2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bas agrisi ceken var mi? Iki uc gundur kafam zonkluyor ilac aldigim halde gecmedi,basima soguk kompres yapiyorum ama yok napcam bilemedim

bugün benim de başım zonkluyor ama neyden kaynaklıyor bilmiyorum biraz fazla uyuyorum ona bağlıyorum

bende bugun 5 tup verdım senınkı masallah ıkı katı :)

rabbım her daım saglıklı eylesın ınsallah bebişlerimizi

bende sıkıntıdan bol bol kıtap okuyorum yat yat sıkılıyorsın bı yere kadar

slm kızlar,ben de mayıs annesi olucam Allah izin verirse:)bulantım var fazlaca,işyerinde de hiç çekilmio bi de çok iştahsızım ben ya ama çok mutluyum yine de çokk:)

mrb arkadaşlar bende mayıs annesi olacagım inş. 15 aylık 1 oğlum var,buda sürpriz yumurta oldu bizim için... herkese hayırlı bebişler diliyorumm...

selam :)
sat 13 ağustos, beklenen doğum tarihim: 20 mayıs
30 yaşındayım
4,5 yaşında bir kızım var. 2. bebemmmm (haziranda da boş gebelik geçirdim malesef)
kilomu da yazayım çok fena 80 !

merhaba benide eklermisiniz
yaş 26
11 ağustos
tahmini doğum 18 mayıs
ilk bebeğimiz
cinsiyet belli değil

hosgeldınız hepınız sağlıklı bır gebelık ve guzel bır dostluk ıle bu donemı hepberaber atlatırız İnşallah

Son düzenleme:

cok guzel bır duygu dımı kalp atısını hem gorup hem duymak

doktorum dilek yağmur aıle hekımım bıle sordu herkes ona gıdıyor nasıl bırı dıye :) kı yakın yerdede değil
bakalım hangı hastaneyı secerız doktorumla

doktorumda var ama erkenden ogrenmek ıstemıyorum emın olsun doktor
kardesınede super suprız olmus :) nasıp gercektenn olucagını yuzde yuz doktorlar garantı veremez

yerım ben senın o tatlı kızını yaaaaa :)

tahlıl sonuclarımı yarın alıcam bakalım benımkıler nasıl cıkıcak
ultrasondakı o goruntu hıc gozumun onunden gıtmıyor daha mınıcıkler ama nasıl hayata tutunuyorlar yaa

pamuk kullanıyorum 12 yasımdan berı canım

banada 5 hafta sonra gel dedı ıkılı test ve ense ölçümü ıcın 3lu tstı yaptırmıcamda ıkılı tstte hala karar veremedım
ve 5 hafta desede 7 8 hafta sonra gıderım herhangı bı sorun cıkmazsa tabı dayanabılırsem:)

Haklisin canim ama ya pamuk ya peçete Yada tuvalet kağıdı yaprağı kullanmak durumundayiz abdest icin (namaz abdesti) yoksa aldığımız abdestin hiç bı geçerliliği kalmıyor akıntıdan sonra

abdest ıcın vajı bolgesındekı akıntı dısarı degmemelı buda pamukla ancak oluyor onda bıle hafıf yas dahı dısarı olursa abdest gıdıyor
bazen pamuk olmadıgı yerde kagıt havlu yada tuvalet kagıdı koyuyorum ama hemen dusuyor ordan ve cok rahatsız edıyor

merhaba arkadaslar

yenı gelenler olmus.. hosgelmısler saglıklı kolay bır hamılelık gecırıp saglıcakla bebeklerını kucaklarına alsınlar ınsallah.

ısyerınde cok yogunum pek gıremıyorum... eee bır de facede mart2009 anneleri olarak halen kopmadık bır grubumuz var orayı da takıp etmeye calısıyorum.. gercekten cok samımı dostluklar kurduk orada..hamılelıkte cok sey paylastık ama sonrasında da bebek bakımında cok bılgı paylastık cok bulustuk...gercekten hepsının bebeklıklerı fotoları huyları ne bılım herseylerını bılıyorm..

umarım burada da guzel dostluklar kurabılırız.

hersey yolunda mı? herkesın bebegı saglıklı mı?

inşallah bizde öyle oluruz canım

5 haftada keseyi görmek için gittim.. 25 Eylülde aynı seklde 7 haftamda kalp atısları ıcın gıttım .. bır sonrakı kontrolum 30 Ekimde beniöde yani 12.haftada.. normal yani.. son haftalara kadar kontrol ayda 1 gibi oluyor ortalama... son haftalarda yıne sıklasıyor...

