- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.141
işallah:)) sağol.en iyisi :) bencede .
doğumdan sonra düzelir bence canım merak etme. bende kilo işini takıyordum çok sonra tartılmamaya karar verdim 11 haftadır hiç tartılmadım böyle daha raht bilememk bu zamandan sonra 4 5 kilo daha alırız tahminen ondan sonra da veririz sende zayıf hamile kalmışın zaten gider hepsi merak etme
:) yanlış yere yazmışım :))canım bide dr beni korkutmuştuda ondanda işte tartılıp duruyom ama artık sıkıldım.bende haftada bir falan tartılıyım bari..:))merak ederim yoksaaa:))
kızlar herkesin göbek deliği dışarı çıktı mı? ben çok kilolu olarak hamile kaldım ve göbek deliğim içinde hala.. bebeğim gayet büyük ama göbek deliğim dışarı çıkmıyor. doktor bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi ama yine de rahat edemiyorum benim gibi olan var mı=?
moralim çok bozuk sabahtan beri istifra ediyorum,2 doktor 3 de memur arkadaşız oda da nefes alamıyorum oda havasız diye klimanın havalandırmasını açtım kimse beni anlamıyo,doktor bey başladı kızmaya devletin parasını boş yere harcıyomuşum anlayışsızmışım dedim siz beni anlamalısınız 8 senedir ne zaman böyle 1 şey yaptım nefes alamıyorum lavobaya yetişemeden odaya kustum
sinirden mi bilmiyorum ateşimde çıktı hayırlısıyla 1 doğursak artık,çok mu alınganlık yapıyorum çok mu abartıyorum kızlar bilmiyorum ama bu havasız oda beni çok bunaltıyo Allah'ım sabır versin bana inşallahh
moralim çok bozuk sabahtan beri istifra ediyorum,2 doktor 3 de memur arkadaşız oda da nefes alamıyorum oda havasız diye klimanın havalandırmasını açtım kimse beni anlamıyo,doktor bey başladı kızmaya devletin parasını boş yere harcıyomuşum anlayışsızmışım dedim siz beni anlamalısınız 8 senedir ne zaman böyle 1 şey yaptım nefes alamıyorum lavobaya yetişemeden odaya kustum
sinirden mi bilmiyorum ateşimde çıktı hayırlısıyla 1 doğursak artık,çok mu alınganlık yapıyorum çok mu abartıyorum kızlar bilmiyorum ama bu havasız oda beni çok bunaltıyo Allah'ım sabır versin bana inşallahh
aa!!.. kendi kendine nazar değdirmek diye buna denir. dün akşam düşünüyordum benim ayaklarım yanmıyor diye şu an yanmaya başladı
Bence de biraz anlayışlı olmaları lazım,odaya kustuğun da iyi olmuş, almış cevabını sizin doktor :9
canım takma kafanı çok normal bu tepkiler herkesten anlayış bekliyoruz çünkü gerçekten ihtiyacımız var ama herkez aynı duyarlılıkta olmayabilir sen bunlarla moralini bozma hele iş ortamı herkes bir alem sen sıhatine dikkat etmeye çalış geçmiş olsun
:)) oh olsun sana gördün mü gününü =) şaka bi yana benim de el ve ayaklarda oluyo ara ara az kaldı az geçicek hepsi
çalışmak artık bayağı yorucu oluyor günleri sayıyorum bende
yürümek bile külfet gibi geliyor allah 37.hfataya kadar çalışanlara sabır versin
geçmiş olsun çok çok... Allah kolaylıklar versin inşallah.. ben de bugün bunaldıkça pencereyi açasım geliyor ama diğer arkadaş üşüyor, bi bunaltı bende de var dün akşamdan beri, dün akşamda balkona zor attım kendimi nefes alamadım birden
geçmiş olsun canım .bu günlerde bende çok bunalıyorum..iyi olmuş onlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?