2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben her hafta gidiyorum hem dahiliye ye hem kadın doğuma amaeğer bı sorun yoksa ilk 4 ay ayda bır yada 15 gunde bır çağırıyorlar

emadur mu kullanıyorsun eger onu kullanıyorsan kome sorduysam işe yaramadı diyor ben metpamid kullanıyorum

bende metpamit kullanıyorum cnm ilk hamilelikte 3 tane içtim 4 aylık kabusum son buldu..
bunda dr bişey vermedi elimde mevcut diye günde bir tane içiyorum korkudan zararı olurmu bilmiyorum kaç tane içiyosun günde?

Haklisin canim ama ya pamuk ya peçete Yada tuvalet kağıdı yaprağı kullanmak durumundayiz abdest icin (namaz abdesti) yoksa aldığımız abdestin hiç bı geçerliliği kalmıyor akıntıdan sonra

gebeliğin sorunsuzsa ayda bir gidiliyo cnm tabi özel hastaneler genelde kontrole çağırıyor 10 gün sonra ücretsiz olduğu için..

bende metpamit kullanıyorum cnm ilk hamilelikte 3 tane içtim 4 aylık kabusum son buldu..
bunda dr bişey vermedi elimde mevcut diye günde bir tane içiyorum korkudan zararı olurmu bilmiyorum kaç tane içiyosun günde?

günde iki tane iç dedi ama sabah içmek bana yetiyor diye bır tane içiyorum..midem hassas olmasına rağmen doktorum verdi geçen hafta mide kanamasından 2 gün yattım ona rağmen verdi demek ki zararı yok diye düşünüyorum.. bırde folikasit çok bulandırıyor beni ama mecbur içiyorum.. teyzem günde 5 tane içiyordu hiç birşey olmadı şimdi kızı 8 yaşında zeka küpü gb bulantı hapının etkisi pek olmuyormuş.. 12 haftadan sonra hepsi geçeçek diyor doktor ama bilmiyorum

Haklisin canim ama ya pamuk ya peçete Yada tuvalet kağıdı yaprağı kullanmak durumundayiz abdest icin (namaz abdesti) yoksa aldığımız abdestin hiç bı geçerliliği kalmıyor akıntıdan sonra

kısa bir süreliğine kullanılabilir belki ama bütün gün peçere tuvalet kağıdı bana hiç mantıklı gelmiyor dioksin tehlikeli bir madde canım hele ki okadar hassas bir bölge için kimyasal içerikli şeyler sakıncalı olabilir organik pamuk daha mantıklı görünüyor

evet cnm namazda sorun oluyor bebeklere kullandığımız mendiller varya kumaş ben her ihtimale karşı onu kullanıyorumm namaz için..

dr kesinlikle yasak demişti bana yıllar önce günlük ped ama sık sık değişimde sorun olmaz gibi geliyor bana yoksa günde 10 tane çamaşır değiştiricem..

sizdede varmı aşırı akıntı bende çok çok yoğun yarın sorucam dr a?

Doğrudur ama ben abdestsiz olmanın rahatsizligindansa kullanmayı tercih ediyorum her seferinde temizliğine de dikkat ettikten sonra bence bı sakıncası yok en azından ben yıllardır kullanıyorum Bişey olmadı :) ara ara pamuk ara ara peçete veya tuvalet kağıdı keyfime göre :). Benim asırı akıntım yokda ara ara tabi normal zamana göre çoğalıyor doguma hazırlanıyormuş rahim ağzı ondan çoğalıyormuş galiba akıntılar

anladım cnm geçmiş olsun sanada bu arada..
sabah daha yataktayken bir kaç tane kraker yiyip kalkıyorum 2 ye çıkarıcam inş geçer netten araştırdım biraz gebelik boyunca kullanılabileceği yazıyor..
5 kasımda uçak yolculuğum var şimdiden onun stresini yaşıyorum inş o zamana kadar bişeyim kalmaz..

Bide zaten canim günlük ped de de aynı abdest olmuyo sadece çamaşır kirlenmemiş oluyo o yüzden ben hiç tercih etmedim

kabak cekırdegını hıc duymamıstım denemekte fayda var

evet bana hamıslıkten once soylemıstı doktorum kesınlıkle gunluk ped kullanmıcaksın ve renklı tuvalet kagıdı kullanmıcaksın dedi...ama gunluk oedsız gercekten cok zor ozellıkle su zamanlar

sakın sıcak suya oturma düşük sebebi rahim kaslarını gevşetiyor... Allah korusun kötü şeyler olur doktorum sıcak banyoyu bile önermedi ılık suyla banyo yap dedi

asla oturmammm hemoraıde ıyı geldıgınıbılıyorum amabebıs oldugu ıcın doktorumla konsuucum )

Merhabalar,

Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. evlatlarınızı sağ sağlım kucağına alıp koklarsınız inş. Sizi gördüğümde aklıma geçen sene geldi. Bende 2012 mayıs annesinde yazıyordum... şimdi kızım beş aylık oldu. Allah hepimizin evlatlarını korusun...

Çok güzel bişey anne olmak...

rabbim bize de nasip etsin canım kızını güle güle büyüt

izmirde olan arkadaşlar varmı??
metropole gidiyorum ama drdan memnun değilim..
kordon tıp güzel gittim daha önce ama tahlilleri çok çok pahalı..
ne yapıcam bilmiyorum..

ben ege sağlık hastanesine gidiyorum. özel sağlık sigortam oldugu için sorun olmuyo.fena biyer değil gibi zaten daha 1 kere gittigim için emin olamadım...

Beeren peki sen ne gibi farkliliklar yasiyorsun ilkine gore bu arada ilk cocugin kizmi erkekmi canim

canım ilki erkek bulantı çok olmadı rahattı sadece tatlı yiyordum anlataman talı isteğini..bundada pek fark yok sadece uykum çok geliyo ayakta zor duruyorum bide sendeki gibi acayip sinirli oldum herşeye kızıyorum geçer inşallah ama şimdidaha iyiyimm..genel olarak hamileliklerim aynı geçiyo oğlum 3 yaşında senin kaç yaşında

sevindim senin adina insallah hep boyle gider. uyku olayina gelince bendede boyle bi an dutduk yere uyku bastigi oluyor.oglum 11 ekimde 3yasina gircek insallah 2009 dogumlu.

Bas agrisi ceken var mi? Iki uc gundur kafam zonkluyor ilac aldigim halde gecmedi,basima soguk kompres yapiyorum ama yok napcam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…