2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ayy cok ozendim sana aynisini bende yaparim insallah biran once..ama kendi valizim zor gibi eksiklerim var ve pijamalarin boyu uzun geliyor terziye vermem lazim..amin canim insallah saglikla guzellikle hayirla tasiniriz yerlesiriz ve bebislerimize kavusuruz
Aynen canim benimki de 10 gun kucuk cikti ama baska hastaneye gitmistim..gelisimi normalmi peki

ayy eslaacım cok şeker kızın allah bagıslasın
ayrıca haksızlık etme bebişee yanakları gayet ıyı duruo
drumuz bız bebeklerın kılosunu ıyı oldugunu yanaklardan anlıoz demıstı
hem bak ne kadar mutluu gozukuo barek allah
bız yakalayamıoz artık yuzunu
sola daha cok yatmayı dene cnm ve protein agıtlıklı beslen direk bebeğe gıdıo onlar
kan hapını portakal suyuyla iç c vıtamını demırın emılımını artırır..süt içemıosan bıle ıkı kase yoğurt ye cnm
benımkıde başlarda hep gerıden gelıodu taa 20. haftaya kadar
sonra bunlara dıkkat ettım dusun vejateryan sayılırım haftada 2 et yedım
çok şukur 3 hafta sonra ilerı geçti..ama yemek yemek bana görev gıbı artık
bide keçiboynuzu pekmezı cnm ii gelio
bu işler hiç bellı olmuo cnm kucuk gıden bebek bı bakıosun son haftalar bı atak yapıo 3.5 doğuo
tobiş tombiş gıden bebeğin plesantası yaşlanıo,suyu azalıo 2.5 doğmuş arkadasın son 3 hafta hiç kılo almaamıs bebek
almıslar mecbur,lutfen sımıden canını sıkıp bu guzel gulen bebeğinide uzme
benım bebeğin plesantasında kanama alanı var 5 cm 4/1i iş görmuo..ben mecburen yemek zorundayım zorla morla
36 dan sonra beslemeyebılır erken alabılrıler bebeği ama hiç takmıorumm yıyorum ıcıorum
tombiş olcak benım kızım kılosu ıyı olcak zamanında doğacak dıyıp olumlama yapıorum
bunları senınle bırlıkte hepımzıe ve kendıme yazıorumm bebeğin en guzel besını annenın morali cnm öpuorumm

slmm kıslar
bugun kalan eksıklerden alalım dedık
ayy öldüm resmen ağır vasıta gibi oldumm
yaw 7 kılo aldım sadece 59 kıloyum ama yok
annem bunlar hiç bakmıomus kiloya fılan
yürüyüş yapim dıodum bideee
yooook annemm yoookkk batıoo ziilii heryerimee
kalçama çivi çakıo sanki
bide vajınayla bacak arasına ağrı girdimi
yok duramıorum daha magnezyumu içtim hemen arabada yatıs pozısyonun agectım de bıraz kendıme geldım
bu arada civile gittik bugun ılk defa
güzel seyler vardı
bıberon aldım dr brown cam olanını aldık gaz önleyıcıymıs
ahşap beşik vardı cok tatlıydıı ama ancak 4-5 ay yatabılırdı sırf süs olsun dıyede almadım
zaten odasını aldık onun ıcınde buyuynebeşiği var
yanıma yatak odasınada park yatak alıcam 6.aydan sonra ek gıday gecınce odasını ayırcam zaten
alalh ızın verırse

Benimde çok oluyo depresyon hali depresyondayken hamile kaldım zaten ilaçlarımı bıraktım hepsi geçiçek inş. Benim bebeğimde bir hafta geriden geliyo doktor yüzü iyi ama zayıf durmuyo dedi

4 müüüüü maşallah sen hiçbirşey yemedin mi cnm yaa maşallaaaaah ben 10 kilo aldım 32. haftam daha 15 le bitiriirsemm çook mutlu

olucam allahtan 1,70 boyumda görünmüyor:))))

Çok yiyorum iştahım iyice arttı normalde son aylarda çok alınıyor zaten benim boyumda 1.72 ondan sorun olmuyor ne kadar alsam da doğumdan sonra veririz napalım bebeklerimiz sağlıklı olsun da

Gunaydın kızlar h.ıcı zorla kalkan ben erkenden uyandım cokkkkk uykum var ama uyuyamıorum oglum tepnıp duruyo bıraz doyurduk karnımızı gerı yattık ıns.tekrardan uyuyabılıımmmm

ya sabahları gün içindekinden çok farklı tekmeliyo bebek aç olmaylamı alakalıdır yazın dkkatimi çektide cnm resmen iç organlarım sarsılıo sanıyorum tekmeleriyle bide bi geriniyo uyu uyuyabilirsen bnde kalkıp bişeyler atıştırıp su içip uzanıyorum snrada yat yatabilirsen durmak blmio babayıda tekmelio artık yatakta eli kolu değse adamın yanlışlıkla uyanıo oğlanın tekmesine aç olan bebek mi acaba çok tekmeler ?

