu normalmi acaba kızlar .çok korkuyorum ilk bebeğim olcak inşallah...

benim de beyaz akitni icinde bir damla pembe kan vardi
korkmustum
doktor gunuydu zaten
ama kalp atislairni duydum ve hersey yolunda dedi doktorum

devam etmedigi surece sakincasi yok sanirim
yat dinlen diyorlar oyle durumda ve taze kan gelmedikce korkmayin diyorlar

inş. canım ya bi sıkıntı yoktur.tedirgin oluyor insan ister istemez.

sancı bende ılk gunden berı var kac hafta oldu gecmıyor normal canım doktor cocuk ıcerde gelıstıgı ıcın sancı cekıyorsun dedı
ve ılk hamılelıklerde daha fazla agrı hıssedıyormuşuz...

olumlu dusun olumlu olsun canım doktor kontrolundesın kesen yerındeymıs kendıne dıkkat et stres yapma canım
tutunucak olan her turlu tutunur ben hamılelıgım ılk gunlerınde oyle fecı dustum kı annem son ayında merdıvenden yuvarlandı..
rahat ol canık

tatlım bende hamilelik öncesi folbiol alıyordum doktorada söyledim folik plus verdi bilemedim.
DOĞRUDUR canım bi arkadaşımda folbiol kullanıyordu onuda folikplus a çevirdiler..çok mide bulantısı yapıyormuşş..benimkini değiştirmedi bilmiorum belki ilerde değiştirir..

merhaba kızlar bu progestan mahvediyor beni ,neyse bebiş tutunsunda ,hep yatıyorum eşim bakıyor ,annemde geliyor salı günü ,pazartesi tekrar dr inşallah sorun olmaz çok dua edin

rabbim herkese sağ salim doğurmayı nasip etsin ,sağlıkla kalın

inş. canım ya olumlu düşünmeye çalışıyorum.dr da rahat ol dedi.haklısın Allahım can verdikten sonra herşey boş..

selam kızlar şimdi doktordan geldik beynim allak bullak oldu ağlamamk için zor tutuyorum kendimi

ilk muayenemde 20 eylülde kan değerim 170 ti ve kese 3.4 milimdi çok rahatlıkla görmüştük gözükmez demesine rağmen

bu gün keseyi görmekte zorlandı boyut olarak yine 3-4 milim arasında olduğunu söyledi doktor vajinal baktı kan testimi tekrarlamamı istedi değer 1836 çıktı

kalp atışı duymayı beklerken saçma sapan bir durumun içine girdik keseyi net göremeyince dış gebelikten şüphelendiğini söyledi

bu mümkün olabilirmi ya görünen kese var ve dış gebelik olabilir diyor? cuma kan testini yenileyeceğiz ve takipte olacağız dedi

çok sıvı alımından dolayı net ölçüm yapamamış da olabiliriz dedi kafam patlıycak kızlar çok kötüyüm

Son düzenleme:
Merhabalar :)) Bende Allah kısmet ederse mayıs ayında anne olacağım 3. Tüp bebek tedavime gidecekken süpriz yaptı bebişim beni de listeye eklerseniz çok sevinirim hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum:)) bilgilerimi de yazayım hemen;
Sat:12.08.2012
Tahmini doğum:19.05.2013
İlk hamileliğim:))

canımdıs gebelık keseyı ılk gordugu an anlasılır kı bence cok sıvı ıctıgınden net gorememıstır
doktorun kım memnunmusun tecrubelı birimi ?
sakın olmaya calıs canım bakalım cuma gunu ne olucak bıraz oncede dedım olumlu dusunelım kı olumlu olsun hersey
Rabbım hayırlısını eylesın hakkımızda stres bebege zarar canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…