- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.001
al benden de o kadar....
bizimde bugun 4,30 da dr.randevumuz var. bakalım kızımız hangi pozisyonda.. bundan sonra da 2 hafta da bir gidilcek artık..bide rapor alıcam çalışmak için..
canım ben daha once egıtım aldıgım ıcın tum derslere kalmıcam 2 3 derse gıdıcem
bu yuzden gelmeme bısey demıyor ebe ama sen daha once hıc gıtmedın ya belge verıcek kayıtlı olman gerekıyo
15 de baslıyo ılk ders beslenme bız onu gectık artık :) 2. hafta gıdıcem mesela dogum oncesı anlatılcak
bı arayıp rıca edeyım o derse gelebılırmısın dıye bızım ıcın en onemlısı o ders:) eslerde gelıyo bız senle es oluruz artık :)
bana cok yakın gelmıssın anadolu hastanesı oralardaydım bugun :) evıme yakın o bahsettgı ndoktor yngemın doktoru
bı kere gıttım bıdaha gıtmem o hastane yogun bakım untıesı yok orda dogum yapan bı tanıdıgı bebegını hospıtalturke yollamıslardı
zavallı baba esının yanındamı dursun evladınınmı ıkı arada kaldı ve ayrıca yengeme sezeryan dıye 1 ay onceden basının etını yedı
megerse tatıle gıdıcekmıs hanfendı son gun yengem devlete gıdıp dogum yaptı o kadın yuzunden son gunlerındeydı baska hastaneye gıdemedı ozelde dogum yapmasın ııstıyorduk buyuk konusmayayım ama zeynep kamıle gıderımde anadolu hastanesıne gıtmem dogum ıcın
orda sırada beklerken bı kadınla tanıstım dogumu cok kotuydu buraya sakın gelme dıye tembıhledı gece gelınce erkek doktorlar
ve hastane genel sezeryancı malesef..
bu ara attık sık sık doktor agıtmemız gerekıyor ya oraya gıdıcegıme
zeynep kamılı bı denıcem ara muayeneler ıcın ..
cook SIKICI bir gunn ve ben daha bebegimin esyalarini yikamadim
Hadi hayirli haberlerle gel insallah, benimde randevu 3.45 te, bundan sonra bakalim bizi 2 haftada bir cagiracak mi? Birde 2 haftada cagirinca da her seferinde ayni muayene ucretini veriyor muyuz? Goztepe medikalparka gidiyorum.
cook SIKICI bir gunn ve ben daha bebegimin esyalarini yikamadim
Herkese gunaydin, iyi hafta sonlari.... Bugun Dr. Kontrollll gunuuuuuuuuuu, insallah iyi seyler duyar geliriz....
Canim iyi fikir bizim tasinmaya denk gelmezse cok isterim birlikte gireriz derse..
O hastanede de bashekim bizim tanidik o yuzden akrabamin ameliyatinda cok ilgilendiler,bende tanidik olmasi iyi olur diye dusundum..kadin doktor dogum gece olursa gelicem diye soz veremem cunku zaten cok yogun calisiyorum geceleride her hastaya geldigimde sagligim bozuluyor dedi..zaten daha once hastaneden ayrilmis tekrar ikna edip getirmis bashekim onu..ama dedi ben olmasam bile diger doktor gelir dedi..zaten belki gunduz dogum yaparsin simdiden hicbirsey bilemeyiz dedi..acikcasi boyle durust olmasi hosuma gitti..ben kadinin ilgisinden bana tavsiyelerinden cok memnun kaldim ama sen direkt yakininda bunlari gormussun,doktor gercekten yogun o yuzden evet bunu da gozardi edemem canim..ben yine eski doktoruma gideyim en iyisi.iyiki paylasmisim burda sagol canim..bu arada yengen daha 3-4 ay once dogum yapti dimi?
bugun egıtıme gıden arkadasa soyledım ebemıze soyle bı mahsuru yoksa 2. haftada bı arkadas daha benımle gelıcek dıye
sana cevabı bıldırım umarım olumlu olur:)
o doktorun yengeme ısrarla sezeryan dıyıp sonra hastaneden bı tanıs aracılıgı ıle tatile gıdıcegını ogrenınce cok kızmıstık
en basta kımse dınlemedı benı yunusemre hospıtalturk bunlardan bırıne gıtmesını ıstedım
muayene ucretı ucuz dıye gıttı sonu kotu oldu .. haftaya 3 ay oluyor dogum yapalı
Rabbım hıc bırımıze sorun yasatmasın ınsallah .. bende haftaya cuma dılek hanıma gıdıyorum
medıcanadakı olumsuzlukları anlatıcam bakalım ne dıcek..
Ok tatlim sagol...bende esime soyluyorum simdi vazgecelim o hastaneden diye ..anlat cnm dilek hn.bilsinki gerekirse seninle ilgilenecek personele mudahale eder..
Bu arada bende deterjan aldim az once bebisin cicilerini yavastan yikayacam :)
Benimde bugun icim sıkıliyo, cok halsiz yaslanmis gibi hissediyorum..basim bi garip,dönuyo desem degil,agriyo desem degil garip bitkin bir hal ..
Bende yikamadim canim daha tapu islemleri yapilcak..tasincaz..neyseki annem ablam yardim edecek yoksa tasindigim gun dogururdum sanirim..seytan diyo git deterjan al yika kurut posetle sonra ablam gelince utuler yada becerebilirsem ben yaparim..canim hadi harekete gecelim bugun bu isi bitirelim..hergun hergun stresini cekiyoruz..
kızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkamaktan bahsetmişsiniz açıkçası biz her aldığımızı yıkamıycaz,sadece 0-3 aylık bölümü yıkayıp koymayı düşünüoruz, çnkü yıkanınca ilk güzel görüntüsü gidio gibi gelio bana,oyüzden bizim yıkama ütüleme işimiz fazla uzun sürmez die tahmin etmekteyim, hepinize kolay gelsin...
kızlar dün kontrole gittim. 32 haftalık görünmeme rağmen bebeğim 30 hafta 5 günlük cıktı. dha önce hep 1-2 gün geride çıkarken bu sefer 1 hafta kucuk cıkması canımı sıktı ama cok da sorgulamadım. bebişimiz hep bize güldü ultrasonda. buraya da koyuyorum kızımızın fotograflarını.
depresyona girmiş bir havam var 2 gündür. dün kızımı görmeme rağmen keyiflnmek yerine gün boyu hüzünlü bir hava oluştu ruhumda. dilerim herşey çook güzel olur sizler ve bebişleriniz için. herkese iyi haftasonlar. haa bu arada 32 haftalıkken raporumu aldım. geçici işgöremezlik ödeneğine başvurmak icin raporlarınızı almayı unutmayın.Eki Görüntüle 652594 Eki Görüntüle 652595
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?