2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım ben bu 1 saat içerisinde 10 haraketi 2 doktorumada sordum gerek yok gün içinde aralarda en az 10 haraketini rahatça hissediyorsan sıkıntı yapma dedi ikiside korkma her saat 10 kere şart değil yani çünkü her seferinde kuvvetli değil bazen minicik kıpırtılar yapıyor oğlum

Canım ben kullananların hepsini araştırdım hiç bir faydası olmamış boşuna alma bence kime sorsam gereksiz dedi kantaron yağını bilmiyorum ama bence kayısı yağını al ve biraz önce paylaştım gördünmü bilmiyorum ayva çekirdeklerini çıkar yarım çay bardağı ılık suya koy kapalı kavonoz içinde beklet doğuma kadar o krem kıvamına geliyormuş o inanılmaz iyi geliyormuş ben bitkisel olarak sadece bunları alıcam.[/QUOTE]

ayva çekirdeğini ben de duymuştum.. onu da yapacağım inş. :)

kızlar size bişey sorcam karnımın sol tarafında çok kötü bi ağrı var nedir acaba yarın dr gidicem ama sizede sorayım dedim bunu yaşayan varmı aranızda acaba böbrek ağrısımı başka bişeymi 1 saat oldu bu agrının başlaması

ben dönmesi için popomun altına yastık falan koymuştum, bir de dizlerimi yere değdirmeden ellerimin üstünde yürümüştüm baya bir stres yapmıştım ertesi gün döndü hangisi işe yaradı bilmiyorum... belki de hiç biri... doktordan geldiğimiz gün boyunca ağladım,kahroldum nerdeyse normal doğum istediğim için akşamına bu hareketleri yaptım, ertesi güne şiddetli bir bel ağrısı ve birden ağrım kesildi karnımın şekli değişti bir anda öyle zayıf da olmadığım halde herkes farketti değişikliği (karnım aşağı indi)doktora gittim ve dönmüş bir de tarkan dön bebeğim şarkısını dinlettim o akşam... konuştum oğlumla.. şu an tam yerleşmediği için yeniden makat gelişi pozisyon alabilir ama şuan 2 kiloyu geçti umarım dönmeye çalışmaz kısmet diyip geçiyorum...

arkadaşlar ben bebeğimin boyunu bilmiyorum doktor ölçülme diyo söylemiyor ama fl değerini 7 ile çarparak bulabilrmişik yazıyo nette en son gttiğimde 30+6 da 57.48 mm ben bunu 7 ile çarpmıcam herhalde dimi:)

Sidelya selam,

Bebeğin şu an 40 cm (5,748 cm x 7 = 40,236 cm) Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:)

kızlar herkesin göbek deliği dışarı çıktı mı? ben çok kilolu olarak hamile kaldım ve göbek deliğim içinde hala.. bebeğim gayet büyük ama göbek deliğim dışarı çıkmıyor. doktor bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi ama yine de rahat edemiyorum benim gibi olan var mı=?

ben de yeni sürmeye başladım, benim ki de çok kıvamlı ama vücut sıcaklığıyla yumuşuyor sanki sürmeye başlayınca vazelin gibi oldu..

sorun olduğunu sanmıyorum..

benim de genişledi kocaman oldu ama dışarı çıkmadı henüz tam olarak, sizlerin nasıl kızlar.. Ben henüz 29+3 teyim gerçi ne zaman çıkıyor göbek dışarı?

ben de bugün 29+4 deyim göbeğimin dışarı mı çıkması lazım ilk defa duyuyorum daha neler duyacaz bakalım
benim göbek deliğim genişledi baya ama hala çukur :26:

canım bende kilolu hamile kaldım benim göbek deliğimde genişledi ama dışarı çıkmadı sen kaç kiloyla hamile kaldın merak ettim

Sidelya selam,

Bebeğin şu an 40 cm (5,748 cm x 7 = 40,236 cm) Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:)
teşekkür ederim cnm :)amin

ben zayıf hamile kaldım göbeğim çok çıkmadı göbek deliğim de genleşme oldu sadece dışarı çıkmadı

göbeğimde yağ tabakası var sanırım o yüzden gerilmiyor ve göbek deliğim çıkmıyor, hatta ebem göbeğime takmış durumda bebek büyümeyebilir falan demişti ama maşallah önden bile gidiyor... karnım geriliyor ama göbeğim yumuş yumuş hamile kalmadan önceki gibi

teşekkür ederim cnm :)amin

ben zayıf hamile kaldım göbeğim çok çıkmadı göbek deliğim de genleşme oldu sadece dışarı çıkmadı

benim ki dışarda .bende normale dönmesini umuyorum doğumdan sonra..düz oldu.:)) çukurluk yok.normal 52 hamlle kaldım da..aldım işte 12 kg falan ,almayada devam.(

LANSİNOH göğüs kremini dün ilk defa sürdüm ben de ama çok katı kıvamlı.. alanlar hiç baktınız mı sizinki de öyle mi? yoksa benim krem mi bozuk?
ben aldım cnım kulanıyorum koyu bir merhem kıvamında benimki tüpten rahatlıkla çıkıyor sürülmeside kolay aşırı bir katılığı yok

daha erken değil mi ama sürmen için son 10 gün kullanın diyorlar
ben eczaneden alırken eczaneci şimdiden başla dedi canım bende daha kuruma yok ben yinede sürüyorum birde mustelanın göğüs kremini kullanıyorum o diğer yerlere sürüyorum

geçmiş olsun canım işallah toparlarız.yoksa nasıl durcam 37.haftaya kadar işte...

benim ki dışarda .bende normale dönmesini umuyorum doğumdan sonra..düz oldu.:)) çukurluk yok.normal 52 hamlle kaldım da..aldım işte 12 kg falan ,almayada devam.(

doğumdan sonra düzelir bence canım merak etme. bende kilo işini takıyordum çok sonra tartılmamaya karar verdim 11 haftadır hiç tartılmadım böyle daha raht bilememk bu zamandan sonra 4 5 kilo daha alırız tahminen ondan sonra da veririz sende zayıf hamile kalmışın zaten gider hepsi merak etme

bebeğinizin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz ki ?? tekmeleme, su dalgası gibi hareketler hissediyorum .hıçkırma nasıl oluyor ki?

işallah:)) sağol.en iyisi :) bencede .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…