- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.981
değerlerin yüksek yada düüşk olması yani ufak oynamalar çok normal hiiiç canınızı sıkmayın
herşeyin çaresi vardı r allah ömür verdiyse..
biz yapmamız gerekeni yapıyoruz zetan dr a gidip gerekli gördüğünde verdiği tedavileri uygulayarak
misal bnm mücize bebeğim tsh ım 91,5 ken rahmime düştü ve 1 ay kadar tutunmaya çalıştı bnm normalde olması gereken tsh ım ise 1,5 tu
(özellikle bnm diyorum ki karşılaştırmayın kendi tsh larınınzı ben tiroid kanserinden ameliyat oldum ve tedavim bu şekilde gidiyor)
yani herşeyin çözümü var o inat etti ben inat ettim şimdi iyiyiz
gönlünüzü fera tutun
sevindim senin adina insallah hep boyle gider. uyku olayina gelince bendede boyle bi an dutduk yere uyku bastigi oluyor.oglum 11 ekimde 3yasina gircek insallah 2009 dogumlu.
Canım benim çok teşekkür ederim yorumun için
Yüreğim kıpır kıpır şuan evet ama bende senin gibi düşünüyorum Rabbim ömür verdiyse benimle kalacak sağlıkla
Bakalım doktordan gelecek cevabı bekliyorum, doğumdaymış şuan, -biri panik, diğeri dünyaya bir mucize getirmeye çalışıyor
Senin minik kelebeğin, mucizen hep seninle sağlıkla olsun canım[/QUOTE
inşallah hepimizin cnm
ve rabbim tüm isteyenlerede tattırsın bu duyguları
selamlar güzel anne adayları,
bugün evdeki son günüm, dün çok iğrenç bişey yaşadım kızlar
koltukta uyumuşum eşim de üstümü örtmüş üşümeyeyim diye
bi gözlerimi açtım ki eşime sadece yardım et demişim ve ne yediysem pikenin üstüne çıkardım
eşimden nasıl utandım nasıl üzüldüm anlatamam, hemen sağolsun kaldırdı pikeyi makinaya koydu yıkanınca astı bana da ıhlamur kaynattı ama kokuyor diye onu bile içemedim
benim bu aralar yiyip içebildiklerim baya sınırlı, ekmek, makarna zeytin kokusuz peynir salatalık ve sadece bir markanın yoğurdu elma ve havuç
onun dışında en ufak bir kokuya tahammülüm yok.
neyse bebişler iyi olsunda bize onların yolunda herşey mübah:)
ben şimdiden çok seviyorum bebişimi, cinsiyetini merak etmeye başladım bugün 9+4 olduk acaba bayramdan önce öğrenebilirmiyiz ki cinsiyetini?
cok gecmis olsun
umarim duzelirsin kisa zamanda
umarım yoksa o kanı telafi etmek için baya uğraşmam gerekecek
zaten 4 tüp alındı şimdiye kadar 4 kez beta hcg bakıldı
bi gözlerimi açtım ki eşime sadece yardım et demişim ve ne yediysem pikenin üstüne çıkardım
eşimden nasıl utandım nasıl üzüldüm anlatamam, hemen sağolsun kaldırdı pikeyi makinaya koydu yıkanınca astı bana da ıhlamur kaynattı ama kokuyor diye onu bile içemedim
benim bu aralar yiyip içebildiklerim baya sınırlı, ekmek, makarna zeytin kokusuz peynir salatalık ve sadece bir markanın yoğurdu elma ve havuç
ben şimdiden çok seviyorum bebişimi, cinsiyetini merak etmeye başladım bugün 9+4 olduk acaba bayramdan önce öğrenebilirmiyiz ki cinsiyetini?
canım esınden neden utanıcaksınkı anne oluyoruz elımızde olan seyler degıl bunlar
ne guzek yıkayıp asmıs sana destek olmus .. zamanla gecıcek ınsallah bu hassasıyetın ..
cınsıyet ıcın bısey dıyemıcem erkenden bellı olsada yanılma payı oluyor ya yınede pek emın olma canım ..
c
haklısın canım zaten ikili testlerde genelde %60 - 70 lik tahminlerde bulunabiliyorlarmış
aslında nolursa olsun başımızın üstünde yeri var yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun
canım kedime çok kızdım neden uykumdan uyanamadım diye,
wc ye yetişseydim falan filan dedim işte
merhaba kızlar sonunda dr gittim geldim şeker bir adam güzel açıklama yaptı
evet içerde düzenli bir kanama var dedi ,bunu vücut kendi yapıyor ilaçlarla düzelmez kendi kendine geçer dedi inşallah amin amin
bebeğe hiç zararı olmuyor şuanda bebek 8 haftalık gelişimi tam haftasında dedi
yat dinlen sen dedi , 2 hafta daha sık dişi 12 hafta olunca tamamsın dedi en azından yüreğim ferahladı inşallah geçer :)
bu arada 1 kilo aldım
allahıma çok şükür ilaçların yan etkisi olmasa çok rahatım bulantı falan hiç birşey yok
inşallahda böyle güzel rahat bir hamilelik geçiririrm bende sizde
sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kuacaklayalım inşallah :)
Kızlar merhaba,
doktordan geliyorum ve bebişimizin kalp atışlarını duydum , çok güzel bi duygu Allahım olmayanlarada nasip eder inşallah :)
4 tüp kan alındı ve 1 idrar tahlili bakalım akşama çıkacak sonuçlar.
benim hesaplamama göre 18ağustos doğum tarihi , fakat dr şu an 6 hafta 5 günlük 25 mayıs doğum dedi
bakalım sonuçlar ne çıkacak. çok mutluyum çok
canım bhcg değerlerini bilyosan yazarmısın kaçıncı gün kaçtı
Selam kızlarrrrrrr
ya şimdi siz böyle anlatıyosunuz 3 tüp 10 tüp kanlar şunlar bunlar testler idrarlar
benim doktor benden hiçbişey istemedi amaaaaaaa işgillenmeye başladım artıkkkk
gerçi benim gebe kalmadan önce yapılmadık testim pek kalmadığı için de olabilir
yaa bu sabah idrara çıktıktan sonra vajinamda bi yanma başladı nasıl içten böyle hala da devam ediyorrrr.
yaparken yanmadı ama. idrarda hafif koyuydu normale göre.
acaba az su mu içtim ondan mı sizce yada bu enfeksiyon nasıl oluyo geçiren varmı tam belirtileri nelerdir bilen varmı?
Kızlar merhaba,
doktordan geliyorum ve bebişimizin kalp atışlarını duydum , çok güzel bi duygu Allahım olmayanlarada nasip eder inşallah :)
benim hesaplamama göre 18ağustos doğum tarihi , fakat dr şu an 6 hafta 5 günlük 25 mayıs doğum dedi
Kızlar merhaba,
Selam kızlarrrrrrr
ya şimdi siz böyle anlatıyosunuz 3 tüp 10 tüp kanlar şunlar bunlar testler idrarlar
benim doktor benden hiçbişey istemedi amaaaaaaa işgillenmeye başladım artıkkkk
gerçi benim gebe kalmadan önce yapılmadık testim pek kalmadığı için de olabilir
yaa bu sabah idrara çıktıktan sonra vajinamda bi yanma başladı nasıl içten böyle hala da devam ediyorrrr.
yaparken yanmadı ama. idrarda hafif koyuydu normale göre.
acaba az su mu içtim ondan mı sizce yada bu enfeksiyon nasıl oluyo geçiren varmı tam belirtileri nelerdir bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?