2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar bacağa giren kramp oldugunda ayak parmaklarınızı kendinize dogru çektirin.Damarlar geriliyor ve bacak normale dönüyor.Eşi futbol aşıgı olanlar bu hareketi eşlerine sorabilirler =)

egıtımızde ebemızde aynı hareketı yapmamızı soylemıstı kramp gırınce ya onu yapıp yada bacagı esnetıyorum oturup hemen
ama ılla kalkıp bırkac adım yurumem lazım ozaman gecıyor ..

bır gunu daha devırdık safaktan herkese hayırlı geceler bebıslerle tatlı düşler:)

gunaydin kizlar guzel bir hafta olsun,sonunda bebegin kiyafetlerini yikadim ,utuledim doguma hazirlar bir cantayi yapmak kaldi onda da eksiklerim var benimle ilgili onlari da aldim mi cantada hazir olacak ay ne heyecanli uyku uyuyamiyorum artik

Canim cok tesekkurler, kendimde cok sistigim icin korktum acikcasi, ama Haklisin hic 4-4,5 kilo doguran yokmu canim yaaaa hepsi mi erken geliyor sanki, valla dr. O gun oyle konustuki sanki bikac gun sonra doguracam, inan bebekte bende kilo almiyayim diye yemege cekinir oldum. Dogumum zaten sezeryan olacak ilk cocuktan dolayi, Hersey kismet umarim hepimiz bebislerimzi sorunsuz kucagimiza aliriz.

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın. iğrenççççççççççççç bi gün bugün ama ben sinirden gülüyorum
herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrr

gunaydınnnnnlarrrr
musmustluu hıphızlıııı yeni bir hafta olsun ınsallah
okuldayım dersın boşş yazılı cıkartıorum gizli gizli müd. yrd. pcden giriorumm

bız bugun uyumadıkk teyzoşlarr artıkk sağa dönmekde yasakk
sol yanım çürüdü
peki gece nasıl kontrol edıcez sana yada sırt üstü yatmamayı
yapılan bı arastırmada 28 haftadan sonra sağa ve sırt ustu yatan anenelrde
ani beebk ölümleri cok daha fazla görülmüşş
sağolsun bı arkadas yolladı yazıyıı pmprpıkleedırdı benıı
rahat rhat yatıodumm yıne sola yatmya gayret ederekk
dahaaa bı haftaaa var kontrolee
dr bugun gıtcekler bi sorun bakalım kıslarr
gece yapıcazz hacıyatmaz olmak lazımm

dun gece sicaktan uyuyamadim ya hakikaten takvimimde yazdigi gibi hepsi var bende suan,allahim sen yavrumu bana bagisla ben isyan etmicem artik

günaydın güp güzel anneler ve minik melekleri:)

inşallah hepimizin haftası göz açıp kapatıncaya kadar geçip gider

geceleri uyumak evet artık daha zor, sola yatıyorum sol bacağım ağrıyor, sağa yatıyorum sağ bacağım ağrıyor . arada kramplarda cabası. en iyisi oturarak uyumaya alıştırayım kendimi

bebişlerimiz sağlıklı olsunda artık gece böyle idare etmeye alışacağız. Herşey yavrucuklarımız için

herkese günayyyyyyyddıııınnnnnnnnn inşallah hem bebişlerimiz hem de bzm için sağlıklı bi hafta olur.))
bu cuma kontrolümz var dua edin nolur gzl haberler alalım...
2gündür oğluşum da çok sakin böle bazen acaip bi harektlenio ama bazende tık yok bu durum beni korkutmuo desem yalan olur aramzda bu durumda olan var mı???

Herkese günaydın iyi haftalar
Bu arada doğumdan sonra göğüs için hiç kremlere o kadar para vermeyin kızlar çünkü hiçbir faydası olmuyormuş eskilerden aldığım tavsiye üzerine ayvaların çekirdeğini çıkarıp kapalı kavanoza yarım çay bardağı ılık suyu koyup doğuma kadar bekleticem bu jölemsi bir kıvam alıyormuş çok iyi geliyormuş göğüslere birde aktardan kayısı yağı alıcam bu ikisi en iyi gelenlermiş.
Birde kızlar bu 80-85-90 sizin göğüs bedeniniz değil sırt bedeniniz oluyor yani sırtınızın ölçüsü genişlemiş a-b-c-d olan ölçülerse göğüs büyüklüğünüz oluyor bende 75b takıyordum şimdi 75c yada 80b takabilirim daha almadım evde vardı onları kullanıyorum ama emzirme sütyenlerimi ona göre alıcam.

günaydın kızlar herkese iyi haftalar..
ctesi günü kontrolümüz vardı.benimki de aşağıya dönmemiş daha..son haftaya kadar döner dedi doktor..görcez bakalım...

Ben varım uyuz ediyor oğlum benim çok keyfi haraket ediyor bazen içerden minik minik hissediyorum bir bakıyorum hiç haraket yok cuma günü gittim ultrasonda bakarken bile uyuyordu birde parmağını ağzına almış dr biraz ittirdi ağzını açtı esnedi sonra yine parmağını ağzına soktu kuzum uyumaya devam dr biraz daha itikleyince kızdı ultrasona bir tekme yapıştırdı çok güldük neyse bozmayalım rahatını dedik bıraktık hiç üzülme bizimkiler miskin canım bazende karnımdan çıkacak o kadar çok vuruyor.

cnm kendinde kilo alıyosan biraz dikkat et tabii dr.lar bilindiği gibi kiloya karşı sağlık açısından ama bebeğin kilolu olmasıyla erken doğumu gibi bi ilgisi yok emin ol

herkese günaydın anneler... bu çarşamba çalışabilir raporu alacağız biz de doktor randevumuz var yani... inşallah doktorumuz uygun görür de evde tıkılıp kalmayız bu arada bebeğimizin ultrasona göre doğum tarihi 23 nisan çıkıyor, sat 'a göre 2 mayıs fakat doktor 9 mayıstan önce olmaz dedi. bebekler genelde geç doğuyor o yüzden mi öyle dedi, ya da neye göre yorum yapıyorlar bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…