2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Herkese merhabaaaa, oglumuzun ismi belli olduuu METEHAN . Cokkkkkkk dusunduk hicbir isim icime sinmedi ve sonunda METEHAN'a karar verdik. Sizce nasil bir isim yorumlar lutfennnn :)

yalnız mide bulantısına dikkat edin kızlar, benim 6. aydan sonra bulantım falan oldu kusmaya başladım, o dönemde bebeciğim hiç büyümemişti başlarda da kusma olayım olmamıştı benim sanırım o yüzden hemen etkiledi beni..

bende ilk başta 37. haftaya kadar çalışırım diyordum ama şu anda 35. haftaya kadar çalışsamda olur diyorum:))))

böyle giderse bir hafta sonra 33. haftada ben artık ayrılcam deyip çıkarım izne:)))))

ben 4,5 ay hiç yiyemedim hep kustum doktorum inanmadı bebeğim öndeydi o zamanlar,ama şimdi ki kusmalar gelişimiini etkiliyo Allah'a emanet yavrularımız

Herkese merhabaaaa, oglumuzun ismi belli olduuu METEHAN . Cokkkkkkk dusunduk hicbir isim icime sinmedi ve sonunda METEHAN'a karar verdik. Sizce nasil bir isim yorumlar lutfennnn :)

bence çok güzel bende Ömer Mete istiyodum oğluşumun adını ama eşim Metenin anlamını sevmedi o imparator müslüman bile değildi olmaz dedi oğlum ismiyle yaşayacak daha manalı olsun diye Meteden vazgeçtik ama benim aklımda hep

bebeğinizin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz ki ?? tekmeleme, su dalgası gibi hareketler hissediyorum .hıçkırma nasıl oluyor ki?

ritmik aralıkllarla hafif tekme gbi birşey hissediyorum cnm
canım bide dr beni korkutmuştuda ondanda işte tartılıp duruyom ama artık sıkıldım.bende haftada bir falan tartılıyım bari..:))merak ederim yoksaaa:))
bencede canım haftada bir normal bence :)

Son düzenleme:

Canim cok hossun ya :) olsun bak bizde Mete' yi muslamanlatirarak sevaba girdik :) siz ne dusunuyorunuz karar verdiniz mi?

Ben kızda Zeynep , erkekte de Mete ismini çok seviyorum. Bence İsminiz çok güzel Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

benimde Allahın izniyle kızımızın ismini Zeynep koyacağız.

Yegenimin ismi Zeynep ve cokkkk severim bu ismi, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, digerinin adida Elif elif'i de cok severim.

Canim cok hossun ya :) olsun bak bizde Mete' yi muslamanlatirarak sevaba girdik :) siz ne dusunuyorunuz karar verdiniz mi?

erkekler işte hep 1 kulp taktı bulduğum isimlere Ömer Mete,Ömer Alp hepsi çok hoşuma gidiyodu, senin Meteciğin doğsun onu severim bende Metemmm teyzemmm yerim onu =)
son kararımız babamızla ortak kararımız paşamız Ömer Asaf olacak inşallah =)

Zeynep kızım olsa bende kesin bu ismi koyucaktım hem asil,hem de peygamber efendimizin kızının ismi,1 de Zeynebim türküsünü çok severimmmmm

Canim aynen benim esimde her buldugum isime Kulp takti, bu ismide kendi buldu zaten :) Ömer ismi cocuga guzellik verir, Asaf isminde de 2 tane A harfi cocuga guc verir, cok guzel uyumlu olmus, saglikla dunyaya gelsin ve ismiyle yasasin insallah...

ayy isim analizimiz ne güzelmiş,babamıza söyliyimde daha çok sevinsinn ağzına sağlık canım,amin hepimizin yavruları isimleriyle hayırlı sağlıklı 1 ömür yaşasınlar inşallah

kızlar dün gecelik aldım 2 tane bi mağazadan. baktım şimdi internet sitesi de var.
almak isterseniz %50 indirim var ve çok kaliteli kumaşları.terlikte beğendim ama aldığım yerde numarası yoktu.onu da internetten alıcam..

Relax Mode

slm kzilar nasilsiniz ben de bir mayis annesi olarak araniza katildim:) su dogumdan sonra ki pedler hakkinda bilginiz var mi normal petlerin en buyuk olani yeterli oluyor mu bazilari cocuk bezleri de kullaniyormus ta

Cnm o markanin tasarimcisi halam kesinlikle tavsiye ederm biraz pahali ama kaliteli bnde yeni sezon urunlernden aldim takim gule gule kullan iisallh

Cnm o markanin tasarimcisi halam kesinlikle tavsiye ederm biraz pahali ama kaliteli bnde yeni sezon urunlernden aldim takim gule gule kullan iisallh

walla o kaliteye fiyatı iyi bence..yüzde elli indirim var bi gecelik 35 tlye geliyo..ama ladıklarımın 2si de uzun kollu.bide kısa kollu mu alsam dedim hazır ucuz bulmuşken

slm kzilar nasilsiniz ben de bir mayis annesi olarak araniza katildim:) su dogumdan sonra ki pedler hakkinda bilginiz var mi normal petlerin en buyuk olani yeterli oluyor mu bazilari cocuk bezleri de kullaniyormus ta

ilk iki gün için normal ped yeterli gelmez cnm..o aşamada hasta bezi yada çocuk bezini kullanmak iyi oluyor.kişiden kişiye değişiyormudur bilmiyorum ama ilk 2 gün benim çok çok yoğundu kanamam..sezaryandi, bunlada bağlantısı varmı bilmiyrm..
ben 3.günden itibaren normal pede dönmüştüm, uzunlardan almıştım başlangıçta..

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya Allah kolaylık versin canım çok zor gerçekten bende bazen o kadar daralıyorum bayılasım geliyor kapı cam açıyorum ya zaten çalışanlara Allah yardım etsin kendin sıkıntın yetmezmiş gibi birde başkasının kaprisini çek

Ay çok beğendim bizde cihan koymak istiyorum acaba böyle güzel manası varmıdır yada başka böyle manalı bildiğin isim varmı

tesekkur ederim canim demek ki ufakligin bezinden kulanicam ben de :) ona gore bir paket daha aliyim bari :))

Canim bilmiyorum sadece A harfinin guc kattigini biliyorum, birde 2 tane ayni harfin yanyana gelmesi guzelmis, Kaan, Tayyip, cabbar gibi....

güzel bir isim..babaları dinlersek ooo bakın biz daha bulamadık:)) bizimkide yağız ismine atlara denir o demişti çok gülmüştüm....

sitelerden öğrendiğim kadarıyla enaz 2 hasata bezi olsun deniyor.sora azalınca pede geçiyormuşsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…