- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.001
Selam kızlarrrrrrr
ya şimdi siz böyle anlatıyosunuz 3 tüp 10 tüp kanlar şunlar bunlar testler idrarlar
benim doktor benden hiçbişey istemedi amaaaaaaa işgillenmeye başladım artıkkkk
gerçi benim gebe kalmadan önce yapılmadık testim pek kalmadığı için de olabilir
yaa bu sabah idrara çıktıktan sonra vajinamda bi yanma başladı nasıl içten böyle hala da devam ediyorrrr.
yaparken yanmadı ama. idrarda hafif koyuydu normale göre.
acaba az su mu içtim ondan mı sizce yada bu enfeksiyon nasıl oluyo geçiren varmı tam belirtileri nelerdir bilen varmı?
Canım çok sevindim:)ben de geçen hafta duydum kalp atışlarını çok tatlı yaaa:)benim de doktorum kız olursa mayısın ilk haftası,erkek olursa mayısın ortası gibi dedi,allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
enfeksyion olabilir idrarinda
ama bana sorarsan sebebi az su icmen canim
cunku bende de oldu gecen bir gun
kk da arastirdim ayni sekilde hamileler suyu az ictiginiz gun olabilir bol sivi alin gecer diyorlardi
ben de ertesi gun bol su ictim yanma olmadi bir daha
idrarin koyuysa belki idrarda enfeksyion vardir bol suyla atiliyor ama doktorundan sen idrar kulturu iste bence
gızun aydın canım :) ıkımızdende aynı testler ıstenmıs sonuclarını beklıyorum canım bende bırazdan almaya gıdıcem
canım ılk doktorum benden hiç test ıstemedı tansıyonumu bıle ölçmedı
nıhayet kendı doktoruma gıttıgımde testlerı ıstedı ve genellıkle kalp atısı sonrası ıstıyorlar testı
olmazsa bıdaha gıdınce doktoruna sor canım ıcın rahatlasın
merhaba,
öncelikler bebişin hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlısıyla kucağını aldığın günleride göstersin :)
bendende istenmemişti dr. sorduğumda önce ben kalp atışını görmeden duymadan test istemem dedi. çok şükür duyduk istedi senin dr öyle olabilir.
yanma içinde suyu bol içebilirsin ama doktoruna sor mutlaka
teşekkürler kızlar.
biz kalp atışlarını bu hafta duyduk aslında ama yinede bi test istemedi.
29 ekim bir dahaki randevumuz.
sizden istenen testler ne için tabi bilmiyorum ama bnm dedigim gibi gebelik öncesi biçok testim yapılmıştı.
o sonuçlarımla gebe kaldıgım için belki gerek görmemiş olabilir.
ama idrar için sanırım gerekecek. dr uma bir mail attım.
ama bende az su içmiş olabilecegime baglıyorum açıkçası
çnkü heralde enfeksiyon olsa hergün olmazmı bu yanma?
arada bi oluyo sonra 3-5 saat snra geçiyo falan. neyse bugün ekstra su iiçip durumun gidişatına bakacağım artık
en iyisini yaparsın benimde bi ara sık oldu ama kendiliğinden
ve testler konusunda da haklısın bu testlerin yapılma nedeni bi sorun olup olmadığının kontrolü
ama sen zaten kontrol altında olduğundan gerek görmemiş
sağlıklı sıhhatli gebeliğin olsun cnm
kizlar bebisimi gordum
doktorum ultrason yapti istedigim uzerine
yine heyecandan hareketlerini cok gormedim ama elleri ayaklari belirgin kalbini gorduk hizli hizli atiyor
benim ısrarım üzerine dr kontrolü çarşambaya aldıbugün gittik ve hemen kesemizi gördük o ne güzel bi duygudur allahım ya rabbim evladı olmayanlara bu duyguyu tattırır inşallah 2 hafta sonra kalp atışları için gidcez umarım aynı güzel haberleri o zamanda veririm ama drum 4+4 dedi benim netten baktığım ise 5+4 diyo kafam karıştı :26:
gözün aydın canım :) ben de çok merak ediyorum bebeğimi en son 12 eylülde gördük, ki o zaman elma çekirdeği kadardı işte :) eğer varsa ultrason resmini koyabilirmisin ? sanırım bebeklerimizin gelişimi birbirine çok yakındır.