cnm cok gecıktırmeden parca parca yap gercekten hafta hafta daha zor oluo
daha ıkı hafta once arabasını ve bı cok eksığını almıstık bukadar zorlanmamıstım
her gecen hafta daha agırlasılıomus meğer
Gunaydın kızlar h.ıcı zorla kalkan ben erkenden uyandım cokkkkk uykum var ama uyuyamıorum oglum tepnıp duruyo bıraz doyurduk karnımızı gerı yattık ıns.tekrardan uyuyabılıımmmm

hortlayanlardan biride benim
acıkıyorum erkenden
bende aynı çözümü buldum sabah namaza kalkınca bısıler yıyorum kısmen daha gec uyanıorum

Bende bu hafta baya eksiğimi tamamladım bebedor un yan yatış yastığını,göğüs pedi ,1 tane daha penye battaniye,sebamedin bebe yağı bir kaç kıyafet aldım ama artık kesinlikle kıyafet almıycam fazlasıyla oldu bu arada snow senin bebek odanı o kadar beğendimki bebek odası şimdilik düşünmüyordum ama senin şifonyerden sipariş verdim 7 ay sonra daha geniş eve geçiyoruz o zamanda dolabını yaptırıcam yanlız dolabın model olarak biraz farklı olacak Allah kullanmayı nasip eder hepimize inşallah.

Bu arada kızlar 3 penye battaniye 1 tane kundak battaniye aldım 1 tanede ördüm annemde örmüş acaba yetermi penye battaniye çok kullanıyormuş siz kaç tane aldınız.

doktor da aynen öyle dedi canım. yanakları bu sefer bayaa tombişleşmiş, 1,5 ay önce hiç yanak yoktu hatta:) amann eşimin de benim de kilo problemim var o sebeple bebeğimiz sağlıklı olsun da zayıf lsun,
gelişimine normal dedi. ama bu haftalarda kafası alt tarafa yerleşiyormuş, son 3 hafta kala hala yerleşmediyse normal doğuma alternatif sezeryan düşünebilirmişiz
çoook teşekkür ederiz canım. son zamanlarda işlerin yogunluğu yüzünden demir hapımı, sütümü ve meyvemi aksattım. eve gelir gelmez uyumaya başlıyordum. bundan sonra daha cok dikkat edicem. inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın. kilo önemli değil canım doğunca anne sütü zaten iyi beslyor.
Benimde çok oluyo depresyon hali depresyondayken hamile kaldım zaten ilaçlarımı bıraktım hepsi geçiçek inş. Benim bebeğimde bir hafta geriden geliyo doktor yüzü iyi ama zayıf durmuyo dedi

depresyon halimi farkedip kendimi motive etmeye çalışıyorum. bebeğim üzülmesn hep mutlu olsun diye. korkuyorum bazen stresten erken doğumlar olabiliyormuş. bebişimizin kilosuna 1650 gr boyuna 40 cm dedi doktorumuz

canım benım oglana pek farketmıo tam keyıf adamı sureklı tekmelıo keyfıne gore davranıyor ama su bır gerçekki acıktıgı zaman hıc affetmıyor canımı cok yakıyor

haftaıcı kalkamıyorum sureklı ıse geç kalıyorum ama ne hıkmetsse haftasonu erkendn uyanıyorum
bişiler yıyp yatıyorum ama oglum enerhjısını aldıgı ıcın bu seferde onun hareketlerınden uyuyamıyorum

kızlar ya deminden beri 2012 mayıs annelerini okuyorum nereden okudum okumaz olaydım ( panik korku başladı bende şimdi yerimden kalkıp bütün evi silip süpürüp herşeyimi hazırlamak istedim sanki sancım var gibi sanki erken doğum yapcam gibi bilemedim psikolojim şama yere bozuldu
biliyorum şimdi yok cnm ne alaka bişey olmaz diyceksiniz ama kendimi çok kötü hissediyorum

canım önce derin bir nefes al. okuduğun şeylerden nelerden etkilendiysen bir düşün. okumadan önce sancı filan hissediyor muydun? yoksa paniğe mi kapıldın? eşinle annenle paylaş hislerini istersen. biraz bekle eğer sancın cidden varsa doktorunu ararsın. ama okuduklarından etkilendin diyeyese zatwn biraz sakinleyince geçer. korkutma kendini caım hayırlısıyla tam zamanında gelir bebişin

maşallah canım kızın çok güzel doğsalarda bi sevsek artık

Iyi geceler kizlar.Bu yaziyi paylasmak istedim,bebislerimizin seslerimize umdugumuzdan daha fazla tepki verdiginin gostergesi.

İkinci bebeği olacağını öğrenince çok sevindi.
3 yaşındaki oğlunu doğacak kardeşi için hazırlamaya başladı…

Bebeğin kız olacağı anlaşıldı.
Oğlu annesinin karnındaki kardeşine her gün şarkı
söyledi. Kardeşini daha görmeden bir sevgi bağı oluştu.

