- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.021
Ayy cok ozendim sana aynisini bende yaparim insallah biran once..ama kendi valizim zor gibi eksiklerim var ve pijamalarin boyu uzun geliyor terziye vermem lazim..amin canim insallah saglikla guzellikle hayirla tasiniriz yerlesiriz ve bebislerimize kavusuruzCanım aynen gelcek pazar taşınmaya başlıyorum onun Icin her seyini yıkayıp utuleyip valise yerleştirdim düzgün bı sekilde rasindim mı hemen dolabı hazır olcak yerlestircem kendi valisi mı de yaptım ne olur ne olmaz kendimi garantiye alayım da bide ben kızımı 4 hafta erken dogum yapmıştım tabi aynı olmazda cok ayakta kalıyorum bu ara onun Icin herseyim hazır olsun istedim Allah kolaylık versin
Aynen canim benimki de 10 gun kucuk cikti ama baska hastaneye gitmistim..gelisimi normalmi pekikızlar dün kontrole gittim. 32 haftalık görünmeme rağmen bebeğim 30 hafta 5 günlük cıktı. dha önce hep 1-2 gün geride çıkarken bu sefer 1 hafta kucuk cıkması canımı sıktı ama cok da sorgulamadım. bebişimiz hep bize güldü ultrasonda. buraya da koyuyorum kızımızın fotograflarını.
depresyona girmiş bir havam var 2 gündür. dün kızımı görmeme rağmen keyiflnmek yerine gün boyu hüzünlü bir hava oluştu ruhumda. dilerim herşey çook güzel olur sizler ve bebişleriniz için. herkese iyi haftasonlar. haa bu arada 32 haftalıkken raporumu aldım. geçici işgöremezlik ödeneğine başvurmak icin raporlarınızı almayı unutmayın.Eki Görüntüle 652594 Eki Görüntüle 652595
kızlar dün kontrole gittim. 32 haftalık görünmeme rağmen bebeğim 30 hafta 5 günlük cıktı. dha önce hep 1-2 gün geride çıkarken bu sefer 1 hafta kucuk cıkması canımı sıktı ama cok da sorgulamadım. bebişimiz hep bize güldü ultrasonda. buraya da koyuyorum kızımızın fotograflarını.
depresyona girmiş bir havam var 2 gündür. dün kızımı görmeme rağmen keyiflnmek yerine gün boyu hüzünlü bir hava oluştu ruhumda. dilerim herşey çook güzel olur sizler ve bebişleriniz için. herkese iyi haftasonlar. haa bu arada 32 haftalıkken raporumu aldım. geçici işgöremezlik ödeneğine başvurmak icin raporlarınızı almayı unutmayın.Eki Görüntüle 652594 Eki Görüntüle 652595
Benimde çok oluyo depresyon hali depresyondayken hamile kaldım zaten ilaçlarımı bıraktım hepsi geçiçek inş. Benim bebeğimde bir hafta geriden geliyo doktor yüzü iyi ama zayıf durmuyo dedikızlar dün kontrole gittim. 32 haftalık görünmeme rağmen bebeğim 30 hafta 5 günlük cıktı. dha önce hep 1-2 gün geride çıkarken bu sefer 1 hafta kucuk cıkması canımı sıktı ama cok da sorgulamadım. bebişimiz hep bize güldü ultrasonda. buraya da koyuyorum kızımızın fotograflarını.
