2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
melekçim çok rahatlattın benii çok teşekkür ederim canım bol bol dua edicem rabbim en doğrusunu bilir bebeğimi de üzmek istemiyorum rabbim şu stresi bile kimseye yaşatmasın inşallah

canım dışgebelik var dememiş doktor olasılıkdn bahsetmıs galıba bence bır dr a daha danıs ama sakın ıhmal etme dıs gebelık yasamıs bırı olarak sana onerım aratırmanı yap ama sanmıyorum dıs gebelık olsun sende.

merhabalar..
şuraya yazacagım hiç aklıam gelmezdi.rabbim istedı ve oldu.beklenmeyen ve henuz duşunulmeyen bı hamıleleık suprızı yaşıyorum.once çok uzuldum agladım..nasıl olurduki bız korunuyorduk.ınanmadım idrar testıne kan verdım.1000 çıktı doktora gıttım kese gozukmuyo henuz erken dedı.1 hafta sonra cagırdı.hala şaka gıbı ama rabbım boyle ıstemış verdır bundada bı hayır ınşallh..
benım 2 kızım var arkadaşlar kuçugum henuz 2,5 yaşında .rabbım bı kez daha annelık lütfunu uygun gormuş bızde olana razıyız artık.allah hayırlı evlat eylesın ne dıyeyım.sızlerınde hamıleleıklerınız hayırlı olsun.sanırım son tarıhlı bir benım.beklenen tarıh 30 mayıs.2 kızımda sezeryan oldugu için 15 mayısa falan denk gelır .olursa bakalım.haftaya tekrar gıdecegım doktora.tekrardan merhabalar.

Son düzenleme:
arkadaşlar belirtilerinizden bahsedermisiniz :)benim başdönmem çok oluyor bulantı çok yok göğüslerimde damarlar çok fazla ve çok şişti

hoşgeldin canım benzer duygulardayız bendede çok korku var nasıl yapıcam diye ama Allahım bir kolaylık verir diye düşünüyorum benimde ikinci bebeğim olacak kısmetse oğlum 3 yaşında

hoşgeldin canım benzer duygulardayız bendede çok korku var nasıl yapıcam diye ama Allahım bir kolaylık verir diye düşünüyorum benimde ikinci bebeğim olacak kısmetse oğlum 3 yaşında

teşekkur ederım sagol.ıkıncılerde çok hoş oluyor.ben ıkı kıızmda ısteyerek ve planlı oldugu için çok sevınmıştım.bunda acayıpşaşkınım..şoku atlatmaya calışıyorum resmen..hepınız epey ılerlemış hamıleleıgınız benım henuz 4 haftalık.hiçmi hiç belırtım yok gunluk hayata devam..ıkıncı kızımde gogsum çok buyumuştu haıfı bulantılar başlamıştı uyku yorgunluk.

sat benim 21.08 aslında aynıyız benimde bdt28.05 senin sat nedir

.

Bendede aynı şey oldu canim sabah gittim göremedi 2.sefere tekrar bhcg filan öğleyin gittim testin sonuncuyla meger rahim arkadaymis ve idrar kesem çok boş olduğu icin görememiş insallah öyle biseydir bende aynen kalp atışını duymaya gitmistim ilk seferde kese var rahimde dış gebelik degil demesine rağmen var gibi diyince sok olmuştum

ınşallh dış gebelık degıldır ıkınızınde..şimdi bı benım sanırım keseyı bıle goremeyen.herkes kalp atışını bıle duymuştur degılmı.

Mujde kizlar mujde,dr la konusuyorduk mide bulantinin olmasi saglikli hamilelik gecirceginin gostergesidir dedi

evet oyleymis
dun ben de arastiriken okudum bulantilarin baslamasi dusuk ihtimalinin azaldigini gosterir diye
hamileligin saglikli gittiginin gostergesidir diyor
ama bulantinin olmamasi ise kesinlikle birseyler ters gittigini gostermez, bazi kadinlar hamileliklerini daha rahat gecirirler diyor

'
Genel olarak bulantı ve kusmaların olması gebeliğin yolunda gittiğinin bir göstergesi olarak kabul edilir. Gözleme dayalı çalışmalarda bulantı ve kusma yaşayan kadınlarda düşük yapma olasılığının daha az olduğu gösterilmiştir. Bu durumun nedeni tam olarak bilinmemektedir. Ancak bazı araştırmacılar bulantıların anne adayını bebeğe zarar verebilecek bazı maddelerden uzak tuttuğunu kusmaların ise yine anne adayında bulunan ve yine bebeğe zarar verebilecek bazı toksinlerin uzaklaştırılmasına yaradığını ileri sürmektedirler ve bu iddialarını doğanın koruma mekanizmalarından biri olarak tanımlamaktadırlar. Ancak bu iddiaları destekleyecek yeterli bilimsel kanıt mevcut değildir.