bugün doktora gittim keseyi gördük..ama doktor kesenin biraz uzağında kanama olduğunu söyledi..basınıza böyle bise geldi mi? düsük ihtimali çok mu yükseek?ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz? yarın baska doktora gitcem,çütnkü bu sadece progestan verdi:S

sakın ol canım burda kanaması olan arkadaslarımız oldu ama bırsey olmadı cok sukur
kı hafıf kanama normal doktorumda soyledı bebıs yerlesırken yerlesme kanaması olur dıye ..

sakın ol canım burda kanaması olan arkadaslarımız oldu ama bırsey olmadı cok sukur
kı hafıf kanama normal doktorumda soyledı bebıs yerlesırken yerlesme kanaması olur dıye ..

yok canım benimki dısardan bi kanama değil:S rahimde kanama alanı (hematom) dedikleri sey varmıs..geçedebilir düsükte olabılır dedi..keseden uzak olması ve üstünde olmaması iyiymis

kızlar soylıcem dıyorum unutuyorum hep
aıle hekımınıze hamılelıgınızı bıldırmenız gerekıyormus testlerı yaptırmak ıcn gıttıgımde bıldırdım
cok guzel ılgılendı hemsıresıyle beraber sağolsun
bırde kan grubunuzu bılmıyorsanız öğrenın ne olur ne olmaz

yok canım benimki dısardan bi kanama değil:S rahimde kanama alanı (hematom) dedikleri sey varmıs..geçedebilir düsükte olabılır dedi..keseden uzak olması ve üstünde olmaması iyiymis

hayırlısı ozaman canım sen olumlu düşün stres yapma inşallah gecip gider

hayırlısı ozaman canım sen olumlu düşün stres yapma inşallah gecip gider

maşallah ne güzel.. hayırlı, sağlıklı haberlerle gelirsin inşallah.. ben de bebişimin hareketlerini hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum

ben de günlük ped kullanıyrm, pek ıslak kalmıyor, sık değiştirmeye çalışıyrmm..

ben de geçen hafta gittiğimde bir dahaki randevuyu 3 hafta sonraya verdi, 20 ekimde gidecğm inşallah.. Allah nasip ederse 10. hafta içinde olacağım. 11-14 haftalar arası ikili test yapılıyrmş.

son zamanlarda yoğunlaştı, 1 haftadır eskiye göre daha çok akıntı oluyr.. önceden genelde beyaz, şeffaf olurdu, şimdi ise sarımsı..

Bas agrisi ceken var mi? Iki uc gundur kafam zonkluyor ilac aldigim halde gecmedi,basima soguk kompres yapiyorum ama yok napcam bilemedim
evet ya baş ağrısı bende de oluyr, bir geldi mi zonklama şeklinde geliyr zaten.. ilaç içemiyrm artık, genelde başımı bir tülbentle sıkıp (anne usulü :) )uyumaya çalışıyrm ya da masaj yaptırıyrm..

evet ben bildirdim, testlerimi de orada yaptırdım. gittiğimde odada 16-17 haftalık bir gebenin bebeğinin kalp atışlarını dinliyorlardı.. o kadar net ve gür geliyordu ki ses gümbür gümbür çok etkilendim.. 4 aydan sonra sağlık ocağındaki cihazla bebişinizin kalp atışlarını dinleyebilirsnz..

Isyerinden bir arkadasim 7.aya kadar hem ic hem dis kanama yasadi ve hergun progestan kullandi. Sapasaglam bidik bir oglu var simdi. Hamilelik bir kadinin yasayabilecegi en guzel ve ozel donem her gununuzu keyifle gecirin caninizi sikmayin strese girmeyin dua ve olumlu dusunceyle hepsi gelip gececek insallah

Biliyorum bende aynen yıllarca pamuk kullandım oda kayiyo t.kagidi çok ince eriycek cinsten olmazsa oda iyi olabiliyo ama simdiden sonra bende tekrar pamuğa donebilirim çoğaldığı icin biraz :s

Slm kızlar uzun zamandır ilk defa bu saatte bu kdr gözüm açık bi şekilde ayaktayım:)yarın nasıl uyanırım bilmiyorum.
Bugün gittik doktora yavrucum büyümüş,kalbi kıpırdıyo:)kalp atışını duymadık ama hareketi belli.haftaya tekrar gitcem doktor istersen gel dedi.istersen de 1 ay sonra gel dedi.durar mıyım hiç
bu arada ben de sağlık ocağına gidip yazdııyım bari progestanı bahaneyle kayıt olmuş olurum,doktor sağlık ocağında da yazdırabilrsn bitince dedi.öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…