4 müüüüü maşallah sen hiçbirşey yemedin mi cnm yaa maşallaaaaah ben 10 kilo aldım 32. haftam daha 15 le bitiriirsemm çook mutlu
olucam allahtan 1,70 boyumda görünmüyor:))))
Gunaydın kızlarh.ıcı zorla kalkan ben erkenden uyandım cokkkkk uykum var ama uyuyamıorum oglum tepnıp duruyo bıraz doyurduk karnımızı gerı yattık ıns.tekrardan uyuyabılıımmmm
cnm cok gecıktırmeden parca parca yap gercekten hafta hafta daha zor oluoselam kızlar napıyosun hava güzel maşallah ama ben evdeyim çünküm yürüyemiyorumvajina kemiklerim resmen kırılmış gibi ağrıyo dün gecede acılı bir krampla ağlayarak uyandım kocam bütün gece masaj yaptı ama çok fenaydı bugün de damarları ağrıyo bacağımın of anne olmak ne zor :44: son haftalarımız artık sanırım bunları yaşamak zorundayız :44: doktorum bu vajinadaki ağrının olacağını artık açılma için hazırlık yapıldığını söledi oy oy daha ne bebeğin kıyafetlerini yıkadım ne evim temizlendi ne çantam hazır :44: napıcam ya düşündükce bunalıyorum şimdiden hareket ederken zorlanıyorum adım atmak işkence resmen bi gaza gelip yanımada annemi eltimi alıp bütün işleri aradan çıkarmam lazım bu mart çıkmadan :44:
Gunaydın kızlarh.ıcı zorla kalkan ben erkenden uyandım cokkkkk uykum var ama uyuyamıorum oglum tepnıp duruyo bıraz doyurduk karnımızı gerı yattık ıns.tekrardan uyuyabılıımmmm
doktor da aynen öyle dedi canım. yanakları bu sefer bayaa tombişleşmiş, 1,5 ay önce hiç yanak yoktu hatta:) amann eşimin de benim de kilo problemim var o sebeple bebeğimiz sağlıklı olsun da zayıf lsun,Korkma canım zaten son haftalar çok değişiyormuş minyon bir bebek olabilir anne babaya bağlı son haftalardaki durumu yani bizim şimdi normal ama son haftalar değişebilirmiş annem hep öyle söylüyor mesela ben bugün 2012 mayıs annelerini okudum biraz 2850-3000 kilo doğan bebişlerde son zamanlarda az kilo almış ama maşallahları var sadece biraz zayıf sen veya eşin ufak tefekseniz size benziyordur çocuk üzülme insan etkileniyor ister istemez
gelişimine normal dedi. ama bu haftalarda kafası alt tarafa yerleşiyormuş, son 3 hafta kala hala yerleşmediyse normal doğuma alternatif sezeryan düşünebilirmişizAyy cok ozendim sana aynisini bende yaparim insallah biran once..ama kendi valizim zor gibi eksiklerim var ve pijamalarin boyu uzun geliyor terziye vermem lazim..amin canim insallah saglikla guzellikle hayirla tasiniriz yerlesiriz ve bebislerimize kavusuruz
Aynen canim benimki de 10 gun kucuk cikti ama baska hastaneye gitmistim..gelisimi normalmi peki
çoook teşekkür ederiz canım. son zamanlarda işlerin yogunluğu yüzünden demir hapımı, sütümü ve meyvemi aksattım. eve gelir gelmez uyumaya başlıyordum. bundan sonra daha cok dikkat edicem. inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın. kilo önemli değil canım doğunca anne sütü zaten iyi beslyor.ayy eslaacım cok şeker kızın allah bagıslasın
ayrıca haksızlık etme bebişee yanakları gayet ıyı duruo
drumuz bız bebeklerın kılosunu ıyı oldugunu yanaklardan anlıoz demıstı
hem bak ne kadar mutluu gozukuo barek allah
bız yakalayamıoz artık yuzunu
sola daha cok yatmayı dene cnm ve protein agıtlıklı beslen direk bebeğe gıdıo onlar
kan hapını portakal suyuyla iç c vıtamını demırın emılımını artırır..süt içemıosan bıle ıkı kase yoğurt ye cnm
benımkıde başlarda hep gerıden gelıodu taa 20. haftaya kadar
sonra bunlara dıkkat ettım dusun vejateryan sayılırım haftada 2 et yedım
çok şukur 3 hafta sonra ilerı geçti..ama yemek yemek bana görev gıbı artık
bide keçiboynuzu pekmezı cnm ii gelio
bu işler hiç bellı olmuo cnm kucuk gıden bebek bı bakıosun son haftalar bı atak yapıo 3.5 doğuo
tobiş tombiş gıden bebeğin plesantası yaşlanıo,suyu azalıo 2.5 doğmuş arkadasın son 3 hafta hiç kılo almaamıs bebek
almıslar mecbur,lutfen sımıden canını sıkıp bu guzel gulen bebeğinide uzme
benım bebeğin plesantasında kanama alanı var 5 cm 4/1i iş görmuo..ben mecburen yemek zorundayım zorla morla
36 dan sonra beslemeyebılır erken alabılrıler bebeği ama hiç takmıorumm yıyorum ıcıorum
tombiş olcak benım kızım kılosu ıyı olcak zamanında doğacak dıyıp olumlama yapıorum
bunları senınle bırlıkte hepımzıe ve kendıme yazıorumm bebeğin en guzel besını annenın morali cnm öpuorumm
Benimde çok oluyo depresyon hali depresyondayken hamile kaldım zaten ilaçlarımı bıraktım hepsi geçiçek inş. Benim bebeğimde bir hafta geriden geliyo doktor yüzü iyi ama zayıf durmuyo dedi
ya sabahları gün içindekinden çok farklı tekmeliyo bebek aç olmaylamı alakalıdır yazın dkkatimi çektide cnm resmen iç organlarım sarsılıo sanıyorum tekmeleriyle bide bi geriniyo uyu uyuyabilirsen bnde kalkıp bişeyler atıştırıp su içip uzanıyorum snrada yat yatabilirsen durmak blmio babayıda tekmelio artık yatakta eli kolu değse adamın yanlışlıkla uyanıo oğlanın tekmesine aç olan bebek mi acaba çok tekmeler ?
