2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
neyse kızlar ben şoku yavaş yavaş atlatmaya calışıyorum.ozelıkle buaraya gırdımkı kendım gıbı hamılelerle konuşmak ıyı gelır bana dıye.benım kıızım 2010 şubat dogumlu.gruptakı arkadaşlarla burda başladı dostlugumuz kk da.ve bız bır tam alıe olduk hala goruşuyoruz kımı yakın olanlar hala buluşuyo bazen şehırler arası bıle buluşmalar oluyor.ınşallh sızlerlede boyle sıkı dostlar oluruz..tanıştık, kaynaşırız ınşallh.çıkayım kuçuk uyanmadan.allaha emanet olun..

hayırlı olsun görüşmek üzere

hayırlı olsun görüşmek üzere

sagolasın.sende sıkma canını degerlerın yukselıyomuş buyuk ıhtımalle normal gebelık gozuyle bakıyorum.allah gonlune gore versın.senle yakınız bak.bende 4,5 haftalık falanım.bız keseyı goremedık haftaya gıdecegım.

çok teşekkür ederim canım biz ilk kontrolde gördük şimdi göremeyince endişeleniyorum bakalım rabbim hayırlısını bilir benimde sat 22 ağustos aynıyız inşallah hakkımızda hayırlısı olur

bende 23 agustos.ya daha erken doktor banada baktı hiç goremedı daha erken 1 hafta sonra gozukur dedı.e aynı sayılırız sende sıkma canını..o zaman bendede ıhtımal var demekkı.

san ırım buradaki takvimdede bir sorun var
ben 6 haftalığım
ultrasona görede 6 yım fakat burada beni 7 gösteriyor. Dün doktora gittik 7. hafta olsa kalp atışlarını net duymam gerekirdi
fakat doktor kalp atışlarını bulmakta zorlandı
çok çok az duydum

Selam arkadaşlar..

İzmir den İstanbul a döndüm.. İşbaşı yaptım dün fakat çok yoğunum.. Salı günü akşam uçağa koştururken ufak bir kanama gibi birşey oldu.. Dün sabah zaten kontrolüm vardı.. Bebek 7 haftalık ve iyiydi kalp atışlarını duyduk. Bir sonraki kontrolüm ayın 30una.. 5 hafta sonra..

Herkes iyidir umarım

Mujde kizlar mujde,dr la konusuyorduk mide bulantinin olmasi saglikli hamilelik gecirceginin gostergesidir dedi

abow bız yandık ozaman daha bulantı yok dıcem :) ama bulantı olmamasıda sorun degıl kımınde 3 4 aydan sonrada oluyor

gelecek olan engel tanımıyor Rabbım hayırlısını eylesın hosgeldın aramıza
mayıs ayı senın dogurganlık ayın galıba:)

5 hafta off bızlerde bu kadar beklıcekmıyız catlar ınsan ya ben bahane bulur gıderım doktora :) 2 haftayı gecıremedım kalp atısını bı duyayım dıye beklıyorum :)

kulandığım ilaçlar progestan ve elevit acaba eksikmi ilaçlarım ,,, dr size neler verdi :26:

Son düzenleme:
kalp atisindan sonra benim de doktorum 4 ya da 5 hafta sonra cagiracagini soyledi
2 haftayi atlattim
ama dayanamiyorum cidden ya
zor oluyor beklemek

aynı şeyleri yaşıyoruz :) ben de tam 2 hafta önce duydum kalp atışlarını, doktorum 12. haftada görüşelim tekrar dedi, yani 18-19 ekim gibi gitmeyi düşünüyorum.
ikili test için gidicem ama sence cinsiyet hakkında bişey söylermi cnm ?

kulandığım ilaçlar progestan ve elevit acaba eksikmi ilaçlarım ,,, dr size neler verdi :26:
ben de progestan
ve folik asit kullaniyorum
ozellikle folik asit cok onemli
ama elevitin icinde zaten 8 mg folik asit var diye biliyorum yanlis hatirlamiyorsam
bana vitamin hapi vermedi
kan degerlerim normal cikinca

zor beklemek ya
bazen diyorum dayanamiyorum gitmsem mi ikili testten once
aklim cok karisiyor
ama kendi doktoruma uymak istiyorum bir yandan
dayanma gucumu zorluyorum bu gunler :)
bazi doktorlar soyluyorlar 12. haftada
bilmem ki insallah gorursunuz

bana folik asit vermedi progestanı 10 kullan bırak dedi elevite devam dedi acaba folik asiti alıp kullansammı:26:

kendı kendıne sakın ilaca başlama benım asıl kendı doktorum folıkasıt vs.. hıc bırseyı kullandırmama taraftarı
onceden annelerımız kullanıyormuydu dıyor herseyı dogasına bırak kı bende bır kacgundur kırmızı pancar sıkıp ıcıyorum en dogal folıkasıt
ılacı bıraktım
haftaya kendı doktorumda baslıcam sormak ıstedıgınız sorular olursa sorarım sımdıkı gıttgım doktor hıc ılgılenmıyor ve zatı cok hastası var
2 saat beklıyorum randevuda kafası dolu oldugu ıcın hızlıca ılgılenıp gonderıyor

bazı sitelerde elevit 3. aydan sonra veriliyo diyo,,, benim dr da prof ama bilemem tabi :26:testi yaptırdığımız devlet hastanesindeki dr reçeteye yazdı folik asiti ama biz drumuza güvendik kullanmadık,,, en iyisi bugün açıp sorayım :26:

betahcg 2000 olmadan gorunmez kese 2000 oldugunda bile ancak iyi bir makine gorur. doktorunun bunu dememesine cok cok sasirdim istersen aynen boyle mi diye ara sor, doktor olduguna gore biliyordur! uc hamiellik yasadim iki doktorum oldu ikisi de betahcg 2000olmadan gelme goremeyiz keseyi demisti. hic uzulme. birkac gune gorunecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…