- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.901
Bas agrisi ceken var mi? Iki uc gundur kafam zonkluyor ilac aldigim halde gecmedi,basima soguk kompres yapiyorum ama yok napcam bilemedim
Merhaba Bayanlar
Hastaneden geliyorum
10 tüp kan verdim, doktorun istediği testlere hemşire bile yuuuh dedi
Nasıl çıkarcaz bukadar dedi de Allahtan besili ben zorlatmadan verebildim kanları
Hamilelikte zor alıyoruz içerdeki vampir içiyor kanlarını dedii
Bebeme vampir dediii kızdım biraz
İçsin bitirsin anasının kanını yeter ki sağlıklı olsun pıtırcığımm
rabbım her daım saglıklı eylesın ınsallah bebişlerimiziGünaydın kızlar ve tatlı bebişleri
Biz bugün doktora gittikkkk
Herşey yolunda Allaha şükürler olsun
Tansiyonum düşük oluyordu
suyu az içtiğim içinmiş ,midem çok yanıyordu onun içinde şurup verdi
bir daha ki randevumuz taa bayramdan sonraya inşallah
bende sıkıntıdan bol bol kıtap okuyorum yat yat sıkılıyorsın bı yere kadarGÜNAYDIN güzel anne adayları,
bugün evde olduğum ikinci gün ve sıkılmaya başladım bile
işe gittiğim her gün ev kadını olmak istiyorum diyorum ama evde olunca da sıkılıyorum
dün arkadaşım bana kitap vermişti ama o da biraz müstehcenmış hamişlikte pek sarmadı :)
benim mide bulantılarım geçti gibi ama göğüs ağrılarım aynı şiddetle devam ediyor
slm kızlar,ben de mayıs annesi olucam Allah izin verirse:)bulantım var fazlaca,işyerinde de hiç çekilmio bi de çok iştahsızım ben ya ama çok mutluyum yine de çokk:)
mrb arkadaşlar bende mayıs annesi olacagım inş. 15 aylık 1 oğlum var,buda sürpriz yumurta oldu bizim için... herkese hayırlı bebişler diliyorumm...
selam :)
sat 13 ağustos, beklenen doğum tarihim: 20 mayıs
30 yaşındayım
4,5 yaşında bir kızım var. 2. bebemmmm (haziranda da boş gebelik geçirdim malesef)
kilomu da yazayım çok fena 80 !
merhaba benide eklermisiniz
yaş 26
11 ağustos
tahmini doğum 18 mayıs
ilk bebeğimiz
cinsiyet belli değil
bütün mayıs annelerine merhabalar,
allah nasip ederse ben de mayıs annesi olucam :)
Mide bulantılarından bende inanılmaz şikayetçi durumdayım. inşallah bu ilk 3 aylık dönemi hepimiz hayırlısıyla atlatırda hamileliğin keyifli dedikleri dönemini yaşamaya başlarız.
listeye de eklerseniz sevinirim.
İlk hamileliğim
yaş 28
tahmini doğum tarihimiz:04.05.2012
kızlarrrrrrrrrr selam
biz dün pıtpıtlarımızı gördükk-duydukkkk
maşşallah mercimeğime herşey yolundaymış, doktor içimizi rahatlattı çok şükür
bir dahaki randevumuz 29 ekimde, daha çok varrrrrr nasıl geçecek zamannnnn şimdiden başladık
birde benim dünden beri acaip bi mide bulantım var içeriisi nasıl kazınıyor anlatamam,
yediklerim geri geliyo, yutamıyorum ya zorla kahvaltı ettim sabah çok fenaaaaaaa
Merhaba , Allah ısmet ederse aynı gün gözüküyor doğumumuz ,benimde bulantım var ama çıkmıyo bişey sürekli içim dönüyo.
