- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.161
saol canım amin hepimize inşallah,gerçekten hem gebelik hem iş zor oluyomuş =(
ayy bizim bayan arkadaşta öyle ben 6 aydır bulantı kusma yaşıyorum camları açıyorum havalansın diye gidiyo arkamdan kapatıyo üşüyomuş,inan 1 keresinde saydım ben 30 kere açtım o üşenmedi kalktı kapattı sinirimden ağlamıştım o zamanda, hiç anlamıyolar
teşekkür ederim blech bebek büyüdükçe artıcak sanırım bulantılarımız midemize olan baskı da artıyo hayırlısıyla atlatalım bu günleri inşallah...
yalnız mide bulantısına dikkat edin kızlar, benim 6. aydan sonra bulantım falan oldu kusmaya başladım, o dönemde bebeciğim hiç büyümemişti başlarda da kusma olayım olmamıştı benim sanırım o yüzden hemen etkiledi beni..
Herkese merhabaaaa, oglumuzun ismi belli olduuu METEHAN . Cokkkkkkk dusunduk hicbir isim icime sinmedi ve sonunda METEHAN'a karar verdik. Sizce nasil bir isim yorumlar lutfennnn :)
bebeğinizin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz ki ?? tekmeleme, su dalgası gibi hareketler hissediyorum .hıçkırma nasıl oluyor ki?
bencede canım haftada bir normal bence :)canım bide dr beni korkutmuştuda ondanda işte tartılıp duruyom ama artık sıkıldım.bende haftada bir falan tartılıyım bari..:))merak ederim yoksaaa:))
ben 4,5 ay hiç yiyemedim hep kustum doktorum inanmadı bebeğim öndeydi o zamanlar,ama şimdi ki kusmalar gelişimiini etkiliyo Allah'a emanet yavrularımız
bence çok güzel bende Ömer Mete istiyodum oğluşumun adını ama eşim Metenin anlamını sevmedi o imparator müslüman bile değildi olmaz dedi oğlum ismiyle yaşayacak daha manalı olsun diye Meteden vazgeçtik ama benim aklımda hep
Herkese merhabaaaa, oglumuzun ismi belli olduuu METEHAN . Cokkkkkkk dusunduk hicbir isim icime sinmedi ve sonunda METEHAN'a karar verdik. Sizce nasil bir isim yorumlar lutfennnn :)
Ben kızda Zeynep , erkekte de Mete ismini çok seviyorum. Bence İsminiz çok güzelAllah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
benimde Allahın izniyle kızımızın ismini Zeynep koyacağız.
Canim cok hossun ya :) olsun bak bizde Mete' yi muslamanlatirarak sevaba girdik :) siz ne dusunuyorunuz karar verdiniz mi?
Ben kızda Zeynep , erkekte de Mete ismini çok seviyorum. Bence İsminiz çok güzelAllah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
benimde Allahın izniyle kızımızın ismini Zeynep koyacağız.
erkekler işte hep 1 kulp taktı bulduğum isimlere Ömer Mete,Ömer Alp hepsi çok hoşuma gidiyodu, senin Meteciğin doğsun onu severim bende Metemmm teyzemmm yerim onu =)
son kararımız babamızla ortak kararımız paşamız Ömer Asaf olacak inşallah =)
Zeynep kızım olsa bende kesin bu ismi koyucaktım hem asil,hem de peygamber efendimizin kızının ismi,1 de Zeynebim türküsünü çok severimmmmm
Canim aynen benim esimde her buldugum isime Kulp takti, bu ismide kendi buldu zaten :) Ömer ismi cocuga guzellik verir, Asaf isminde de 2 tane A harfi cocuga guc verir, cok guzel uyumlu olmus, saglikla dunyaya gelsin ve ismiyle yasasin insallah...
Cnm o markanin tasarimcisi halam kesinlikle tavsiye ederm biraz pahali ama kaliteli bnde yeni sezon urunlernden aldim takim gule gule kullan iisallhkızlar dün gecelik aldım 2 tane bi mağazadan. baktım şimdi internet sitesi de var.
almak isterseniz %50 indirim var ve çok kaliteli kumaşları.terlikte beğendim ama aldığım yerde numarası yoktu.onu da internetten alıcam..
Relax Mode
Cnm o markanin tasarimcisi halam kesinlikle tavsiye ederm biraz pahali ama kaliteli bnde yeni sezon urunlernden aldim takim gule gule kullan iisallh
slm kzilar nasilsiniz ben de bir mayis annesi olarak araniza katildim:) su dogumdan sonra ki pedler hakkinda bilginiz var mi normal petlerin en buyuk olani yeterli oluyor mu bazilari cocuk bezleri de kullaniyormus ta
moralim çok bozuk sabahtan beri istifra ediyorum,2 doktor 3 de memur arkadaşız oda da nefes alamıyorum oda havasız diye klimanın havalandırmasını açtım kimse beni anlamıyo,doktor bey başladı kızmaya devletin parasını boş yere harcıyomuşum anlayışsızmışım dedim siz beni anlamalısınız 8 senedir ne zaman böyle 1 şey yaptım nefes alamıyorum lavobaya yetişemeden odaya kustum
sinirden mi bilmiyorum ateşimde çıktı hayırlısıyla 1 doğursak artık,çok mu alınganlık yapıyorum çok mu abartıyorum kızlar bilmiyorum ama bu havasız oda beni çok bunaltıyo Allah'ım sabır versin bana inşallahh
Canim aynen benim esimde her buldugum isime Kulp takti, bu ismide kendi buldu zaten :) Ömer ismi cocuga guzellik verir, Asaf isminde de 2 tane A harfi cocuga guc verir, cok guzel uyumlu olmus, saglikla dunyaya gelsin ve ismiyle yasasin insallah...
ilk iki gün için normal ped yeterli gelmez cnm..o aşamada hasta bezi yada çocuk bezini kullanmak iyi oluyor.kişiden kişiye değişiyormudur bilmiyorum ama ilk 2 gün benim çok çok yoğundu kanamam..sezaryandi, bunlada bağlantısı varmı bilmiyrm..
ben 3.günden itibaren normal pede dönmüştüm, uzunlardan almıştım başlangıçta..
Ya Allah kolaylık versin canım çok zor gerçekten bende bazen o kadar daralıyorum bayılasım geliyor kapı cam açıyorum ya zaten çalışanlara Allah yardım etsin kendin sıkıntın yetmezmiş gibi birde başkasının kaprisini çek
Ay çok beğendim bizde cihan koymak istiyorum acaba böyle güzel manası varmıdır yada başka böyle manalı bildiğin isim varmı
sitelerden öğrendiğim kadarıyla enaz 2 hasata bezi olsun deniyor.sora azalınca pede geçiyormuşsun..slm kzilar nasilsiniz ben de bir mayis annesi olarak araniza katildim:) su dogumdan sonra ki pedler hakkinda bilginiz var mi normal petlerin en buyuk olani yeterli oluyor mu bazilari cocuk bezleri de kullaniyormus ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?