- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.941
günaydın kızlarbu ne güzel topik böyle herkes burda sabah sabah:) bende baska doktora gitcem simdi rahımdeki kanama için,insallah güzel haberlerle dönerim..:26:
ya benim kafam karıştı 2 li testin zamanı geldimi?
buarada günaydın hepinize mideler bulanmasın uykular basmasın zıpkın gibi fişşek gibi hamileler salınsın :)
ya benim kafam karıştı 2 li testin zamanı geldimi?
buarada günaydın hepinize mideler bulanmasın uykular basmasın zıpkın gibi fişşek gibi hamileler salınsın :)
Günaydııınnnnnnnn
Bugün idrar kültürüm çıkmış ve çok şükürrr üreme olmadı diyor
Diğer sonuclarda 2-3 eksik var ama onları pek anlamıyorum hepsi tamamlansın doktoruma mail atacağım
ve stresli bekleyiş başlayacak :18::18: Rabbim herkese güzel haberler aldırtsın, sağlıklı bebişleri dünyaya getirtmeyi nasip etsin inşAllah
günaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum size ve bebişlere
ben bu sabah mide bulantısı ile uyandım daha dün hiçbişeyim yoktu
ayaktayken daha kötü hissediyorum kendimi uzandım yatıyorum mideme yumruk yemiş gibiyim
eve 11.- 14. haftalar arasi yapiliyor
benim haftayaymis
ne testi bunlar canım benden henüz hiçbir test istenmedi erken diye mi istenmedi acaba?:26:
ne testi bunlar canım benden henüz hiçbir test istenmedi erken diye mi istenmedi acaba?:26:
ben de aksamlari ozellikle cok kotu oluyorum
yataga yattigimda bile bulaniyor zor uyuyorum
bugun de mide agrim var
Günaydın güzel anneler.hepimiz için iyi bir gün diliyorum.
bende dün dr.gittim bebeğimiz 6 haftalık dün kalp atışlatını duyduk çok güzel bir duygu.
dr bana hamilelik boyunca 6-7 kilo almamı söyledi.şuan 76 kiliyum nasıl olacak bilmiyorum.
yumurta,peynir,bol yeşillik,süt,yoğurt,et,ceviz,fındık,meyva yememi söyledi.
çatlak için ne yapmalıyım dedim vücut yapısıyla alakalı dedi bel su için ve nemli tut kakako yağı olabilir dedi.
az kilo almak için siz neler napıyorsunuz.
ben de aksamlari ozellikle cok kotu oluyorum
yataga yattigimda bile bulaniyor zor uyuyorum
bugun de mide agrim var
Gebelik tam testi, büyük ihtimal 7. hafta içersinde istiyor doktorlar
Sanada bir daha ki kontrolünde söyleyecektir doktorun canım
Ben 10 tüp kan verdim şimdi onların sonucunu bekliyorum :18:
hiçbişey :) genelde dr lar çok az almasını ister annenin
ki bu onun için faydalı ama tam da tutmaz genelde (çevremden gördüğüm bildiğim kadarıyla )
tek yapman gereken hamur işi tarzındaki şeyleri minumumda tutmak ki zaten bi işede yaramıyor bunlar
ondan sonra sürekli ve düzenli yürüyüşte yaparsan çok zorlanmazsın
bide en önemlisi bebek için ye lafını duyma
bebek senin iliğini kemiğini yiyiyor sen kendine bak :)
benim daha bu sabah başladı umarım giderek artmaz insana kendini bitkin hissettiriyor:18:
aman allahım benden okadar kan çıkarmı acabazaten kan tutuyor yandım desene
bugün 6+0 olduk 15 ekimde çağırmıştı beni tekrar muhtemelen ozaman söyleyecek hiç bahsetmedi çünkü:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?