Tabi içimdeki miniğin bunu yaptığını bildiğim için üzülmüyorum, aksine kendini bana hatırlatıyo , dikkat et kendineki banada iyi bak diyo :) hayırlısıyla alırız bebişlerimizi inşallah kucağımıza .
kızlar bu arada doktor seçimlerinizi yaptınızmı giden varsa nerde hangi doktora yazarsa biz seçmeyenler içinde bilgi olur teşekkürler şimdiden
batıda ultrasonlar renkli 3 boyutlu görülüyordur, bu arad benim kız kardeşim 9 ay bebek erkek dediler doğdu kız annem inanamamıştı :) oy çok tatlı bir bacoşum var şimdi :)
aman sağlıklı olsun kucağımıza alalımda yeter :)
yerım ben senın o tatlı kızını yaaaaa :)evet allahtan kızım yaşına göre çoğu şeyin farkında sürekli kraker su getiriyor bana üzmemeye çalışıyorannesinin küçük papatyası masayı toplamaya çalışıyor ben siliyorum arkamdan tekrar ıslak mendillerle siliyor
en çokta kucağıma alamadığıma üzülüyorum oda farkında
bende gecen hafta salı gittim doktora 7hafta6günlüktü. yani bugun 8hafta 6 gün oldu..kalp atışını da duyduk.hatta gördük bi et parçası naasıl çırpınıyor... Allah nasıl bişey yaratıyor inanılmaz. Cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyoruz walla. Buarada idrar tahlilimde bol lökosit çıktı.yani enfeksiyon varmış tekrar tahlil verdim. eğer üreme yaparsa ilaç kullancaksın dedi doktorum.bugun yarın çıkar onun da sonucu...
teşekkürler kızlar inş darısı diger bekleyen arkadaşlarımızın başına.
hepimiz duyalım pıtpıtlarımızısonrada saglıkla büyüsün bebeklerimiz
bu arada bi arkadaşıma doktoru kabızlık için kabak çekirdeği önermiş 9 haftalık hamile arkadaşımda.
kabız olcagınız hiettigin anda başla kabak çekirdegi yiyebilirsin demiş, aklınızda olsun
birde ben size şey soracaktım yine bu dr arkadaşıma günlük ped kullanma demiş mantar vs yapıyomuş.
peçete koyuyomuş arkadaşım akıntısı için.
ya ama ben kullanıyorum günlük ped ve onsuzda pek yapamıyorum
gerçekten zararlımı sizce siz kullanıyormusunuz?
banada 5 hafta sonra gel dedı ıkılı test ve ense ölçümü ıcın 3lu tstı yaptırmıcamda ıkılı tstte hala karar veremedımkızlar size bir sorum olacak.ilk muayenemi 5+4 de gittim keseyi gördük. 2. muayneme 7+1 de gittim kalp atışlarını duyduk. doktorum yeni randevu için 11+5 de gelmemi ikili test yapacağını söyledi. neredeyse 1 ay hiç doktora gitmemiş olcam.ekimin 1 de gittim 31 de gitcem tekrar.bana bu ara çok uzun geldi.sizler ne sıklıkta gidiyorsunuz.sizlere ikili testle ilgili birşey söylediler mi ?
Haklisin canim ama ya pamuk ya peçete Yada tuvalet kağıdı yaprağı kullanmak durumundayiz abdest icin (namaz abdesti) yoksa aldığımız abdestin hiç bı geçerliliği kalmıyor akıntıdan sonra
merhaba arkadaslar
yenı gelenler olmus.. hosgelmısler saglıklı kolay bır hamılelık gecırıp saglıcakla bebeklerını kucaklarına alsınlar ınsallah.
ısyerınde cok yogunum pek gıremıyorum... eee bır de facede mart2009 anneleri olarak halen kopmadık bır grubumuz var orayı da takıp etmeye calısıyorum.. gercekten cok samımı dostluklar kurduk orada..hamılelıkte cok sey paylastık ama sonrasında da bebek bakımında cok bılgı paylastık cok bulustuk...gercekten hepsının bebeklıklerı fotoları huyları ne bılım herseylerını bılıyorm..
umarım burada da guzel dostluklar kurabılırız.
hersey yolunda mı? herkesın bebegı saglıklı mı?
kızlar size bir sorum olacak.ilk muayenemi 5+4 de gittim keseyi gördük. 2. muayneme 7+1 de gittim kalp atışlarını duyduk. doktorum yeni randevu için 11+5 de gelmemi ikili test yapacağını söyledi. neredeyse 1 ay hiç doktora gitmemiş olcam.ekimin 1 de gittim 31 de gitcem tekrar.bana bu ara çok uzun geldi.sizler ne sıklıkta gidiyorsunuz.sizlere ikili testle ilgili birşey söylediler mi ?
