2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

merhaba,
öncelikler bebişin hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlısıyla kucağını aldığın günleride göstersin :)
bendende istenmemişti dr. sorduğumda önce ben kalp atışını görmeden duymadan test istemem dedi. çok şükür duyduk istedi senin dr öyle olabilir.
yanma içinde suyu bol içebilirsin ama doktoruna sor mutlaka

amin canım inşallah. çok ama çok güzel bi duyguymuş şimdi sıra tekmeleri hissetmekte Rabbimin bizlere hediyesi

teşekkürler kızlar.
biz kalp atışlarını bu hafta duyduk aslında ama yinede bi test istemedi.
29 ekim bir dahaki randevumuz.
sizden istenen testler ne için tabi bilmiyorum ama bnm dedigim gibi gebelik öncesi biçok testim yapılmıştı.
o sonuçlarımla gebe kaldıgım için belki gerek görmemiş olabilir.
ama idrar için sanırım gerekecek. dr uma bir mail attım.
ama bende az su içmiş olabilecegime baglıyorum açıkçası
çnkü heralde enfeksiyon olsa hergün olmazmı bu yanma?
arada bi oluyo sonra 3-5 saat snra geçiyo falan. neyse bugün ekstra su iiçip durumun gidişatına bakacağım artık

en iyisini yaparsın benimde bi ara sık oldu ama kendiliğinden
ve testler konusunda da haklısın bu testlerin yapılma nedeni bi sorun olup olmadığının kontrolü
ama sen zaten kontrol altında olduğundan gerek görmemiş
sağlıklı sıhhatli gebeliğin olsun cnm

evt canım ben gebe kalmadan önce
rubellasından toxoplazmasına kadar dünya kadar testim yapıldı sonuçta...
kimyasal düşklerim olmştu çnkü kan pıhtılaşmam çktı hatta şmdide igne kullanıyorum falan filan. benim durum brz değişik.
inşallah bu idrardaki durumu da su içerek atlatırız bakalım.
çok sagol canım güzel dileklerin için.
inşallah sende bebeğine saglıkla kavuşursun, rabbim hepimize hayırlı gebelikler ve bebekler nasip etsinnnnnn

kizlar bebisimi gordum
doktorum ultrason yapti istedigim uzerine
yine heyecandan hareketlerini cok gormedim ama elleri ayaklari belirgin kalbini gorduk hizli hizli atiyor

benim ısrarım üzerine dr kontrolü çarşambaya aldı bugün gittik ve hemen kesemizi gördük o ne güzel bi duygudur allahım ya rabbim evladı olmayanlara bu duyguyu tattırır inşallah 2 hafta sonra kalp atışları için gidcez umarım aynı güzel haberleri o zamanda veririm ama drum 4+4 dedi benim netten baktığım ise 5+4 diyo kafam karıştı :26:bu arada bebişim sağ taraftaymış

Son düzenleme:
kizlar bebisimi gordum
doktorum ultrason yapti istedigim uzerine
yine heyecandan hareketlerini cok gormedim ama elleri ayaklari belirgin kalbini gorduk hizli hizli atiyor

gözün aydın canım :) ben de çok merak ediyorum bebeğimi en son 12 eylülde gördük, ki o zaman elma çekirdeği kadardı işte :) eğer varsa ultrason resmini koyabilirmisin ? sanırım bebeklerimizin gelişimi birbirine çok yakındır.

hayırlı olsun canım minik karaltıyı görmüşsün çok güzel değilmi inş pıtpıtları da duycaz

kesenin boyutunu söyledi mi doktor? bizde 4 -5 gün geriden geliyoruz geç döllenme olabilirmiş

ama goruntu karanlik baya
zor seciliyor
aksama ceker eklerim

hayırlı olsun canım minik karaltıyı görmüşsün çok güzel değilmi inş pıtpıtları da duycaz

kesenin boyutunu söyledi mi doktor? bizde 4 -5 gün geriden geliyoruz geç döllenme olabilirmiş

sağol canım kesenin boyutunu söylemedi,, sadece herşey yolunda dedi benimde sormak aklıma gelmed,,i pekte anlamam aslında bu işlerden soracağım bi ton soru vardı minik kuşumu görünce hepsini unutuverdim artık kalp atışlarında sorarım

