2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Benim doktor ne şunu ye bunu yeme diyo,ne şöyle yap böyle yapma diyo ohh adam pek bi rahat.sizin doktorların dediğini paylaşıverin bebeğimin hatrına

bu arada nasıl bi mucize bebeğin oluşumu dimi?Allah'ın büyüklüğüne,kudretine aklım ermiyo.Ne güzel,ne yüce,ne cömert bi yaratan.

Melis ismi nasıl kızım olursa düşünüyorum bugün karar verdm.aslında dini anlamı olan ya da önemi olan bi isim olsun isterdm hep.çenem düştü,gidiyim artık

merhaba kizlar
benim bugun doktor kontrolum var cok heyecanliyim:18:
uyku da tutmadi, dunden beri karnimin alti geriliyor korkum baya
insallah hersey yolundadir
ultrasonum haftaya, ikili testim var
bugun altan muayene yapar doktorum, rahim durumuna bakip yorum yapar
herkese iyi gunler

günaydın canım hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin.. usg de görürsün inşallah meleğini

Benim boyle sorunum var zaten ya progestan hap ya da igne veriyorlar .dinlenmen gerekiyor,bebege uzaksa dert etme bebek buyudukce kanama yeri kaybolacakmis dr um hep soyluyor sen kafani takma diye,
sana da gunaydin canim
usg yapmaz bugun doktorum haftaya ikili test var diye
sIk sIK ultrasona karsilar burda baya zamandir bekliyorum
osmanli usulu eski yontem elle muayene

Hadi bakalim benim dr da hep elliyor asagidan ne zaman gitsem rahim yoluna bakiyor uzunlguna sanirim

aaa orda da mi oyle kontrol
ben de sadece burda yapiyorlar saniyordum
kadina kalsa ultrason hic yapilmamali boyle elle muayene yeterli ben israrla kalp atislarini gordum
ama bu sekilde cok fikir ediniyorlarmis eski zamanlarda kac aylik oldugunu bile bu muayene ile soyluyorlarmis o yuzden etkili yontem
sen ikili teste ne zaman gidiyorsun az kalmistir senin de

evet cnm bende gıttım gercekten cok guzel bılgılendırıyorlar 20 kasım a ası ıcın gun verdı doktoruma sordum o zmn bana hatırlat gıtmeden dedi.tetenoz asısı sanırım

maşallahh canım cok sukur duyduk mınıgının kalp atıslarını
cnm sucuk salalm pastırma sosis çiğ et hazır corbalar hazır konserveler yasak onun harıcınde haftada 1 balık et kuru baklagıl:)
perde asmak cam sılmek halı sılkelemek yasak egılırken dızlerını kırıp egıleceksı anihareketlerden sakınacaksındoktor gıbı konustum bana bunları soyledı balımm

ilk hamılelıgım
27 yasındayım
21 agustos sat
beklenen dogum tarıhı 28 mayıs
hosgldın aramıza gozun aydın ekledım cnm
oyy ne guzel bebısının yanına gıdıyorsun3 gun sonra darısı bana ınsallah

bana sadece ılk hamıle oldugum zaman alttan abktı ıyıkıde bakmıyor yaaa yoksa gıdemem kı her ay her ay

günaydın kızlar bu ne güzel topik böyle herkes burda sabah sabah:) bende baska doktora gitcem simdi rahımdeki kanama için,insallah güzel haberlerle dönerim..:26:

Biliyorum bende aynen yıllarca pamuk kullandım oda kayiyo t.kagidi çok ince eriycek cinsten olmazsa oda iyi olabiliyo ama simdiden sonra bende tekrar pamuğa donebilirim çoğaldığı icin biraz :s
bende hıc kaymadı canım yıllardır akıntım 13 lu yaslarda cok fenaydı sımdılerde daha rahatım cok sukur darısı basına :)

bebeğin anne baba ustundekı hakkı ısımdır
manası anlamlı olmalı vural kaya gıbı ısımler anlamı ne ıse cocuk onu tasır
kezban kurand avar dıye koyarlar ama yalancı demek
bu yuzden bende cınsıyet bır ogreneyım delı gıbı arastırcam anlamı dınımızdede olan guzel bır ısım

ilk hamılelıgım
27 yasındayım
21 agustos sat
beklenen dogum tarıhı 28 mayıs

hosgeldın aramıza

günaydın hanımlar

dün ilk kontrülüme gittim hersey yolunda şimdilik kalp atımı duyamadık ama doktor normal dedi 15 gün sonra tekrar kontrölüm var

kalp atısını duyucagım gun bende uyuyamamıstım bugun acısı cıktı aksam 11 de uyudum :)
ınsallah hersey yolunda gıder canım guzel haberlerle gel

evet cnm bende gıttım gercekten cok guzel bılgılendırıyorlar 20 kasım a ası ıcın gun verdı doktoruma sordum o zmn bana hatırlat gıtmeden dedi.tetenoz asısı sanırım

beni aşı için çağırmadı sonucları almaya gıttıgımde bugun bı sorayım benı aşıya layık görmemişmi

günaydın kızlar bu ne güzel topik böyle herkes burda sabah sabah:) bende baska doktora gitcem simdi rahımdeki kanama için,insallah güzel haberlerle dönerim..:26:

inşallah canım guzel haberlerle gelırsın

tesekkurler kizlar
doktor kontrollerinde heyecanim cok oluyor
aksam 5te gidicem daha cok var ama kolay kolay uyumam gunduz de oturur beklerim
herkes guzel haberlerle gelir umarim

Haftaya gitmeyi dusunuyorum ikili teste ,evet dr um elleyip soyluyo kac haftalik olmus bebek diye

Günaydın kızlar, birşey soracağım bu ikili test nasıl oluyor, bildiğim kadarıyla hem kan tahlili yapılıyor hem de ultrasonla bakılıyor peki ultrasonu kendi doktorumuz mu yapıyor yoksa bu konuda uzman ayrı drlar mı var

benim doktorum baska doktora yonlendiricek bugun anlatacak detaylari
detayli ultrason gerekiyormus kendisi yapamiyor
ultrasonda ense kalinligi olcumu yapiliyormus ayni gun hemen sonucu soyluyor doktor
bir de kan testi olacakmis o da birkac gun icinde cikarmis

Bana hiçbir şey söylemedi sadece 1 ay sonra gel dedi herhalde gittiğimde yönlendirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…