2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar yataktan kalmaktan neftet eder oldum ....kalkınca bütün çarşafların izi vücuduma şekil veriyor ...resmen ayaklarıma basamıyorum ama hiç ağrım kramp olmadı ...sadece şişiyorum ???

Günaydın güzel anneler. Umarım güzel bir pazar geçiririz hepimiz. Kahvaltıdan önce bi selam vermek istedim, çok acıktık oğlumla. Gidip ayı babamızı uyandıralım, yoksa oğlum karnımdan fırlıcak açlıktan.

günaydınnn hamişler =) kızlar gece boyunca bol bol tuvalete kalkıp durdum haa bu arada olmazsa olmazımız kramplar..bu kramplar ne zaman bitecek ya......esim bile artık alıstım senin kramplarına deyip beni tınlamıyor direk uyumaya devam ediyor...uykusuz günler basladııı ..gercekten anne olmak cok zor..

gunayydınlarrrrr
bugunlerdeki yeni semptomumuz
mesaneyi kızım bı güzel ıttırıo
ve sanki çok sıkışmısım gibi tutma reflexi yapıorumm
şimdilik ıdrar kacırma problemı yok ancak kızım buyudukçe herkesın ıcınde koyurmam umarım
sızden nbr

sabah kalkınca bı posta ağladım yazıyı okuyunca
buda yenı semptomlardan bı başlayınca susturamıorum kendımı
içimi çeke çeke bölee
şükürki bebek dönmüş hayata

Anneannemiz gitti, babamız da kaç gündür yurtdışında bugün gelecek Allah'tan hava çok güzel ama kiminle gidip gezeceğim ki

bana da oluyor aynısı tuvalete giriyorum abdest alıyorum evden çıkıyorum. ama birden sıkışıyorum. sanki bebek yer değiştiriyor orda öyle biryere dokunuyor ki zor yetişiyorum yine...

bu arada dün civile gittik demiştim ya
park yataklara da baktık
bi türlü içime sinmiyor bu park yatak işi,
çadır gibi ve kırış kırış hiç şık durmuo
renkleri desen berbat
fosforlu yeşil,ateş kırmızısı,civciv sarısı
içindekı yatağı sorduk hepsi visko..kesınlıkle önerılmıyor
neyse yatak baska yerden de halledılır dedik ama
görüntü bi türlü içime sinmiyor her gittiğimizde bakıyor fakat alamıoz
bi arkadas örtü diktirmişti o geldi aklıma
bakalım ilerleyen gunlerde ızne ayrıldıktan sonra halletmelıyım onu da..
Bebişin oda işini de hallettik 1 ay sonra hazır olucak ve depolarında bekleyecek
doğumdan sonra arıcaz, getırcekler..
odası unısex olduğu için sticker aldım pembe melek kız conseptınde
onlarla biraz Liyama uygun hale getircez odayı..

Çilek > Baby Dream

Bende diyorum hamilelikte önce vucudumda bu kadar iz olmazdı herşeyin izi çıkıyor gerçekten bendede kendimi şiş hissetmiyorum aslında ama demekki şişlik var
ben sütü bırakınca çok oluyo canım sütü başlıyım tamamen kesiliyo kramplar süt içiyorsanda içtiğin süt miktarını artırmanın zamanı gelmiş sanırım intte öyle yazıyo kalsiyum eksikliğinde oluyomuş inş gçr

park beşik benimde hiç içime sinmedi o yüzden yatak odasına girebilecek bir karyola aldım. zaten ilk 5-6 ay küçük bambu beşik var ama evim kışın soğuk olduğu için içime sinmedi odasını ayırmak bende küçük karyola aldım 3 yaşına kadar idare edecek. artık ne zamanki alt üst komşularım olur o zaman ayırırım kuzunun odasını... :44:

bende kalsiyum magnezyum dengesizliğinden diye duymuştum. muzun iyi geldiğini okumuştum sanki forumda biryerlerde. benim çok olmuyor ama sürekli muz canım çekiyor...

Güle güle kullan çok güzel Oda takımının beşiğini almadınmıki cnm park yatak ne için

bende kalsiyum magnezyum dengesizliğinden diye duymuştum. muzun iyi geldiğini okumuştum sanki forumda biryerlerde. benim çok olmuyor ama sürekli muz canım çekiyor...
Evet canım kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyormuş muzu çok tüketmiyorum ama hergün büyük bir bardak süt içiyorum iyi geliyo kramplara

bende o bambu beşiklere kaymak üzereyim
bılıyorum park yatak daha kullanıslı,daha uzun sure kullanılır ama
elim gitmiyor bi türlü
bende bebeğin odasını ayırmayı planlıyorum yaz dönüşü olabılır eylul de filan
ama bazen planan gibi olmayabılıo bu bebek işi
cazgır çıkarsa kızım yatmazsa odasında bi türlü
babası zaten,pimpirik ceylanım
kendi evımıze gecınce ayırırmısız odayı..
seneye yaza yanii..oldu dedımm o yasa gelınce ayrılır zaten hiç ses etmeden cocouk
evımız sıcak o konuda sıkıntı olmazda bebekten once babası su koyvercek gibi
hoş ben onu hiç dınleem nıyetınde değilim ama
o durumda bambu yatak yeetrlı gelmeyebılır