cnm cok gecıktırmeden parca parca yap gercekten hafta hafta daha zor oluo
daha ıkı hafta once arabasını ve bı cok eksığını almıstık bukadar zorlanmamıstım
her gecen hafta daha agırlasılıomus meğer
hortlayanlardan biride benim
acıkıyorum erkenden
bende aynı çözümü buldum sabah namaza kalkınca bısıler yıyorum kısmen daha gec uyanıorum
kızlar ya deminden beri 2012 mayıs annelerini okuyorum nereden okudum okumaz olaydım( panik korku başladı bende şimdi yerimden kalkıp bütün evi silip süpürüp herşeyimi hazırlamak istedim sanki sancım var gibi sanki erken doğum yapcam gibi bilemedim psikolojim şama yere bozuldu
biliyorum şimdi yok cnm ne alaka bişey olmaz diyceksiniz ama kendimi çok kötü hissediyorum
kızlar dün kontrole gittim. 32 haftalık görünmeme rağmen bebeğim 30 hafta 5 günlük cıktı. dha önce hep 1-2 gün geride çıkarken bu sefer 1 hafta kucuk cıkması canımı sıktı ama cok da sorgulamadım. bebişimiz hep bize güldü ultrasonda. buraya da koyuyorum kızımızın fotograflarını.
canım önce derin bir nefes al. okuduğun şeylerden nelerden etkilendiysen bir düşün. okumadan önce sancı filan hissediyor muydun? yoksa paniğe mi kapıldın? eşinle annenle paylaş hislerini istersen. biraz bekle eğer sancın cidden varsa doktorunu ararsın. ama okuduklarından etkilendin diyeyese zatwn biraz sakinleyince geçer. korkutma kendini caım hayırlısıyla tam zamanında gelir bebişin
Benimde bugun icim sıkıliyo, cok halsiz yaslanmis gibi hissediyorum..basim bi garip,dönuyo desem degil,agriyo desem degil garip bitkin bir hal ..
Bende yikamadim canim daha tapu islemleri yapilcak..tasincaz..neyseki annem ablam yardim edecek yoksa tasindigim gun dogururdum sanirim..seytan diyo git deterjan al yika kurut posetle sonra ablam gelince utuler yada becerebilirsem ben yaparim..canim hadi harekete gecelim bugun bu isi bitirelim..hergun hergun stresini cekiyoruz..
ben bu hafta kesin yikayacam 2 parca birsey kaldi alacagim bu hafta sonra yika utule yerlestir yapacagimselam kızlar napıyosun hava güzel maşallah ama ben evdeyim çünküm yürüyemiyorumvajina kemiklerim resmen kırılmış gibi ağrıyo dün gecede acılı bir krampla ağlayarak uyandım kocam bütün gece masaj yaptı ama çok fenaydı bugün de damarları ağrıyo bacağımın of anne olmak ne zor :44: son haftalarımız artık sanırım bunları yaşamak zorundayız :44: doktorum bu vajinadaki ağrının olacağını artık açılma için hazırlık yapıldığını söledi oy oy daha ne bebeğin kıyafetlerini yıkadım ne evim temizlendi ne çantam hazır :44: napıcam ya düşündükce bunalıyorum şimdiden hareket ederken zorlanıyorum adım atmak işkence resmen bi gaza gelip yanımada annemi eltimi alıp bütün işleri aradan çıkarmam lazım bu mart çıkmadan :44:
bebegin cok tatli ,canim lutfen takilma sen uzulsen daha az kilo alir bebegin,buyuycekler annesikızlar dün kontrole gittim. 32 haftalık görünmeme rağmen bebeğim 30 hafta 5 günlük cıktı. dha önce hep 1-2 gün geride çıkarken bu sefer 1 hafta kucuk cıkması canımı sıktı ama cok da sorgulamadım. bebişimiz hep bize güldü ultrasonda. buraya da koyuyorum kızımızın fotograflarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?