- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.961
benden 5 tup alindi
10 tupu sadece pekbiciciden dydum
belki o kadar almazlar senden de
Günaydııınnnnnnnn
Bugün idrar kültürüm çıkmış ve çok şükürrr üreme olmadı diyor
Diğer sonuclarda 2-3 eksik var ama onları pek anlamıyorum hepsi tamamlansın doktoruma mail atacağım
ve stresli bekleyiş başlayacak :18::18: Rabbim herkese güzel haberler aldırtsın, sağlıklı bebişleri dünyaya getirtmeyi nasip etsin inşAllah
günaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum size ve bebişlere
ben bu sabah mide bulantısı ile uyandım daha dün hiçbişeyim yoktu
ayaktayken daha kötü hissediyorum kendimi uzandım yatıyorum mideme yumruk yemiş gibiyim
umarım yoksa o kanı telafi etmek için baya uğraşmam gerekecek
zaten 4 tüp alındı şimdiye kadar 4 kez beta hcg bakıldı
gozun aydın cnaım kalp atısını duyunca artık hamıle oldugunu ıyıce anlıyorsun :)Günaydın güzel anneler.hepimiz için iyi bir gün diliyorum.
bende dün dr.gittim bebeğimiz 6 haftalık dün kalp atışlatını duyduk çok güzel bir duygu.
dr bana hamilelik boyunca 6-7 kilo almamı söyledi.şuan 76 kiliyum nasıl olacak bilmiyorum.
yumurta,peynir,bol yeşillik,süt,yoğurt,et,ceviz,fındık,meyva yememi söyledi.
çatlak için ne yapmalıyım dedim vücut yapısıyla alakalı dedi bel su için ve nemli tut kakako yağı olabilir dedi.
az kilo almak için siz neler napıyorsunuz.
benim daha bu sabah başladı umarım giderek artmaz insana kendini bitkin hissettiriyor:18:
aman allahım benden okadar kan çıkarmı acabazaten kan tutuyor yandım desene
bugün 6+0 olduk 15 ekimde çağırmıştı beni tekrar muhtemelen ozaman söyleyecek hiç bahsetmedi çünkü:26:
günaydın güzel anneler bugün ilk kez doktora gidicem çok heycanlıyım erkenden kalktım 12de randevu bakalım doktorumuz neler söylicek.Allaha şükür hiçbir skıntım yok hamilelikten öncesinde bazı sorunlarım vardı şimdi onlar gitti bebeğim beni hiç üzmüyo dün çok yorulmuşum temizlik yaptım sabah ayaklarımın üstüne basamadım ayaklarım et kesmiş:)gününüz güzel olsun güzel anneler.
benden 5 tup alindi
kalp atısını duyucagım gun bende uyuyamamıstım bugun acısı cıktı aksam 11 de uyudum :)
ınsallah hersey yolunda gıder canım guzel haberlerle gel
beni aşı için çağırmadı sonucları almaya gıttıgımde bugun bı sorayım benı aşıya layık görmemişmi
inşallah canım guzel haberlerle gelırsın
10 ile 14.hafta arası yapılıyor canım benım ınsallah bu cumartesı yapılacak sanırım ılk ıkılıyı yaptıran ben olucam buradaya benim kafam karıştı 2 li testin zamanı geldimi?
buarada günaydın hepinize mideler bulanmasın uykular basmasın zıpkın gibi fişşek gibi hamileler salınsın :)
off off bende 76 yım ve hamılelık boyunca 7 kılo alsam ıyı olur cunku 83 ten 73 e dusmustum anca 3 unu gerı aldım barı hıc olmadı 83 gerı olsam ne ıyı olur ama bu yemekle zorGünaydın güzel anneler.hepimiz için iyi bir gün diliyorum.
bende dün dr.gittim bebeğimiz 6 haftalık dün kalp atışlatını duyduk çok güzel bir duygu.
dr bana hamilelik boyunca 6-7 kilo almamı söyledi.şuan 76 kiliyum nasıl olacak bilmiyorum.
yumurta,peynir,bol yeşillik,süt,yoğurt,et,ceviz,fındık,meyva yememi söyledi.