MAGNEZYUM: KAS KRAMPLARI, UYUŞMA, KASILMA Ve ŞEKER HASTALIĞI İÇİN MAGNEZYUM KULLANIMI

MAGNEZYUM MINERALI EKSIKLIGI, MAGNEZYUM KULLANIMI VE MAGNEZYUMUN FAYDALARI

Mağnezyum vücudumuzda en fazla bulunan dördüncü mineraldir. Vücudumuzdaki mağnezyumun yarısı hücrelerin içinde, diğer yarısı da kalsiyum ve fosforla birlikte kemiklerde bulunur. Kan dolaşımında ise vücudumuzdaki toplam mağnezyumun %1’i bulunmaktadır.

Magnezyum, vücudumuzda kemik dokusu, sinir dokusu ve kasların çalışmasını ve kalp atımlarını düzenler. Kalsiyumla ortak görevleri vardır. Kemiklerin kuvvetli olmasını ve bağışıklık sistemini destekler. Mağnezyum kan şekerinin düzenli olmasını sağladığı gibi kan basıncını düzenler ve enerji metabolizmasını ayarlar. Mağnezyum ince barsaklardan emilir ve böbreklerden atılır.

Mağnezyum Hangi Gıdalarda Bulunur?

Ispanak gibi yeşil sebzelerde mağnezyum bol bulunur. Kuru baklagiller, kuru yemiş (ceviz, badem gibi) ve tam tahıllar ve içme suyu mağnezyum kaynağıdır. Yer fıstığı, kepekli ekmek, peynir, tavuk, biftek, patates, portakal, domates, soğan, incir, üzüm, hurma, ceviz, badem, tohumlar, tam tahıllar, çavdar, yoğurt, patates, havuç, kereviz, fındık, marul ve pırasa gibi yeşil sebzelerde magnezyum bulunmaktadır.

Günde 3 ceviz yiyorum mutlaka kahvaltı oda iyi geliyornuş demekki

Güle güle kullan çok güzel Oda takımının beşiğini almadınmıki cnm park yatak ne için

sidelyacım ilk aylarda yanımda yatak odasında
yatar dıye dusunuyorum
cunku bebekler gunduz uyku gece ayakta modunda oluyolar ılk aylarda
git gel zor olur ılk gunden odasında yatırmak
beşiği yanımıza alsak beşik çok büyük sığar aslında ama odayı doğmadan getırtmemız gerekır
ozaman bakalım bi yol buluruz umarım

canım park yatak kesinlikle kullanışlı katılıyorum ama ben hamileliğimden önce de çok sıcak bakamadım neden bilmiyorum.
bambuda da kuzenim 5 ay yatırabilirmiş ama onun danacığı biraz büyüktü şimdi görsen sanki bir yaş ilerde babası kılıklı :)
bende sağlıklı sıhhatli kucağıma alsam o günlerini görebilsem inşallah

bu kadar düşünüyoruz planlıyoruz gerçekten o an neler olacağını bilemiyoruz birkaç ay sonra inşallah buraya dönüp bunları gülümseyerek okuyacağız.

ceviz son 3 ay için çok önemli diye duymuştum bence ama bunlar iyi oldu ellerine sağlık...

cnm ben gunde 2 bardak süt,yoğurt gunde 3-4 ceviz maraş sucuğuda yıyorum(dısı pekmez ıcı cevızli hafıf bı tatlı)
buna ragmen dun gece boyunca kramp değil ama ağrılarım geçmedi hiç
magnezyum da alıorum ayrıca..kanda değerlrımde normal kalsıyum,megnezyum sodyum vs
nıye oluo bılemdım yıende

öyle cnm yaa allah bunları kullanmayı nasıp etsın hepımıze
olmazsa beişiği önceden getırebılırlermı onu konsuruuz nasılsa nısan 10 gıbı gelır dedıler odanın tamamı
onu koyarım yatak odasına sonra odasına alırız beşiği

aldıkların hayırlı olsun canım bende 4 penye battanıye aldım 3 tanede kıslık

şişme normal canım 36. haftada olan arkadasla dun konustuk 2 gun once bı anda sıstım dıyo kı son aylarda sısıyoruz kacınılmaz:)

bana da oluyor aynısı tuvalete giriyorum abdest alıyorum evden çıkıyorum. ama birden sıkışıyorum. sanki bebek yer değiştiriyor orda öyle biryere dokunuyor ki zor yetişiyorum yine...

ah ah gnde 3 lt su ıcıyorum hıc sasmadan bu yuzden dısarı cıkmak kabus evde 10 dkda ıkı kere wc cıkıyorum sonra dısarı
daha 5 dk gecmıyor wc ara:) namaz abdest sorun :) ah analık işte..

canım ben aldıgım park besıgı cok begendım cogu berbat renklerı ıyı arastırmak lazım
vıscolar evet ıce gomuldugu ıcın tavsıye edılmıyor park besıkte alt kata orotpedık yatak alıcam
ust katta pamuk vısco karısımı uzeırne ınce battanıye koyucam sertlık saglasın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…