2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
evet canım inşallah bi daha hiç bırakmam namazımı..canım 15 marttaki eğitime mi izleyici olarak katılayım? hangi saatlerde o günkü eğitim??gelirsem tanışırız da ne güzel olur kedi pozisyonu kedi gibi yürümek mi oluyor? ay şekilden şekile giriyoruz valla
ayy canım sorma bende işyerindeki son günümde salak gibi süslendim püslendim saçımı falan yaptım zayıf gösteren kıyafetler giydim gittim..herkesle bütün katlarla vedalaştım herkes çok güzelleştin hani neren hamile senin bizim şirketin ebru şallısı falan söyledi durdular..sonra ben tırstım eve gelince baktım cevşenimi de evde unutmuşum gelince kendimi okudum ama nafile..o günden beri yüzüm ve boynumu sivilceler kapladı hiç geçmiyor hergün daha çok artıyor aynalardan kaçıyorum..annem gördü bu başka bişey çok fazla hamilelik bu kadaryapmaz alerji gibi doktora git dedi..doktora da bir türlü gidemedim, o günden beri çirkin çirkin geziyorum
aynen canım benimde çok canım sıkılıyor çocuk ters duruyor inşallah hepimizinki döner..

kızlar bir de bugün bir yakınım ameliyat oldu üsküdar anadolu hastanesinde orda beklerken oranın kadın doğumunu çok övdüler bende sıra alıp girdim muayene oldum..(muayene 12 tl o da devlet katkı payı) doktor hakikaten çok iyi ve ilgiliydi..baktı karnıma dedi ki senin karnın küçük, minyonsun dedi vücut yapın dar o yüzden en ufak kendini zorlamanda rahimin açılır erken doğuma çok elverişlisin çok dikkat et en azından 37. haftaya kadar sabret dedi..bebeğin başı göbek deliğimin sağında poposu solunda ayakları da aşağıdaymış..yeri dar olduğu için dönmeyebilir de dönebilir de zamanla görücez dedi..ben dedim dönsün diye müzik dinletmeyi düşünüyorum alttan müziğin sesi dönmesine yardımcı olur mu dedim..yok dedi tamam müzik dinletebilirsin ama o döndürmez dedi güldü..eşim de dediki o zaman biz çok komik şeyler yapıyoruz dedi..ben dedim eşim dünden beri alt tarafa konuşuyor sesime gel diyor bebeğe dedim güldü tamam sen yine müzik dinlet dedi..birde bebek 30 haftalık dedi yani sabah bahsetmiştim diğer doktor 29 hafta demişti demekki gerçekten onlarin cihazlarında bir sorun var..

bence döner 36yaa kadar falan diyorlar.sonra bile dönen varmış...

canım ben daha once egıtım aldıgım ıcın tum derslere kalmıcam 2 3 derse gıdıcem
bu yuzden gelmeme bısey demıyor ebe ama sen daha once hıc gıtmedın ya belge verıcek kayıtlı olman gerekıyo
15 de baslıyo ılk ders beslenme bız onu gectık artık :) 2. hafta gıdıcem mesela dogum oncesı anlatılcak
bı arayıp rıca edeyım o derse gelebılırmısın dıye bızım ıcın en onemlısı o ders:) eslerde gelıyo bız senle es oluruz artık :)
bana cok yakın gelmıssın anadolu hastanesı oralardaydım bugun :) evıme yakın o bahsettgı ndoktor yngemın doktoru
bı kere gıttım bıdaha gıtmem o hastane yogun bakım untıesı yok orda dogum yapan bı tanıdıgı bebegını hospıtalturke yollamıslardı
zavallı baba esının yanındamı dursun evladınınmı ıkı arada kaldı ve ayrıca yengeme sezeryan dıye 1 ay onceden basının etını yedı
megerse tatıle gıdıcekmıs hanfendı son gun yengem devlete gıdıp dogum yaptı o kadın yuzunden son gunlerındeydı baska hastaneye gıdemedı ozelde dogum yapmasın ııstıyorduk buyuk konusmayayım ama zeynep kamıle gıderımde anadolu hastanesıne gıtmem dogum ıcın
orda sırada beklerken bı kadınla tanıstım dogumu cok kotuydu buraya sakın gelme dıye tembıhledı gece gelınce erkek doktorlar
ve hastane genel sezeryancı malesef..
bu ara attık sık sık doktor agıtmemız gerekıyor ya oraya gıdıcegıme
zeynep kamılı bı denıcem ara muayeneler ıcın ..

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar h.ıcı zorla kalkan ben erkenden uyandım cokkkkk uykum var ama uyuyamıorum oglum tepnıp duruyo bıraz doyurduk karnımızı gerı yattık ıns.tekrardan uyuyabılıımmmm

Günaydın anneler

bizde sabah erken saatlerde hortlayanlardanız

h.içi zor kalkıyoruz h.sonu bari uyuyalım değil mi yok her yanım ağrıyor

buna da şükür

bizde bugün erken hortlayanlardanız

hafta içi uyku diye ölen ben haftasonu erkenden uyandım. bugün bebişimin dolabı gelecek heyecan yaptım herhalde.

herkese iyi haftasonları

merhaba guzel mayıs annelerı :) bugun doktora gıdıcek arkadasların yerınde olmayı ısterdım :)
bebıslerımız saglıklı olsun keyıflerı yerınde olsun :) guzel haberlerle gelin inşallah benım safak 6

Son düzenleme:
Bugün kızımı görmeye abisiyle gittik:))29+4 günlük kızım,1610 gram ve 40 cm çıktı..
masallahh sızee
heyecan yaptım brıdennn allah hayırlı zamanda hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsalalh

maşallah cnm uzulme hakkında hayırlısı olsun kendıne bunu stres yapma umarım doner bebısın

Selam kızlar. Herkese sağlıklı güzel bir haftasonu diliyorum. Bugün temizlik yapıcam. Hava kötü yürüyüşe çıkamadım diye kendime iş çıkardım. Zaten bu havada gezmeye de çıkılmaz, başka türlü vakitte geçmez evde. Kendimi temizlik fikrine alıştırmaya çalışıyorum

Hepinizi öpüyorum. Arada mola verip bakarım yazdıklarınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…