2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım benim çok teşekkür ederim yorumun için
Yüreğim kıpır kıpır şuan evet ama bende senin gibi düşünüyorum Rabbim ömür verdiyse benimle kalacak sağlıkla
Bakalım doktordan gelecek cevabı bekliyorum, doğumdaymış şuan, -biri panik, diğeri dünyaya bir mucize getirmeye çalışıyor
Senin minik kelebeğin, mucizen hep seninle sağlıkla olsun canım

cok gecmis olsun
umarim duzelirsin kisa zamanda

canım esınden neden utanıcaksınkı anne oluyoruz elımızde olan seyler degıl bunlar
ne guzek yıkayıp asmıs sana destek olmus .. zamanla gecıcek ınsallah bu hassasıyetın ..
cınsıyet ıcın bısey dıyemıcem erkenden bellı olsada yanılma payı oluyor ya yınede pek emın olma canım ..
c

haklısın canım zaten ikili testlerde genelde %60 - 70 lik tahminlerde bulunabiliyorlarmış
aslında nolursa olsun başımızın üstünde yeri var yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun

canım kedime çok kızdım neden uykumdan uyanamadım diye,
wc ye yetişseydim falan filan dedim işte

ay canım ya suan cok tatlısın farkındasın dımı :)
emınım esınde o halını cok tatlı bulmustur

Kızlar merhaba,
doktordan geliyorum ve bebişimizin kalp atışlarını duydum , çok güzel bi duygu Allahım olmayanlarada nasip eder inşallah :)
4 tüp kan alındı ve 1 idrar tahlili bakalım akşama çıkacak sonuçlar.
benim hesaplamama göre 18ağustos doğum tarihi , fakat dr şu an 6 hafta 5 günlük 25 mayıs doğum dedi
bakalım sonuçlar ne çıkacak. çok mutluyum çok

Çok geçmiş olsun canım, bünye meselesi işte bir zararı yokmuş ama çok şükür..

Canım çok sevindim:)ben de geçen hafta duydum kalp atışlarını çok tatlı yaaa:)benim de doktorum kız olursa mayısın ilk haftası,erkek olursa mayısın ortası gibi dedi,allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...

canım bhcg değerlerini bilyosan yazarmısın kaçıncı gün kaçtı

sat 22 ağustos canım

20 eylül beta hcg 170.51 (30. gün)

24 eylül beta hcg 720.22 (34.gün)

26 eylül beta hcg 1836.65 (36.gün)

28 eylül beta hcg 3860.88 (38.gün) kese görününce de bidaha ölçülmedi

Son düzenleme:

canım bosver uzulme bak ne guzel yardım etmıs ıste sana benımde mıdem cok kotu hıcbısey yıyemıyorum suyu gormeye bıle dayanamıyorum dr mıde bulantısı ılac verdı zor durumda kalınca onu kullanıyorum cok sevdıgım seylerı bıle artık yıyemıyorum ya ılk hamıleleıgımde 3 kılo vermıstım 3 ay ıcerısınde yıne aynı olacak heralde rabbım yardımcımız olsun ıns cabuk gecer......

Selam kızlarrrrrrr

ya şimdi siz böyle anlatıyosunuz 3 tüp 10 tüp kanlar şunlar bunlar testler idrarlar
benim doktor benden hiçbişey istemedi amaaaaaaa işgillenmeye başladım artıkkkk

gerçi benim gebe kalmadan önce yapılmadık testim pek kalmadığı için de olabilir

yaa bu sabah idrara çıktıktan sonra vajinamda bi yanma başladı nasıl içten böyle hala da devam ediyorrrr.
yaparken yanmadı ama. idrarda hafif koyuydu normale göre.
acaba az su mu içtim ondan mı sizce yada bu enfeksiyon nasıl oluyo geçiren varmı tam belirtileri nelerdir bilen varmı?

enfeksyion olabilir idrarinda
ama bana sorarsan sebebi az su icmen canim
cunku bende de oldu gecen bir gun
kk da arastirdim ayni sekilde hamileler suyu az ictiginiz gun olabilir bol sivi alin gecer diyorlardi
ben de ertesi gun bol su ictim yanma olmadi bir daha
idrarin koyuysa belki idrarda enfeksyion vardir bol suyla atiliyor ama doktorundan sen idrar kulturu iste bence

yaaaa ne güzel darısı bizim başımızaa

gızun aydın canım :) ıkımızdende aynı testler ıstenmıs sonuclarını beklıyorum canım bende bırazdan almaya gıdıcem

canım ılk doktorum benden hiç test ıstemedı tansıyonumu bıle ölçmedı
nıhayet kendı doktoruma gıttıgımde testlerı ıstedı ve genellıkle kalp atısı sonrası ıstıyorlar testı
olmazsa bıdaha gıdınce doktoruna sor canım ıcın rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…