2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar cok cektım bu kramplardan doktorum magnezyum yazdıda rahatladım
hergun ıcıyorum bır tablet su ıle .. ve hergun yerlı muz ıle 1 bardak sut tuketıyorum
ıkısıde beraber ıcınde cok daha etkılı bu yuzden kramplarım azaldı gıbı .. darısı basınıza

Herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrr, dun kontrolum var demistimya gittik bebis haftasina gore bayaaaaaa iri, 30+4gunluk ve 2100 gr :) iri bebegin erken gelme riski varmis, doktor mayis ayini beklemeyebilir ilk hedef 34 sonrada 37 olursa cok iyi dedi, korktum umarim bekleyeildigi kadar bekler. Hafasina gore cok mu iri yaaaa sizde durum nasil?

canım dsde nınde onde gıdıyor bebegı masallah :) inşallah bebısın bekler
eger gununden cok ılerı ıse ozel bı dıyetle gerı cekıyorlar haftayı
egıtıme gıttıgmde bir ebe vardı hamıle onunkı 3 hafta ılerdeymıs ozel dıyetle
2 haftaya ındırmısler aradakı acıgı
cuma gunu gıdıcem bakalım benımkı nekadar lık olmus olucak merakla beklıyorum :)
hepsı vaktı gununde saglıkla gelsın inşallah

gulsevdam ınternetten mı aldın park yatağı
bana lınkını atarmısın cnm

ayyyy deme dsde de soylemıstı ilerden gıden bebeklerin
suyu erken bıttiği için doğum erken oluomus diye:18::18:
maaşallah bebeişine bu arada
son haftalarda hiç belli olmuo kılo alımı yavaslayabılıo onun ıcın çok korkma
meyveyi biraz azaltabilirsin
bende ızne ayrılınca butun eksıklerı tamamlıcam ve bahar temızliği yaptırcam 33 34.haftalarda
nolur nolmaz

Valla benimde 1.5 hatta 2 hafta ilerdeydi şekerim yok ama niye o kadar ilerde diye kafaya taktım aynen dediğin gibi meyveyi çok fazla yiyordum azalttım cuma günü gittiğimde 4-5 gün önde çıktı sevindim gerçekten bazı şeyler gereksiz şişiriyor çocuğu bu arada kızlar bebeğin kilolu olması önemli değil önemli olan sağlıklı kilo almasıymış şimdi süt ve süt ürünü ve et ürünleri tüketmeye çalışıyorum protein en güzel kilo alma şekliymiş

Son düzenleme:
iyi aksamlar arkadsalar dogumdan sonra ğöğüs çatlakları ıcın önerilerınız varmı ben ılkınde cok cektım sogan falan dıyolar veya bı hafta önce krem kullanmayı dusunuyorum hrkese hayırlı hamişlikler...

selam annecikler napıyosunuz bakalım gerçi herkez kaçak durumda sanırım çok ıssız buralar bende eşimi işe yolladım evi toplamaya kalmadı misafir geldi onları yolladım az dinleniyorum eşim gelcek yemek telaşı of yorucu :44: buaralar pek halsizim ya sizde de var mı? hareket etmek işkence resmen çok yoruluyorum keyifsizim biraz buara karnıma bazen ağrı giriyor bide kasılıyorum zaten içimi nedense bir korku sardı sanki her an doğurucakmışım gibi :18: evde tek kalmaya korkar oldum ya :26: psikolojik galiba ne bilim hayırlısı artık

canım süt içtigimde midem kavruluyor adeta ates cıkıyo agzımdan....bu yüzden bende sadece muz yiyiroum ama muzdan da bıktım yine de bu kramplardan kurtulamıyommm.... =(

Evet canım kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyormuş muzu çok tüketmiyorum ama hergün büyük bir bardak süt içiyorum iyi geliyo kramplara

canım ya bende süt içtim mi gece boyunca mide yanması geciriyom sanki kuscakmısım gibi oluyom...süt rahatsızlık veriyo bende muz yedim hep ama faydasını göremedim bu arada cevizde yiyom ama sonuc olumsuz yine kramp yine kramp gece uyurken hep yakalanıyom bu kramplara....neyse az kaldı inş. oglusuma kavusmama =)) belki o zaman gecerr kramplardan kurtulurumm inş..

