- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.101
Ben varım uyuz ediyor oğlum benim çok keyfi haraket ediyor bazen içerden minik minik hissediyorum bir bakıyorum hiç haraket yok cuma günü gittim ultrasonda bakarken bile uyuyordu birde parmağını ağzına almış dr biraz ittirdi ağzını açtı esnedi sonra yine parmağını ağzına soktu kuzum uyumaya devam dr biraz daha itikleyince kızdı ultrasona bir tekme yapıştırdı çok güldük neyse bozmayalım rahatını dedik bıraktık hiç üzülme bizimkiler miskin canım bazende karnımdan çıkacak o kadar çok vuruyor.
herkese günaydın anneler... bu çarşamba çalışabilir raporu alacağız biz de doktor randevumuz var yani... inşallah doktorumuz uygun görür de evde tıkılıp kalmayızbu arada bebeğimizin ultrasona göre doğum tarihi 23 nisan çıkıyor, sat 'a göre 2 mayıs fakat doktor 9 mayıstan önce olmaz dedi. bebekler genelde geç doğuyor o yüzden mi öyle dedi, ya da neye göre yorum yapıyorlar bilgisi olan var mı?
Merhaba bayanlar..
bugün 30. haftamıza girdik yalnız bebeğim nedense bugun hiç hareket etmiyor çok az içerden vurdu başka yok. Endişe etmeye başladım . dün hiç böyle değildi. Acaba ters yattımda bırşey mı oldu diye düşünüyorum. offff karnımda sanki bıcıklıyor ama tekme atmıyor. Ya kızlar beni rahatlatırmısınız? Yoksa ben kalpten gidicem Hepinize teşekkürler...
Merhaba bayanlar..
bugün 30. haftamıza girdik yalnız bebeğim nedense bugun hiç hareket etmiyor çok az içerden vurdu başka yok. Endişe etmeye başladım . dün hiç böyle değildi. Acaba ters yattımda bırşey mı oldu diye düşünüyorum. offff karnımda sanki bıcıklıyor ama tekme atmıyor. Ya kızlar beni rahatlatırmısınız? Yoksa ben kalpten gidicem Hepinize teşekkürler...
Merhaba bayanlar..
günaydın bayanlar
ya ben karın üstü hariç her pozisyonda yatıp duruyorum. ayrım yapmıyorum 28 den sonra sağ ve sırt üstü pozisyonların ani ölümleri arttıracağını duymamıştım. perşembe inş. kontrolümüz var bi sorayım inş.
kızlar bence gündüzleri hareket halindeyken ya da otururken bile olsa çok fazla hareket beklemeyin derim. şahsen benim bebeğim öyle. gün boyu pek hareket etmez ya da ben hissetmem ama akşam oldu mu maşallahı var. çünkü genelde akşamları uzanıyorum. uzanınca net hissediyorum.
bu göğüs ucu kremiyle alakalı şey soracam. kayısı yağına doğumdan önce başlamak mı gerekiyor yani 2 hafta öncesinde felan bi de ben kantaron yağının çok faydalı olduğunu duymuştm
LANSİNOH göğüs kremini dün ilk defa sürdüm ben de ama çok katı kıvamlı.. alanlar hiç baktınız mı sizinki de öyle mi? yoksa benim krem mi bozuk?
daha erken değil mi ama sürmen için son 10 gün kullanın diyorlar
Canım bişey olmamıştır Allahın izniyle,sakin ol,uyuyordur..ama içini rahatlatmak için sağlık ocağına bi git kalp atışlarını duy,bi de şu 10a kadar sayma testini yap bi çikolata yedikten sonra..
günaydın anneler çok kararsızım isim konusunda REYYAN ve MELİHA ismi arasında kaldım sizce hangisi.tşk.
Günaydın canım,REYYAN benim kulağıma daha hoş geldi :) anlamlarını bilmiyorum ama oyumu REYYANdan yana kullanıyorum
Nasıl oluyor bu test?
bana da bi arkadaşım o kremi tavsiye etmişti şimdi düşünüyorum da sipariş vermek yerine kantaron yağı gibi bitkisel şeyler mi denesem. sonuçta inş. yan etkisi felan olmaz. kantaron yağını bi de bebe yağı olarak hatta pişik kremi olarak bile kullanabiliyormuşuz. çok faydası varmış
günaydın..uykusuz bi gece kötü bir gün .çok yorgunum...kaç defa uyandım bilmiyorum.sol yatıyorum düz uyanıyorum..sinirden ağlıcaktım valla.zaten yatmadan önce bi mide bulantısı.üşüttüm mü.yediğim mi dokundu anlamadım..bugün karnumıda kocaman hissediyorum. noldu yaa iyiyiydim üfff..
günaydın bayanlar
ya ben karın üstü hariç her pozisyonda yatıp duruyorum. ayrım yapmıyorum 28 den sonra sağ ve sırt üstü pozisyonların ani ölümleri arttıracağını duymamıştım. perşembe inş. kontrolümüz var bi sorayım inş.
kızlar bence gündüzleri hareket halindeyken ya da otururken bile olsa çok fazla hareket beklemeyin derim. şahsen benim bebeğim öyle. gün boyu pek hareket etmez ya da ben hissetmem ama akşam oldu mu maşallahı var. çünkü genelde akşamları uzanıyorum. uzanınca net hissediyorum.
bu göğüs ucu kremiyle alakalı şey soracam. kayısı yağına doğumdan önce başlamak mı gerekiyor yani 2 hafta öncesinde felan bi de ben kantaron yağının çok faydalı olduğunu duymuştm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?