bugün doktora gittim keseyi gördük..ama doktor kesenin biraz uzağında kanama olduğunu söyledi..basınıza böyle bise geldi mi? düsük ihtimali çok mu yükseek?ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz? yarın baska doktora gitcem,çütnkü bu sadece progestan verdi:S
sakın ol canım burda kanaması olan arkadaslarımız oldu ama bırsey olmadı cok sukur
kı hafıf kanama normal doktorumda soyledı bebıs yerlesırken yerlesme kanaması olur dıye ..
yok canım benimki dısardan bi kanama değil:S rahimde kanama alanı (hematom) dedikleri sey varmıs..geçedebilir düsükte olabılır dedi..keseden uzak olması ve üstünde olmaması iyiymis
yok canım benimki dısardan bi kanama değil:S rahimde kanama alanı (hematom) dedikleri sey varmıs..geçedebilir düsükte olabılır dedi..keseden uzak olması ve üstünde olmaması iyiymis
maşallah ne güzel.. hayırlı, sağlıklı haberlerle gelirsin inşallah.. ben de bebişimin hareketlerini hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorumben ve oğlumda iyi hamd olsun hareketlerini hissetmeye başladım çok muhteşem bişey darısı başına inş:) bende bu cuma gidiyorum kontrole şeker yüklemesi yaptırıcam ailemde şeker olduğu için erken yapılması gerekiyomuş aynı zamanda rutin kontroller işte oğluşumu görmek için sabırsızlanıyorum:)
ben de geçen hafta gittiğimde bir dahaki randevuyu 3 hafta sonraya verdi, 20 ekimde gidecğm inşallah.. Allah nasip ederse 10. hafta içinde olacağım. 11-14 haftalar arası ikili test yapılıyrmş.kızlar size bir sorum olacak.ilk muayenemi 5+4 de gittim keseyi gördük. 2. muayneme 7+1 de gittim kalp atışlarını duyduk. doktorum yeni randevu için 11+5 de gelmemi ikili test yapacağını söyledi. neredeyse 1 ay hiç doktora gitmemiş olcam.ekimin 1 de gittim 31 de gitcem tekrar.bana bu ara çok uzun geldi.sizler ne sıklıkta gidiyorsunuz.sizlere ikili testle ilgili birşey söylediler mi ?
son zamanlarda yoğunlaştı, 1 haftadır eskiye göre daha çok akıntı oluyr.. önceden genelde beyaz, şeffaf olurdu, şimdi ise sarımsı..evet cnm namazda sorun oluyor bebeklere kullandığımız mendiller varya kumaş ben her ihtimale karşı onu kullanıyorumm namaz için..dr kesinlikle yasak demişti bana yıllar önce günlük ped ama sık sık değişimde sorun olmaz gibi geliyor bana yoksa günde 10 tane çamaşır değiştiricem.. sizdede varmı aşırı akıntı bende çok çok yoğun yarın sorucam dr a?
evet ya baş ağrısı bende de oluyr, bir geldi mi zonklama şeklinde geliyr zaten.. ilaç içemiyrm artık, genelde başımı bir tülbentle sıkıp (anne usulü :) )uyumaya çalışıyrm ya da masaj yaptırıyrm..Bas agrisi ceken var mi? Iki uc gundur kafam zonkluyor ilac aldigim halde gecmedi,basima soguk kompres yapiyorum ama yok napcam bilemedim
kızlar soylıcem dıyorum unutuyorum hep
aıle hekımınıze hamılelıgınızı bıldırmenız gerekıyormus testlerı yaptırmak ıcn gıttıgımde bıldırdım
cok guzel ılgılendı hemsıresıyle beraber sağolsun
bırde kan grubunuzu bılmıyorsanız öğrenın ne olur ne olmaz
pamuk kullanıyorum 12 yasımdan berı canım
banada 5 hafta sonra gel dedı ıkılı test ve ense ölçümü ıcın 3lu tstı yaptırmıcamda ıkılı tstte hala karar veremedım
ve 5 hafta desede 7 8 hafta sonra gıderım herhangı bı sorun cıkmazsa tabı dayanabılırsem:)
abdest ıcın vajı bolgesındekı akıntı dısarı degmemelı buda pamukla ancak oluyor onda bıle hafıf yas dahı dısarı olursa abdest gıdıyor
bazen pamuk olmadıgı yerde kagıt havlu yada tuvalet kagıdı koyuyorum ama hemen dusuyor ordan ve cok rahatsız edıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?