merhaba kızlar çok stresli bi gün yasadım size anlatayım bugün yaşadıklarımı .ben eskişehirde oturuyorum 10 gün önce ramazan beye randevu aldım o günden beri o kadar heycanlıyım ki bebeğimi görcem diye neyse bugün gittik beni alttan muayene etmek istedi ben kabul etmedim kızdı bu gerikafalılık dedi neden istemiyosun dedi bebeğe bişey olur diye korkuyorum dedim ben bilim adamıyım dedi bunlar hurafeden başka bişey değil dedi 3 kere ısrar etti kabul etmedim o zaman iki hafta sonra gel anca o zaman ulturonsa görürüz dedi şimdi bebekle ilgili bişey diyemem dedi bebeğinde içinde ölürse iki hafta ölü bebekle yasarsan ben sorumlu değilim dedi tamam dedim bende tabi ben bozuldum kan tahlili verdi yaptırmadım başka doktora gitcem ben dedim sabattin beye gittik eşim rica etti doktora doktor tamam muyane ediyim dedi hemen ulturosona koydu keseyi gördük bebeğimi gördük 3mm yavrum 1 kerecik kalp atışını duyduk sürekli hareket ediyo doktor yakalayamıyo kalbini çok şükür gördüm.yorumlarını bekliyorum sizcede yalnış değil mi ilk doktorun tutumubu arada bebek 6 haftalık hamile günlüğü imza alanı 1 hafta ilerden gidiyo:)

Son düzenleme:
kızlar birşey soracam ya bu kırmızı közlenmiş biberler var marketlerde satılıyor ben bugün 5 kılo biber aldım ancak yeter bana :) küçük kavanozlar kesmiyor da:) ama nasıl yapacağımı bilmiyorum internetten baktım ama çok yüzeysel anlatmış deneyip güzel olan varsa tarif verebilir mi

ne manyak adammış ya o öylemoralini alt üst etmiş başka dra gitmekle iyi etmişsin hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün

canım ılk haftalara vajınal usg yapılıyor doktorun gözleride dürbün değil ki ben yaptırmak istememiştim ama karından bebek görulmeyınce mecbur kaldım üstelik 6 defa vajınal usg yapıldı Allaha şükür ne düşük ne birsey hıc bırseyım de olmadı tehlıkesı bıle olmadı üstelik.. sonucta cinsel ilişkiye giriyorsun o serbest de o küçük alet mı zarar verecek bebeğe.. ama tabı kı daha tatlı bı dılle ıkna edılebılırdı ama ıkıncı doktorunda bı garıplık var gb cünku 6+ larde bebek hareket etmez ancak 9 hafta görülebiliyor ben hem özele gittim hem devlete sonuc ıkısınde aynı 6+5 özelde renklı usg ye girdim ama hareket falan yoktu.. üstelik benım bebeğim ıkı hafta önden gidiyormuş gelişimi ona ragmen renklı usg de 9 hafta da gördük hareketlerini.. ama tabı kı doktorun dıyorsa vardır bırseyler..

usg resmi vermedimi canım verdiyse gs yazar yanında da milimi yazar ordan bakabilirsin

aramızda bir gün varya karşılaştırcaktım minişlerin büyüklüklerini

usg resmi vermedimi canım verdiyse gs yazar yanında da milimi yazar ordan bakabilirsin

aramızda bir gün varya karşılaştırcaktım minişlerin büyüklüklerini

evet var dr verdi ama arabada unuttum eşimde okulda şimdi:26: akşama yazarım

kızlar merhaba ,
sonuçlar çıktı dr yarın sabah göstereceğim bakalım ne diyecek, sizlerede yazıyorum yüksek yada düşük olanları , tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

TSH 7,62 çıktı (H) , değer aralığı 0,34-5,6

PH 8 çıktı (H) , değer aralığı 5-6

DANSİTE 1,01 çıktı (L), değer aralığı 1,015-1,022

RDW-CW 15,7 çıktı (H) , değer aralığı 11,5-14,5

LYMPH# 1,37 çıktı (L) ,değer aralığı 1,5-4

LYMPH % 14,9 çıktı (L) , değer aralığı 20-45

geçmiş olsun canım. ben de eskişehirdeyim safiye hanıma gidiyorum ona karar verdim. 3 defa gittim muayeneye birisi gebelikten önceydi. memnunum açıkçası. bu arada duymuştum ramazan beyin öyle sert tavırları olduğunu. bir arkadaşım da ona gidiyor. ilk muayenede azar işitmişti :) ama genelde çoğu hastası ilgisinden memnundur diye biliyorum. ben özellikle bayan doktor istediğim için safiye hanımı tercih ettim. bu arada o da beni gebelik sonrası iki muayenemde de alttan muayene etti. fakat öncesinden sordu şuan karından kalk atışını duyamıyorum senin için bir sakıncası yoksa alttan muayene edebilirmiyim diye. ve hiç bir sakıncası da olmadığını açıklayınca, ben de kalp atışını duymak istediğim için olur dedim.

aslında ilk muayenede normal hatta normal ultrasonla gözükmeyen kalp atışları bile alınabiliyor
am sanırım senin ilk muayene stresin dr un da ters gününe gelmiş olmadan bu kadar uzamış
boşver şöyle düşün ki hergün çeşit çeşit insanla uğraşıyorlar
neyseki keseyi görmüşsünüz o yeter
buarada 6 haftayı doldurduğundan 7 hafta yazıyo imzada :) artık 6+ lardasın
hayırlı sağlıklı sonuna erdirsin allhım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…