Zamanı geldi doğum sancıları başladı. Fakat bir sorun vardı. Doktorlar çaresizdi. Bir sezaryen ameliyatı gerekiyordu.
Ameliyat çok zor geçti. Sonunda bebek doğdu.
Bebeğin durumu ciddiydi.

Bebek yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.
Günler geçtikçe küçük kızın durumu kötüye gidiyordu.
Doktorlar üzgündü çocuğun kurtulma ümidi yoktu.
Bebekleri için evlerinde bir oda düzenlemişlerdi.
Şimdi cenaze için hazırlanıyorlardı.

Oğulları kız kardeşini görebilmek için yalvarıyordu.

-Kardeşime şarkı söylemek istiyorum- diyordu.

Ama yoğun bakım ünitesine çocukların girmesi yasaktı.

Sonunda kadın kararını verdi. Bebeği nasıl olsa ölecekti. Çocuğunun kardeşini görmesini engellemeyecekti.
Ne yapıp edip çocuğu içeri sokacaktı.

Oğluna oldukça büyük gelen bir ziyaretçi giysisi giydirdi ve yoğun bakım ünitesine soktu. Çocuk yürüyen bir çamaşır torbası gibiydi. Başhemşire onun bir çocuk olduğunu fark etti.

-O çocuğu içeri sokamazsınız- diye uyardı.

Kadın başhemşireye dönerek bağırdı:

-Oğlum kız kardeşine şarkı söylemeden buradan çıkmayacak.

Oğlunu kız kardeşinin yatağına götürdü.

Küçük kız yaşam savaşını yitirmek üzereydi.
Çocuk bir süre kardeşinin yüzüne baktı.
3 yaşındaki bir çocuğun saf temiz pırıl pırıl
sesiyle şu şarkıyı mırıldandı:
-Sen benim gün ışığımsın tek gün ışığım gökyüzü
griyken beni mutlu edersin.

Küçük kız bu sesi tanıdı aniden tepki verdi.
Kalp atışları düzelmeye başladı. Annesi:

-Şarkıyı sürdür- dedi oğluna.
Küçük çocuk devam etti:

-Seni ne çok sevdiğimi asla bilmeyeceksin l
ütfen gün ışığını benden alma bebeğim.

Çocuk şarkıyı sürdürdükçe bebek kesik
kesik nefes almasını hızlandırdı. Annesigöz yaşları içinde:

-Devam et oğlum- dedi.

-Geçen gece uyurken rüyamda seni kollarıma
aldığımı gördüm bebeğim.

Şimdi onu içeri almak istemeyen hemşirenin
yüzü de gözyaşları içindeydi.
Bütün hastane personeli doktorlar başlarına toplanmıştı.
Annesi de coşkuyla şarkıya katıldı.

-Seni ne çok sevdiğimi asla bilmeyeceksin bebeğim.
Lütfen gün ışığını benden alma.

Anne oğul şarkılarını sürdürdü.
Ve küçük kız birkaç gün sonra iyileşti.
Abisineannesine odasına kavuştu.

Sevdiğiniz insanlar için ümidinizi kesmeyin.

Sevgisiz ümitsiz kalmayın.

Söz yürekten çıkarsa yüreğe gider.
Dilden çıkarsa kulağı aşamaz

cnm sağol sözüm ona bide deneyimliyim ama işte onca aradan ve sıkıntılarla gelen bu bebekten sonra haliyle panik oluyorum elimde değil
ya perşembe günü hiç hissetmedim hareketlerini cuma akşamı biraz kıpırdandı neredeyse dr. koşuyoduk bugün biraz daha hareketlendi kaç gündür zaten karnımda feci kramplar oluyo resmen bağırtıyo beni bi sağımdan bi solumdan kasık üstlerine sanki bıçaklar sokuyolar acı içinde kalıyorum belli bi süre sonra geçiyo zaten erken doğum riski var bide ne bileyim ev aldı başını gidiyo sıkıntıda yapıyorum ayy nebileyim açıyım dedim geçmişteki mayıs annelerini okuyayım bide orada bunlara benzer şeyler okuyunca iice panik oldum cuma gününe randevumuz var inşlh bi sorun yoktur bakalım benim artık 15 de bir kontroller

gunaydin kizlarrr

ben bu hafta kesin yikayacam 2 parca birsey kaldi alacagim bu hafta sonra yika utule yerlestir yapacagim
bebegin cok tatli ,canim lutfen takilma sen uzulsen daha az kilo alir bebegin,buyuycekler annesi

herkese günaydın.
haftaiçi iş için sabah 7 de uyandığım yetmiyor.bari pazar günü yatalım değil mi?
yokk..sabahın 6 buçuğunda sol baldırıma giren kramp acısıyla uyandım.ama nasıl bir acı.önce seslenmeyeyim dedim sıktım kendimi ama dayanamadım.zavallı kocacımın bir yataktan fırlayışı var .sanırım doğum sancısı sandı.neyse geçirdik çok şükür ama ben de kendimi dayanıklı bilirdim canlar kramp bile böyleyse bana normal doğum yolları zorrrr görünüyor.herkesleri öpüyoruz kuzumla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…