2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım bide dr beni korkutmuştuda ondanda işte tartılıp duruyom ama artık sıkıldım.bende haftada bir falan tartılıyım bari..:))merak ederim yoksaaa:))
:) yanlış yere yazmışım :))
canım bide dr beni korkutmuştuda ondanda işte tartılıp duruyom ama artık sıkıldım.bende haftada bir falan tartılıyım bari..:))merak ederim yoksaaa:))

Zaten 10 a kadar sayma testi sürekli yapılmazki,doktorun da demiş zaten "gün içinde rahat hissediyordan" diye..bebek hareketlerinin azaldığını hissettiğinde yapıyorsun ve yanılmıyorsam azaldı gibi geliyor demiştin..

selam kızlar çok ağırlaştım ben ya artık enerji falan kalmadı hemen yoruluyorum sinirim bozuluyor
giyecek kıyaffet bulamıyorum pofff
diyordum hamile kalınca bir sürü şey alıp giyerim diye ama hiç içimden gelmiyor birşey almak
az kaldı allaha şükür sağlıkla gelsin bebişlerimiz

bide birşey öğrendim eşi siğortalı olup çalışmayan annelerde devletten bir kereliğine 94 lira emzirme parası alıyor bilginiz olsun , tabi çok birşey değil ama en azından 3 paket bez alırız =)

Nereye ve nasıl başvurulur?
bulundukları yerdeki il müdürlüğüne / sosyal güvenlik merkezine başvurmaları gerekmektedir.
Müracaat için gerekli belgeler
- Talep Dilekçesi
- Doğum Raporu
bunu eşiniz çalıştıgı yerdeki memura yada sekreterliğe de sorabilir bazı yerlerde onlarda hallediyor direk hesaba yatıyor bilginiz olsun.

moralim çok bozuk sabahtan beri istifra ediyorum,2 doktor 3 de memur arkadaşız oda da nefes alamıyorum oda havasız diye klimanın havalandırmasını açtım kimse beni anlamıyo,doktor bey başladı kızmaya devletin parasını boş yere harcıyomuşum anlayışsızmışım dedim siz beni anlamalısınız 8 senedir ne zaman böyle 1 şey yaptım nefes alamıyorum lavobaya yetişemeden odaya kustum
sinirden mi bilmiyorum ateşimde çıktı hayırlısıyla 1 doğursak artık,çok mu alınganlık yapıyorum çok mu abartıyorum kızlar bilmiyorum ama bu havasız oda beni çok bunaltıyo Allah'ım sabır versin bana inşallahh

canım bunda rahatsız olunacak birşey yok ki, herkesin göbeği dışına çıkmaz. Benimki de çıkmadı, hatta ilk gebeliğimde de çıkmamıştı, sorun yok yani :)

Bence de biraz anlayışlı olmaları lazım,odaya kustuğun da iyi olmuş, almış cevabını sizin doktor :9

aa!!.. kendi kendine nazar değdirmek diye buna denir. dün akşam düşünüyordum benim ayaklarım yanmıyor diye şu an yanmaya başladı

canım takma kafanı çok normal bu tepkiler herkesten anlayış bekliyoruz çünkü gerçekten ihtiyacımız var ama herkez aynı duyarlılıkta olmayabilir sen bunlarla moralini bozma hele iş ortamı herkes bir alem sen sıhatine dikkat etmeye çalış geçmiş olsun

çalışmak artık bayağı yorucu oluyor günleri sayıyorum bende
yürümek bile külfet gibi geliyor allah 37.hfataya kadar çalışanlara sabır versin

aa!!.. kendi kendine nazar değdirmek diye buna denir. dün akşam düşünüyordum benim ayaklarım yanmıyor diye şu an yanmaya başladı

:)) oh olsun sana gördün mü gününü =) şaka bi yana benim de el ve ayaklarda oluyo ara ara az kaldı az geçicek hepsi

geçmiş olsun çok çok... Allah kolaylıklar versin inşallah.. ben de bugün bunaldıkça pencereyi açasım geliyor ama diğer arkadaş üşüyor, bi bunaltı bende de var dün akşamdan beri, dün akşamda balkona zor attım kendimi nefes alamadım birden

Bence de biraz anlayışlı olmaları lazım,odaya kustuğun da iyi olmuş, almış cevabını sizin doktor :9

sonra da onun tansiyonu çıktı özür diledi benden,galiba boş yere üstüne geldim Allah cezamı verdi dedi oohh olsunn

teşekkür ederim canım saol, zaten normalde de ağlak sulu kızın tekiyim,şimdi daha da alıngan oldum burda üzülüyorum sonra eve gidince eşime sarıyorum onu üzüyorum zavallım o da ses çıkarmıyo Allah razı olsun eşlerimizden , tek duam oğlumu sağlıkla kucağıma almak

:)) oh olsun sana gördün mü gününü =) şaka bi yana benim de el ve ayaklarda oluyo ara ara az kaldı az geçicek hepsi

sağlıklı olsunlar da satdaşım bunlar güzel rahatsızlıklar .

bu arada ne zamandır peygamber hurması araştırıyordum umreye giden bi yakınım da yoktu. şimdi bi arkadaşım aradı bi tanıdığı gitmiş gelmiş bana peygamber hurması ayırmış çok mutlu oldum. inş. bebek doğduğunda annesi sütü verilmeden azcık damağına sürülürse hem sarılık olmazmış hem de yemek seçmezmiş. bi de bebeğin midesine ilk olarak şekerli bişey girmesi sünnetmiş ve sağlık açısından çok faydalıymış

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım .bu günlerde bende çok bunalıyorum..iyi olmuş onlara..

Merhaba...
Ben yeni üye oldum bu foruma...
Hamileliğimin 30. haftasındayım.Kısmetse mayıs ayının sonlarına doğru bebeğimi kucağıma alacağım...
Benim bir sorum olacaktı...
bu haftadan itibaren bebek sanki yukarıdan rahme doğru baskı yapmaya başladı...Kasık ağrılarım arttı...Yatmakta güçlük çekiyorum.
Akıntı yada ona benzer bir belirtim yok...En son bir hafta önce kontrole gittiğimde bir sorun yoktu...
Acaba benim yaşadığımı yaşayan var mı aranızda..Endişe etmeli miyim...

bende 37 nasıl göreceğim bilmiyorum şimdiden ağırlık var hayırlısı artık Allah kuvvet versin hepimize.

saol canım amin hepimize inşallah,gerçekten hem gebelik hem iş zor oluyomuş =(
ayy bizim bayan arkadaşta öyle ben 6 aydır bulantı kusma yaşıyorum camları açıyorum havalansın diye gidiyo arkamdan kapatıyo üşüyomuş,inan 1 keresinde saydım ben 30 kere açtım o üşenmedi kalktı kapattı sinirimden ağlamıştım o zamanda, hiç anlamıyolar
geçmiş olsun canım .bu günlerde bende çok bunalıyorum..iyi olmuş onlara..

teşekkür ederim blech bebek büyüdükçe artıcak sanırım bulantılarımız midemize olan baskı da artıyo hayırlısıyla atlatalım bu günleri inşallah...

bende ilk başta 37. haftaya kadar çalışırım diyordum ama şu anda 35. haftaya kadar çalışsamda olur diyorum:))))

böyle giderse bir hafta sonra 33. haftada ben artık ayrılcam deyip çıkarım izne:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…