- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.081
arkadaşlar bacağa giren kramp oldugunda ayak parmaklarınızı kendinize dogru çektirin.Damarlar geriliyor ve bacak normale dönüyor.Eşi futbol aşıgı olanlar bu hareketi eşlerine sorabilirler =)
cnm benim kız kardeşim ilk kızını 4.60 gr doğurdu 2. kızını 4.380 gr doğurdu ve 2 side sezeryanla 38.hafta dolduğunda alınmıştı benim ilk oğlum 2.750 gr doğdu ama 32 haftalık doğmuştu 2. oğlum 3.300 gr doğdu 24 gün önce doğdu benim annemde bizi kilolu doğurmuş şu anda 3.oğlumda en son gittiğimizde 28+4 haftalıktı tam 1.530 gr dı dr.baya iri bi bebek olucak dedi 31. haftada 2 kg geçer dedi daha 10 haftadan beri gramajı ilerde gidiyodu ben 24 haftadayken sormuştum dr. kilosu bu kadar fazla olursa bi sakınca varmı die hiç bi sakıncası yokmuş ulturason hatta doğuracağın tarihide kilosuna göre otomatik veridyo bu dedim ukturasonun tarihine göremi olucak hayır o bebeğin kilosuna göre ultarason tarihi ileri veya geri çeker o seni ilgilendirmesin zamanı gelince doğar dedi ayrıca iri bebek eğer 5 kiloya yakın olursa korkulması gerek çünki şeker hastalığı çıkabiliyo bebekte veya annede sadece bize sakıncası iri bebeğin doğumda( malesef seryanda kesi yerin ona göre açılıyo normal doğumdada iri bebek haliyle çok zor yırtığın çok oluyo veya doğuramıyosun
bakalım bizim cumaya randevumuz var dr.da sölediği gibi 2 kg geçmişmi
arkadaşlar bacağa giren kramp oldugunda ayak parmaklarınızı kendinize dogru çektirin.Damarlar geriliyor ve bacak normale dönüyor.Eşi futbol aşıgı olanlar bu hareketi eşlerine sorabilirler =)
günaydın herkese bakalım kaç günümüz kalmış
herkese günayyyyyyyddıııınnnnnnnnn inşallah hem bebişlerimiz hem de bzm için sağlıklı bi hafta olur.))
bu cuma kontrolümz var dua edin nolur gzl haberler alalım...
2gündür oğluşum da çok sakin böle bazen acaip bi harektlenio ama bazende tık yok bu durum beni korkutmuo desem yalan olur aramzda bu durumda olan var mı???
Canim cok tesekkurler, kendimde cok sistigim icin korktum acikcasi, ama Haklisin hic 4-4,5 kilo doguran yokmu canim yaaaa hepsi mi erken geliyor sanki, valla dr. O gun oyle konustuki sanki bikac gun sonra doguracam, inan bebekte bende kilo almiyayim diye yemege cekinir oldum. Dogumum zaten sezeryan olacak ilk cocuktan dolayi, Hersey kismet umarim hepimiz bebislerimzi sorunsuz kucagimiza aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?