Öte yandan anne adayında bulantı ve kusma olmaması ya da çok hafif olması da asla birşeylerin ters gittiği anlamına gelmez.
' alintidir

aynen oyle her kadında bulantılar degışıyo.kımı hiç bulanmadan rahatca gecırıyo kımısı çok zor gecırıyo..

aynen oyle her kadında bulantılar degışıyo.kımı hiç bulanmadan rahatca gecırıyo kımısı çok zor gecırıyo..

ozellikle paylastim yaziyi cunku bulantim yok diye psikolojinizi bozmayin
rahat geciren kadinlar varmis bircok kadinlar forumunda dolastim bu konu hakkinda bilgi sahibi olmak icin
arkadaslarima sordum
bulantisiz geciren var
ben de nedne bende olmuyor diye uzuluyordum ama takmiycam cok
zaten aksamlari tiksinme gibi birsye oluyor ama yememi etkilemiyor bulanti diyemiyorum adina ama hafif brieyelr var
yalniz bu psikolojiyle sanirim yalanci mide bulantilarimin baslamadi yakindir :)

ben buyuk kızımda çok bulandım hayat resmen cehennem oldu o derece konuşmaya bıle takatım kalmıyuo yemek agzıma suremıyodum serumla ayaktaydım.ıkıncı kızda daha ıyıydım.bulantım vardı ama gunluk hayatımı etkılemıyordu..bu daha çok yenı hiç bı belırtım yok.6 haftalarda falan başlar daha..beklemedeyım

evet ben çok rahatım , progestan beni mahvetmese sıkıntım yok , içerdeki kanamada bir an önce düzelir inşallah

evet ben çok rahatım , progestan beni mahvetmese sıkıntım yok , içerdeki kanamada bir an önce düzelir inşallah

insallah gecer en kisa zamanda
beni de pogestan etkiliyor sersem gibi oluyorum
ama onun haricinde sikayet edebilecegim birsey yok, bel agrim srekli yatmaktan oluyor sanirim hareketsiz kaldikca artiyor

Kizlar yanlis anlasilmak istemiyorum,hani mide bulantisi olanlar icin moral olsun diye yazdim,bulantisi olmayanlari uzmek istemedim,uzgunum

insallah gecer en kisa zamanda
beni de pogestan etkiliyor sersem gibi oluyorum
ama onun haricinde sikayet edebilecegim birsey yok, bel agrim srekli yatmaktan oluyor sanirim hareketsiz kaldikca artiyor

teşekkür ederim canım inşallah , evet kesinlikle progestandan , evet benimde yatmaktan her yerim agrıyor arada kalkıp dolanıyorum , şimdi dua okumak için nete girdim foruma ugramak istedim ,

inşallah beni takip etmesi için iyi bir dr bulurum pazartesi

Kizlar yanlis anlasilmak istemiyorum,hani mide bulantisi olanlar icin moral olsun diye yazdim,bulantisi olmayanlari uzmek istemedim,uzgunum

hayir ben ozur dilerim sen yanlis anlama sakin
sen iyi birsey yazdin
ama ben de bu ara kafaya takiyorum diye arastirdigimi yazayim dedim, en azindan benim gibi midesi bulanmayanlar icin bu da

canım, benim doktorum bana demişti ki bazen gebelik kesesi net olmayabiliyor o yüzden hemen görünemiyormuş var olmasına ra
senin kan değerin gayet iyi,
üzme canım kendini, Allah'ın izniyle bebeğin seninledir

ilk muayenede keseyi görüp şimdi net görmeyince bir de dış gebelik olabilir deyince kafamı bulandırdı canım cumayı bekleyip tekrarlıycaz bakalım kan tahlilimizi herşey olacağına varır napalım

kesin olarak var demedi canım olasılıklardan bahsetti kan değerim bu dönemde 1000 üzerinde olmalıymış benimki 1836 tek içimi rahatlatan bu şu anda bekleyip görücez ağrız sızı kanam yok şükür senin değerlerin nasıldı benim 2 ye katlamış hatta fazlası bile var ve nasıl bir işlem uygulandı bahsedermisin canım

offf şükür aynı şeyleri yaşamışız inşallah bebeğim benimle kalır çok teşekkür ederim sana benimle paylaştığın için rahatladım biraz daha sonra sorun olmadığı ne zaman anlaşıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…