2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba bayanlar..
bugün 30. haftamıza girdik yalnız bebeğim nedense bugun hiç hareket etmiyor çok az içerden vurdu başka yok. Endişe etmeye başladım . dün hiç böyle değildi. Acaba ters yattımda bırşey mı oldu diye düşünüyorum. offff karnımda sanki bıcıklıyor ama tekme atmıyor. Ya kızlar beni rahatlatırmısınız? Yoksa ben kalpten gidicem Hepinize teşekkürler...

.))))aynı durumu doktorda bnde yaşıorum bi defa gttiğimzde doktor benide epey bi dürtükledi sonra benm oğlan brz kımıldandı tekrar yatışa geçti yne dürttü pimpirkli bn bırakın doktr hanm bzmki uyusun dedim.))) ahhh ahhh anne olmak...annemi şimdi daha ii anlıorum...inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşurz oğluşlarımıza...

Nasıl öyle demiş doktorun hiç anlamadım,sattan erken bile doğabilir demesi lazım..zaten sata göre 40 haftayı bekliyorlar ama 38 den sonra ne zaman doğarsa doğsun miyadında doğmuş oluyor..ilginç..

Canım bişey olmamıştır Allahın izniyle,sakin ol,uyuyordur..ama içini rahatlatmak için sağlık ocağına bi git kalp atışlarını duy,bi de şu 10a kadar sayma testini yap bi çikolata yedikten sonra..

canım hiç bir şey olmaz merak etme.. belki dönmüştür o yüzden hareketlerini az hissediyorsundur. sağlık ocağı falan yakınsa hemen git ama için rahatlar..

Canım bişey olmamıştır Allahın izniyle,sakin ol,uyuyordur..ama içini rahatlatmak için sağlık ocağına bi git kalp atışlarını duy,bi de şu 10a kadar sayma testini yap bi çikolata yedikten sonra..[/QUOTE]

Nasıl oluyor bu test?

valla canım 2gündür bnde de aynı sıkıntı var...bi oluo ki yernde durmuo bi de bakıorum tık yok.((( bnde aynı soruyu sordum az önce inşallah iilerdir bebişlermz yerlernde...

günaydın bayanlar

ya ben karın üstü hariç her pozisyonda yatıp duruyorum. ayrım yapmıyorum 28 den sonra sağ ve sırt üstü pozisyonların ani ölümleri arttıracağını duymamıştım. perşembe inş. kontrolümüz var bi sorayım inş.

kızlar bence gündüzleri hareket halindeyken ya da otururken bile olsa çok fazla hareket beklemeyin derim. şahsen benim bebeğim öyle. gün boyu pek hareket etmez ya da ben hissetmem ama akşam oldu mu maşallahı var. çünkü genelde akşamları uzanıyorum. uzanınca net hissediyorum.

bu göğüs ucu kremiyle alakalı şey soracam. kayısı yağına doğumdan önce başlamak mı gerekiyor yani 2 hafta öncesinde felan bi de ben kantaron yağının çok faydalı olduğunu duymuştm

günaydın..uykusuz bi gece kötü bir gün .çok yorgunum...kaç defa uyandım bilmiyorum.sol yatıyorum düz uyanıyorum..sinirden ağlıcaktım valla.zaten yatmadan önce bi mide bulantısı.üşüttüm mü.yediğim mi dokundu anlamadım..bugün karnumıda kocaman hissediyorum. noldu yaa iyiyiydim üfff..

LANSİNOH göğüs kremini dün ilk defa sürdüm ben de ama çok katı kıvamlı.. alanlar hiç baktınız mı sizinki de öyle mi? yoksa benim krem mi bozuk?

daha erken değil mi ama sürmen için son 10 gün kullanın diyorlar

göğsümün o siyhlaşan yerleri çok kurudu ve sanki soyulcak gibi geldi biraz da nemlensin diye sürdüm :) ama kremi çıkaramadım tüpten çünkü çok koyu kıvamlı. alan varsa bir bakabilir mi benim ki bozuksa geri vericem

günaydın anneler çok kararsızım isim konusunda REYYAN ve MELİHA ismi arasında kaldım sizce hangisi.tşk.

Canım bişey olmamıştır Allahın izniyle,sakin ol,uyuyordur..ama içini rahatlatmak için sağlık ocağına bi git kalp atışlarını duy,bi de şu 10a kadar sayma testini yap bi çikolata yedikten sonra..

Nasıl oluyor bu test?[/QUOTE]

Bebek hareketlerinde azalma hissettiğinde bi tane çikolata ye yada tatlı bişeyler,daha sonra sessiz sakin bi yerde sol tarafın üzerine uzan ve saatte kaç hareket hissettiğine bak.Her türlü hissettiğin hareketi sayacaksın,hıçkırık hariç.1 saat boyunca en az 10 hareket hissetmelisin yoksa dr.a gitmekte fayda var..

bana da bi arkadaşım o kremi tavsiye etmişti şimdi düşünüyorum da sipariş vermek yerine kantaron yağı gibi bitkisel şeyler mi denesem. sonuçta inş. yan etkisi felan olmaz. kantaron yağını bi de bebe yağı olarak hatta pişik kremi olarak bile kullanabiliyormuşuz. çok faydası varmış

Nasıl oluyor bu test?

Bebek hareketlerinde azalma hissettiğinde bi tane çikolata ye yada tatlı bişeyler,daha sonra sessiz sakin bi yerde sol tarafın üzerine uzan ve saatte kaç hareket hissettiğine bak.Her türlü hissettiğin hareketi sayacaksın,hıçkırık hariç.1 saat boyunca en az 10 hareket hissetmelisin yoksa dr.a gitmekte fayda var..[/QUOTE]

Canım ben bu 1 saat içerisinde 10 haraketi 2 doktorumada sordum gerek yok gün içinde aralarda en az 10 haraketini rahatça hissediyorsan sıkıntı yapma dedi ikiside korkma her saat 10 kere şart değil yani çünkü her seferinde kuvvetli değil bazen minicik kıpırtılar yapıyor oğlum

Canım ben kullananların hepsini araştırdım hiç bir faydası olmamış boşuna alma bence kime sorsam gereksiz dedi kantaron yağını bilmiyorum ama bence kayısı yağını al ve biraz önce paylaştım gördünmü bilmiyorum ayva çekirdeklerini çıkar yarım çay bardağı ılık suya koy kapalı kavonoz içinde beklet doğuma kadar o krem kıvamına geliyormuş o inanılmaz iyi geliyormuş ben bitkisel olarak sadece bunları alıcam.

Aynen dün ben ağladım sabahin dordune kadar uyuyamadim dun eşyalarımızın yarısını taşıdık esim taşıdı dogrusu koyacağı yerleri gösterdim ama oldum ağrıdan bide bebek cok hareketli durmadı yerinde 6 kalktım tekrar daha simdi 5 dk mola ama cok kötüyün aksamda aynı olursa gitcem acile serum falan taksınlar yaaa cok kotu

benim doktorumda bebeğin dönmesi için sola yatıp bacak arana yastık koy.sonra da sağ dizini çekip yataga değir dedi.sıkıştır çocuğu dönsün dedi.ama hep sola yatınca da gece lavaboya bi kalıyorum sol tarafım komple uyuşmuş.çok rahatsız bi durum.bende her türlü yatıyorum..yapıcak bişey yok..:18: bide doktorum bana bepantol un cilt kremini verdi.üzerinde el ve yüz için yazıyor.normlade pişik için veriyolar bunu dedi ama sen şimdiden göğüslerine sürmeye başla dedi.aldım bende sürüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…