bu arada bugün hurma aldım ...forumda arkadaslar hurmayı cok met ettiler..bi de ondan yiyeyimm...RABBİM HEPİMİZE SAGLIK SİFA VERSİN...amin =)

ben öneri üstüne lansinohun göüğüs ucu kremini aldım canım 15 tlye şimdiden başladım başlamak gerekiyormuş

midene yaramadıktan sonra içmek çok zor tabi canım klasiyum ilacı isteyebilirsin doktordan olmadı bende hurma başlıcam yakın zamanda kolay doğum için inş:)

arkadaşlar göğüsleriniz ne durumda ben 80 takıyordum hamilelikten önce 4 aylıktan beri orkidenin 2150 modelinin 90 b sini takıyordum sıkmaya başladı bir beden büyünü alıcam inş. son olur

Son düzenleme:
arkadaşlar göğüsleriniz ne durumda ben 80 takıyordum hamilelikten önce 4 aylıktan beri orkidenin 2150 modelinin 90 b sini takıyordum sıkmaya başladı bir beden büyünü alıcam inş. son olur

ay bu benim en büyük sorunum oldu hamilelikde 80 takarken şimdi oldum 95 inşallah büyüdüğü kadar da sütü bol olur

arkadaşlar ben bebeğimin boyunu bilmiyorum doktor ölçülme diyo söylemiyor ama fl değerini 7 ile çarparak bulabilrmişik yazıyo nette en son gttiğimde 30+6 da 57.48 mm ben bunu 7 ile çarpmıcam herhalde dimi:)

Aynen katılıyorum ben süt sevmem bol bol yoğurt tüketiyorum hiç krapt olmadı daha şükür

arkadaşlar bacağa giren kramp oldugunda ayak parmaklarınızı kendinize dogru çektirin.Damarlar geriliyor ve bacak normale dönüyor.Eşi futbol aşıgı olanlar bu hareketi eşlerine sorabilirler =)

ya kızlar az önce belimde bir ağrı başladı çok fena sonra yan taraflardan karnımın ortasına doğru toplanan bir sancı o nasıl bir ağrı öle girip girip çıkıyordu evde tekim bide napcam bilemedim biraz kalktım yürüdüm şimdi daha iyi gibiyim o neydi öle ya

cnm benim kız kardeşim ilk kızını 4.60 gr doğurdu 2. kızını 4.380 gr doğurdu ve 2 side sezeryanla 38.hafta dolduğunda alınmıştı benim ilk oğlum 2.750 gr doğdu ama 32 haftalık doğmuştu 2. oğlum 3.300 gr doğdu 24 gün önce doğdu benim annemde bizi kilolu doğurmuş şu anda 3.oğlumda en son gittiğimizde 28+4 haftalıktı tam 1.530 gr dı dr.baya iri bi bebek olucak dedi 31. haftada 2 kg geçer dedi daha 10 haftadan beri gramajı ilerde gidiyodu ben 24 haftadayken sormuştum dr. kilosu bu kadar fazla olursa bi sakınca varmı die hiç bi sakıncası yokmuş ulturason hatta doğuracağın tarihide kilosuna göre otomatik veridyo bu dedim ukturasonun tarihine göremi olucak hayır o bebeğin kilosuna göre ultarason tarihi ileri veya geri çeker o seni ilgilendirmesin zamanı gelince doğar dedi ayrıca iri bebek eğer 5 kiloya yakın olursa korkulması gerek çünki şeker hastalığı çıkabiliyo bebekte veya annede sadece bize sakıncası iri bebeğin doğumda ( malesef seryanda kesi yerin ona göre açılıyo normal doğumdada iri bebek haliyle çok zor yırtığın çok oluyo veya doğuramıyosun

bakalım bizim cumaya randevumuz var dr.da sölediği gibi 2 kg geçmişmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…