- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.921
Bas agrisi ceken var mi? Iki uc gundur kafam zonkluyor ilac aldigim halde gecmedi,basima soguk kompres yapiyorum ama yok napcam bilemedim
merhaba kizlar
benim bugun doktor kontrolum var cok heyecanliyim:18:
uyku da tutmadi, dunden beri karnimin alti geriliyor korkum baya
insallah hersey yolundadir
ultrasonum haftaya, ikili testim var
bugun altan muayene yapar doktorum, rahim durumuna bakip yorum yapar
herkese iyi gunler
günaydın canım hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin.. usg de görürsün inşallah meleğini
Benim boyle sorunum var zaten ya progestan hap ya da igne veriyorlar .dinlenmen gerekiyor,bebege uzaksa dert etme bebek buyudukce kanama yeri kaybolacakmis dr um hep soyluyor sen kafani takma diye,bugün doktora gittim keseyi gördük..ama doktor kesenin biraz uzağında kanama olduğunu söyledi..basınıza böyle bise geldi mi? düsük ihtimali çok mu yükseek?ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz? yarın baska doktora gitcem,çütnkü bu sadece progestan verdi:S
sana da gunaydin canim
usg yapmaz bugun doktorum haftaya ikili test var diye
sIk sIK ultrasona karsilar burda baya zamandir bekliyorum
osmanli usulu eski yontem elle muayene
Benim boyle sorunum var zaten ya progestan hap ya da igne veriyorlar .dinlenmen gerekiyor,bebege uzaksa dert etme bebek buyudukce kanama yeri kaybolacakmis dr um hep soyluyor sen kafani takma diye,
Hadi bakalim benim dr da hep elliyor asagidan ne zaman gitsem rahim yoluna bakiyor uzunlguna sanirim
evet cnm bende gıttım gercekten cok guzel bılgılendırıyorlar 20 kasım a ası ıcın gun verdı doktoruma sordum o zmn bana hatırlat gıtmeden dedi.tetenoz asısı sanırımkızlar soylıcem dıyorum unutuyorum hep
aıle hekımınıze hamılelıgınızı bıldırmenız gerekıyormus testlerı yaptırmak ıcn gıttıgımde bıldırdım
cok guzel ılgılendı hemsıresıyle beraber sağolsun
bırde kan grubunuzu bılmıyorsanız öğrenın ne olur ne olmaz
Slm kızlar uzun zamandır ilk defa bu saatte bu kdr gözüm açık bi şekilde ayaktayım:)yarın nasıl uyanırım bilmiyorum.
Bugün gittik doktora yavrucum büyümüş,kalbi kıpırdıyo:)kalp atışını duymadık ama hareketi belli.haftaya tekrar gitcem doktor istersen gel dedi.istersen de 1 ay sonra gel dedi.durar mıyım hiç
bu arada ben de sağlık ocağına gidip yazdııyım bari progestanı bahaneyle kayıt olmuş olurum,doktor sağlık ocağında da yazdırabilrsn bitince dedi.öpüyorum hepinizi
Benim doktor ne şunu ye bunu yeme diyo,ne şöyle yap böyle yapma diyo ohh adam pek bi rahat.sizin doktorların dediğini paylaşıverin bebeğimin hatrına
bu arada nasıl bi mucize bebeğin oluşumu dimi?Allah'ın büyüklüğüne,kudretine aklım ermiyo.Ne güzel,ne yüce,ne cömert bi yaratan.
Melis ismi nasıl kızım olursa düşünüyorum bugün karar verdm.aslında dini anlamı olan ya da önemi olan bi isim olsun isterdm hep.çenem düştü,gidiyim artık
hosgldın aramıza gozun aydın ekledım cnmilk hamılelıgım
27 yasındayım
21 agustos sat
beklenen dogum tarıhı 28 mayıs
oyy ne guzel bebısının yanına gıdıyorsunmerhaba kizlar
herkese iyi gunler
Benim boyle sorunum var zaten ya progestan hap ya da igne veriyorlar .dinlenmen gerekiyor,bebege uzaksa dert etme bebek buyudukce kanama yeri kaybolacakmis dr um hep soyluyor sen kafani takma diye,
Hadi bakalim benim dr da hep elliyor asagidan ne zaman gitsem rahim yoluna bakiyor uzunlguna sanirim
bende hıc kaymadı canım yıllardır akıntım 13 lu yaslarda cok fenaydı sımdılerde daha rahatım cok sukur darısı basına :)Biliyorum bende aynen yıllarca pamuk kullandım oda kayiyo t.kagidi çok ince eriycek cinsten olmazsa oda iyi olabiliyo ama simdiden sonra bende tekrar pamuğa donebilirim çoğaldığı icin biraz :s
Benim doktor ne şunu ye bunu yeme diyo,ne şöyle yap böyle yapma diyo ohh adam pek bi rahat.sizin doktorların dediğini paylaşıverin bebeğimin hatrına
bu arada nasıl bi mucize bebeğin oluşumu dimi?Allah'ın büyüklüğüne,kudretine aklım ermiyo.Ne güzel,ne yüce,ne cömert bi yaratan.
Melis ismi nasıl kızım olursa düşünüyorum bugün karar verdm.aslında dini anlamı olan ya da önemi olan bi isim olsun isterdm hep.çenem düştü,gidiyim artık
ilk hamılelıgım
27 yasındayım
21 agustos sat
beklenen dogum tarıhı 28 mayıs
kalp atısını duyucagım gun bende uyuyamamıstım bugun acısı cıktı aksam 11 de uyudum :)merhaba kizlar
herkese iyi gunler
evet cnm bende gıttım gercekten cok guzel bılgılendırıyorlar 20 kasım a ası ıcın gun verdı doktoruma sordum o zmn bana hatırlat gıtmeden dedi.tetenoz asısı sanırım
günaydın kızlarbu ne güzel topik böyle herkes burda sabah sabah:) bende baska doktora gitcem simdi rahımdeki kanama için,insallah güzel haberlerle dönerim..:26:
aaa orda da mi oyle kontrol
ben de sadece burda yapiyorlar saniyordum
kadina kalsa ultrason hic yapilmamali boyle elle muayene yeterliben israrla kalp atislarini gordum
ama bu sekilde cok fikir ediniyorlarmis eski zamanlarda kac aylik oldugunu bile bu muayene ile soyluyorlarmis o yuzden etkili yontem
sen ikili teste ne zaman gidiyorsun az kalmistir senin de
Günaydın kızlar, birşey soracağım bu ikili test nasıl oluyor, bildiğim kadarıyla hem kan tahlili yapılıyor hem de ultrasonla bakılıyor peki ultrasonu kendi doktorumuz mu yapıyor yoksa bu konuda uzman ayrı drlar mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?