- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.881
kızlar size bir sorum olacak.ilk muayenemi 5+4 de gittim keseyi gördük. 2. muayneme 7+1 de gittim kalp atışlarını duyduk. doktorum yeni randevu için 11+5 de gelmemi ikili test yapacağını söyledi. neredeyse 1 ay hiç doktora gitmemiş olcam.ekimin 1 de gittim 31 de gitcem tekrar.bana bu ara çok uzun geldi.sizler ne sıklıkta gidiyorsunuz.sizlere ikili testle ilgili birşey söylediler mi ?
emadur mu kullanıyorsun eger onu kullanıyorsan kome sorduysam işe yaramadı diyor ben metpamid kullanıyorum
canım pıtpıtları duymuşsunuz çok sevindim darısı başımıza
ben evlenmeden önce günlük ped yüzünden enfeksiyon geçirmiştim o gün bu gün doktor yasakladı kullanmıyorum ıslak bırkatığı için daha çabuk enfeksiyon geçirmemizi sağlıyormuş
en güzeli pamuklu iç çamaşırı kullanmak ve sık sık çamaşırını değiştirmek peçete de bana pek mantıklı gelmiyor ki çoğu dioksin içeriyor ağartma işleminden dolayı
kızlar size bir sorum olacak.ilk muayenemi 5+4 de gittim keseyi gördük. 2. muayneme 7+1 de gittim kalp atışlarını duyduk. doktorum yeni randevu için 11+5 de gelmemi ikili test yapacağını söyledi. neredeyse 1 ay hiç doktora gitmemiş olcam.ekimin 1 de gittim 31 de gitcem tekrar.bana bu ara çok uzun geldi.sizler ne sıklıkta gidiyorsunuz.sizlere ikili testle ilgili birşey söylediler mi ?
bende metpamit kullanıyorum cnm ilk hamilelikte 3 tane içtim 4 aylık kabusum son buldu..
bunda dr bişey vermedi elimde mevcut diye günde bir tane içiyorum korkudan zararı olurmu bilmiyorum kaç tane içiyosun günde?
Haklisin canim ama ya pamuk ya peçete Yada tuvalet kağıdı yaprağı kullanmak durumundayiz abdest icin (namaz abdesti) yoksa aldığımız abdestin hiç bı geçerliliği kalmıyor akıntıdan sonra
Haklisin canim ama ya pamuk ya peçete Yada tuvalet kağıdı yaprağı kullanmak durumundayiz abdest icin (namaz abdesti) yoksa aldığımız abdestin hiç bı geçerliliği kalmıyor akıntıdan sonra
kısa bir süreliğine kullanılabilir belki ama bütün gün peçere tuvalet kağıdı bana hiç mantıklı gelmiyor dioksin tehlikeli bir madde canım hele ki okadar hassas bir bölge için kimyasal içerikli şeyler sakıncalı olabilir organik pamuk daha mantıklı görünüyor
günde iki tane iç dedi ama sabah içmek bana yetiyor diye bır tane içiyorum..midem hassas olmasına rağmen doktorum verdi geçen hafta mide kanamasından 2 gün yattım ona rağmen verdi demek ki zararı yok diye düşünüyorum.. bırde folikasit çok bulandırıyor beni ama mecbur içiyorum.. teyzem günde 5 tane içiyordu hiç birşey olmadı şimdi kızı 8 yaşında zeka küpü gb bulantı hapının etkisi pek olmuyormuş.. 12 haftadan sonra hepsi geçeçek diyor doktor ama bilmiyorum
evet cnm namazda sorun oluyor bebeklere kullandığımız mendiller varya kumaş ben her ihtimale karşı onu kullanıyorumm namaz için..
dr kesinlikle yasak demişti bana yıllar önce günlük ped ama sık sık değişimde sorun olmaz gibi geliyor bana yoksa günde 10 tane çamaşır değiştiricem..
sizdede varmı aşırı akıntı bende çok çok yoğun yarın sorucam dr a?
teşekkürler kızlar inş darısı diger bekleyen arkadaşlarımızın başına.
hepimiz duyalım pıtpıtlarımızısonrada saglıkla büyüsün bebeklerimiz
bu arada bi arkadaşıma doktoru kabızlık için kabak çekirdeği önermiş 9 haftalık hamile arkadaşımda.
kabız olcagınız hiettigin anda başla kabak çekirdegi yiyebilirsin demiş, aklınızda olsun
birde ben size şey soracaktım yine bu dr arkadaşıma günlük ped kullanma demiş mantar vs yapıyomuş.
peçete koyuyomuş arkadaşım akıntısı için.
ya ama ben kullanıyorum günlük ped ve onsuzda pek yapamıyorum
gerçekten zararlımı sizce siz kullanıyormusunuz?
sakın sıcak suya oturma düşük sebebi rahim kaslarını gevşetiyor... Allah korusun kötü şeyler olur doktorum sıcak banyoyu bile önermedi ılık suyla banyo yap dedi
Merhabalar,
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. evlatlarınızı sağ sağlım kucağına alıp koklarsınız inş. Sizi gördüğümde aklıma geçen sene geldi. Bende 2012 mayıs annesinde yazıyordum... şimdi kızım beş aylık oldu. Allah hepimizin evlatlarını korusun...
Çok güzel bişey anne olmak...
izmirde olan arkadaşlar varmı??
metropole gidiyorum ama drdan memnun değilim..
kordon tıp güzel gittim daha önce ama tahlilleri çok çok pahalı..
ne yapıcam bilmiyorum..
Beeren peki sen ne gibi farkliliklar yasiyorsun ilkine gore bu arada ilk cocugin kizmi erkekmi canim
canım ilki erkek bulantı çok olmadı rahattı sadece tatlı yiyordum anlataman talı isteğini..bundada pek fark yok sadece uykum çok geliyo ayakta zor duruyorum bide sendeki gibi acayip sinirli oldum herşeye kızıyorum geçer inşallah ama şimdidaha iyiyimm..genel olarak hamileliklerim aynı geçiyo oğlum 3 yaşında senin kaç yaşında
benimde kaç gündür bulantım yoktu bu gün başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?