2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

tecrübeli biri ama memnunmuyum değilmiyim tam bilemiyorum soğukkanlı bir adam,o soğukkanlı oldukça ben daha da panik oldum

aslında başka bir doktorum var benim yalnız çok yoğun ilk muayene için 9 ekimi verdiğinden bu doktora başladım hayırlısı deyip duamı edicem artık yapacak birşeyim yok

canım endişe etme sakın seninle aynıyız kalp atışı benimde duyulmadı bhcg değerin normal yükselmiş ultrason cihazının kalitesiyle alakalı bi durum bence karındanmı baktı

canım endişe etme sakın seninle aynıyız kalp atışı benimde duyulmadı bhcg değerin normal yükselmiş ultrason cihazının kalitesiyle alakalı bi durum bence karındanmı baktı

yok canım vajinal baktı ilk baktığında net gördü şimdi net göremedi anlamadım nası oluyor bu?

TATLIM başka bi dr a daha gitseYDİn ya..bide bidaha baktırmadınmı kan değerine benden 3 kere isteDİLER 2 GÜNDE BİR bAKTIRDI DR..bence baska bi dr daha git yada sağlık ocaklarıda kan testi yapıo ertesi gün alıyosun cumayı beklemessen bi baktır istersen..

Son düzenleme:
yok canım vajinal baktı ilk baktığında net gördü şimdi net göremedi anlamadım nası oluyor bu?

hiç korkma canım rahat ol benide 10 gün içerisinde çağırdı ben bu konuda çok rahatım bazen çok geçte görülebiliyor..herşey yolunda imkanın varsa daha yolun başından başka doktora başla doktorun iletişimi çok önemli
doktorun dudak bükmesi bile bizim uykularımızı kaçırmaya yetiyo çünkü..

bu gün baktı kan değerime 1836 çıktı cumaya tekrarlamamı istedi ilk muayenede keseyi gördüğü için kan testimi tekrarlatmamıştı ancak keseyi bu gün net göremedi

çok doğru söylüyosun ama hemen yarına randevu alabileceğim bi kadın doğumcu varmıdır bilemiyorum hepsi dolu benim kendi doktorum ekim 9 a ilk randevu tarihini vermişti düşün ondan sonra bu doktora başladım bakalım araştırcam olmadı yarına boşluk bulursam başka bir doktora da görüneyim en iyisi çok teşekkür ederim içim azda olsa soğudu canım

canım kan testi iyi yükselmiş:26: ayrıca ilk baktığında kese varsa tamamdır,,, o dr bakamamıştır.. dış gebelikten şüphelenmek için bthcg nin düşmesi gerekki, sende yükselmiş,, embriyo tüplere tutunursa ancak dış gebelik olur sıkma sen canını

Canım benim üzme hemen kendini
şehir olarak nerdesin özelleri ara ya da netten randevu alımlarına bak bulursun hemen
telaşlanma daha hafta olarakta erkensin

merhaba kızlar,
umarım herkesler iyidir... bu sabah işlerim çok yoğundu
baya hafiflettim geldim

doktor kontrolümüze 2 gün kaldı Allah'ın izniyle

Bence kan değerin gayet iyi,ultrason aletleri eski olabilir hastanenin,en iyisi içinin rahatlaması için başka bir doktor randevu al en kısa zamanda,sen sıkma kendini bebişinle konuş bol bol...

bende öyle biliyorum tüplerde büyüme olmuyomu dış gebelikte ? iyice beynimi bulandırdı bu adam çok sıvı alımıdan dolayı da net görememiş olabiliriz dedi yani bana hiçbişeyi net söyleyemedi çıldırttı

Canım benim üzme hemen kendini
şehir olarak nerdesin özelleri ara ya da netten randevu alımlarına bak bulursun hemen
telaşlanma daha hafta olarakta erkensin

tekirdağdayım bende özele gittim üstelik tavsiye edilen bir doktora gittim hemen araştırcam yarına randevu ayarlamaya çalııcam başka birinden

Bence kan değerin gayet iyi,ultrason aletleri eski olabilir hastanenin,en iyisi içinin rahatlaması için başka bir doktor randevu al en kısa zamanda,sen sıkma kendini bebişinle konuş bol bol...

bana kan değerin iyi yükselmiş bile demedi bu adam inan olumlu hiçbişey demedi sadece takipte olmamız gerek dedi umarım haklı çıkmaz bebeğimi çok seviyorum bırakmasın benii

canım bende öyle biliyorum ama tüplere tutunuyo bebek:26: buda çok ağrı ve sancı yapar dayanamazsın bile:26: drunda emin konuşmamış zaten o yüzden 1 dra daha görün... bi drun fikri ile hareket etme.... hem dış gebelik olsa bthcg 1000 lere ulaşmadan düşük olurdu sende herşey yolunda bence boşa üzüyosun kendini

Son düzenleme:
canım, benim doktorum bana demişti ki bazen gebelik kesesi net olmayabiliyor o yüzden hemen görünemiyormuş var olmasına ra
senin kan değerin gayet iyi,
üzme canım kendini, Allah'ın izniyle bebeğin seninledir

melekçim çok rahatlattın benii çok teşekkür ederim canım bol bol dua edicem rabbim en doğrusunu bilir bebeğimi de üzmek istemiyorum rabbim şu stresi bile kimseye yaşatmasın inşallah

melekçim çok rahatlattın benii çok teşekkür ederim canım bol bol dua edicem rabbim en doğrusunu bilir bebeğimi de üzmek istemiyorum rabbim şu stresi bile kimseye yaşatmasın inşallah

amin canım rabbim sağsağlim kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah biz kucağımıza alana kadar 10 yıl gider ömrümüzden heralde
rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Mujde kizlar mujde,dr la konusuyorduk mide bulantinin olmasi saglikli hamilelik gecirceginin gostergesidir dedi

Bencede kesinlikle öyle ben bundan önce bir hamilelik geçirdim boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum
ne bir mide bulantısı ne bir belirti hiç birşey yoktu
Ama bunda kokualra aşırı hassasiyet mide bulantısı uyku hali herşey var
bebişimde hamd olsun sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…