- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.061
canımdıs gebelık keseyı ılk gordugu an anlasılır kı bence cok sıvı ıctıgınden net gorememıstır
doktorun kım memnunmusun tecrubelı birimi ?
sakın olmaya calıs canım bakalım cuma gunu ne olucak bıraz oncede dedım olumlu dusunelım kı olumlu olsun hersey
Rabbım hayırlısını eylesın hakkımızda stres bebege zarar canım ..
selam kızlar şimdi doktordan geldik beynim allak bullak oldu ağlamamk için zor tutuyorum kendimi
ilk muayenemde 20 eylülde kan değerim 170 ti ve kese 3.4 milimdi çok rahatlıkla görmüştük gözükmez demesine rağmen
bu gün keseyi görmekte zorlandı boyut olarak yine 3-4 milim arasında olduğunu söyledi doktor vajinal baktı kan testimi tekrarlamamı istedi değer 1836 çıktı
kalp atışı duymayı beklerken saçma sapan bir durumun içine girdik keseyi net göremeyince dış gebelikten şüphelendiğini söyledi
bu mümkün olabilirmi ya görünen kese var ve dış gebelik olabilir diyor? cuma kan testini yenileyeceğiz ve takipte olacağız dedi
çok sıvı alımından dolayı net ölçüm yapamamış da olabiliriz dedi kafam patlıycak kızlar çok kötüyüm
canım endişe etme sakın seninle aynıyız kalp atışı benimde duyulmadı bhcg değerin normal yükselmiş ultrason cihazının kalitesiyle alakalı bi durum bence karındanmı baktı
TATLIM başka bi dr a daha gitseYDİn ya..bide bidaha baktırmadınmı kan değerine benden 3 kere isteDİLER 2 GÜNDE BİR bAKTIRDI DR..bence baska bi dr daha git yada sağlık ocaklarıda kan testi yapıo ertesi gün alıyosun cumayı beklemessen bi baktır istersen..selam kızlar şimdi doktordan geldik beynim allak bullak oldu ağlamamk için zor tutuyorum kendimi
ilk muayenemde 20 eylülde kan değerim 170 ti ve kese 3.4 milimdi çok rahatlıkla görmüştük gözükmez demesine rağmen
bu gün keseyi görmekte zorlandı boyut olarak yine 3-4 milim arasında olduğunu söyledi doktor vajinal baktı kan testimi tekrarlamamı istedi değer 1836 çıktı
kalp atışı duymayı beklerken saçma sapan bir durumun içine girdik keseyi net göremeyince dış gebelikten şüphelendiğini söyledi
bu mümkün olabilirmi ya görünen kese var ve dış gebelik olabilir diyor? cuma kan testini yenileyeceğiz ve takipte olacağız dedi
çok sıvı alımından dolayı net ölçüm yapamamış da olabiliriz dedi kafam patlıycak kızlar çok kötüyüm
yok canım vajinal baktı ilk baktığında net gördü şimdi net göremedi anlamadım nası oluyor bu?
TATLIM başka bi dr a daha gitseYDİn ya..bide bidaha baktırmadınmı kan değerine benden 3 kere isteDİLER 2 GÜNDE BİR bAKTIRDI DR..bence baska bi dr daha git yada sağlık ocaklarıda kan testi yapıo ertesi gün alıyosun cumayı beklemessen bi baktır istersen..
hiç korkma canım rahat ol benide 10 gün içerisinde çağırdı ben bu konuda çok rahatım bazen çok geçte görülebiliyor..herşey yolunda imkanın varsa daha yolun başından başka doktora başla doktorun iletişimi çok önemli
doktorun dudak bükmesi bile bizim uykularımızı kaçırmaya yetiyo çünkü..
çok doğru söylüyosun ama hemen yarına randevu alabileceğim bi kadın doğumcu varmıdır bilemiyorum hepsi dolu benim kendi doktorum ekim 9 a ilk randevu tarihini vermişti düşün ondan sonra bu doktora başladım bakalım araştırcam olmadı yarına boşluk bulursam başka bir doktora da görüneyim en iyisi çok teşekkür ederim içim azda olsa soğudu canım
canım kan testi iyi yükselmiş:26: ayrıca ilk baktığında kese varsa tamamdır,,, o dr bakamamıştır.. dış gebelikten şüphelenmek için bthcg nin düşmesi gerekki, sende yükselmiş,, embriyo tüplere tutunursa ancak dış gebelik olur sıkma sen canını
Canım benim üzme hemen kendini
şehir olarak nerdesin özelleri ara ya da netten randevu alımlarına bak bulursun hemen
telaşlanma daha hafta olarakta erkensin
Bence kan değerin gayet iyi,ultrason aletleri eski olabilir hastanenin,en iyisi içinin rahatlaması için başka bir doktor randevu al en kısa zamanda,sen sıkma kendini bebişinle konuş bol bol...
canım bende öyle biliyorum ama tüplere tutunuyo bebek:26: buda çok ağrı ve sancı yapar dayanamazsın bile:26: drunda emin konuşmamış zateno yüzden 1 dra daha görün... bi drun fikri ile hareket etme.... hem dış gebelik olsa bthcg 1000 lere ulaşmadan düşük olurdu sende herşey yolunda bence boşa üzüyosun kendini
melekçim çok rahatlattın benii çok teşekkür ederim canım bol bol dua edicem rabbim en doğrusunu bilir bebeğimi de üzmek istemiyorum rabbim şu stresi bile kimseye yaşatmasın inşallah
bana kan değerin iyi yükselmiş bile demedi bu adam inan olumlu hiçbişey demedi sadece takipte olmamız gerek dedi umarım haklı çıkmaz bebeğimi çok seviyorum bırakmasın benii
Mujde kizlar mujde,dr la konusuyorduk mide bulantinin olmasi saglikli hamilelik gecirceginin gostergesidir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?