çatlak için ne yapmalıyım dedim vücut yapısıyla alakalı dedi bel su için ve nemli tut kakako yağı olabilir dedi.
az kilo almak için siz neler napıyorsunuz.
of benım öğlen 2 den sonra sonuclar merka beklıyorum ınsallah hepımızınkı temız cıkar ..
hayırlı sabahlar canım ve gecmıso la mıde bulantın bıranönce gecer inşallah
bari kuru uzum pekmez ye bol bol
ben yiyemiyorum yacerezler ve kuru meyvelerden oyle tiksindim ki
aslinda herseydne tiksindim elimde olsa hicbir sey yemeden geciricem gunleri
sifir isahim var zorla tiksine tiksine yiyorum herseyi
cok merakliydim bulantiya geldi iste
benden 5 tup alindi
of benım öğlen 2 den sonra sonuclar merka beklıyorum ınsallah hepımızınkı temız cıkar ..
Bende herkesden 5-6 tüp duydum ama dün burdan biride dedi ondan 14 tüp almışlar
İnternettende baktım alınıyormuş tam kapsamlı bakmak için
İnşallah canım ama bazı değerler yüksek gözüküyor normal değerine göre sıkıntı bastı bana bikaç test eksik onları beklemeden yolladım doktora
İnşAllah bir sıkıntı yoktur
Sen ve hepimiz güzel güzel haberler alırız inşAllah canım
Kızlar mide bulantısı için beyaz leblebi yiyebilir,taze zencefili kaynatıp içebilirsiniz,biraz olsun iyi gelio gibi,şu an işyerindeyim ve inanın şu an zor duruyorum yerimde bulantıdan
gozun aydın cnaım kalp atısını duyunca artık hamıle oldugunu ıyıce anlıyorsun :)
banada 10 kg ızın verdı doktor
yaglı tuzlu kızartma hamur ıslerı tatlılar yenmıcek bol sebze
meslea baklıyat ben bulguru haslıyorum uzerıne domates rendesı yada yogurt oyle yıyorum yag tuz yok boyle hafıf yemekler yemeye calıs canım
bakalım kac kg ıle tamamlıcaz hamılelıgımızı ılk 3 ay degılde son 3 ay cok kg alınıyor
kg alma hakkımı o gunlere saklamaya cabalıyorum :)
sorma ben de yesil mercimegi cok severidm aklima getirmek isemiyorum su an
ne yapicam bilmiyorum hic istemiyor canim yemek
meyveleri bile istemiyor
nedne bulanmiyor diye diye zaten basima getirdimama goguslerim sis ve agrili olsunlar onu seviyorum
Kızlar mide bulantısı için beyaz leblebi yiyebilir,taze zencefili kaynatıp içebilirsiniz,biraz olsun iyi gelio gibi,şu an işyerindeyim ve inanın şu an zor duruyorum yerimde bulantıdan
biraz sabredicez 12 haftadan sonra geçiyormuş
yiyemediğin için de üzülme bebek şu an bizim depolardan tüketiyor o yüzden sorun yapma kendine stoklar erisin biraz
bu sabah bikaç beyaz leblebi yiyeyim dedim onu da yiyemedim ki
değerlerin yüksek yada düüşk olması yani ufak oynamalar çok normal hiiiç canınızı sıkmayın
herşeyin çaresi vardı r allah ömür verdiyse..
biz yapmamız gerekeni yapıyoruz zetan dr a gidip gerekli gördüğünde verdiği tedavileri uygulayarak
misal bnm mücize bebeğim tsh ım 91,5 ken rahmime düştü ve 1 ay kadar tutunmaya çalıştı bnm normalde olması gereken tsh ım ise 1,5 tu
(özellikle bnm diyorum ki karşılaştırmayın kendi tsh larınınzı ben tiroid kanserinden ameliyat oldum ve tedavim bu şekilde gidiyor)
yani herşeyin çözümü var o inat etti ben inat ettim şimdi iyiyiz
gönlünüzü fera tutun
ben burda ayva buldum
ve farkettim de ayva cok iyi geliyor bana
dene istersen
maşallah maşallahne kadar pozitif bi mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?