- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.101
neyse kızlar ben şoku yavaş yavaş atlatmaya calışıyorum.ozelıkle buaraya gırdımkı kendım gıbı hamılelerle konuşmak ıyı gelır bana dıye.benım kıızım 2010 şubat dogumlu.gruptakı arkadaşlarla burda başladı dostlugumuz kk da.ve bız bır tam alıe olduk hala goruşuyoruz kımı yakın olanlar hala buluşuyo bazen şehırler arası bıle buluşmalar oluyor.ınşallh sızlerlede boyle sıkı dostlar oluruz..tanıştık, kaynaşırız ınşallh.çıkayım kuçuk uyanmadan.allaha emanet olun..
hayırlı olsun görüşmek üzere
sagolasın.sende sıkma canını degerlerın yukselıyomuş buyuk ıhtımalle normal gebelık gozuyle bakıyorum.allah gonlune gore versın.senle yakınız bak.bende 4,5 haftalık falanım.bız keseyı goremedık haftaya gıdecegım.
çok teşekkür ederim canım biz ilk kontrolde gördük şimdi göremeyince endişeleniyorum bakalım rabbim hayırlısını bilir benimde sat 22 ağustos aynıyız inşallah hakkımızda hayırlısı olur
çok teşekkür ederim canım biz ilk kontrolde gördük şimdi göremeyince endişeleniyorum bakalım rabbim hayırlısını bilir benimde sat 22 ağustos aynıyız inşallah hakkımızda hayırlısı olur
bende 23 agustos.ya daha erken doktor banada baktı hiç goremedı daha erken 1 hafta sonra gozukur dedı.e aynı sayılırız sende sıkma canını..o zaman bendede ıhtımal var demekkı.
Mujde kizlar mujde,dr la konusuyorduk mide bulantinin olmasi saglikli hamilelik gecirceginin gostergesidir dedi
merhabalar..
şuraya yazacagım hiç aklıam gelmezdi.rabbim istedı ve oldu.beklenmeyen ve henuz duşunulmeyen bı hamıleleık suprızı yaşıyorum.once çok uzuldum agladım..nasıl olurduki bız korunuyorduk.ınanmadım idrar testıne kan verdım.1000 çıktı doktora gıttım kese gozukmuyo henuz erken dedı.1 hafta sonra cagırdı.hala şaka gıbı ama rabbım boyle ıstemış verdır bundada bı hayır ınşallh..
benım 2 kızım var arkadaşlar kuçugum henuz 2,5 yaşında .rabbım bı kez daha annelık lütfunu uygun gormuş bızde olana razıyız artık.allah hayırlı evlat eylesın ne dıyeyım.sızlerınde hamıleleıklerınız hayırlı olsun.sanırım son tarıhlı bir benım.beklenen tarıh 30 mayıs.2 kızımda sezeryan oldugu için 15 mayısa falan denk gelır .olursa bakalım.haftaya tekrar gıdecegım doktora.tekrardan merhabalar.
Selam arkadaşlar..
İzmir den İstanbul a döndüm.. İşbaşı yaptım dün fakat çok yoğunum.. Salı günü akşam uçağa koştururken ufak bir kanama gibi birşey oldu.. Dün sabah zaten kontrolüm vardı.. Bebek 7 haftalık ve iyiydi kalp atışlarını duyduk. Bir sonraki kontrolüm ayın 30una.. 5 hafta sonra..
Herkes iyidir umarım
kulandığım ilaçlar progestan ve elevit acaba eksikmi ilaçlarım ,,, dr size neler verdi :26:
kalp atisindan sonra benim de doktorum 4 ya da 5 hafta sonra cagiracagini soyledi
2 haftayi atlattim
ama dayanamiyorum cidden ya
zor oluyor beklemek
ben de progestankulandığım ilaçlar progestan ve elevit acaba eksikmi ilaçlarım ,,, dr size neler verdi :26:
aynı şeyleri yaşıyoruz :) ben de tam 2 hafta önce duydum kalp atışlarını, doktorum 12. haftada görüşelim tekrar dedi, yani 18-19 ekim gibi gitmeyi düşünüyorum.
ikili test için gidicem ama sence cinsiyet hakkında bişey söylermi cnm ?
ben sadece folık asit kullanıyorum kalp atısına kadar kullan dedı doktor
bana folik asit vermedi progestanı 10 kullan bırak dedi elevite devam dedi acaba folik asiti alıp kullansammı:26:
bana folik asit vermedi progestanı 10 kullan bırak dedi elevite devam dedi acaba folik asiti alıp kullansammı:26:
kendı kendıne sakın ilaca başlama benım asıl kendı doktorum folıkasıt vs.. hıc bırseyı kullandırmama taraftarı
onceden annelerımız kullanıyormuydu dıyor herseyı dogasına bırak kı bende bır kacgundur kırmızı pancar sıkıp ıcıyorum en dogal folıkasıt
ılacı bıraktım
haftaya kendı doktorumda baslıcam sormak ıstedıgınız sorular olursa sorarım sımdıkı gıttgım doktor hıc ılgılenmıyor ve zatı cok hastası var
2 saat beklıyorum randevuda kafası dolu oldugu ıcın hızlıca ılgılenıp gonderıyor
elevitin icinde folik asit var
bence icerigini bir oku
ben var diye hatirliyorum
tecrübeli biri ama memnunmuyum değilmiyim tam bilemiyorum soğukkanlı bir adam,o soğukkanlı oldukça ben daha da panik oldum
aslında başka bir doktorum var benim yalnız çok yoğun ilk muayene için 9 ekimi verdiğinden bu doktora başladım hayırlısı deyip duamı edicem artık yapacak birşeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?