2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydııınnnnnnnn

Bugün idrar kültürüm çıkmış ve çok şükürrr üreme olmadı diyor
Diğer sonuclarda 2-3 eksik var ama onları pek anlamıyorum hepsi tamamlansın doktoruma mail atacağım
ve stresli bekleyiş başlayacak :18::18: Rabbim herkese güzel haberler aldırtsın, sağlıklı bebişleri dünyaya getirtmeyi nasip etsin inşAllah

ya benim kafam karıştı 2 li testin zamanı geldimi?
buarada günaydın hepinize mideler bulanmasın uykular basmasın zıpkın gibi fişşek gibi hamileler salınsın :)

ya benim kafam karıştı 2 li testin zamanı geldimi?
buarada günaydın hepinize mideler bulanmasın uykular basmasın zıpkın gibi fişşek gibi hamileler salınsın :)

Canım bizim gelmedi ama gelen arkadaşlar var 11-14 hafta arasında yapılıyormuş

günaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum size ve bebişlere

ben bu sabah mide bulantısı ile uyandım daha dün hiçbişeyim yoktu

ayaktayken daha kötü hissediyorum kendimi uzandım yatıyorum mideme yumruk yemiş gibiyim

ne testi bunlar canım benden henüz hiçbir test istenmedi erken diye mi istenmedi acaba?:26:

ben de aksamlari ozellikle cok kotu oluyorum
yataga yattigimda bile bulaniyor zor uyuyorum
bugun de mide agrim var

eve 11.- 14. haftalar arasi yapiliyor
benim haftayaymis

hııım anladım geçen hafta gittiğimde 3 hafta sonra gel demişti ozaman yönlendirir herhalde neyse cnm adı kadar da korkutucu bi test değil nasıl olsa :)
gerçi Allah beterinden saklasın yapılmayan ve beni daha çok gerecek pek bi test kalmadı sanırım :/

ne testi bunlar canım benden henüz hiçbir test istenmedi erken diye mi istenmedi acaba?:26:

Gebelik tam testi, büyük ihtimal 7. hafta içersinde istiyor doktorlar
Sanada bir daha ki kontrolünde söyleyecektir doktorun canım
Ben 10 tüp kan verdim şimdi onların sonucunu bekliyorum :18:

Günaydın güzel anneler.hepimiz için iyi bir gün diliyorum.
bende dün dr.gittim bebeğimiz 6 haftalık dün kalp atışlatını duyduk çok güzel bir duygu.
dr bana hamilelik boyunca 6-7 kilo almamı söyledi.şuan 76 kiliyum nasıl olacak bilmiyorum.
yumurta,peynir,bol yeşillik,süt,yoğurt,et,ceviz,fındık,meyva yememi söyledi.
çatlak için ne yapmalıyım dedim vücut yapısıyla alakalı dedi bel su için ve nemli tut kakako yağı olabilir dedi.
az kilo almak için siz neler napıyorsunuz.

günaydın güzel anneler bugün ilk kez doktora gidicem çok heycanlıyım erkenden kalktım 12de randevu bakalım doktorumuz neler söylicek.Allaha şükür hiçbir skıntım yok hamilelikten öncesinde bazı sorunlarım vardı şimdi onlar gitti bebeğim beni hiç üzmüyo dün çok yorulmuşum temizlik yaptım sabah ayaklarımın üstüne basamadım ayaklarım et kesmiş:)gününüz güzel olsun güzel anneler.

bugun de mide agrim var

benim de midem bi iyi bi kötü,iştahım da pek yok,vitamin olarak elevit verdi doktorum,onu da içmesem vitamin alamıcam zaten yediklerimden,mide bulantım için solgar ginger i verdi hiç bi yerde bulamadım sora da zofran diye bi ilaç verdi,prospektüsü okudum,hamilelerde denenmemiştir yazıo,içer miyim hiç,meleğime nası yaparım bunu,öle çekiorum işte elbet geçicek,dayanın kızlar onları kucağımıza aldığımızda dünyalar bizim olacak

hiçbişey :) genelde dr lar çok az almasını ister annenin
ki bu onun için faydalı ama tam da tutmaz genelde (çevremden gördüğüm bildiğim kadarıyla )
tek yapman gereken hamur işi tarzındaki şeyleri minumumda tutmak ki zaten bi işede yaramıyor bunlar
ondan sonra sürekli ve düzenli yürüyüşte yaparsan çok zorlanmazsın
bide en önemlisi bebek için ye lafını duyma
bebek senin iliğini kemiğini yiyiyor sen kendine bak :)

bugun de mide agrim var

benim daha bu sabah başladı umarım giderek artmaz insana kendini bitkin hissettiriyor:18:

Gebelik tam testi, büyük ihtimal 7. hafta içersinde istiyor doktorlar
Sanada bir daha ki kontrolünde söyleyecektir doktorun canım
Ben 10 tüp kan verdim şimdi onların sonucunu bekliyorum :18:

aman allahım benden okadar kan çıkarmı acaba zaten kan tutuyor yandım desene

bugün 6+0 olduk 15 ekimde çağırmıştı beni tekrar muhtemelen ozaman söyleyecek hiç bahsetmedi çünkü
:26:

bende 6-7 kiloyla tamamlıyacağıma inanmıyorum ekmek,hamur ili,talı yemeyi bıraktım.sadece sabah kahvaltısında 1 dilim ekmek onun dışında yok.bilmiyorum nasıl olur hayırlısı bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilo verilir.benimkisi tüp bebek zaten tedavide çok kilo aldım.

benden 5 tup alindi
10 tupu sadece pekbiciciden dydum
belki o kadar almazlar senden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…