- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.061
Herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrr, dun kontrolum var demistimya gittik bebis haftasina gore bayaaaaaa iri, 30+4gunluk ve 2100 gr :) iri bebegin erken gelme riski varmis, doktor mayis ayini beklemeyebilir ilk hedef 34 sonrada 37 olursa cok iyi dedi, korktum umarim bekleyeildigi kadar bekler. Hafasina gore cok mu iri yaaaa sizde durum nasil?
gulsevdam ınternetten mı aldın park yatağıaldıkların hayırlı olsun canım bende 4 penye battanıye aldım 3 tanede kıslık
şişme normal canım 36. haftada olan arkadasla dun konustuk 2 gun once bı anda sıstım dıyo kı son aylarda sısıyoruz kacınılmaz:)
ah ah gnde 3 lt su ıcıyorum hıc sasmadan bu yuzden dısarı cıkmak kabus evde 10 dkda ıkı kere wc cıkıyorum sonra dısarı
daha 5 dk gecmıyor wc ara:) namaz abdest sorun :) ah analık işte..
canım ben aldıgım park besıgı cok begendım cogu berbat renklerı ıyı arastırmak lazım
vıscolar evet ıce gomuldugu ıcın tavsıye edılmıyor park besıkte alt kata orotpedık yatak alıcam
ust katta pamuk vısco karısımı uzeırne ınce battanıye koyucam sertlık saglasın dıye
Herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrr, dun kontrolum var demistimya gittik bebis haftasina gore bayaaaaaa iri, 30+4gunluk ve 2100 gr :) iri bebegin erken gelme riski varmis, doktor mayis ayini beklemeyebilir ilk hedef 34 sonrada 37 olursa cok iyi dedi, korktum umarim bekleyeildigi kadar bekler. Hafasina gore cok mu iri yaaaa sizde durum nasil?
gulsevdam ınternetten mı aldın park yatağı
bana lınkını atarmısın cnm
ayyyy deme dsde de soylemıstı ilerden gıden bebeklerin
suyu erken bıttiği için doğum erken oluomus diye:18::18:
maaşallah bebeişine bu arada
son haftalarda hiç belli olmuo kılo alımı yavaslayabılıo onun ıcın çok korkma
meyveyi biraz azaltabilirsin
bende ızne ayrılınca butun eksıklerı tamamlıcam ve bahar temızliği yaptırcam 33 34.haftalarda
nolur nolmaz
gulsevdam ınternetten mı aldın park yatağı
bana lınkını atarmısın cnm
Bende diyorum hamilelikte önce vucudumda bu kadar iz olmazdı herşeyin izi çıkıyor gerçekten bendede kendimi şiş hissetmiyorum aslında ama demekki şişlik var
ben sütü bırakınca çok oluyo canım sütü başlıyım tamamen kesiliyo kramplar süt içiyorsanda içtiğin süt miktarını artırmanın zamanı gelmiş sanırım intte öyle yazıyo kalsiyum eksikliğinde oluyomuş inş gçr
Evet canım kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyormuş muzu çok tüketmiyorum ama hergün büyük bir bardak süt içiyorum iyi geliyo kramplara
ben öneri üstüne lansinohun göüğüs ucu kremini aldım canım 15 tlye şimdiden başladım başlamak gerekiyormuşiyi aksamlar arkadsalar dogumdan sonra ğöğüs çatlakları ıcın önerilerınız varmı ben ılkınde cok cektım sogan falan dıyolar veya bı hafta önce krem kullanmayı dusunuyorum hrkese hayırlı hamişlikler...
canım ya bende süt içtim mi gece boyunca mide yanması geciriyom sanki kuscakmısım gibi oluyom...süt rahatsızlık veriyo bende muz yedim hep ama faydasını göremedim bu arada cevizde yiyom ama sonuc olumsuz yine kramp yine kramp gece uyurken hep yakalanıyom bu kramplara....neyse az kaldı inş. oglusuma kavusmama =)) belki o zaman gecerr kramplardan kurtulurumm inş..
bu arada bugün hurma aldım ...forumda arkadaslar hurmayı cok met ettiler..bi de ondan yiyeyimm...RABBİM HEPİMİZE SAGLIK SİFA VERSİN...amin =)
arkadaşlar göğüsleriniz ne durumda ben 80 takıyordum hamilelikten önce 4 aylıktan beri orkidenin 2150 modelinin 90 b sini takıyordum sıkmaya başladı bir beden büyünü alıcam inş. son olur
ay bu benim en büyük sorunum oldu hamilelikde80 takarken şimdi oldum 95 inşallah büyüdüğü kadar da sütü bol olur
Bende diyorum hamilelikte önce vucudumda bu kadar iz olmazdı herşeyin izi çıkıyor gerçekten bendede kendimi şiş hissetmiyorum aslında ama demekki şişlik var
ben sütü bırakınca çok oluyo canım sütü başlıyım tamamen kesiliyo kramplar süt içiyorsanda içtiğin süt miktarını artırmanın zamanı gelmiş sanırım intte öyle yazıyo kalsiyum eksikliğinde oluyomuş inş gçr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?