hayırlı olsun canım minik karaltıyı görmüşsün çok güzel değilmi inş pıtpıtları da duycaz
kesenin boyutunu söyledi mi doktor? bizde 4 -5 gün geriden geliyoruz geç döllenme olabilirmiş
merhaba kızlar çok stresli bi gün yasadım size anlatayım bugün yaşadıklarımı .ben eskişehirde oturuyorum 10 gün önce ramazan beye randevu aldım o günden beri o kadar heycanlıyım ki bebeğimi görcem diye neyse bugün gittik beni alttan muayene etmek istedi ben kabul etmedim kızdı bu gerikafalılık dedi neden istemiyosun dedi bebeğe bişey olur diye korkuyorum dedim ben bilim adamıyım dedi bunlar hurafeden başka bişey değil dedi 3 kere ısrar etti kabul etmedim o zaman iki hafta sonra gel anca o zaman ulturonsa görürüz dedi şimdi bebekle ilgili bişey diyemem dedi bebeğinde içinde ölürse iki hafta ölü bebekle yasarsan ben sorumlu değilim dedi tamam dedim bende tabi ben bozuldum kan tahlili verdi yaptırmadım başka doktora gitcem ben dedim sabattin beye gittik eşim rica etti doktora doktor tamam muyane ediyim dedi hemen ulturosona koydu keseyi gördük bebeğimi gördük 3mm yavrum 1 kerecik kalp atışını duyduk sürekli hareket ediyo doktor yakalayamıyo kalbini çok şükür gördüm.yorumlarını bekliyorum sizcede yalnış değil mi ilk doktorun tutumubu arada bebek 6 haftalık hamile günlüğü imza alanı 1 hafta ilerden gidiyo:)
merhaba kızlar çok stresli bi gün yasadım size anlatayım bugün yaşadıklarımı .ben eskişehirde oturuyorum 10 gün önce ramazan beye randevu aldım o günden beri o kadar heycanlıyım ki bebeğimi görcem diye neyse bugün gittik beni alttan muayene etmek istedi ben kabul etmedim kızdı bu gerikafalılık dedi neden istemiyosun dedi bebeğe bişey olur diye korkuyorum dedim ben bilim adamıyım dedi bunlar hurafeden başka bişey değil dedi 3 kere ısrar etti kabul etmedim o zaman iki hafta sonra gel anca o zaman ulturonsa görürüz dedi şimdi bebekle ilgili bişey diyemem dedi bebeğinde içinde ölürse iki hafta ölü bebekle yasarsan ben sorumlu değilim dedi tamam dedim bende tabi ben bozuldum kan tahlili verdi yaptırmadım başka doktora gitcem ben dedim sabattin beye gittik eşim rica etti doktora doktor tamam muyane ediyim dedi hemen ulturosona koydu keseyi gördük bebeğimi gördük 3mm yavrum 1 kerecik kalp atışını duyduk sürekli hareket ediyo doktor yakalayamıyo kalbini çok şükür gördüm.yorumlarını bekliyorum sizcede yalnış değil mi ilk doktorun tutumubu arada bebek 6 haftalık hamile günlüğü imza alanı 1 hafta ilerden gidiyo:)
sağol canımkesenin boyutunu söylemedi,, sadece herşey yolunda dedi benimde sormak aklıma gelmed,,i pekte anlamam aslında bu işlerden soracağım bi ton soru vardı minik kuşumu görünce hepsini unutuverdim artık kalp atışlarında sorarım
usg resmi vermedimi canım verdiyse gs yazar yanında da milimi yazar ordan bakabilirsin
aramızda bir gün varya karşılaştırcaktım minişlerin büyüklüklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?